PDA

View Full Version : Пак ескапел

mini_brutal_barbie
08-28-2008, 15:48
Знам че сигурно това е 83946746383 тема за ескапела но нищо не намерих дайте малко инфо за нег0..колко струва,кога се пие..има ли странични ефекти..вс което знаете!

Благодаря :)

08-28-2008, 15:51
струва около 30 лв,едно хапче.Пие се до три дни след евенуталния гаф.Ако се пие до 12 часа след тва - най-добре ..странични ефекти много - разбърква ти цикъла,нямаш апетит и още ужасн омного..

бтф : бе вие не сте ли чували за капути уее ?! :-x

08-28-2008, 15:51
струва около 30 лв,едно хапче.Пие се до три дни след евенуталния гаф.Ако се пие до 12 часа след тва - най-добре ..странични ефекти много - разбърква ти цикъла,нямаш апетит и още ужасн омного..

mini_brutal_barbie
08-28-2008, 15:54

be da sum kazala 4e ne polzvam prezervativi???prosto pitam bahti zaqdlivite su6testva zaebi

Love0nlyMyself
08-28-2008, 15:54
как нищо да не си намерила аз като напиша ескапел в гоогъл-а ми излизат 8210498042 страници с кво ли не за него ... :?

30-35 лв , пие се до 72 часа след половия акт

08-28-2008, 15:58
дай са разберем..

1- не съм заядлива

2- къде казах : малкото барби,ти не си ли чувала за капути ? :shock:

извинявай..ама сяяя :? :? :? :? просто първо има търсачка и второ има спр мн хора в тоя сайт коит не се пазят и после пускат теми...нямах предвид теб 8) nothing personal x]

Love0nlyMyself
08-28-2008, 16:05
http://prikachi.com/files/317540E.gif

така изглежда попринцип

hahavteen
08-28-2008, 16:08
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E5%F1%EA%E0%EF%E5%EB&start=0

mini_brutal_barbie
08-28-2008, 16:13
дай са разберем..

1- не съм заядлива

извинявай..ама сяяя :? :? :? :? просто първо има търсачка и второ има спр мн хора в тоя сайт коит не се пазят и после пускат теми...нямах предвид теб 8) nothing personal x]

glupavo detence,vinagi !VINAGI! go pravq s prezervativ i priqtelq mi daje ne svur6va v men,pitam za informaciq,ne se zaqjdai s mene ne sum v nastroenie za zaqdlivci ;]

Love0nlyMyself
08-28-2008, 16:15
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E5%F1%EA%E0%EF%E5%EB&start=0

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

добре де обаче тва са колко 10 мнения а на колко хоора тва хапче е помогнало .... признавам си пила съм го ! странични ефекти НЯМАШЕ при мен за което съм изключително благодарна то че вреди вреди .. шокирах се като изчетох мненията в линка който ми даде ама се пак не треа да забравяме и на тзи дето е помагало това хапче

08-28-2008, 16:43
дай са разберем..

1- не съм заядлива

glupavo detence,vinagi !VINAGI! go pravq s prezervativ i priqtelq mi daje ne svur6va v men,pitam za informaciq,ne se zaqjdai s mene ne sum v nastroenie za zaqdlivci ;]

ей мацка,и ти недей се заяждаш с мен по хубаво :)

аз ти казах - нищо лично..просто говоря за може бибулшинството от форума които не се пазят..
евала ти правя и за презервативите иза свършването и с моя приятел е така..просто има хора които не знаят нищо,чукат се на поразия и после пускат безсмислени теми :)

споко,не се заяждам с теб

eminemims
08-28-2008, 16:45
mini_brutal_barbie
не са заяждай с форумците,ами са радвай,че въобще ти пишат в темата и ти дават инфо...

hahavteen
08-28-2008, 17:08

добре де обаче тва са колко 10 мнения а на колко хоора тва хапче е помогнало .... признавам си пила съм го ! странични ефекти НЯМАШЕ при мен за което съм изключително благодарна то че вреди вреди .. шокирах се като изчетох мненията в линка който ми даде ама се пак не треа да забравяме и на тзи дето е помагало това хапче

Ми и аз съм пила спешен контрацептив (само че не Ескапел ами Норлево или нещо такова) и не съм имала странични ефекти. До организъм е но все пак е добре да си имаш едно на ум :)

Love0nlyMyself
08-28-2008, 17:14

така си е и са доста кофти тези случай :(

Ми и аз съм пила спешен контрацептив (само че не Ескапел ами Норлево или нещо такова) и не съм имала странични ефекти. До организъм е но все пак е добре да си имаш едно на ум :)