View Full Version : интересни случки с гинекологът
Love0nlyMyself
08-28-2008, 18:18
Вярно че преглеждат по 10жени на ден и са свикнали да гледат такива неща,обаче дали понякога им се случва да попаднат в момент на 'слабост'?На вас случвало ли ви се е нещо такова или пък някакви по-пикантни реплики от негова страна?
:D А случвало ли ви се е да се възбудите по време на преглед?
Изобщо разкажете някои интересни случки
:-P 8-)
dreaml1nd_
08-28-2008, 18:42
то тва остана ... да се възбуждаш на гинеколог :-&
girl_in_black
08-28-2008, 18:44
Ами аз не съм имала някакви по особени случки по време на преглед, като изключим това, че веднъж паднах от гинекологичния стол и веднъж изритах лампата(такава ниско разположена, на нивото на краката ми) :D ама лекарят нищо не каза.
Love0nlyMyself
то тва остана ... да се възбуждаш на гинеколог :-&
или той на теб :smt103 :D
sh3_1s_7h3_0n3
Мен пък ме е шубе да отида и само отлагам, а трябва :?
Но веднъж като бях с една приятелка за кураж и тя после като излезе... беше цялата червена и ми каза да се махаме по-бързо, 'щото се била възбудила от доктора /а той наистина беше.... апф :oops: /
Аз за това съм решила...като се наканя.. да е жена. ^^ ;)
Cvetito53
08-28-2008, 18:45
Na men li4no ne sa mi se slu4vali interesni slu4ki pri genogolog!Popripcip kato otida tam se sduhvam kamo li da se vajbujdam.....
girl_in_black
08-28-2008, 18:46
Аз не виждам как може да се възбудиш по време на преглед..Да ти бърникат с разни инструменти по п...... е меко казано неприятно.
So unbelievable love..
08-28-2008, 18:50
Аз не виждам как може да се възбудиш по време на преглед..Да ти бърникат с разни инструменти по п...... е меко казано неприятно.
има различни хора с различни мераци 8-)
Love0nlyMyself
08-28-2008, 18:54
всичко е възможно щото понякога можеш да попаднаш на някой наистина мн сладък гинеколог (мъж) и ти не можеш да се контролираш и може да стане гаф :D
а от другата страна ако е в началото на работата си гинекологък и нямат опит нормално да се възбудят и те :D и постепенно с времето почват да обръщат все по малко внимание на това и да не им пука
sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2008, 19:02
всичко е възможно щото понякога можеш да попаднаш на някой наистина мн сладък гинеколог (мъж) и ти не можеш да се контролираш и може да стане гаф :D
а от другата страна ако е в началото на работата си гинекологък и нямат опит нормално да се възбудят и те :D и постепенно с времето почват да обръщат все по малко внимание на това и да не им пука
Представяш ли си к'во е гадно да си мъж гинеколог. Ти ще се нагледаш на ... и вкъщи ако те чака друга ... и нея да гледаш... баси. :? ^^
Nadelina
08-28-2008, 19:16
Izvednyj useshtash, vmesto rycete i instrumentite mu, ezika mu.
SlYn4iCe
08-28-2008, 19:49
Ако е някой симпатичен едва ли ще е неприятно :-) :P
Love0nlyMyself
08-28-2008, 19:55
Представяш ли си к'во е гадно да си мъж гинеколог. Ти ще се нагледаш на ... и вкъщи ако те чака друга ... и нея да гледаш... баси. :? ^^
кофти е да :(
Love0nlyMyself
08-28-2008, 19:56
за някой момичета тва ще е сбъдната мечта :D
LovelyGirl
08-28-2008, 20:01
Аз не бих отишла при мъж гинеколог,така,че и няма как да се възбудя :D
А и то си е притеснително,там ти гледат всичкото все 1 под лупа
и вкарват разни работи и ти се чудиш дали вс ти е наред..че как
пък човек може да се възбуди...макрче вс е възможно.
Аз пък като ходих и тъкмо вече бях седнала на стола с разтворени крака
и лекарката ме преглежда и влиза няква др лекарка без да чука
и почват да си говорят най-спокойно. :x
Ей умрях от срам :oops:
Lady_Chocolight
08-29-2008, 08:55
Само веднъж съм ходила на гинеколог и изживяването беше ужасно.
И аз направих грешката да отида при мъж гинеколог, при все, че познавах жена, но ми го препоръчаха този като най-добрия. Отнесе се с мен наистина професионално и етично. Обаче когато го видях, щях да припадна.
Беше позастаряващ, плешив, със златни ланци и пръстени, прегърбен и с нос като кука. Изражението му беше меко казано зловещо. Приличаше на изскочил от илюстрация на Der Giftpilz (антисемитска книга). Нещо такова http://www.vigrid.net/Bilder%20til%20artikler/Dergiftpilz/Giftpilz10.jpg
Добре, че бях девствена, та нямаше право да ме пипа или да ме оглежда долу на магарето. Ако си беше наврял носа във вагината ми, щях да припадна от ужас.
Баба ми беше дошла за морална подкрепа. :D Доста ми беше от полза.
BlackWings
08-29-2008, 20:16
ООоооф аз последният път отивам на гинеколог ... отварям и гледам някакъв на границата между чичка и дядка , плешив увиснал беззъб с типично бирено шкембе... :shock:
Иии не ме питайте как се насилих да го остая да ми бърка в ***** , и да ме пита за секс и за цикъл , ужасно беше все едно се крачих пред дядо си !!!!!!
Де да го знам може и да си разбира от работата но ми беше отвратително некомфортно , и вече ще ходя само при жени гинеколкожки , защото ще ми е психически по спокойно.
А това пък докато лежиш на магарето полугола с разтворени крака , и да влезе някой друг без да чука е направо :shock: :shock: аз ако бях обирам си парцалите и им тегля една корава майна на тия лекари как може така :shock: :shock:
Мен пък ме е шубе да отида и само отлагам, а трябва :? Отивай бе душа! И аз много яко се спичах, ама видях, че няма нищо страшно.
Ма аз съм при жена... Симпатична е и така... Ако си от по-голям град разпитай за някоя добра и внимателна, която предразполага(хах как звучи), а ако си от Сф можеш да ми драснеш ЛС да ти кажа моята. :)
Иначе интересни случки нямам. Само дето имам проблеми при слизането от стола. :razz: Някой пък ще се пребия там. :razz:
miloto_girl_4e
08-29-2008, 20:51
Никога не съм имала проблем да отида на преглед при гинеколог.. никога не ме е било срам..
Аз обаче ходя при жена, защото някакси.. ми е по-лесно да говоря на тази тема, тъпо ще ми е да говоря за цикъла си с мъж.. иначе не ме е срам, че ме гледа, все пак нищо ново под слънцето няма да види :)
Интересни случки не съм имала, освен, че малко се озорват да ми вкарат там един инструмен, защото аз яко се стягам и трудно влиза :D :D
spontaneous
08-29-2008, 20:55
аз като ходих беше жена на възраст ... няма как да се възбудя ама ... ако Доктор Хаус ми беше гинеколог само при погледа му щях да получа оргазъм тоя Хю Лори мноо як бе! мммм ... :-D при мъж гинеколог не ( ако не е Хю Лори ) а има супер минимален шанс да е той тка че ;)
angelkata_dqvolkata
08-30-2008, 15:20
ооо момичета мн се радвам, че прочетох темата и отговорите ви!!! аз все още не съм ходила на гинеколог защото ме е страх, но трябва за жалост!!!
ддз на какъв човек ще попадна и като помисля какво ще ми правят там долу направооо откачам и все пак искам жена обаче която няма да те гледа строго като те попита за някой деликатен въпрос
Що бе? :D И инструмента му да усетиш пак няма да ти е лошо. :lol: :lol:
Аз съм ходила доста пъти при гинеколог. Даже при 2-ма специалисти.. и 2-мата мъже.. е мен не ме беше много срам след първия път... все пак не виждат катерички за пръв път..
Гадната случка беше, че винаги, като съм ходила с майка ми, и тя влиза при доктора, а вкъщи преди това доста се криех от нея... та веднаж тя застана зад лекаря, за да види какъв точно е проблема, тъй като имах раничка, която трябваше да се маже с лекарство.. е, каквото такова :) поне вече не ме е срам от майка да я питам каквото искам :)
Няма нищо опасно да се ходи на лекар, поне при мен вече е така :)
BurningDesire
08-30-2008, 16:44
Пфффф....Пълни глупости. Ходила ли си изобщо някога на гинеколог? Щото аз съм попадала на един мъж, симпатичен, но прегледа при гинеколог, ако ще и Брад Пит да е, е всичко друго, но не и възбуждащ! Доста е неприятно като започне да те опипва отвътре и особено отвратително е като ти сложи разширител. Така че тия приказки за възбудата май-май ги измислят момичета, които изобщо не са ходили на преглед. Пък и е АБСОЛЮТНО изключено да се възбуди лекаря, тва все пак му е работата и той го приема, все едно ти преглежда сливиците. А за онова, че ако бил начинаещ и можело да се възбуди също са глупости - нали затова лекарите карат и специализации и т.н. и, повярвай ми, преди да почне да прави сам прегледи, вече е видял сигурно 10000 п***и.
FelisDirus
08-30-2008, 17:45
Пфф, моят е толкова готин, че отивам едва ли не подмокрена на преглед. И той като ми каже "оо, малкото" или "сядай, коте" и аз вече примърквам 2-3 пъти жаловито и ми омекват коленете. :D
Love0nlyMyself
08-30-2008, 19:37
Пфффф....Пълни глупости. Ходила ли си изобщо някога на гинеколог? Щото аз съм попадала на един мъж, симпатичен, но прегледа при гинеколог, ако ще и Брад Пит да е, е всичко друго, но не и възбуждащ! Доста е неприятно като започне да те опипва отвътре и особено отвратително е като ти сложи разширител. Така че тия приказки за възбудата май-май ги измислят момичета, които изобщо не са ходили на преглед. Пък и е АБСОЛЮТНО изключено да се възбуди лекаря, тва все пак му е работата и той го приема, все едно ти преглежда сливиците. А за онова, че ако бил начинаещ и можело да се възбуди също са глупости - нали затова лекарите карат и специализации и т.н. и, повярвай ми, преди да почне да прави сам прегледи, вече е видял сигурно 10000 п***и.
а ти хора виждала ли си ?! или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале ... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?! тва че ти мислиш по този начин не значи че другите биха се съгласили с теб :? мисли малко ... ;)
time2rock
08-30-2008, 22:27
А преди да отидете,бръснете ли се?Обескосмявате по-точно?
BurningDesire
08-31-2008, 06:49
а ти хора виждала ли си ?!
Е тва не разбрах в какъв смисъл го казваш, ама карай.....
или твойто мнения го изразяваш за всички мале мале
Проблем ли имаш, че си изразявам мнението? Ако е така, не ми дреме. Тук е място, където си пишем мнениято по дадени теми и след като не съм нафлудила темата с оффтопик, къде ти е проблема?!
... ДА ходила съм на гинеколог проблем ли има ?!
И си намерила нещо възбуждащо в това, така ли да разбирам? Сииииилно се съмнявам и в двете неща. Ама както и да е. Не ми се спори повече.
blackfate
08-31-2008, 06:56
А преди да отидете,бръснете ли се?Обескосмявате по-точно?
Еми да, аз попринцип се обезкосмявам, и не само аз ...
Аз 2 пъти съм ходила, вярно, при жена беше, обаче като почне да ти навира онова нещо, дето незнам как се казва .... и е 'адски възбуждащо' ... Ако бях при мъж по скоро да се сдухам и притесня отколкото възбудя, ако ще и най-секси мъжа да е ...
Проблем ли имаш, че си изразявам мнението? Ако е така, не ми дреме. Тук е място, където си пишем мнениято по дадени теми и след като не съм нафлудила темата с оффтопик, къде ти е проблема?!
И си намерила нещо възбуждащо в това, така ли да разбирам? Сииииилно се съмнявам и в двете неща. Ама както и да е. Не ми се спори повече.
Жанета, напълно си права и те подкрепям..
но къде е смисъла да си навирате маникюрите в очите, защото мислите ралично ?!
_wait_and_bleed_
08-31-2008, 08:52
Един път отидох при гинеколога на мама.И по едно време ме пита как сам разбрала за него и му обясних коя е майка ми.И взе ,че изцепи:"Вие с майка си много си приличате...по гласа" :shock: :shock: :shock: Как можа да изтърси такава глупост ?!:D
DiVa_SaMoDiVa
08-31-2008, 09:50
+1 puk i na men mi e jena :-D
до сега не съм ходила и когато отида за пръв път едвали ще ми е мн до възбуждане най много да се изчервя от срам и предполагам че няма да ми е особено приятно но да се надявам да няма такива инциденти
DevilWish
08-31-2008, 10:08
МмМмм караш ме да мечтая :-o Как ми се ще това :oops:
GabisiTa
08-31-2008, 12:06
Един път отидох при гинеколога на мама.И по едно време ме пита как сам разбрала за него и му обясних коя е майка ми.И взе ,че изцепи:"Вие с майка си много си приличате...по гласа" :shock: :shock: :shock: Как можа да изтърси такава глупост ?!:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
angelkata_dqvolkata
08-31-2008, 13:12
naistina mn dobra temichka :-) br :-)
angelkata_dqvolkata
08-31-2008, 13:15
am imam i vapros za tezi koito sa po-napred s neshtata tam v kabineta nali kato sednesh na stola s nishto li ne te pokrivat smisal ako vleze nqkoi prosto trqbva da si stoish taka i da ti gledat p*****a??? sorry ama ako e taka tova e izkluchitelno gadnoooo!!! nz men me e strah da ida :oops:
LovelyGirl
08-31-2008, 13:21
am imam i vapros za tezi koito sa po-napred s neshtata tam v kabineta nali kato sednesh na stola s nishto li ne te pokrivat smisal ako vleze nqkoi prosto trqbva da si stoish taka i da ti gledat p*****a??? sorry ama ako e taka tova e izkluchitelno gadnoooo!!! nz men me e strah da ida :oops:
Ами да,с нищо не те покриват :-D
А някои,ако влезе се надявай да имаш по-бързи рефлекси от мен и да си събереш краката евентуално :D
Абе стана ми мн неудобно,ама лекарката си беше мн добра и мн внимателна,мн предразполагаше и ест се извини,че така са нахълтали.
А и стола не е разположен точно с/у вратата.Имаше си стена която го закрива.Но другата лекарка дето влезе,влзе от друго врата дето само лекарите си минават от там.Абе мн кофти се получи,ама ко да прайм.
:D И няма от какво да се страхуваш,нормално е да се притесняваш,но гледай да идеш при някоя,за която си чула хубави работи само ;)
Мойта гинеколожка си е жена. Не за друго, ами щото ми омръзна от някви ужасни мъже, дето изобщо не им пука кой за какво отива при тях. Така де, колкото пъти съм ходила при мъж гинеколог, ме е гледал все едно преглежда някакво животно. А поне мацката като и тя има вагина, някак си по-съпри4астна ми се струва, 'ба ли го :D
angelkata_dqvolkata
08-31-2008, 14:42
Ами да,с нищо не те покриват :-D
А някои,ако влезе се надявай да имаш по-бързи рефлекси от мен и да си събереш краката евентуално :D
Абе стана ми мн неудобно,ама лекарката си беше мн добра и мн внимателна,мн предразполагаше и ест се извини,че така са нахълтали.
А и стола не е разположен точно с/у вратата.Имаше си стена която го закрива.Но другата лекарка дето влезе,влзе от друго врата дето само лекарите си минават от там.Абе мн кофти се получи,ама ко да прайм.
:D И няма от какво да се страхуваш,нормално е да се притесняваш,но гледай да идеш при някоя,за която си чула хубави работи само ;)
naistina mnogo ti blagodarq!!! :)
girl_in_black
08-31-2008, 14:55
Аз за това по принцип ходя с пола или рокля, първо за не притичвам по гол задник от мястото, където се оставят дрехите до стола и второ, ако влезе някой да се покрия веднага.
BlackWings
08-31-2008, 15:08
Да наистина понякога преглеждат все едно преглеждат животно ... Зависи на какъв попаднеш де , но колкото и п**** да са минали през ръцете им и колкото да им е бил тежък работният ден , чакай малко ама ти си поверяваш здравето на тях :? Затова трябва да се избира лекар внимателно.
А само не разбирам как успявате да се закриете докато сте разчекнати и краката ви са на тия поставки? :shock: Аз не мога да мръдна , камо ли да тръгна да си събирам краката. И ако някой нахален чакащ пациент отвори вратата направо ще лъсна по голо дупе :o
BurningDesire
08-31-2008, 15:28
Жанета, напълно си права и те подкрепям..
Благодаря ;)
но къде е смисъла да си навирате маникюрите в очите, защото мислите ралично ?!
Мхм, права си.
А относно това, което писа SINDEL за мъжете-гинеколози, на мен ми се случи същото, ама с жена. Тогавя бях на 15 и още девствена, ама имах проблеми и отидох на преглед. Тя само дето не ми се изсмя в лицето, като й казах, че съм девствена и ме пита кво правя при нея, като не водя полов живот. Тва лекар ли е, ми кажете?! Освен това беше много груба и прегледа ужасно болеше, дори после имах кръвотечение, май леко ми беше засегнала ципата с инстриментите. Беше ужасно, точно като с някаква крава за разплод се държа с мене тая лекарка.
blackfate
08-31-2008, 15:45
Janeta_ КАКЪВ ПРЕГЛЕД, какви инструменти ...
Аз когато отидох при нея и и казах, че съм дествена и тя ме попита дали имам оплаквания и погледна само външно, никфи инструменти нямаше!!! съветвам те повече при тая твойта да не ходиш...
Love0nlyMyself
08-31-2008, 15:58
пуснала съм темите щото ми е инт да видя другите дали са имали някакви по конфъзни случки с гинеколозите и ме дразни факта че и изразяваш така мнението че седно сички мислят като теб точно тва ми е проблема като темата ти пречи да съм те молила да пишеш в нея ... не ,нали ?! тогава не тръгвай да се заяждаш и кво са треа да съм се възбудила от гинеколога си за да мога да пусна неква тема ли :shock: лол мс че ми каза ...
Не съм имала особено интересни случки при гинекологът, но съм попадала на такъв, който ми даваше грешна диагноза и ме изкара едва ли не болна, умираща, без да мога да имам деца. Дрън дрън. Всичко това заради парите.
Иначе аз винаги съм предпочитала да ходя на гинеколог в частен кабинет, защото е по-спокойно, по-малко се чака и не влизат други пациенти.
Но като цяло е най-добре да си харесаш един лекар и той да си те следи.
BurningDesire
09-01-2008, 13:58
Janeta_ КАКЪВ ПРЕГЛЕД, какви инструменти ...
Аз когато отидох при нея и и казах, че съм дествена и тя ме попита дали имам оплаквания и погледна само външно, никфи инструменти нямаше!!! съветвам те повече при тая твойта да не ходиш...
Е, да, ама аз предполагам, че ти си отишла на профилактичен преглед. А пък аз имах доста силно възпаление и трябваше да ме прегледа, за да знае какво ми е. Всъщност аз тая я смених отдавна поради друга причина - не ми хареса отношението, пък и всеки път като отивах след това на контролен преглед (понеже не можеше да ме излекува като хората!) тя се държеше все едно за пръв път ме вижда и даже твърдеше, че не ми е предписвала това лечение! (Естествено, след като й казах, че не ми действа)