View Full Version : Бяло течение и бременност
mini_brutal_barbie
08-28-2008, 17:36
възможно ли е ако жената е бременна да има и бяло течение???
Bellatrix
08-28-2008, 17:40
Еми май да, щом може да има цикъл и по време на бремеността (цветна бременност) сигурно и бяло течение може... :oops:
Love0nlyMyself
08-28-2008, 17:40
мацкооо успокой се бе :D виж са дори и да си бременна ( да не адва госдпод ) симптомите не се появяватт веднага .... а попринцип бяло течение не е хубаво да имаш щото това е инфекция виж сега препоръчвам ти да си запишеш час при гинеколог утре и да те прегледа цялата ако трябва поне да спреш този стрес щото тва влиае и на цикъла се пак може би заради това не ти идва послушай ме !!
и преди да кажеш че те е страх да отидеш помисли че здравето е пред страха :)
мацкооо успокой се бе :D виж са дори и да си бременна ( да не адва госдпод ) симптомите не се появяватт веднага .... а попринцип бяло течение не е хубаво да имаш щото това е инфекция виж сега препоръчвам ти да си запишеш час при гинеколог утре и да те прегледа цялата ако трябва поне да спреш този стрес щото тва влиае и на цикъла се пак може би заради това не ти идва послушай ме !!
и преди да кажеш че те е страх да отидеш помисли че здравето е пред страха :)
+1
From_Hell
08-28-2008, 17:45
Бялото течение е за да подържа влагата , така че си го има и по време на бреченноста :)
Бялото течение е за да подържа влагата , така че си го има и по време на бреченноста :)
:grin: :grin: :grin: A da si 4uvala 4e bqloto te4enie e priznak na nqkakav zdravsloven problem-tam dolu!
Po temata-vuzmojno e,po vreme na bremennostta vinagi se poqvqva qlo te4enie pri jenite,a v poslednite meseci dosta se zasilva!No tova e normalno za bremennostta i v tozi slu4ai ne e priznak na zdravosloven problem-prosto novi hormoni bu6uvat v organizma na bremennata jena!
Love0nlyMyself
08-28-2008, 18:04
:grin: :grin: :grin: A da si 4uvala 4e bqloto te4enie e priznak na nqkakav zdravsloven problem-tam dolu!
Po temata-vuzmojno e,po vreme na bremennostta vinagi se poqvqva qlo te4enie pri jenite,a v poslednite meseci dosta se zasilva!No tova e normalno za bremennostta i v tozi slu4ai ne e priznak na zdravosloven problem-prosto novi hormoni bu6uvat v organizma na bremennata jena!
бялото течение е признак за инфекция а прозрачното е за да поддържа влага !! не се отнася тва за бременни жени при тях нз как стоят нещата
бялото течение е признак за инфекция а прозрачното е за да поддържа влага !! не се отнася тва за бременни жени при тях нз как стоят нещата
taka ve4e sum suglasna s teb!Napravih zabelejka prosto za6toto be6e napisala 4e BQLOTO te4enie e za da poddurja vlagata,a vsu6tnost tazi funkciq izpulnqva vaginalnoto te4enie(koeto kakto kaza ti e prozra4no) :)
From_Hell
08-28-2008, 18:09
Моя грешка съжалявам :)
Love0nlyMyself
08-28-2008, 18:11
спокс бе случва се :)
bqloto te4enie osven 4e e priznak za infekciq i ginekologi4en problem,se poqvqva su6to sled upotreba na antibiotici,leka nastinka , a pri nqkoi jeni stava i hroni4no(cql jivot si imat bqlo te4eni,dori i da sa v pulno zdrave -maika mi e taka,taka 4e znam 4e bqloto te4enie moje da se poqvi i bez da ima nqkakuv problem).vse pak ne e lo6o da otide6 do ginekologa ti za edin burz pregled :wink:
sladkata_bebz
08-28-2008, 18:32
Аз също имам бяло течение и то от около 2 години,но все на моменти.Сега започна да става повече и постоянно,утре ще ходя на генеколог,за да си напълно спокойна отиди и ти...
Love0nlyMyself
08-28-2008, 18:35
абе попринцип това зависи и от тва с какво се миете отдолу аз имах такъф проблем и отидох на гинеколог оказа че не е хубаво да се мия с душ гел или с някакви други гелове щото хич не е било полезно и от това се получило бялото течение и ми предписа там едно цвете "невен" да се мия с това и наистина помага тъй че и от това се получава :?