PDA

View Full Version : Позволявате ли?

mila_kostadinova
08-28-2008, 18:55
на непознати мом4ета в клубове или дискотеки да ви пипат отдолу, смисъл отивате някъде зарибяате се и ще му дадете ли да ви погали котето/ама през дрехите де/. Ако да защо,ако не-защо???

Cvetito53
08-28-2008, 18:56
Ne za6toto e palno nepoznat za men!!

mila_kostadinova
08-28-2008, 18:58
Е и? НАли е през дрехите,няма никва опасност,само за забавлението.

sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2008, 18:59
Аз на просто 'познат' не бих дала, камо ли непознат. :?

Отивам на дискотека да се забавлявам, а не както един приятел ми развива теории да 'се забия' с някой и да 'довършим логично вечерта'.

girl_in_black
08-28-2008, 18:59
Не, не позволявам.За мен това не влиза в понятието забавление.Нямам желание непознати момчета да ме възприемат като играчка.

Cvetito53
08-28-2008, 19:01
Nqma zna4enie dori i da e prez drehite!Prosto za6toto e nepoznat a i nqkak si ne varvi!Nqkoi da mine pokrai men i da me pipne tama.....svu4i mi nqkak si netipi4no!!Na men nikoga ne mi se e slu4valo!!!
P.S A i q si prestavi nqkoi koito da ti e gnusen ili protiven da mine i da te pipne........ujas....ne bi mi bilo priqtno... :?

mila_kostadinova
08-28-2008, 19:06
Ми ако те кефи и ти харесва момчето...ко пре4и...баххх ви в старомодните :?

aka6a_vamp
08-28-2008, 19:10
аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!!

Cvetito53
Az li4no ne sam 4ula tova da e na moda!!Da doide nqkoi si napalno nepoznat i da te pipne po p****ta!Az si spomnqm samo 4e do kam 7 klas mom4etata ot daskaloto postoqnno ni "udraha" po dupetata... :D
P.S Az ne sam staromodna zaradi tova 4e ne pozlovqvam na mom4etata da me pipat po ...... a prosto si izrazqvam mnenieto!!!Kakto vijda6 ne samo az ne im pozvolqvam!!

sh3_1s_7h3_0n3
E, на някои курвенското поведение не ни е присъщо пък. :?
Защо трябва да позволявам всеки, който ме кефи, да ме пипа по **интимните** части. :)
То е само за специални. ^^ 8) :)

SpOrTs_GiRl
Не сме старомодни, просто имаме акъл в главата си!

Nadelina
08-28-2008, 19:12
Nqma nishto staromodno v tova da ne iskash nqkoi nepoznat da te pipa na takova intimno mqsto. Az sashto ne bih bila osobeno ocharovana, ako nqkoi napravi opit da me pipa v diskotekata. Osven tova si napisala vyprosa qsno - shte mu dadete li da vi pipa .... ako da - zashto... ako ne - zashto.... Togava ne vijdam zashto tolkova se vprqgash, che ima i momicheta, na koito ne bi im bilo priatno.

mila_kostadinova
08-28-2008, 19:14
Окей ве аз нищо не съм казала просто едва ли не ме изкарвате курва защото се забавлявам по свой начин :o

sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2008, 19:16
...ти го каза. :-|

Erica
08-28-2008, 19:17
Окей ве аз нищо не съм казала просто едва ли не ме изкарвате курва защото се забавлявам по свой начин :o

За сметка на това,пък ти изкара тези,на които не им харесва - старомодни...Значи сте квит :wink:

AwwwSugar
08-28-2008, 19:17

Aм баххх тъ в модрната :D :D :D :D

mila_kostadinova
08-28-2008, 19:18
Кое съм казала?? това,4е ме изкарвате такава,не ме прави такава. Не се чувствам курва,защото се забавлявам,чувствам се добре,защото го правя,не се имам за курва и ако другите го намират за курвенско,да си разширят мирогледа,аз не съм им виновна. Нито съм се ебала с непознатия,нито нищо. Ае,говорете си там...

Nadelina
08-28-2008, 19:19
Кое съм казала?? това,4е ме изкарвате такава,не ме прави такава. Не се чувствам курва,защото се забавлявам,чувствам се добре,защото го правя,не се имам за курва и ако другите го намират за курвенско,да си разширят мирогледа,аз не съм им виновна. Нито съм се ебала с непознатия,нито нищо. Ае,говорете си там...
A koi ot nas kaza, che si kurva? Guzen negonen bqga! :-D

mila_kostadinova
08-28-2008, 19:20
Ето тази мацка.. Ама да се спасява.

aka6a_vamp
08-28-2008, 19:20
A koi ot nas kaza, che si k***a? Guzen negonen bqga! :-D
аз го казах :D и мисля 4е си е така колкото и да отри4а

sh3_1s_7h3_0n3
08-28-2008, 19:23

Тогава защо набираш така, след като не се възприемаш за такава? Голям праз к'во мислил филанкишията. На теб ти е яко - супер, ама да казваш, че другите са старомодни и да пречупваш техните разбирания през твоята призма е глупаво. :)
Все едно аз да те съдя, че на теб ти харесва, понеже за мен това е курвенско. :-o Право на избор - можеш да правиш каквото си искаш. :)

Erica
08-28-2008, 19:23

Лелеее ти подпали,като балканче на баир...Виж сега - ти зададе въпрос...,никъде в темата ти не пише "Хора на които не им допада идеята,да си разширят мирогледа,защото са старомодни и тогава да пишат".Ти палиш,че момичетата не са на твоето мнение и сега се пънеш...,е не е ли нормално да има хора,които не споделят мнението...Все пак помисли хубаво - ти въпрос ли задаваш или търсиш сходни с твоето мислене,а всички против това...у лево?

vivteen
08-28-2008, 19:24
абе тва момиче мила я познаам и ми е мн добра фр.бива ли да си толкова тъп :o че и снимката си сложил :-o мн си зле честно :-x :-x :-x :-x

mila_kostadinova
08-28-2008, 19:24

Лелеее ти подпали,като балканче на баир...Виж сега - ти зададе въпрос...,никъде в темата ти не пише "Хора на които не им допада идеята,да си разширят мирогледа,защото са старомодни и тогава да пишат".Ти палиш,че момичетата не са на твоето мнение и сега се пънеш...,е не е ли нормално да има хора,които не споделят мнението...Все пак помисли хубаво - ти въпрос ли задаваш или търсиш сходни с твоето мислене,а всички против това...у лево?
Все тая. Отговаряйте си свободно-дали го правите или не.

Nadelina
08-28-2008, 19:25
A na men tova momiche Mila mi e strashno poznato. No moje i da se byrkam... ne znam.

vivteen
08-28-2008, 19:26
ако си от силистра може

mysterious93
08-28-2008, 19:27
ами цяла вечер ако денсате и сте на градус и като почнете да се натискате що не :D то си остава само за тогава..нещо безобидно :) а пък и защо примерно момчето което я пипа е пич ,а момичето което е пипано-курва...тва е супер гадно . за съжаление и за напред ще се възприема така :?

Bellatrix
08-28-2008, 19:36
Еми не. :D Това място си е за гаджето ми или за гаджетата които предстоят \:D/ Всъщност ако някой ме хване просто ей така, ще му отперя такъв шамар, чеее... :smt066

LiAnKAa
08-28-2008, 19:53
Случвало ми се е и не знам какво точно да кажа...
Някак си ми е яко ама ме и дразни и ми се е случвало да има шамари :D

Love0nlyMyself
08-28-2008, 19:54
НЕ всичко има граници

gree_girl
08-28-2008, 19:57
И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си :shock: :D нещо не ми се връзва тва :-D Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама :-x

Cvetito53
08-28-2008, 20:05
gree_girl написа:

И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си нещо не ми се връзва тва Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама
Mnogo dobre kazano!!!

From_Hell
08-28-2008, 20:07
Аз на гаджето си ще се замисля дали да му дам , пък камо ли на непознат!и за какво не мога да разбера.После що млазежта била пропаднала.Това най-маркото ще ми нарани достойнството!

LovelyGirl
08-28-2008, 20:08
Не ми се е случвало и никой път не бих позволила.
Не съм по тея крайности.
Не ми допада идеята.
:?

Това е мн специално място :-D

angelcheeee_93
08-28-2008, 20:15
пффф ...да не съм някоя курва.имам си достойнство и не бих се унижила така.аз на приятеля си не давам,каму ли на непознат ,кви са тиа работи :?

DekoDenev
08-28-2008, 20:18
мале ако продължаваш така скоро ше станеш каталог с болести 8)

From_Hell
08-28-2008, 20:23
еми като я влече да го прави.Нейно си е достойнството или липсато на такова .

sevenhill
08-28-2008, 20:28
Ся е на мода да си на 14 - 15 и да имаш една камара аборти ама щом те кефи тва да те барат супер само че внимавай от тва пипане да не стане после в леглото да има чук чук :D :D

sladkata_bebz
08-28-2008, 20:38
И аз не бих дала. Като гледам всички момичета, дали мнението си са против това и нормално, защото е курвенско! Замисли се малко, не може ВСИЧКИ тук да сме старомодни, а само ти да не си :shock: :D нещо не ми се връзва тва :-D Плюс тва ти беше пуснала и друга тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3603816#3603816 дали може да си хванала херпес от някъв НЕПОЗНАТ И СЪМНИТЕЛЕН в клубовете?? Ми тоя път ако не си, ок дано да е така ... ама ако продължаваш да правиш такива КУРВЕНСКИ изпълнения по клубовете с НЕПОЗНАТИ ... всичко можеш да хванеш и СПИН и кво ли още не ... за тва, че си прави изводите сама :-x

Sladyranka14
08-28-2008, 20:40
Nikoga ne bih pozvolila takova neshto!

danielchety
08-28-2008, 20:49

Тас пък грозната,виж са на коя мясаш кой подяволтие ще тръгне да ти бърка отдолу? :razz: :razz: :razz: :razz:

eveto_xx
08-28-2008, 20:55
Не ми се е случвало и никой път не бих позволила.
Не съм по тея крайности.
Не ми допада идеята.
:?

Това е мн специално място :-D
Което е свободно само за приятеля ми :D

MakeMeLaugh
08-28-2008, 21:00
Понякога по-невървежните, грозновати, залюхани обичачки и т.н. както искате ги наречете - понеже не получават достатъчно интимно внимание, каквото всъщност им се иска са склонни да правят такива "модерни" тъпотии и да получат внимание и "забавление".

Аз така го разбирам ;)

После обаче като тръгнат слуховете, трудно ще си намериш сериозен приятел и трудно ще те приемат насериозно. Имало е такива случки като ходих по дискотеки преди...

Тъпнята на махх ;д

MetalL
08-28-2008, 21:03

+1

PLuScHeTo
08-28-2008, 21:14
да ти имам и "интересните" забавления в дискотеката.... оффф.. и на теб ще ти дойде акъла в главата,ама дано не е късно :(

(S) AINT
08-28-2008, 21:48
Чак пък там...

gree_girl
08-28-2008, 22:26

Тас пък грозната,виж са на коя мясаш кой подяволтие ще тръгне да ти бърка отдолу? :razz: :razz: :razz: :razz:
Не всички гледат красотата, а която пуска ... мине я един път и после му стане скучна ...
само не мога да разбера ква е ползата от тва ... ? може би в днешно време да си курва е престижна титла ...

s3xy
08-28-2008, 22:39
i as ne bix dala... se pak tfa mi e kotetooo

mrysnika
08-29-2008, 10:27
i as ne bix dala... se pak tfa mi e kotetooo
Котетооо хаххаа мое ли да го видиМ тфа котеееее :oops:

alksndr
08-29-2008, 10:35

+1 :)

FeelMyPain
08-29-2008, 10:44
Как може да сте толкова старомодни бе... :o
Вие новите моди не ги ли знаете?!?
Давайте си "котетата" да ги пипаме, бати задръстенячките.. :-o
Време ви е да се модернизирате най-сетне тцтц

sladi4ka kaka
08-29-2008, 10:44
не бих...тея дето се дават ей така са курвички 8)

PLuScHeTo
08-29-2008, 11:12
A tova li bilo moderno ve4e :shock: :shock: .....pak sam izostanala :lol: :lol: :lol:

доста сме като тебе :lol: не разбираме от мода ... тцтц

PLuScHeTo
08-29-2008, 11:23
така си е :)

pet_14
08-29-2008, 11:28
Чудно ми е само едно.Това ,че на теб ти харесва означава ли ,че всички трябва да са като теб и да им харесва ? баааах та в тъпара кранта и бахххх та в курвето ...кво си мсилиш,че всички са като тебе ли ?

_LacrymoSa_
08-29-2008, 11:46

+1 и то грозни

Escarina
08-29-2008, 14:24
Така е.. ние "старомодните" какво разбираме.. момичетата ходят подискотеки главно за да си търсят с кой д се наебат.. така е модерно... :D Лакримоза, фенка на Пратчет ли си падаш :oops:

gree_girl
08-30-2008, 11:24
Баххх та в неосъзнатата курва!

SunShinePearl
08-30-2008, 11:33
ми няма да дам някъв там от някъде си да дойде и да ме обарва камоли пък и да ми пипа п*****а ако ще и през дрехите

Simple_
08-30-2008, 12:42
ot moqta gledna tochka na momche az lichno nepoznata pyk nikoga ne bih trygnal da obarvam tam... namirate si spytnica v jivota i na oblecheno i na golo nqma losho ;p

BurningDesire
08-30-2008, 16:58
на непознати мом4ета в клубове или дискотеки да ви пипат отдолу, смисъл отивате някъде зарибяате се и ще му дадете ли да ви погали котето/ама през дрехите де/. Ако да защо,ако не-защо???
Естествено, че не. Все пак мисълта ми като отида на дискотека не е да правя секс или да "забия" нещо. Пък и това не е най-подходящото място, защото мнооого често там момчетата са меко казано боклуци. А и освен това където и да е, няма да дам на някакъв непознат да ме пипа където и да било, какво остава за......
Иначе според мене тоя въпрос го задаваш, защото най-вероятно ти го правиш (или познаваш момичета, които го правят) и тук от нашите отговори очакваш да намериш оправдание за действията си. И малко е тъп въпроса. (ЛИЧНО МНЕНИЕ, НЕ ОЧАКВАМ ДА ГО СПОДЕЛЯТЕ!)

soul1199
08-30-2008, 17:33
ne,6ot ne go pozanavam

CrazyBear
08-31-2008, 12:38
Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie :grin:
osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
A teq det upotrebqvat dumata "k*rva" ste mn zle!
K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
Jiveite v 21 vek!
Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci! :-x

miShle
08-31-2008, 19:30
Не естествено ... не бих дала на никой случаен да ме бара.. Дори и да е познат .. камо ли някакъв,който познавам от 20мин .. :?

sweet_baby_cool
08-31-2008, 19:40
Аз не бих позволила :)

ELFIQ
08-31-2008, 19:43

+10000 :-x заради такива като теб,момчетата си мислят че могат да правят с момичетата каквото си поскат :-x :-x :-x
определено си КУРВЕ!!! :-x :-x

аз също не бих :booooomb:

streetart
08-31-2008, 20:25
аз бих разрешил на непозната да ме обара :Д

Sweet Dreams-Madly Tipsy
08-31-2008, 21:56
kvo sme staromodni we ne sme kurvi kato tebe

Lian
08-31-2008, 22:02
Emi,ako me izkefi 4oveka...i dori ako ima teren 6te si prodaljime zabavlenieto i tancite v horizontalno polojenie :grin:
osobeno ako sam v dryg grad...perfe...6tot znam 4e pove4e nqma da go vidq toq 4ovek.. i extra...
K*rva e jena koqto obi4a sexa i mu se otdava!Emi DA OBI4AM SEXA! Koi ne go obi4a?! Togava nari4aite VSI4KI maje K*rvari!
A vie spi4aite i hva6taite muhal na putkite 6toto samo se pravite na nedostapni idiotki!
Jiveite v 21 vek!
Prez 60te tolko sex , narkotici , zabavleniq e imalo kolkoto prez jivota si nqma da vidite 6toto ste ograni4eni kato kone s kapaci! :-x
курвичке не се нарича старомодни а нормални!
Кой нормален човек би позвалил тва?
А вие курвичките дето се събирате ми вадите нервите!За кво се мислите?За мн хубави е такива разголени и нагримосани?Еми да ви светна приличате не ефтини курвички дошли бая от тея 60 години за където говориш!И като ви види някое момче и дойде при вес, не си мислете че то ви е харесало (то няма какво да харесваш) а просто е видяло че сте лесни и му се е доебало!!!

vaseto0o
08-31-2008, 22:51
Правите се на светици ама знам кат се напиете в дискотеките се чукате с първия предложил :D

CTPAX TE E OT MEH
08-31-2008, 22:54
Хич не ми пука дали ви харесва да ви барам котетата,обаче знам,че за това идвате в дискотеките!
Аз пък ви ги барам щото ви харесва и нищо не можете да ми кажете!
8)

kapriz
10-27-2008, 18:48
ama ei kurvo razmazana ko si mi zela snimkata i imeto az se kazvam MILA KOSTADINOVA I TOVA NA SNIMAKTA SYM AZZZ kvi gi pi6i6 ma myr6o ubita mamicata ti da iba mahai gi teq prostotii 4e ako ta fana ne znam na ko 6 ta naprq :-x

GreenFairy
10-27-2008, 18:50
Не, позволявам само на моят момък такива волности...

glezan4e
10-27-2008, 18:54
Nqma zna4enie dori i da e prez drehite!Prosto za6toto e nepoznat a i nqkak si ne varvi!Nqkoi da mine pokrai men i da me pipne tama.....svu4i mi nqkak si netipi4no!!Na men nikoga ne mi se e slu4valo!!!
P.S A i q si prestavi nqkoi koito da ti e gnusen ili protiven da mine i da te pipne........ujas....ne bi mi bilo priqtno... :?
мисля, че ставаше дума някой, с когото се зарибявате .. и да му дадеш да те погали... а не да те обарват масови всички...
на мен ми се е случвало.. 2-3 пъти... и не смятам, че е извратено или нещо подобно
~лично мнение~

chokolate_girl
10-28-2008, 11:46
не бих позволила подобно нещо.Имам си достойство...аз не давам на приятеля ми с който сме заедно от 2 години,камули на непознат..Абе ти в ред ли си бе моми4е? ти като си курва ,не означава че и другите трябва да бъдат.
това си е моето Лично мнение,за мен ти си курва,тва е.

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 11:48
НЕ! Защото това са к*рвенски истории! :x

xxXroshawkaXxx
10-28-2008, 11:49
Не, позволявам само на моят момък такива волности...

Най-точно казано! :grin: :-)

anonimnaa
10-28-2008, 12:06
НЕ! Защото това са к*рвенски истории! :x
+1

Bellatrix
10-28-2008, 12:58
Jiveite v 21 vek!
Аз обичам секса, правя го редовно и не си спомням да съм останала незадоволена. НО ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО МИ И ТО ПОНЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ВРЪЗКА: НИТО ПОВЕЧЕ, НИТО ПО-МАЛКО. Тия глупости дето наръси как п****те на недостъпните момичета щели да хванат мухъл и тн и тн само показваш колко си проста и тъпа. Сори мацка, ама я сама си сметни: Колко често получава секс 1 момиче със сериозен партниор, с когото се обичат и си се срещат всеки ден, и колко често се е*е някоя курва дето обикаля дискотеките и я намаже, я не!? Съжелявам, ама вие курвите сте само за съжеление !!! Мислите, че ви харесват, че ви обожават, че момчетата биха си потрошили главите по вас и не забелязвате, че всъщност никое момче не го прави!!! Момчетата търсят предизвикателство и само за такива "старомодни" сериозни момичета свалят звезди!!! Вас може и да ви забършат на някой купон за 1 вечер, но НИКОГА няма да получите вниманието, което ще получи 1 моми4е, в което има загадка, което не отваря крака за всеки срещнат!!! Били сте по-задоволени, оле боже! Държите се като мъже, няма нищо женско във вас!!!! Ходите уж да се "позабавлявате", а всъщност сте там за е**нето, за единия секс, да забиете някое мом4е! Вие сте бройкаджийки! Не ви интересува всъщност дори и секса-вас ви гони да сте събрали повече точки, повече завоевания! "Оле, гледайте ме колко съм популярна, колко съм харесвана-ебаха мее еееей толко момчета!" Вие не търсите забавление, вие избивате комплекси!!!!
И ти не ми говори кой какво губи, мършо загубена, защото теб може да те разпорват 10 за 1 нощ, аз си го намирам когато си поискам и след това мога не да изляза зачервена от тоалетната на диското като тебе, а да се сгуша до някого, когото обичам и който ми отвръща със същото!!!

olii
10-28-2008, 14:10
Не, не позволявам, има кой да ме гали. :smt011

OCINKO
11-07-2008, 18:34
abe ti za6to vop6te pita6 kato si re6ila da se draka6 i da ubijda6 ti si pravi kakvoto iska6 ako iska6 im se razkra4i da te naebat po sredata na diskotekata za men li4no ne e staromodno da misli6 4e samo 4ovek s koito ima6 vr1zka ili koito pone poznava6 (zaboga) ima pravo da te pipa tam prez drehi ili ne vsi4ko ostanalo spored men e dosta pod nivoto mi i me prinizqva kato li4nost !!!!

OCINKO
11-07-2008, 18:42
Jiveite v 21 vek!
Аз обичам секса, правя го редовно и не си спомням да съм останала незадоволена. НО ГО ПРАВЯ С ГАДЖЕТО МИ И ТО ПОНЕ СЛЕД 3 МЕСЕЦА ВРЪЗКА: НИТО ПОВЕЧЕ, НИТО ПО-МАЛКО. Тия глупости дето наръси как п****те на недостъпните момичета щели да хванат мухъл и тн и тн само показваш колко си проста и тъпа. Сори мацка, ама я сама си сметни: Колко често получава секс 1 момиче със сериозен партниор, с когото се обичат и си се срещат всеки ден, и колко често се е*е някоя курва дето обикаля дискотеките и я намаже, я не!? Съжелявам, ама вие курвите сте само за съжеление !!! Мислите, че ви харесват, че ви обожават, че момчетата биха си потрошили главите по вас и не забелязвате, че всъщност никое момче не го прави!!! Момчетата търсят предизвикателство и само за такива "старомодни" сериозни момичета свалят звезди!!! Вас може и да ви забършат на някой купон за 1 вечер, но НИКОГА няма да получите вниманието, което ще получи 1 моми4е, в което има загадка, което не отваря крака за всеки срещнат!!! Били сте по-задоволени, оле боже! Държите се като мъже, няма нищо женско във вас!!!! Ходите уж да се "позабавлявате", а всъщност сте там за е**нето, за единия секс, да забиете някое мом4е! Вие сте бройкаджийки! Не ви интересува всъщност дори и секса-вас ви гони да сте събрали повече точки, повече завоевания! "Оле, гледайте ме колко съм популярна, колко съм харесвана-ебаха мее еееей толко момчета!" Вие не търсите забавление, вие избивате комплекси!!!!
И ти не ми говори кой какво губи, мършо загубена, защото теб може да те разпорват 10 за 1 нощ, аз си го намирам когато си поискам и след това мога не да изляза зачервена от тоалетната на диското като тебе, а да се сгуша до някого, когото обичам и който ми отвръща със същото!!!
eto tva be6e edno mn dobro izkazvanepo dobre da ima do kog da se sgu6i6 nqkoi na koito d1rji6 6toto samo da izleze6 na ulicata 6te sa naredqt 5-ma kurvari gotovi da naebat vsi4ko koeto ima dupka ama ti ako se s4ita6 samo za dupka ok ama mai 6te e po dobre da preosmisli6 cennostite si samo kato 4eta kfo pi6e6 i se radvam na tva koeto imam radvam se na k1smeta si s mom4e koeto me uvajava i e jalko 4e ti da kajem nqma da ima6 taq v1zmojnost dokato ne promeni6 na4ina po koito se v1zpriem6 I TOZI PO KOITO TE V1ZPRIEMAT ADO TOGAVA 6TE SI OSTANE6 samo edna dupka koqto kolkoto i da i butat 4lenove v neq nqma da ima zadovolqvane 6toto nqma da e zadovolila nai golqmata emocionalnata propast za koqto trqbva pove4e trud i ak1l !!!!!

trayana
11-07-2008, 18:55
Bahhhhh te u k*****a skapana!Aman ot idiotki! :-x

trayana
11-07-2008, 18:57
Jiveite v 21 vek!
eto tva be6e edno mn dobro izkazvanepo dobre da ima do kog da se sgu6i6 nqkoi na koito d1rji6 6toto samo da izleze6 na ulicata 6te sa naredqt 5-ma kurvari gotovi da naebat vsi4ko koeto ima dupka ama ti ako se s4ita6 samo za dupka ok ama mai 6te e po dobre da preosmisli6 cennostite si samo kato 4eta kfo pi6e6 i se radvam na tva koeto imam radvam se na k1smeta si s mom4e koeto me uvajava i e jalko 4e ti da kajem nqma da ima6 taq v1zmojnost dokato ne promeni6 na4ina po koito se v1zpriem6 I TOZI PO KOITO TE V1ZPRIEMAT ADO TOGAVA 6TE SI OSTANE6 samo edna dupka koqto kolkoto i da i butat 4lenove v neq nqma da ima zadovolqvane 6toto nqma da e zadovolila nai golqmata emocionalnata propast za koqto trqbva pove4e trud i ak1l !!!!!

Drebs
11-07-2008, 21:19
Не. Колкото и да е красив - НЕ!

fewtcher
11-07-2008, 21:52
Бахххх та в модерната :-o
Старомодни каза :lol:
Имам си една приказка: "Не аз се водя по модата, а тя по мен" ;)

fewtcher
11-07-2008, 21:56
eto tva be6e edno mn dobro izkazvanepo dobre da ima do kog da se sgu6i6 nqkoi ....... olila nai golqmata emocionalnata propast za koqto trqbva pove4e trud i ak1l !!!!!
Е това е! Респект!
И да поясня: курвата се различава по проститутката от това, че е по-проста - не взима пари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затова, която иска да нарича себе си курва :D :D :D
И не всички момчета са курвари ;)
Просто повечето са такива :lol:
Аз пък искам да си намеря приятелка, за да има човек до мен, да ми е по-светъл деня, а не да ми е по-интересна ноща :lol:
И м/у другото мислете ме за задръстен, но затова не ходя по дискотеки - те сега буквално са публични домове под прикритие :lol: :lol: :lol: :lol:

anonimnaa
11-08-2008, 03:52
eto tva be6e edno mn dobro izkazvanepo dobre da ima do kog da se sgu6i6 nqkoi ....... olila nai golqmata emocionalnata propast za koqto trqbva pove4e trud i ak1l !!!!!
Е това е! Респект!
И да поясня: курвата се различава по проститутката от това, че е по-проста - не взима пари :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Затова, която иска да нарича себе си курва :D :D :D
И не всички момчета са курвари ;)
Просто повечето са такива :lol:
Аз пък искам да си намеря приятелка, за да има човек до мен, да ми е по-светъл деня, а не да ми е по-интересна ноща :lol:
И м/у другото мислете ме за задръстен, но затова не ходя по дискотеки - те сега буквално са публични домове под прикритие :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: Така е напълно съм съгласна.

ani1992
11-08-2008, 06:21

Случвало се е най-вече като танцувам,но и аз си ги опипвам доста сериозно...И някой отворковци се смущават доста... :D

jghgh
11-08-2008, 06:59
Не ходя по дискотеки, там се събира всевъзможна паплач... 8-)
Би ми било некомфортно някой непознат да ме опипва точно там ... Не го одобрявам...

Hilary_
11-08-2008, 09:15
да ти имам мислите с които отиваш на дискотека просто... ](*,) не не бих дала...не искам да съм курва...!!!! :? Някои хора отива за да се забавляват...други да се ебат...кой както се уреди!!!! :?
.... "NeNoRMaLNiKa" мисля че имаш сериозен проблем...много ама много грешиш!!! :?

Misha91
11-08-2008, 09:21
Случвало си е,но вероятността да изяде шамар или ритник в топките е 99%....

crazy_girl_4ever
11-08-2008, 12:02
apf est 4e nqma da dam :-D sme6ki

'] kakto nikoga predi ']
11-08-2008, 13:34

:shock: стигнах до тук и се отказах от теб ;x а по твойта логика защо докато не се разхождаш по улицата и видиш ебаси пича,е така-пред сички,не му свалиш панталоните и не му чуруликаш малко ;] за забавлението де ;p замисли се след като от цял форум само ти го намираш за нормално това поведение,кой е прав..освен това щом искаш мнение,значи вътрешно дори и ти знаеш,че това,което правиш е..

Iviqna
11-08-2008, 13:54
аз с непознат едва ли ще се целуна...камо ли пък да му дам да ме пипа !

Difanet0
11-08-2008, 15:33
Не аз не бих позволила виж да танцуваме и да ме хване за дупету да, но отдолу абсурд...

Puky
11-08-2008, 15:35

Бах те в новата ку*ва !!!

Т'ва не е било никога на мода.. да отиваш и некъф непознат да те бара .. от какъв зор ?! :o :o

pampers
11-08-2008, 15:40
мм това са пълни простотии 8)

snejana67
11-08-2008, 15:52
8) разбира се че не

MELON
11-08-2008, 16:03
абе давай да те хващат по "котката" на хората им се иска ако ти иска6 сладолед те ще ти дадат :D :D

DevilWish
11-08-2008, 16:45
ами цяла вечер ако денсате и сте на градус и като почнете да се натискате що не :D то си остава само за тогава..нещо безобидно :) а пък и защо примерно момчето което я пипа е пич ,а момичето което е пипано-курва...тва е супер гадно . за съжаление и за напред ще се възприема така :?
И аз съм на това мнение ,обаче сега и докрая на дните ми /по възможност/ не искам друг освен гаджето ми да ме докосва там ;)

therichbitch
11-08-2008, 20:43
определено съм съгласна

Rofl4e
11-08-2008, 20:44
Ми не ..първо нито го знам къв е що е .. второ си имам приятел :-D

Kostadin_682
11-09-2008, 09:34
Еми то така се започва... първо обарване после ще минеш и на секс споко :razz:

П.С е такова нещо все още не бях срещал ама досега доживях и да видя

kalpazanka
11-09-2008, 09:38
Не, уважавам себе си и тялото си.

BeMyLover
11-09-2008, 09:44
малииии това ще е най-тЪпото ако го направя някога ... дори и да сЪм адски пияна, нажулена и незнам си какво никога няма да го направя ... момиче незнам на колко си и от кЪде си ама си тЪпа курва ... ето казах го но е така ... да дадеш на непознат да те пипа и то в диското пред всичко ееее извинявай ама сама се замисли не е ли курвенско ;)

hottie
11-09-2008, 09:44
Ами ако сме се харесали и се пвивличаме сексуално защо не? Да, правила съм го и беше СТРАШНО възбуждащо!

martinnest
11-09-2008, 10:12
Аз не виждам конкретно за момичето какво лошо има. Това е просто заигравка, стига девойката да знае кога да каже "стига", ако не желае разбира се нещо повече от това. ;)

Sperminatora
11-09-2008, 10:57
не бих позволила подобно нещо.Имам си достойство...аз не давам на приятеля ми с който сме заедно от 2 години,камули на непознат..Абе ти в ред ли си бе моми4е? ти като си курва ,не означава че и другите трябва да бъдат.
това си е моето Лично мнение,за мен ти си курва,тва е.

Ехеййй, шоколадке, горкото момче.. Ти да не си от някой женски метох извинявай? Или си на 12?

2 години заедно и да не му даваш да ти бара котето.. :oops: бива ли такова нещо?

Miimiinka
11-09-2008, 11:00

Тая па хората си имат принципи ма.Как некъв непознат ще опипва някакво момиче, дето не го познава бе? Тва,че на тебе ти се е случило и са питаш,за да разбереш дали си сгрешила или не тва си е твоя раута.

HardlyAwakened
11-09-2008, 11:22

:lol: :lol:

OCINKO
11-09-2008, 15:04
Не, уважавам себе си и тялото си.
da tva e nai vajnoto !!! BRAVO!
:smt045 =D>

sasha_90
11-09-2008, 15:15
Не,защото давам само на гаджето.

seduction1mplex
11-10-2008, 15:56
Давам само на приятеля си и то не ако някои ни гледа (:

CuteButPsycho
11-10-2008, 22:43
абе знаеш ли кога ще му дам на некъф путю там да ме фаща за.....аз съм ф дискотеката за да танцувам и да се забавлявам...а не некфо бате кат к*рветата да се е*а........... :?

sladky2009
11-11-2008, 02:56
Давам :oops: и не само в дискотеката.. също и в училище.мн е възбуждащо после се подмоокрям особено на чина :oops: :-)

jeni92_abc
11-11-2008, 05:36
да,ако момчето ми харесва

6o6kotooo
11-11-2008, 05:47
Ne nedavam :D az na priqtelq si ne mu davam puk kamoli na nepoiznat

savoy
11-11-2008, 06:10

Надявам се това на снимката да не си ти, защото тогава незнам кой може да те пипне там долу!!! :shock: :shock: :shock:

Thuglife
11-11-2008, 06:31
Абе вие много скромни се оказахте ;) всеки иначе дава компетентни мнения , а накрая се оказа ,че дори на приятелите си не давали да ги барат хаха ;)

jeni92_abc
11-11-2008, 06:37
Абе вие много скромни се оказахте ;) всеки иначе дава компетентни мнения , а накрая се оказа ,че дори на приятелите си не давали да ги барат хаха ;)

:D :D :D

shell
11-11-2008, 06:46
Не, не позволявам.За мен това не влиза в понятието забавление.Нямам желание непознати момчета да ме възприемат като играчка.
и аз така мисля!А и от къде накъде ще пипа там 8)

partychild
11-11-2008, 07:26
bih go shamarosala ili bih mu otkasnala topkite... :x ne davam na nikoi nepoznat da me dokosva.. pobesnqvam prosto :o

sisityyy
11-11-2008, 19:48
ae ti malumna li si ... ser te pitam.. ne se obijdai prosto iskam da znam 6to ti ne pipa6 sqko mom4e v diskotekite .. i zamisli se kak izglejda6 v o4ite na mom4etata koito vijdat 4e te pipat na publi4no mqsto ( o maiko taqkurva murva 6te se mine ot si4ki vkenefa ..)

miloto_girl_4e
11-11-2008, 19:52
котето :D :D Не, не давам да ме обарват непознати момчета по дискотеки или клубове...

WhenTheLoveIsGone
11-11-2008, 20:11

Не, защото си имам цена ;)

Metal_kids
11-11-2008, 20:16
Оххх боже тва са пълни глупости да даваш на някой непознат да те докосва на интимно място като котето както се казва тааа тва е моето мнение и НЕ не бих дала на никой друг освен приятеля ми да ме докосва там :oops:

viplady
11-11-2008, 20:21
ест че не дори да сам под влияние на алкохола пак не бих тва е мн курвенско според мен :)

slaveto1989
11-12-2008, 06:30
Е и? НАли е през дрехите,няма никва опасност,само за забавлението. какво забавление кви пет лева,на следващия ден ако изобщо се видим няма да мога да го погледна.Не ти ли стига забавлението че си отишла на дискотека,другия път завлечи някой в кенефа и се изчукайте брутално,е така за купона ! :shock:

Fortuna
11-12-2008, 07:48
Ami po princip az kato hodq na diskoteka(koeto e rqdkost) otivam da tancuvam a ne da pravq kurvenski izpylneniq Predpochitam da sym staromodna,zadrystena ili kvato kajesh otkolkoto da sym na tvoe mqsto>Napravo te syjalqvam :x

ShiZo
11-12-2008, 07:50
Щото се наричаш курва мила.

BeMyLover
11-12-2008, 10:40

А знаеш ли смисъла на тази думичка въобще?

Явно не.. и аз много се дразна от такива дето казват че тия момичета били курви. Момичетата просто знаят как да се забавляват а не са като вас некви задръстени дето не са виждали кур през живота си.

ОМГ ... това вече е голяма простутия :lol: :lol: има и други начини да се забавляваш и не мисля че точно да те бара непознат за оная ти работа е много забавно ... аз като не давам да ме барат какво значи сЪм задрЪстена ли ???? ... не познаваш никой от форума че да кажеш нещо за тях ... а и ако наистина това момиче от снимката пише просто не мога да повярвам защото тя е на 14 и е от моя град и не е такава

FearNone
11-12-2008, 12:07
еми случвало ми се е момчето да си пуска ръката надолу.. аз просто му хващам ръката и я вдигам малко по-нагоре :) а иначе,тва че тя дава да я пипат(и й харесва) не е курвенско :wink: вие пък ще кажете,че като танцувате не ви е приятно да ви опипват(по бедра а у) :wink: лично и аз не бих дала да ме пипа там непознат :? но иначе наистина не е и старомодно да не ти харесва :)

Bellatrix
11-12-2008, 12:21

Явно не.. и аз много се дразна от такива дето казват че тия момичета били курви. Момичетата просто знаят как да се забавляват а не са като вас некви задръстени дето не са виждали кур през живота си.

ОМГ ... това вече е голяма простутия :lol: :lol: има и други начини да се забавляваш и не мисля че точно да те бара непознат за оная ти работа е много забавно ... аз като не давам да ме барат какво значи сЪм задрЪстена ли ???? ... не познаваш никой от форума че да кажеш нещо за тях ... а и ако наистина това момиче от снимката пише просто не мога да повярвам защото тя е на 14 и е от моя град и не е такава

За теб кое е забавление в дискотеката ? Ще кажеш да си танцуваш, а няма ли да ти е по приятно да танцуваш с някое готино момче ?
Хах, да танцуваш- да. Да те обарва - не.
И това да не даваш на всеки срещнат да те обарва не е залупено и определено не значи, че момичето не е виждало кур! :D Толкова ли не може да си знае цената и да се вгледа във въпросния инструмент само на някое момче, което си го е заслужило най-малкото.!?
ПП. Ти като момче, би ли излизал на сериозно и би ли се влюбил в момиче, което ти е пуснало още като сте се запознали?

danchy
11-12-2008, 12:41
как така не е курвенско... и как така забавление?!??! има тема за "Пропадането на децата" ииии мисля че по-нагледно от това няма накъде.... забавление... нямам думи... и дори да ти е приятно не е с непознат/а а тя с непознат ...

danchy
11-12-2008, 12:41
как така не е курвенско... и как така забавление?!??! има тема за "Пропадането на децата" ииии мисля че по-нагледно от това няма накъде.... забавление... нямам думи... и дори да ти е приятно не е с непознат/а а тя с непознат ...

ShiZo
11-12-2008, 14:43

Не нямам никаква представа пич.
Обаче те съветвам да не се занимаваш с мене, щото няма да ти е леко. С твойто интелектуално ниво и с моята способност да паля лесно...няма да ти се размине с предупреждение.
Хм...дискотека. Не вярвах че тая дума още съществува, но опа...тва все пак е teenproblem, сори, май въобще не съм за тук. Половината умници тук си нямат живот, аз се регистрирах за да им помогна.
Мълчи си пич, мацката е курвентия и тва е. Точка. Ти че си зле, зле си. Че искаш да си от тия дето и пипат "котето",от тях си. Просто си мълчи ок? Ще си направиш услуга.
:smt116

Punisherrr
11-12-2008, 15:49

Изказаха се разкрепостееените готяяяни пичовйе :D :-D
Тва,че вие друго забавление не знаете.... е друг въпросец ;)

Claustrophobia
11-12-2008, 15:58
Ае всеки да прави каквото си иска.. обаче после без теми 'Изебаха мее в дискотеката и теста е положителен..Ами сега?!"

Иначе ако съм яко пияна бих дала.. все пак ня да знам кво правя..
Но за сега не ми се е случвало да съм в това състояние,така че-не!

ValzZi
11-12-2008, 16:09

направо ще е лъжа ако кажа че темата ти звучи странно че тя звучи нелепо.. :x ое се чудя как е възможно едно момиче при това момиче а не жена да има такива..мисли..как въобще си го помисляш камо ли да го направиш?? :shock:

ArtOfTrance
11-12-2008, 16:32
Курва - жена която изневерява на приятеля си
Нимфоманка - жена която е ненаситна за секс (тази думичка трябва да у...

А бе младеж, аз чета форума много рядко, но всеки път, във всяка една тема виждам тоя коментар и почвам да се чуда дали пък познанията ти за света не се опират на това твърдение и дали тая дума не ти е любимата, та толкова сериозно държиж да се използва в правилния контекст.Не знам в кой речник пише, че курва е жена, която изневерява на приятеля си, но ти спокойно може да напишеш една книга, ако не книга то поне есе за твоята любима дума.Най-малкото направи една тема, модераторите да я сложат като важна и всички деца тука да разберът най-сетне, че курвата се различава от нимфоманката и е обидно да наречеш една шукаритетна фафла, която се ебе като разпрана курва.

ShiZo
11-12-2008, 17:20

Не нямам никаква представа пич.
Обаче те съветвам да не се занимаваш с мене, щото няма да ти е леко. С твойто интелектуално ниво и с моята способност да паля лесно...няма да ти се размине с предупреждение.
Хм...дискотека. Не вярвах че тая дума още съществува, но опа...тва все пак е teenproblem, сори, май въобще не съм за тук. Половината умници тук си нямат живот, аз се регистрирах за да им помогна.
Мълчи си пич, мацката е курвентия и тва е. Точка. Ти че си зле, зле си. Че искаш да си от тия дето и пипат "котето",от тях си. Просто си мълчи ок? Ще си направиш услуга.
:smt116

И кво мислиш че ше ме уплашиш ли? Тука си от скоро и вече го раздаваш тежкар а? Ако тръгнем да се заяждаме едва ли ще си ми достоен съперник иначе да бях си отворил устата досега.Просто няма да ми е интересно.И запомни едно нещо от мене:
Нимфоманка - жена която е ненаситна за секс (тази думичка трябва да употребваш като искаш да назовеш момиче което се ебе много)
Другия път се въздържай от подобни изцепки.

П.С: Аз винаги имам на коя да пипам котето затова по-добре си мълчи и не си създавай излишни проблеми...

Не съм се стремяла.
Напротив.
Страшен съперник си, не се съмнявам.
.. И май ти казах че ще си направиш услуга като замълчиш.
Не ме послуша...насра се сам.
Кел файда.
Курва била жена, която.. :D която изневеря :razz: изневерява на приятеля си! Хааахаха...
как да е.
Post Scriptum: Ама съм голям тешкар а...
А!
Пожелавам ти като си търсиш приятелка, да не попадаш на курва.
:razz:

ShiZo
11-12-2008, 18:36
Нимфоманка - жена която е ненаситна за секс (тази думичка трябва да у...

А бе младеж, аз чета форума много рядко, но всеки път, във всяка една тема виждам тоя коментар и почвам да се чуда дали пък познанията ти за света не се опират на това твърдение и дали тая дума не ти е любимата, та толкова сериозно държиж да се използва в правилния контекст.Не знам в кой речник пише, че курва е жена, която изневерява на приятеля си, но ти спокойно може да напишеш една книга, ако не книга то поне есе за твоята любима дума.Най-малкото направи една тема, модераторите да я сложат като важна и всички деца тука да разберът най-сетне, че курвата се различава от нимфоманката и е обидно да наречеш една шукаритетна фафла, която се ебе като разпрана курва.

"Господине",по този въпрос може да спорим с часове и с дни и пак няма да разберем кой е прав.Аз казвам какво разбирам под думата курва,иначе:
Курва - развратна жена, перверзница
Нимфоманка - жена с повишена полова възбудимост,сексуална ненаситница.
Това е според официалния Български тълковен речник.

ShiZo - Реакцията ти не беше като на момиче,затова си помислих че си момче.Аз с момичета рядко се заяждам, и то само ако ме провокират нещо сериозно.Засега не си ми интересна и не мисля да завързвам спор с тебе.Само би ли ми казала какво съм се насрал и пред кой че ми е чудно?

Простичко ще го кажа:
Мацката е курва. Защо? Защото е тъпа като летва. Тва беше идеята. Не да вадим тука тълковни речници и да се изпокарваме за тъпотии. Не си прав според мен и те наругах. Край.

mimsiii
11-14-2008, 08:37

+1

BeMyLover
11-14-2008, 08:54

За теб кое е забавление в дискотеката ? Ще кажеш да си танцуваш, а няма ли да ти е по приятно да танцуваш с някое готино момче ?

еми определно няма да е с някой непознат ... защото аз няма да отида сама в дискотека а с компания която ми е приятна и няма да ги заеба за да се натискам с някви си там дето си нямат работа и отиват в дискотеките да търсят малки момиченца да им пуснат и после те да съжалявам ... на диско отивам да се забавлявам, да танцувам и да разпусна ...

Wrathchild
11-14-2008, 09:36
Нимфоманка, тъпаци такива, е жена, която има постоянна НУЖДА от секс, а не просто да я е засърбяло отдолу. И нимфоманката е жена, която не изпитва никога удоволетворение, защото винаги иска още и още.
Курва е жена, която се чука под път и над път, независимо има ли приятел.

vampire3
11-14-2008, 09:57
Абе с две думи Шизо е скандалджиика
много сте ми смешнши като почнете:
"Няма ти е лесно щото лесно паля"
И с това какво ще ви помогне в живота ?
Смешникча

ShiZo
11-14-2008, 17:06
Абе с две думи Шизо е скандалджиика
много сте ми смешнши като почнете:
"Няма ти е лесно щото лесно паля"
И с това какво ще ви помогне в живота ?
Смешникча

Супер си.

Denkova
11-14-2008, 18:23
пипне ли ме чупа му муцуната :o

sLadkaTa_LoRi
11-14-2008, 18:42
Офф ти си ебаси и курвата 8)
За к'во пускаш тая тъпа тема не разбирам само. Може би по твойте виждания съм старомодна, че не бих дала на някой си да ме пипа каде му падне. Ти просто си още недоразвита в бранша на проститутките и нямаш толкоз акъл в главата да се усетиш, че поне можеш да изкараш някой лев ако им взимаш пари :booooomb: И ако т'ва за теб е забавление, сигурно правенето на секс със "познати" е всекидневие :lol:
Ем по тази логика "Честито" надминаваш и курвите :-P

sScream
11-14-2008, 19:33
да ти имам мислите с които отиваш на дискотека просто... ](*,) не не бих дала...не искам да съм курва...!!!! :? Някои хора отива за да се забавляват...други да се ебат...кой както се уреди!!!! :?
.... "NeNoRMaLNiKa" мисля че имаш сериозен проблем...много ама много грешиш!!! :?

И какво греша бе детенце? Курва - жена която изневерява на приятеля си.
Нимфоманка - жена която е ненаситна за секс (демек това трябва да казвате, а не курва като имате предвид подобни женски които се ебът много).
Изводите ги оставям на тебе.Прочети малко преди да започнеш да говориш глупости...

Ненормалният е напълно прав!!! Разграничавайте малко нещата...

dEnIsTy
11-14-2008, 20:10
:D

In_my_dreams
11-14-2008, 20:16
Не...просто защото е непознат :)

mmKamm
11-14-2008, 20:22
случвало се е попринцип зависи от тва колко съм пила

kiksinka
11-15-2008, 14:40
Az li4no nikoga ne bih dala

slaveto1989
11-15-2008, 17:43
Давам :oops: и не само в дискотеката.. също и в училище.мн е възбуждащо после се подмоокрям особено на чина :oops: :-) ти и на даскалиците ще започнеш да хвърляш око :D

Schneeflocke
11-15-2008, 18:21
Тази тема е доста поучителна. Според нея половината мъже на планетата са...курви. Това обяснява доста. И, да, някои не изпитваме нужда от "сериозно гадже", още по-малко имаме желание за такова. Това означава ли, че нямаме право на сексуален живот? И стига с тези етикети. Курва била, старомодна била, пич бил, задръстеняк бил. Вие толкова ли сте съвършени, че си позволявате такова поведение?

kuklichka_bg
11-15-2008, 21:24

taman tova 6tqh da napisha i az

insomnia79
11-15-2008, 22:12
emi az opredleno ne sum kruva haha ama pak bih dala .. smisul kvo tolko ... v kraina smetka ako te kefi na max de.. :( :-o

BigFakeSmile
11-16-2008, 18:55
ейй аз съвсем случайно попаднах на тази тема..а случая ми е подобен..само че момчето го познавам..и харесвам..и той ме харесва(ше)..ии малко алкохол...и си напраихме кефа (не секс де 8-) ) иии..обаче..мн хора ще разберат сега..иии ще съжалявам :shock:

Stefchyy
11-16-2008, 19:13

taman tova 6tqh da napisha i az

+1 .. !!

InDo
11-16-2008, 19:30

Добре го каза,напълно си права аз съм момче и направо ми се драйфа като видя такива курвенца..... 8)

neonskull
11-16-2008, 19:47
Az li4no ne sam 4ula tova da e na moda!!Da doide nqkoi si napalno nepoznat i da te pipne po p****ta!Az si spomnqm samo 4e do kam 7 klas mom4etata ot daskaloto postoqnno ni "udraha" po dupetata... :D
P.S Az ne sam staromodna zaradi tova 4e ne pozlovqvam na mom4etata da me pipat po ...... a prosto si izrazqvam mnenieto!!!Kakto vijda6 ne samo az ne im pozvolqvam!!ем аз само по дупета пипам

scoobydors
11-16-2008, 19:55
;-)

SHEMKOV
11-16-2008, 22:46

чуй сега ако ти се иска нещо ходи и си го върши, недей да задаваш въпроси на които и сама знаеш отговора!
И сори но за мен също си курва!

sexyisfunny
02-22-2009, 11:17

барат те по оная работа не познати ... предлагаш секс на момчета после викаш ''аз не съм курва'' а каква си ти не си курва ти си долнопробна гадна мазна разчекната курва ... :-D :-D с извинение
че и старомодни кой е старомоден бе тва че даваш да те пипат и ебът не означава че си в крак с модата :-D :-D :-D :-D

sexyisfunny
02-22-2009, 11:20
курва сииииииииииииииииииииииии иииииии езък че слагат свездички курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, курва, :-P :-P :-P :-P :-P ся разбрали че си курва

Lolitta
02-22-2009, 11:56
Много тъпа тема! НЕ естествено!!!

proFloras
02-22-2009, 12:57
аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!! :lol: :lol: дамм а относно темата не бих дала аз съм с приятеля а не по дискотеки да ме обарват непознати :o

princesa_viki
02-22-2009, 12:57
Аз на просто 'познат' не бих дала, камо ли непознат. :?

Отивам на дискотека да се забавлявам, а не както един приятел ми развива теории да 'се забия' с някой и да 'довършим логично вечерта'.
Подкрепям!

sadsad
02-22-2009, 13:36
Апф..беше пуснала тема дали би била курва, яко пуснеш на непознато момче, еми да.Каква е следващата тема "Нормално ли е да ходя гола по улиците" ЕМИ НЕ Е НОРМАЛНО! Бъди спокойна както забеляза сама съфорумците са на едно мнение - курва си.Сега можеш спокойно да отидеш на дискотека и даваш да те пипат където си поскаш. а след време като вървиш по центъра на града може тук та ме да чуваш как НЕПОЗНАТИ си говорят и те сочат "Ам аз тая я ебах" ;)

galenata
02-22-2009, 13:38
Дам,случва се.Нищо фатално не е станало.

puffy
02-22-2009, 14:13
Мне не бих позволила някой напълно непознат да ме пита долу,независимо дали сме в дискотека или където и да било...просто не съм к***а!!!

proFloras
02-22-2009, 15:58
к***а сииииииииииииииииииииииии иииииии езък че слагат свездички к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, к***а, :-P :-P :-P :-P :-P ся разбрали че си к***а :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol:

Nail
02-22-2009, 16:03
Не, не бих позволила да ме докосва. Не обичам да ме пипат (няма значение къде) непознати.

miss_kiss181
02-22-2009, 18:32
xax ami az imah takuv slu4ei v edna diskoteka i na mom4eto mu se zavurtq glavata sled tova takuv 6amar otnese 4e sigorno o6te go pomni :-D

BoBa4eWeR
02-22-2009, 20:18
davam na vsqka dama koqto me kefi da mi go pipa nqma problem :D

x3eme
02-22-2009, 20:26
На това му се казва курвалък.

FunnYboY
02-22-2009, 20:43

Ако момичето стигне до тази фаза, да му даде там... то работата е почти сигурна ;)
(все пак няма нищо сигурно на този свят, освен, че .... )

jambo_bs
02-22-2009, 20:48
Бая дебела крава изглеждаш че някое момче да ти пипа "котето" 8) .Изрод я изчезвай ве

AlokiNn
02-22-2009, 21:35
Бая дебела крава изглеждаш че някое момче да ти пипа "котето" 8) .Изрод я изчезвай ве :lol: :lol: :lol: :D :D :razz: :razz: Всеки ден се смея като чета .. :razz: :razz: На умните теми и на разцепващите коментари. А между другото спри с тъпите теми

sugarbaby_
02-22-2009, 21:38
Не, не давам
аз да не съм някава пропаднала курва, че да позволявам някой си там да ме пипа.... без значение познат, непознат.... :?

cinderella_gugutka
02-23-2009, 06:20
не се "забавлявам" с непознати по този на4ин

baby2009
02-23-2009, 06:55

хах Като му одаря един зад връта та свет ще му се заварти трябва да си много изпаднала за да даваш на този и на онзи

icobug
02-23-2009, 07:52
:oops:

mrazqkindergarten
02-23-2009, 07:54
Много е курвенско :?

ToniStoraro
02-23-2009, 07:56
Не искам да те обидя и да кажа, че си такава, но просто самото действие е кyрвенско, честно.

danielchety
02-24-2009, 07:10
не естествено :(

SiSsKkAa
02-24-2009, 09:58
кво лошо има да ти каже моята к*чка.курва е малко.....грозно ама виж к*чко и да те погледне мръснишки е яко

James
02-24-2009, 10:02
аз пък 6те кажа баххххххх от такива курвета като теб!! Хаха Браво 8)

Slawi92
02-24-2009, 10:29
abe ti samo kurvenski temi puskash 8) purvo bixte li se naeba li s nepoznat sega da te barat i posle chovek kvo da misli za tebe 8) :-o 8) :-o

sexyisfunny
02-24-2009, 11:31

Ако момичето стигне до тази фаза, да му даде там... то работата е почти сигурна ;)
(все пак няма нищо сигурно на този свят, освен, че .... )

... мила (авторката)ще пусне на всеки който поиска :-D

sexyisfunny
02-24-2009, 11:32
Дам,случва се.Нищо фатално не е станало.
Не напразно си се писала галената :D :D :D :D :D

vesSynkaa
02-24-2009, 11:37

Ти па ква си ?
Срещаш някъв непознат , който те кефи и
"Ела да ме барнеш по котенцето , бейби :-) " .
По-добре старомодна , отколкото
няква загоряла фашкия :shock:
И после що имало курви? 8-)

sweetchef
02-24-2009, 12:12
Не защото сам отишла да се забавлявам а не да давам на напално непознати, да си правят своеволия с мен :(

sadsad
02-24-2009, 12:23
ili vari pri konan bade6teto i bog relefa v edno da ti potarka kotkata 8)
8-)

GerYy
02-24-2009, 12:40
+1

anitram
02-24-2009, 13:13
az sy6to mislq 4e trq da sym k***a za da dam na nqkoi p***l da mi pipa p*****a aide malko po taka de :x ili nqkoi ti e izvadil mozyka ot glavata aaaaaaaaaaaaaaa :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

4ujdata_
02-24-2009, 14:29
Е ЧАК ПО КОТЕТО МИ НЕ ПО ДУПЕТО СЕ СЛУЧВА И ПО НАГОРЕ АМА ЗА МЕН ТВА Е НОРМАЛНО :grin: 8) 8) :P 8)

Beb4e__to
02-24-2009, 15:01

добре ти нали пита6 за мнението ни..кфо ..тфа 4е се разли4ава от твойто на4и сме старомодни..4ак и 6е псува свинята...аз па за такиа като теб бих казала бах ви в грозните комплексари!!!

7oup
02-24-2009, 15:10
Ако е секси младежа аз бих дала много неща. :D

tItEufFf
02-24-2009, 15:13
Никога

baby_join_me_in_dead
02-26-2009, 10:39
Извинявай,ама на колко си години? :?
:-o
А по темата
... Не обичам дискотки и не ходя смисал не обичам чалга и тн както и да е... Не бих дала да ме опипа непознат :shock: :shock: :shock:
1во си имам приятел и 2ро На приятеля ми не му давах първите месеци камоли на непознат!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :-D

Shia
02-26-2009, 13:38
Старомодни да сме,задръстени да сме-все тая нали сме си НИЕ

Ти може да не се смяташ за курва,но всички други винаги ще те смятат и ще се отнасят с теб като БОКЛУК,защото знаят,че лесно се даваш

aztecs
02-26-2009, 22:52
Ако е секси младежа аз бих дала много неща. :D

AZ SAM SEXY KVO SHE MI DADESH :P

aaaaaaaaaaaaaaah
02-27-2009, 06:27
baxtii i kurvetinata

Jeep
02-27-2009, 10:27
baxtii i kurvetinata

Прав си тази е голяма ненаситница!!!!!

Slunceto46
02-27-2009, 13:33
Хах.. ебаси въпроса..!Най-малкото.. - момчето което ше го напрай.. треа да е хипер тъпак... не за друго.. ами.... защото.. АКО МОМИЧЕТО МУ ДАДЕ... мене лично... тва ше ме отврати!Ква е тая курва толко лесно да се дава...!Другото е че никога нема да го направя...аз лично като момче!А пък момичето... де да знам... тряа най-малкото да е пияна на качамак.. или надрусана пак на качамак... :-D Смешно е едно момиче да позволи такова нещо...!Другото е че... ако ти отиваш на дискотека заради тва... да потанцуваш и некой да те попипа по П*тката..... що напрао не си викнеш некой... и да си се попипате директно у вас... :-D Така удоволствието ше е по-голямо... за тебе явно... ;-)

Breathe101
02-28-2009, 19:03
Повечето момичета тука са писали, че си КУ*ВА и че заради такива като теб момчетата си мислят, че могат да правят каквото си искат с нас. Абсолютно не съм съгласна! Точно заради такива като вас който обвиняват момичетата (на които им харесва да са с повече момчета), че са курви.. все още съществува мъжкото нагалане (макар и не по закон)
в смисъл че когато едно момиче е с малко повече момчета веднага е набеждавана за КУ*ВА а когато едно момче е с много момичета е "НАААЙ-ГОЛЕМИЯ" или "PLAYBOQ"

Иначе по темата :
НЕ бих дала .. защото щом не го познавам, значи не знам какъв е .. кой е и в какво мога да се забъркам! :x :x

selens
02-28-2009, 20:47
Повечето момичета тука са писали, че си КУ*ВА и че заради такива като теб момчетата си мислят, че могат да правят каквото си искат с нас. Абсолютно не съм съгласна! Точно заради такива като вас който обвиняват момичетата (на които им харесва да са с повече момчета), че са к**ви.. все още съществува мъжкото нагалане (макар и не по закон)
в смисъл че когато едно момиче е с малко повече момчета веднага е набеждавана за КУ*ВА а когато едно момче е с много момичета е "НАААЙ-ГОЛЕМИЯ" или "PLAYBOQ"

Иначе по темата :
НЕ бих дала .. защото щом не го познавам, значи не знам какъв е .. кой е и в какво мога да се забъркам! :x :x

sweetG
03-01-2009, 07:01
еххх еххх момиче никак не ти е добре ... комплексарче малко ... ще поумнееш спокойно :smt046 :smt046 :o

Dollystar
03-01-2009, 10:53

По твойта логика ти даваш на секи втори да те пипа отдолу. Извинявай ама по-добре старомодни както казваш ти отколкото загорели (в съзнанието си ) като теб. То си има и друга дума де :razz: :razz: :razz:

Xrisinka
03-01-2009, 12:00

xaxa tva ne e do staromodno mislene a do vazpitanie i kolko darjish na sebe si ako se mislish za parcal ili kurva davai kvo ti prechi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

summerlove66
03-01-2009, 13:02
Ми да.. Ако ми харесва момче и си се забиваме .. Ама чак отдолу .. Виш дупето нещо да .. Бе :D Знам ли .. Ако ми е кеф .. Не ми пука какво ще си мислят за мене другите .. Ама хич нали на мене ми е добре ;]]

SoFarSoG00d
03-01-2009, 13:14
Никога!

vanilla
03-01-2009, 13:39
е ако сме тръгнали да се зарибяваме... не виждам лошо в това да му дам, въпреки че не му знам името :)

а ей така някой ако си мине непознат, мислиш ли, че ако иска да пипа, би попитал може ли?

хахаха откачена работа :)

gLoRiToO
03-01-2009, 14:13
Много ясно че не,а ако опита няма да му харесат последствията :o :D

sextazy_baby
03-01-2009, 16:14
Не става въпрос за старомодни или нещо подобно...просто различни хора - розлични вкусове,никой не те съди че на теб ти харесва,все пак това си е твоят личен живот,но на някой не им допада и не го правят...различни сме

SilverBrilliance
03-01-2009, 17:02
Не позволявам !

xplay
03-01-2009, 17:27

ТОЧНО... :)

flix
03-01-2009, 17:30
Ебаси тъпата тема , честно :> Аз дето съм момче , мога да кажа със сто процента сигурност за момичетата , че няма да позволят :?

Е , освен курветата , ама хайде сега :>

elektra5241
03-12-2009, 22:06
dobre nali iska6 mnenieto na horata kvo im yporstva6 kato napi6at ne6to kazvat ti 4e ne im e priqtno est e nekoi nepoznat v nekoq diskoteka .absolutno selsko izpulnenie bih kazala i v koi vek jiveeme? tva 4e polovinata ot dne6noto ob6testvo sa takia kat tebe mn me pritesnqva. :? javascript:emoticon(':?') sujalqvam 4e pi6a na latinica no mi e malko gadno vse o6te na BG

NeSumJenaTi
03-12-2009, 23:26

МНЕ! Защото съм излезнала да се забавлявам, а не за да позволявам на някакви пияни да ме опипват и да ме лигавят!

Jivota
03-13-2009, 08:27
dava mi az mn obi4am tei... posle da me popliushtqvat mn e got :P :razz:

mrakat
03-13-2009, 09:00
На мен рядко ми отказвам като ги забивам по дискотеки :D В амор сички пускат :D

AlekaG
03-13-2009, 19:31
ako mi haresva vun6no i mi e simpati4en da razbira se.Ako e otbluskva6t 6te go razkaram

angelcheeee_93
03-13-2009, 19:34
НИКОГА!

moneycomeme
03-13-2009, 19:43
....mneee koteto e specilno i to trqbva da e za ogranichen broi hora...po princip ne se kefq na sluchaini sreshti,ne za drugo nakraq nishto ne izliza;]

111111111
03-13-2009, 19:50
НЕ!

dragonfly92
03-13-2009, 20:48
#-o :shock: НЕ!

V1zmuten
03-14-2009, 11:55
Е като те радва толкова тва момченце ,за6то не му налапаш чурката на дансинга!!! Имаш желязна логика!!! Явно следващата тема ще е:
"Кво да правя бременна съм от непознат! "" :D

Slawi92
03-14-2009, 12:42
Е като те радва толкова тва момченце ,за6то не му налапаш чурката на дансинга!!! Имаш желязна логика!!! Явно следващата тема ще е:
"Кво да правя бременна съм от непознат! "" :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

4ipsi
03-14-2009, 16:44
tva zavisi v kakvo nasroenie si

moneycomeme
03-16-2009, 20:17
... ne edin pyt sym razdavala shamari na podobni neprokopsani ligavi nezadovoleni podobiq na jivi syshtestva.... :shock: :shock: :shock: ...draznqt me nahaliteti

ThisIsMe
03-16-2009, 21:03
Това е унизително и ужасно грозно.
Никога не бих го позволила

Sladurancheto
03-17-2009, 08:13
Леле ужас що за тъп въпрос как ще ме бара тоя и оня сулио от къф зор тва да не е общо я :x :-x

П.п. Щом даваш да те барат начи си леко момиче според мене :shock:

Amateur
03-17-2009, 21:36
Ем ако дават си е к.рвенска работа :D