Влез

View Full Version : Извенете ама ще може ли да ми разясните едно нещо :( ?

sexapilkata
08-29-2008, 00:15
Значи онези хапчета до 3-тия ден след секс дето са ... на колко процента мога да съм сигурна че ако пия няма да забременея след като го правим без ??? :) :-o До сега не съм пила от тях и просто се чудя колко е риска да не предпазят от забременяване ако изобщо има такъв :-o За тях знам че се пият най-много 2 пъти в годината защото след това има риск да нямам деца в бъдеше защото били силни :shock: НО МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МИ КАКВОТО ЗНАЕТЕ ПО ТАЗИ ТЕМИЧКА ще съм ви много благодарна :)

Благодаря ви предварително :) :-)

cSSiE
08-29-2008, 01:23
и хапчета да пиеш и презерватив да сложиш винаги има известен риск Няма никога на 100 неща ;)

PiruBloodz
08-29-2008, 01:24
и хапчета да пиеш и презерватив да сложиш винаги има известен риск Няма никога на 100 неща ;)

100% че до 100 години ще умреш.. ае кажи ми, че тва не е 100 процентово

cSSiE
08-29-2008, 01:35
исках да кажа, че винаги има вероятност да забременее и хапчета да пие, и презерватив да слага пак има вероятност Няма нищо 100 процентово, що се отнася до тази тема

Maskata
08-29-2008, 02:47
Презервативи 97%...А на хапчетата и 80% са им мн...тряя едвали не ги пиеш веднага :-D

Crazy_sunchO
08-29-2008, 06:18
Сигурни, несигурни, по-добре да изпиеш един Ескапел до 3 дена след работата (колкото по-рано, толкова по-добре, разбира се). Нищо няма за загубиш ;) Все пак доста момичета са го пробвали и до сега не съм чула за случаи на забременели ;)

blackfate
08-29-2008, 06:41
Сигурни, несигурни, по-добре да изпиеш един Ескапел до 3 дена след работата (колкото по-рано, толкова по-добре, разбира се). Нищо няма за загубиш ;) Все пак доста момичета са го пробвали и до сега не съм чула за случаи на забременели ;)

ОМГ?!!! извиняваяй, ма ти си мега зле!!!
"Сигурни, несигурни. по-добре да изпиеш един Ескапел" - това ме разби, не давай такива идей, че както повечето зимат тия хормони като бонбонки, така още повече ще ги зимат ... ТОВА СА ХОРМОНИ, ВРЕДНИ ХОРМОНИ. Като е сигурна 'работата' няма смисъл от него, а това вреди, разбърква вс. хормони, така че гледайте да е сигурна!...
"Нищо няма да загубиш" - Поредната глупост, Чувала ли си за последиците от Ескапел, Сега ще ти намеря, имаше една тема, ма немога да я намеря :lol: ... Има и случай на забременяване, на кръвоизливи, какви ли не проблеми с цикъла А ЕТО Я -> НА ХОТИ Е (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&highlight=%CF%EE%F1%EB%E5%E4%E8%F6%E8+%E5%F1%EA%E0 %EF%E5%EB%E5), чети, ...
И от тия доста "момичета" колко са проимали проблеми схормоните, не малко вероятно ...

fenkatakrisi952
08-29-2008, 07:02
Винаги има риск

Xrisenceto
08-29-2008, 07:32
Значи онези хапчета от който забравяш за тъгата вредни ли са
Благодаря ви предварително :) :-)

СЪС СИГУРНОСТ ТОВА СА АМФЕТИ 8)

:razz:

Love0nlyMyself
08-29-2008, 07:45
има риск

Nadelina
08-29-2008, 07:45
Vinagi ima veroqtnost da zabremeneesh. I kato preprochetoh pak temata na the_hottie mi stana gadno, che tolkova momicheta piqt tezi hapcheta bez da se zamislqt, zashtoto pravqt sex bez da mislqt!

sexapilkata
08-29-2008, 09:34
знам че са вредни и точно затова ще пия само веднъж .. още горе бях писала квото знам че се пият най-много 2 пъти в годината поради риск че може да нямам деца после въобще :) ЗНАЧИ СА СИГУРНИ КОЛКОТО ПРЕЗЕРВАТИВ - ТАКА ЛИ ДА РАЗБИРАМ ???? :-o :shock: :-o

Love0nlyMyself
08-29-2008, 09:39
виж

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=164736&postdays=0&postorder=asc&highlight=%E5%F1%EA%E0%EF%E5%EB&start=0

тва е за ескапел чети

blackfate
08-29-2008, 09:41
ПРЕЗЕРВАТИВА Е ПО СИГУРЕН ОТ ТЯХ!!!
поне няма да ти навреди

приеми го така и не пии такива хапчета без да трябва... защото може да се наложи после при истински гаф да пиеш и тогава става "мешани хомони"

sexapilkata
08-29-2008, 10:01
:( еееех неща всички тие неща да ми се случат :-# :smt022 щом толко иска без да си намери кучка :smt022 неискам да ми идва хиляда пъти да ме боли кат за световно и да ми се вие свят пък за капак и да се окажа бременна :smt022 нестига че цикъла ми е 5 дена (по продължителен) ако пия и тва сиг ще стане 2 седмици :smt022 чак тогава ще умраааа ... да си го избива от главата просто :smt022

girl_in_black
08-29-2008, 10:08
Искаш да правиш секс без презерватив и после да пиеш Ескапел???Верно трябва да си много зле ако го направиш.Тези хапчета се пият ако стане някой фал-скъсан презерватив, изнасилване и подобни, а не "айде да го правим без презерватив, а после ще пийна едно хапченце и всичко е ок".Ако толкова държиш да правиш секс без презерватив отиди на гинеколог да ти предпише противозачатъчни.

sladkata_bebz
08-29-2008, 10:27
Абе така ли не се научихте!Всяка втора тема тук е или"бременна съм какво да правя?" или "беше без презервативи,какво да правя".Щом сте решили да правите секс би трябвало да знаете как да се предпазите и да проявите отговорност.ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ!Ако има проблем с тях,може и с противозачатъчни...Хапчета а Ескапел са вредни,дори при някои да не е имало проблеми,може да се появят на по-късен етап.Те се пият САМО при наистина наложителен,спешен случай!Това не е шега работа!

6okolad4e
08-29-2008, 10:31

100% че до 100 години ще умреш.. ае кажи ми, че тва не е 100 процентово

ne e sigurno ;]

Love0nlyMyself
08-29-2008, 11:05
:( еееех неща всички тие неща да ми се случат :-# :smt022 щом толко иска без да си намери кучка :smt022 неискам да ми идва хиляда пъти да ме боли кат за световно и да ми се вие свят пък за капак и да се окажа бременна :smt022 нестига че цикъла ми е 5 дена (по продължителен) ако пия и тва сиг ще стане 2 седмици :smt022 чак тогава ще умраааа ... да си го избива от главата просто :smt022

а така тъй че помисли малко преди да се съгласиш на нещо ;)

SpOrTs_GiRl
08-29-2008, 12:09
Искаш да правиш секс без презерватив и после да пиеш Ескапел???Верно трябва да си много зле ако го направиш.Тези хапчета се пият ако стане някой фал-скъсан презерватив, изнасилване и подобни, а не "айде да го правим без презерватив, а после ще пийна едно хапченце и всичко е ок".Ако толкова държиш да правиш секс без презерватив отиди на гинеколог да ти предпише противозачатъчни.
Точно така.
Извинявай, но ти малоумна ли си?! .. Само за един секс без предпазни средства искаш да си 'прецакаш' организма тотално?!?!?! Тези хапчета не се пият за такива случаи! Знаеш ли изобщо какъв хормонален дисбаланс могат да предизвикат?! ...
П.П. От личен опит го казвам.

sexapilkata
08-29-2008, 13:01
Точно така.
Извинявай, но ти малоумна ли си?! .. Само за един секс без предпазни средства искаш да си 'прецакаш' организма тотално?!?!?! Тези хапчета не се пият за такива случаи! Знаеш ли изобщо какъв хормонален дисбаланс могат да предизвикат?! ...
П.П. От личен опит го казвам.

ааа ако обичаш не ми казвай малоумна ! не съм казала че ще правя а просто попитах като нормален човек !!! какъв е шанса за забременяване и доколко са вредни ... не убиждай ако обичаш пак ти казвам !!! :-x