Влез

View Full Version : Има ли смИсъЛ...?!?

Lacey_66
08-30-2008, 16:12
Според вас има ли смисъл да се борите за най-скъпия човек за вас .... дори и понякога да не ви забелязва ... Абе бихте ли се отказали от някой... на когото страшно много държите... след най малката пречка :) :-P и какво бихте направили за да покажете на някой колко много значи за вас...?!? :P

AnzaRe
08-30-2008, 16:14
Lacey има.Толкова силно като го обичаш просто няма накъде просто.Любов ко да се прай.Ангелчето ни е праснало по една любовна стрела и готово. :) http://img.zamunda.net/pic/smilies/fun.gif

toni1992
08-30-2008, 16:15
Лично аз не бих се 0тказал а т0ва за д0казванет0 според мен не се п0стига с едн0 деийствие иска се време нали знаеш п0г0в0рката " д0верие се гради с месеци , н0 се разпада за секунди " ;)

Al3ksandra
08-30-2008, 16:18
ммм в момента съм в подобна ситуация. харесвам един човек но той е заобиколен от сякакви момичета, първоначално ми говореше за тях... и уж да сме само приятели, но и двамата още от самото начало се усещаше някаква трупка, имаше нещо... е сега.. след като го опознах и разбрах колко много момичета искат да бъдат с него, и "простят" любовта му, разбирам как съм на крачка, ако направя грешка, да го изгубя... Страя се да му показвам че държа на него, но по начин които се забелязва. Старая се с него да му показвам, че за мене значи много, и макар да мисли че не е красив, аз мисля че напротив - изключително чаровен.. Та съвета ми е... показвай му че ти пука за него с неща които и тои да забележи, но пък не се натрапвай.. да кажем напиши му смс и го попитай как е.. какво прави, но ако не ти отговори веднага , не се отчайвай.. чакаш.. ти си хвърлила топката в неговите ръце, и той трябва да ти я върне.. Но най-важното е да не забравяш от къде сте тръгнали ;) Дано успях да ти обясня... а и с постояннство всичко се постига така че ;) УСпех!!!

soul1199
08-30-2008, 16:19
da

Giva
08-30-2008, 16:21
1)За мен винаги има смисъл да се боря особено като ме засяга.Все пак съм овен и докато не стане на моята не се успокоявам.
2)Не бих се отказала от някой след първата малка пречка.Все пак така доказвам обичта си
3)Бих направила почти всичко за някой на когото държа и всичко ако го обичам

Lacey_66
08-30-2008, 16:25
1)За мен винаги има смисъл да се боря особено като ме засяга.Все пак съм овен и докато не стане на моята не се успокоявам.
2)Не бих се отказала от някой след първата малка пречка.Все пак така доказвам обичта си
3)Бих направила почти всичко за някой на когото държа и всичко ако го обичам

:D :D и аз съм овен :-P

Seducti0n
08-30-2008, 16:37
Човек трябва да се бори безотказно, но и с разум.
Ако обичаш някого истински, би трябвало да го възприемаш такъв какъвто е-със своите плюсове и минуси.
В случай,обаче че минусите са повече от плюсовете е хубаво да се замислим дали това наистина е нашият човек или просто сме заинатили като магаре на мост и сме затворили очи за нещата, които принципно не бихме допуснали. :wink:

Lacey_66
08-30-2008, 16:52
Човек трябва да се бори безотказно, но и с разум.
Ако обичаш някого истински, би трябвало да го възприемаш такъв какъвто е-със своите плюсове и минуси.
В случай,обаче че минусите са повече от плюсовете е хубаво да се замислим дали това наистина е нашият човек или просто сме заинатили като магаре на мост и сме затворили очи за нещата, които принципно не бихме допуснали. :wink:

В моя случай минусите се броят на пръсти :) и най големия е тва че понякога не забелязва неща които са толкова очевидни за другите ... а човека или се прай на чук :D или наистина неможе да види истината понякога .... :)

sladka_______
08-30-2008, 16:56
Винаги се боря за някои, но примерно да знам, че и той има нещо към мен, а не аз да го харесвам, а на него да не му пука... Ако е боли тъпо скарване или нещо подобно...

happygirl_2209
08-30-2008, 17:14
6to me moi blizuk 4ovek i go obi4am to togava est 4e da :)

daisynka
08-30-2008, 17:18
според мен т0ва зависи от много неща, но лично за мен има смисъл :oops:

cinderella_gugutka
08-30-2008, 17:19
еми по принцип досега никога не ми се е слу4вало да харесвам някой и да не съм му го казала или поне намекнала-винаги той знае за 4увствата ми.бих се отказала от него само когато видя 4е на него не му пука за мен или просто е влюбен в друг

SomeGirl
08-30-2008, 18:00
da, vinagi kogat darji6 na nqkogo IMA smisal da my go pokazva6, ako ne bade oceneno, vinagi moje6 da spre6. kogato darji6 na nqkogo tova moje da dade na tozi 4ovek mnogo, za6toto ti 6te povqrva6 v tozi 4ovek i toi sa6to 6te povqrva v sebe si koeto e mnogo vajno, za6toto vseki ima nyjda ot podkrepa i nqkoi da vqrva v nego, nali?

Lacey_66
08-30-2008, 18:15
da, vinagi kogat darji6 na nqkogo IMA smisal da my go pokazva6, ako ne bade oceneno, vinagi moje6 da spre6. kogato darji6 na nqkogo tova moje da dade na tozi 4ovek mnogo, za6toto ti 6te povqrva6 v tozi 4ovek i toi sa6to 6te povqrva v sebe si koeto e mnogo vajno, za6toto vseki ima nyjda ot podkrepa i nqkoi da vqrva v nego, nali?

;-) дам така е :-)

zvezdichka777
08-30-2008, 18:24
Само и единствено ще отговоря на въпроса ти дали ще продължавам да се боря за човека на който държа и обичам- ВИНАГИ .. и продължавам да го правя.Успех! :smt007 :smt007 :smt007

Andreev
08-30-2008, 18:26
Според вас има ли смисъл да се борите за най-скъпия човек за вас .... дори и понякога да не ви забелязва ... Абе бихте ли се отказали от някой... на когото страшно много държите... след най малката пречка :) :-P и какво бихте направили за да покажете на някой колко много значи за вас...?!? :P
т'ва от кой филм е????щото никой не го прави...

balu4ka
08-31-2008, 13:16
т'ва от кой филм е????щото никой не го прави...

+1

sexa_na_kompleksa
08-31-2008, 13:22
Щом е най-скъпия човек за мен, разбира се, че има смисъл да се боря, дори и да не го забелязва.
Ако много държа на някой, не бих се отказала при най-малката пречка.

sineoko_barbi
08-31-2008, 13:26
По принцип аз не се отказвам много лесно, но в даден момент просто ще ми писне, ако не получавам нужното внимание.

kiksinka
08-31-2008, 13:27
Spored men trqbva da se bori6 ako naistina si zaslujava no ako vidi6 4e nqma smisul prosto se primirqva6 sas situaciqta i prodaljava6.A zavisi i dali 4oveka za kogoto se bori6 si struva.

Tedi4ka
08-31-2008, 14:52
аз никога не бих се отказала от човек на когото адски много държа хората които се отказват от хората на които държат и обичат за мене са страхливци,защото ако наистина държиш на един човек няма да се откажеш от него или няма да се откажеш да му помогнеш и при най-малката пречка.
А КоЛКОТО до това как бих постъпила -не бих се отказала да оправя отношенията си с този човек дори и той да не иска да говори с мене ще направя всичко възможно особено ако е човека които обичам или някои от приятелите ми :)

sasha_90
08-31-2008, 15:36
Когато съм на кеф,обикновено,пречките ме стимулират да се боря.Но когато нямам настроение или желание,не се боря.