View Full Version : ЗА ЕДНА КРАСИВА, НО БОЛЕЗНЕНА ИЛЮЗИЯ
_sheherezada_
08-30-2008, 19:17
Дори незнам защо пиша.По принцип не обичам да говоря за за чувствата и изживяванията си,но реших че ще ми бъде по-лесно да споделя с непознати отколкото с близки приятели.И така.Всичко започна в началото на миналата година.Тогава го видях за първи път.В началото не ми направи голямо впечатление, но с течение на времето сякаш съвсем неосъзнато запо4нах да изпитвам нещо към него.Копнеех да го видя сякаш само очите му ми даваха силите да дишам и да се чувствам жива.Не исках повече,просто имах нужда да го зърна.Дори и за миг.Изпитвах дори страх да се доближа до него защтото започвах да треперя.Ха ха.Сякаш мъж не бях виждала.Но честно казано и така се чувствах.Знаех че не изпитва нищо към мен.Не ми беше казал,но не беше и нужно.Чнаех че лубовта ми няма бъдеще.Чувствах го.И все пак се надявах.Нали казват че надеждата умирала последна.Е да, но скоро подозпенията(ако мога така да ги нарека)се потвърдиха.Разбрах че той е влюбен в едно момиче от нашата компания.Или поне той така твърдеше.Сякаш не обърнах много внимание на това защтото той си имаше славата на сваляч.Но въпрвки това всеки път когато говорвх с нея(въпросното момиче)ми заставашв буца на гърлото,защото се чувствах безпомощна.Тя не само не изпитваше нищо към него,но дори говорвше за чувствата му някак си с присмех.От това ме болеше.Ако тя изпитваше същото към него щях да бъда донякуде доволна-той щеше да бъде щастлив,а като ги гледам заедно и аз щях да се примиря, да се отдръпна,да забравя.Но не.И така аз продължих да се надявам на нещо невъзмойно колкото и да се опитвах да убедя себе си че това няма бъдеще.Но както казват на сърцето не се заповядва.Но бяха минали месеци,а нищо не се променяше.И на мен ми омръзна да бъда в образа на страдалката на нещастно влюбената.Винаги съм била горда и силна,а тази любов ме направи слаба и нерешителна.И ето че дойде денят на бала му(с приятелите и семейството).Бях си казала днес или никога.Това което се случи тази вечер е решаващо.И то се случи.DJ-ят не беше оведомен че той няма приятелка и каза"следващият танц е за... и дамата на сърцето му".Тези думи,сякаш още ги чувам защото след тях последва нещо което тотално стина илюзиите ми.Там пред цялото му семейство,пред приятелите му,той тои отиде и я покани натанц.Единственото което исках в този момент е да избягам, да се скрия,да потъна в земята.Но не можех.Защото всички щяха да научат за чувствата ми.А аз не исках да разберат,най-малко той.Не исках съжаление от никого.Просто изчаках да дойде подходящият момент и си тръгнах.не исках да виждам никой,а само да бъда сама и да забравя всичко.От тогава започнах да избягвам каквито и да било срещи с него.Не копнеех да го видя както в началото.Копнеех да го забравя.Видях го само още 2-3 пъти от тогава.После сякаш се скри.Както и исках.Но още изпитвах нещо(освен болката).разбирах от приятелите си по нещо за него,но и това беше за кратко.От месеци не съм чувала нищо за ... ,но още си спомням всичко сякаш се е случило вчера.Казват че очи които не виждат се забравят.Аз не знам дали съм забравила напълно,но поне така мисля.Продължих напред светът не се е свършил.
И така, това беше моята история,както е заглавието една красива,но болезнена илюзия
P.P.съжалявам,че е толкова дълго и все пак благодаря за вноманието.И МОЛЯ без подигравателни и тъпи коментари
Споко,baby ! Не е незаменим,навярно си готина,затова въобще не го мисли,още сега излез на дискотека и забий първият готин който те кефи... 8)
cinderella_gugutka
08-30-2008, 19:25
еми...и аз съм се влюбвала,но 4ак толкова...сори,ама наистина не те разбирам-ако си го харесвала толкова мн поне да му беше споделила,или да се сближиш с него...незн.по принцип трябва да се бориш в живота за да постигнеш целите си,а от разказа ти разбирам 4е ти изобщо нищо не си направила
Браво на теб, поздравления, че си продължила Напред, така трябва :wink:
hrisiiiiii
08-30-2008, 19:31
А замисляла ли си се дали още си заслужава да мислиш за него? Едва ли той се нуждае от толкова голямо внимание. И то от момиче като теб.. Поне изглеждаш свястна и съвестна. Замисли се дали искаш нещо от него.
Мисля, че той е направил своя избор. Избрал е "дамата на сърцето си" така да се каже.. А рано или късно ще научи за нейните чувства, или по-скоро за тяхната липса. Тогава може би ще събереш смелост да му кажеш.
Каквото и да решиш, аз сем с теб във всяко твое начинание. Успех, мила :}
+1 =D>
ThePowerOfLove
08-30-2008, 19:48
Ако още го харесваш кажи му...Нищо не губиш ;)
SomeGirl
08-30-2008, 20:24
az li4no ne sam 100% sigyrna 4e o4i koito ne se vijdat se zabravqt, sa6to ne misli i 4e vremeto lekyva, moje i sled dalgo vreme 4yvstvata ti da sa si sa6tite.
NaNa_SladuRana
08-30-2008, 20:28
az li4no ne sam 100% sigyrna 4e o4i koito ne se vijdat se zabravqt, sa6to ne misli i 4e vremeto lekyva, moje i sled dalgo vreme 4yvstvata ti da sa si sa6tite.
Когато общуваш с някого все по-често и по-често,се сближавате и той става част от живота ти,следователно,когато не си общувате се отдалечавате (знам го от личен опит :cry: ) ,така че очи,които не се виждат,се забравят :)
WithLove
08-30-2008, 20:35
Напълно ми е ясно,че може да си каэваш,че трябва да спреш да мислиш эа дадено нещо,но просто не става.Всеедно че то все повече и повече те тормоэи.Спомените са хубаво нещо.Понякога ти става много тегаво от тях,но все пак по-добре да ги има.Аэ беэ тях не си представям живота си.3нам какво си иэпитала в онэи момент,энам и сега какво иэпитваш..друго не мога да кажа.
SomeGirl
08-30-2008, 20:55
Когато общуваш с някого все по-често и по-често,се сближавате и той става част от живота ти,следователно,когато не си общувате се отдалечавате (знам го от личен опит :cry: ) ,така че очи,които не се виждат,се забравят :)
a az ot li4en opit tvardq 4e NE e vqrno 4e o4i koito ne se vijdat se zabravqt :?
Преди ваканцията и аз бях в подобна ситуация.Харесвах момче-'кварталния плейбой' му казваха.От начало не беше така-той беше намерил скайпа ми-видял ме веднъж до училището ми и 'ме харесал'.Мислех си,че е глупак ако си мисли,че и аз ще го харесам.Подиграва се с това,че ми казваше,че получавал всичко което иска.След това обаче започнах да го намирам за привлекателен.. и така го захаресвах наистина много.Но не като плейбой,а като момче и характера който виждах зад тази маска.След това се оказа,че едно по-малко момиче от училището ми го харесва.Тя беше много нахална и не беше приятелка с никой,предателка си падаше.И така после те си паснаха-и двамата са на един акъл и станаха гаджета.Той ми каза,че било заради някакъв си бас с негови приятели и че харесва мен.В крайна сметка те си останаха гаджета,а мен ме блокира в скайп.След това разбрах,че тя го е скъсала..изобщо..пълна каша.Важното е,че сега почти не мисля за него,нямам напразни илюзии,а просто продължавам напред ;)
devil_feel_f
08-31-2008, 11:33
Наистина е ужасно, когато чувствата ти са несподелени.Хубавото е, че осъзнаваш добре ситуацията и не се отчайваш въпреки това.Ще го забравиш с течение на времето. :)
MiMcHeToOo
08-31-2008, 11:34
Браво! Продължавай така да мислиш позитивно т.е как ще го забравиш и т.н и ще стане. Успех :)
_sheherezada_
08-31-2008, 16:21
blagoarq na vsi4ki za podkrepata :)
Lonely_lady
09-01-2008, 09:38
аз напълно те разбирам и моята история е като твоята ... бох искала да сипоговоря с теб но не чрез форума .. ако имаш скайп ?
beautiful_f
09-01-2008, 14:43
+1 =D>
+1 браво :-)
slun4ice_90
09-01-2008, 15:18
Докато четох историята ти, се натъжих много....... :( Много се радвам за теб,че си преживяла това момче и пак си силна.И продължаваш напред.Желая ти,една много истинска и голяма любов,която да те направи много щастлива. :-)