Влез

View Full Version : Хранителни добавки...

Me4TaI_za_Me4ti
08-30-2008, 19:02
Някой взима ли? На каква цена са и бихте ли ми препоръчали някакъв вид? Четох, че са напълно безвредни, помагат да се усвоява храната по-лесно и увеличават изгарянето на мазнините... и ако се приемат редовно влият положително на храносмилането и дори сваляш килограми... не отслабваш кой знае колко, но... трябва ли да се съветвам с лекар или да ида да питам на аптеката и да си купя? Плс, ако ползвате и сте информирани, дайте някакъв съвет... някаква информация... каква марка да си взема и колко е цената? Тенкс предварително... :o :( :)

mgs_92
08-30-2008, 19:55
Стига с тия лайна,бе хора :? . Не можете ли нещто чисто да направите, а само с боклуци се тъпчете :? ? Тцтцтцтцтцтцтц, как се дразня от такива, ако знаете само :-x :-x

BrU7Al
08-30-2008, 20:55
пич оточни се точно какво искаш да постигнеш,всяка хранителна добавка си има своето предназначение :)

babity
08-30-2008, 21:19
Давам на кучето си Петнил, хранителна добавака е, за по - гъста и лъскава козина. Пие се през няколко месеца по една опаковка. Ако искаш пробвай и ти! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Me4TaI_za_Me4ti
08-31-2008, 10:16
mgs_92, и аз мн се дразня от такива като теб, които не са запознати и нз за какво става въпрос... 1-во момиче съм, не, не искам да трупам мускулна маса, нито да приемам хормонални таблетки... хранителните добавки съдържат витамини, аминокиселини и протеини и храната се усвоява по-лесно... така че не ме учи кое е боклуци и ди прочети някоя книжка, не искам да постигна перфектното тяло, защото съм си 44 килограма, висока съм и съм идеална, просто искам допълнителна доза минерали. babity, мерси за предложението, но по-добре иди да ти бият и на теб и на кучето една ваксина против бяс... нищо лично, но помолих за съвети, а не за мненият от сорта на "абе тва са лайна" и т.н.... решила съм да си купя, няма да ме разубетите, единствено бихте ми помогнали, ако ме насочите към определен продукт...

veselomomi4e
08-31-2008, 18:46
Да Biostrong на BioGame това са витамини а не нещо по-различно :)

psychopath
09-01-2008, 01:42
фСиМъМмММ

SiegHeil
09-01-2008, 02:57
Квото и да си говорим, хранителните добавки са си чисто мамене...
Безвредни били, естесвени били, природосъобрази били...
Постигни си сам резултатите и тогава се прави на машина, а не с кофите гейнъри...досега съм пил веднъж креатин и най вероятно няма да повтарям...

SeaEatsShips
09-01-2008, 03:29
тровете сеее тровете сеееееееее :)

zelenooka_princesa
09-01-2008, 05:43
И тя може да е зле, ама вие убивате рибата :grin:
И еднин мърморт размахваше табелка "Мретеееее гадовеееее!" 8)