PDA

View Full Version : Странна кафеникава течност отдолу - ПОМОЩ!

guci_guci
08-28-2008, 13:29
Преди малко правих секс с гаджето си и по повърхността на презерватива забелязах странна кафеникава течност. Проверих и се оказа, че е от мен. От какво може да е при положение, че цикълът ми свърши на 15.08 и трябва да дойде чак след 2 седмици. Може ли да е защото боледувах преди няколко дена или защото вчера преживях огромен стрес?

guci_guci
08-28-2008, 13:42
Кръв е това .
Явно докато сте го правили те е наранил нещо ама не се плаши то ще мине
и на мен ми се е случвало :P

Да, ама се оказа, че имам от това по гащите още отпреди да го правим. Не е от секса със сигурност.

Xrisenceto
08-28-2008, 13:49
Бегай при лекаря

girl_in_black
08-28-2008, 13:54
Може от стреса, който си преживяла, просто да ти дойде по-рано.В случаи, когато съм била много притеснена, ми е идвало на 14-15 ден от цикъла.

Love0nlyMyself
08-28-2008, 13:56
виж дали ще има и следващия път и ако има отиди а гинеколог може да си хванала некоя инфекция

alenka
08-28-2008, 14:51
spord men e ot boleduvaneto nqma stra6no :) a za drugite da kaja : abe hora kat ne znaete kakwo da posavetvate i nqmate i haber za kvo pi6ete kat kajete "idi na lekar" s kvo pomagate :-x moje bi momi4eto pi6e za6toto ne iska da hodi na lekar + tva ne vinagi lekarite pomagat, a naprotiw ama 4e maloumnici ima v toq forum :?

Sigrina
08-28-2008, 15:16
Най-вероятно е от стреса, ако не спре или не ти дойде до 2 дни, бягай на доктор. Но не се притеснявай, на мен ми се е случвало заради стрес да ми дойде 2 пъти в един месец.
Успех :Ь

Love0nlyMyself
08-28-2008, 15:17
spord men e ot boleduvaneto nqma stra6no :) a za drugite da kaja : abe hora kat ne znaete kakwo da posavetvate i nqmate i haber za kvo pi6ete kat kajete "idi na lekar" s kvo pomagate :-x moje bi momi4eto pi6e za6toto ne iska da hodi na lekar + tva ne vinagi lekarite pomagat, a naprotiw ama 4e maloumnici ima v toq forum :?

сри за въпроса ама ти ходила ли си на лекар и знаеш ли какво значи и за какво служи ???? не мисля ... лекарите нали за това ги има за да помагат или все още не си разбрала и кво като не иска ? предпочита да се разболее още повече от тва нещо вместо да го излекува или да отиди като голямо момиче щом води полов живот и да я прегледат сри ама тва че ти не се грижиш явно за себе си не значи и че другите не трябва

и тва което викаш според теб е от боледуването да не си врачка? я щом е така ми кажи какво казват звездите за утрешния ми ден :) не може да разбере ако не отида да се прегледа не пиши глупости ако обичаш

п.п. все някой треаше да ти го каже :)

pateto16
08-28-2008, 15:53
пLiнцесkъ br i az sam na tfa mnenie +++++
naistina po dobre otidi na lekar i ne gadai ot kakvo ti...sega da ti kaja 4esno si pravish oshte po golqm stres i nishto 4udno i bembeno da ti prote4e ....
moq savet e da otidesh na lekar :P uspehhhhh

Lady_Chocolight
08-28-2008, 16:50
Според мен е хормонално. И аз съм получавала такова петно, но имах куража да отида на гинеколог (само че като го видях - плешив и с нос като кука, ми се прииска да не бях толкова смела). И мнението му беше, че е от хормони - напълно естествено за възрастта. Все пак е хубаво да има преглед, за да не се окаже травма случайно.

Love0nlyMyself
08-28-2008, 16:56
...(само че като го видях - плешив и с нос като кука, ми се прииска да не бях толкова смела)..

:razz: :razz:

sladkata_bebz
08-28-2008, 18:52
Мисля,че е нормално,след настинка при някои момичета има период в който тече по-тъмно "бяло течение" ,все едно ще ти идва или пък от жегите.За да си по-сигурна отиди на генеколог...

Lady_Chocolight
08-28-2008, 19:28
Не, няма как да е ако.
Първо, акото не е течност, освен при някои заболявания, при наличието на които със сигурност на момичето няма да му е до секс.
Второ, тя не е споменала да е правила анален секс, а и няма логика да го е правила в конкретния случай, иначе нямаше да има нужда да пита какво би могло да е кафявото по презерватива. :D

Xrisenceto
08-28-2008, 21:21

Съветваме момичето да отиде на лекар защото така е най-добре за нея.Ти от сичко ли разбираш ,че си тръгнала да я успокояваш.Ами ако е нещо сериозно(дано да не е)?Аз ако съм "малоумница" ти незнам каква трябва да си,че да ми разсаждаваш така.Пф писна ми от прости хора дето си мислят че целия свят се върти около тях!Алооооо осъзнаи се #-o #-o #-o

the_legend_of_one_love
08-29-2008, 06:19
oo ot mnogo ne6ta moje da e: moje da e ot stresa, moje da e ot tova 4e si boleduvala, moje da e ot vremeto (minaloto lqto po4ti nqmah menstruaciq mn zakasnqva6e i nakraq se polu4ava6e kakto pri tebe ne mi te4e6e 4ista krav ama mi mina), moje skoro da ti doide, ponqkoga se slu4va da podranqva i edin dva dena predi tova moje da se polu4i kakto se e polu4ilo pri tebe, no ako do nqkolko dni ne ti mine nai-dobre idi na lekar

prettyIdeath
08-29-2008, 07:05
Ми възможно е да ти е дошло. аз съм имала много случаи когато съм преживявала нещо много гадно което да ме разтърси и да ми идва по 2пъти в месеца... просто си се панирала.. спокойно ;)

sexapilkata
08-29-2008, 09:44
...(само че като го видях - плешив и с нос като кука, ми се прииска да не бях толкова смела)..

:razz: :razz:

:-D :D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dirtyyy
08-29-2008, 10:20
Доколкото знам това се получава преди цикъл ... немога да ти помогна много сори...

Love0nlyMyself
08-29-2008, 11:45
Доколкото знам това се получава преди цикъл ... немога да ти помогна много сори...

след цикъл не преди :)

InviTr0
08-29-2008, 12:06
+ :)

InviTr0
08-29-2008, 12:17
Преди малко правих секс с гаджето си и по повърхността на презерватива забелязах странна кафеникава течност. Проверих и се оказа, че е от мен. От какво може да е при положение, че цикълът ми свърши на 15.08 и трябва да дойде чак след 2 седмици. Може ли да е защото боледувах преди няколко дена или защото вчера преживях огромен стрес?

ТОВА СА ЛАЙНА ЯВНО НЕ СИ СЕ ЗДЪРЖАЛА ДО WC-ТО :razz: :razz:
haha :razz:

vaseto0o
08-29-2008, 12:47
Аре баннете селската пръчка че ме нерви мамка му :-x :x