PDA

View Full Version : Коса :]

Voodo_doll
08-28-2008, 09:45
Напоследък доста нашумя т.нар присаждане на коса с щипки. Аз имам косата, която ще закачам, но нямам щипки. Освен това не съм много сигурна дали ще стои добре и няма ли да пада много ...
Искам да питам за повечко информация- пада ли много от щипките, вижда ли се много, каква е цената на щипките и всичко останало свързано с поддръжката и т.н.
Мерси предварително :-)

П.С: Може да поствате и снимки :]

Nadelina
08-28-2008, 10:03
Nqma da se vijda, che e sys shtipki i nqma da pada, stiga da gi prikrepish dobre. Podryjkata si e dosta golqma, no nqmam takava kosa, za da ti obqsnq tochno kakvo se pravi, no sys sigurnost znam, che se reshe sys chetka za prisadena kosa, ne trqbva da q pryskash s parfuimi, obshto vzeto da ne q tretirash mnogo...

Cvetito53
08-28-2008, 10:14
Nqma da pada stiga da si q slaga6 dobre na kosata i nqma da se vijda razbira se ti gi prikriva6 tezi 6tipki sas tvoqta si kosa-te ne sa bezcvetni!!A za podrajkata ne sam zapoznata mnogo za6toto nqmam takava kosa,no bqh 4ula ot edno momi4e(tq ima prisadena kosa sas 6tipki) 4e q kape na 2 sedmici mislq be6e!!Ne trqbva da se tretita mnogo!!!

Zqpkov
08-28-2008, 10:38
една моя фр има не си личи и не и пада ако си отива с истинския ти цвят на косата ще е супер :P :P :P

PeopleAlwaysLeave
08-28-2008, 11:49
Аз имам такава коса със щипки, само че си я купих заедно със щипките. Предполагам във фризьорските салони се продават, но не мога да ти кажа с точност каква е цената.

Преди да я сложиш косата топирай с четка и лак твоята коса на местата, къдете ще я захващаш със щипките. Или ако имаш преса - с приставката за вълнички също става. Сега дали ще се виждат щипките зависи от това как си поставила косата, но ако твоята е топирана не мисля, че ще има проблеми. Пък и зависи какъв цвят са щипките - моята коса е черна и щипките също са черни и дори да се покаже отнякъде някоя щипка почти не си личи :)

За подръжката - изкуствената коса трябва да се мие със специални шампоани направени за нея, но моята си я мия с обикновен шампоан и за сега няма разлика... Започна да ми цъфти леко по краищата и й слагам кристали, но в никакъв случай не я подстригвам !!! Една приятелка така си я подстрига и я развали...

Можеш да й правиш всякакви прически - няма проблем да я третираш с преса и т.н. Е, то че и тя изгаря - изгаря, но имам предвид, че каквото правиш на твоята коса можеш да го правиш и на присъдената.

Ето малко снимчици на присъдени коси:

http://www.extend-bg.com/img/predi0.jpg

http://www.devacenter.net/images/zalep-kichur52.jpg

http://www.krasiva-kosa.com/images/big/3ki4urasclips_big_1.jpg

elitututu
08-28-2008, 12:08
ima i variant da otide6 frizior da ti q postavi 8)

PeopleAlwaysLeave
08-28-2008, 12:28
ima i variant da otide6 frizior da ti q postavi 8)

Да, междудругото... За бала ми в Магама ми правиха прическата и те ми слагаха косата. Много добре я бяха сложили - просто цяла нощ не съм я уситела, докато като си я слагам сама, не се виждат шнолки и т.н., но някак си си я усещам на мене и все имам чувството, че ще падне :lol:

fenkatakrisi952
08-29-2008, 06:55
По-добре първо говори с фриз.той ще ти каже :-) 8)

Vikitooo
08-29-2008, 07:22
Аз сега тъкмо съм навила наще да си купувам такава коса пак на щипки само, че аз да си ги слагам и махам когато си поискам. :grin: Не мисля, че подръжката е кой знае каква голяма, оcвен ако косата не е"залепена" за кожата на главата. Тогава вече трябва се ходи на фризьор всеки месец да ти я "подбутва" към корените. :)

MimEnCeTo0o
08-29-2008, 12:46
iskam da vi pitam ot kade moga da si vzema takva kosa i kolko struva sorry 4e pisha v taq tema no se pak e za kosa :P a ina4e po temana nz mn sorry

PeopleAlwaysLeave
08-29-2008, 13:11
Ами ако си от София - аз мойта си я взех от Люлин, Силвър център-а, салон Extend - 390-400 лв ми излезе някъде коса 40 см дълга.

http://www.extend-bg.com/index.php

WithLove
08-29-2008, 14:14
Оф,това според мен е ужасно.Много мраэя присъдени коси,не энам эащо,но не ми харесва.Мое мнение.. :)

nejnaDROGA
08-30-2008, 06:15
Само да поправя няколко от съфорумничките ни :-D Това НЕ Е присадена коса :-D Присадена е когато ти надупчат кожата на скалпа и ти вкарат корени в тези дупки :-D След това тази коса не може да се махне (по-просто не можах да го обясня :D )