Влез

View Full Version : Чувствам се странно...

paranoia
08-29-2008, 08:23
С приятеля ми,имахме доста трудности тва лято,първо се разделихме,зашото на него му беше станало еднообразно и казваше че се \"задушава\",после обаче осъзна че ме обича и че наистина иска да е с мен,защото му липсва всичко,после пък обаче,почна да руси глупости (добре го познавам и знам че тва са ацки глупости),но аз му казах че ако ме изгуби сега,никога няма да ме върне,той наистина се натужи и каза че иска само мен,защото не иска да ме изгуби,защото е щастлив,но сега когато сме заедно,аз изпитвам някакво недоволство,нз на какво се дължи това,може би на тези неща които се случиха,но някак си нз имам чувството че това пак ще се повтори и всичко ще свърши,изпитвам някаква празнота,докато той е истински щастлив,каза ми че го правя най щастливия и че ме обичам толко мн и ше мн съжалява за всичко което е направил,не мога да си обясня защо се чувствам така....някои могат да кажат че съм проста,тупа и т.н.
просто искам ако някои може да ми каже на какво може да се дължи това....

sladka_______
08-29-2008, 08:32
Всеки си има мнение, защо е станало така, на мен доста често ми се случва това... Писва му едно и също секи ден и си го изкарва на мен после се извинява, но вече не мен не ми е добре и така в един кръг се вътри сичко...
Предпогам, че на теб ще ти мине тази обърканост.. А моят съвет е да забравиш, че сте се карали и сичко неприятно и да не му обръшташ внимание ако пак стане така... Просто ако пак се повтори му кажи като ти мине ми звъни...

Bellatrix
08-29-2008, 08:38
Просто си загубила доверие в него. Спокойно, вазвръщането на вярата в човек който те е разочаровал е бавен процес, но 100% ще дойде момента в който отново ще се чувстваш добре с него. \:D/ И наистина се опитай да забравиш предишните ви проблеми.

xercu
08-29-2008, 08:46
Малко зор ми беше да го прочета поради дефицита на точки и промишлените количества запетайки , но както и да е ... Шъ са опрайти ...

paranoia
08-29-2008, 08:55
Малко зор ми беше да го прочета поради дефицита на точки и промишлените количества запетайки , но както и да е ... Шъ са опрайти ...Да бе пич знам,ама за правопис въобще не ми пука в момента...та силно се надявам да се оправим,зашото наистина мн искам да съм с него и не искам да го загубя...

Lost_Kiss
08-29-2008, 09:10
Това може би е само за някакъф момент.. Изчакай някакъв период от време.. може и да се оправиш,... да бъдеш и ти щастлива... Все пак сети се, колко го обичаш.. припомни си времето прекарано заедно, колко ви е било хубаво и прочие... Ако продължаваш да чувстваш тази празнота.. Няма смисъл от връзката ви..

Късмет ;)

xercu
08-29-2008, 09:26
Малко зор ми беше да го прочета поради дефицита на точки и промишлените количества запетайки , но както и да е ... Шъ са опрайти ...Да бе пич знам,ама за правопис въобще не ми пука в момента...та силно се надявам да се оправим,зашото наистина мн искам да съм с него и не искам да го загубя...Влюбена-загубена :P Пак ти казвам ... времето ш' ва опрай ... 8-) Спи спокойно :)
Now playing: Деси Слава - Бели нощи