View Full Version : Oле ужасен проблем (край)
divata_putka
08-31-2008, 10:00
Имам огроооооооомен проблем на 17 години съм момиче имала съм си много приятели като се почне от 15годишните до 30... Обаче не това е проблема, проблема е, че някой от тях искат да им правя свирки, разбира се нищо против, обаче не мога да лапам нечий пенис, ако той не е намазан с олио и оцет, мн обичам пишки намазани с олио и оцет само че никой не иска да си намаже. Защото аз пък без да искам им ги хапя и после като се намажат с оцент ги щипе мн е възбуждащо, КАКВО ДА ПРАВЯ, а да и... ай това е др проблем
Bellatrix
08-31-2008, 10:05
Ахаа... поредния тъп спам... Даже не се дразня вече... :? :? :? И кво да напраим ние? да ти намажем гаджетата с оцет ли? :o
Evanescencefan
08-31-2008, 10:08
:shock:
AwwwSugar
08-31-2008, 10:09
:D :D :D :D и ся кфо да идем да мажем **** на гаджето ти ли ???? :lol: :lol: :lol:
DevilWish
08-31-2008, 10:15
Ахаа... поредния тъп спам... Даже не се дразня вече... :? :? :? И кво да напраим ние? да ти намажем гаджетата с оцет ли? :o
+1
LovelyGirl
08-31-2008, 10:18
+1
+2
sladkata_bebz
08-31-2008, 10:20
Ми как остава само ракийката,салатката е готова...
LoLlIp0p
08-31-2008, 10:32
ми да дойдеме да ги убеждаваме с теб да си намажат пишките с оцет ?! така ще помогнем ли ? :-o :razz: :razz: :lol:
"...проблема е, че някой от тях искат да им правя свирки, разбира се нищо против..." :lol:
Имам огроооооооомен проблем на 17 години съм момиче имала съм си много приятели като се почне от 15годишните до 30... Обаче не това е проблема, проблема е, че някой от тях искат да им правя свирки, разбира се нищо против, обаче не мога да лапам нечий пенис, ако той не е намазан с олио и оцет, мн обичам пишки намазани с олио и оцет само че никой не иска да си намаже. Защото аз пък без да искам им ги хапя и после като се намажат с оцент ги щипе мн е възбуждащо, КАКВО ДА ПРАВЯ, а да и... ай това е др проблем
да пукнеш от препиване с олио ти и тъпата ти тема ебавка Забавни сте знаем стига сте се доказвали кой е по-голям тъпак
Gnidi4ka
08-31-2008, 10:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:shock: ti oba4e naistina ima6 nqkuv problem :shock:
да пукнеш от препиване с олио ти и тъпата ти тема ебавка Забавни сте знаем стига сте се доказвали кой е по-голям тъпак
_LacrymoSa_
08-31-2008, 10:39
Омфг :?
divata_putka
08-31-2008, 10:52
podigravaite se vie znaite li kolko mi e tejko :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-o
OMFG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dolce_lady94
08-31-2008, 11:01
Hey ,AndreY.Arshavin.
shto mrazish kotkiiii ??? :shock:
a po temata baq tupi4ko :D :lol:
Summer_Spirit
08-31-2008, 11:06
podigravaite se vie znaite li kolko mi e tejko :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-o
Ама знаем, че не ти е леко.. Какви са тия кретени дето не искат да се мажат с олио и оцет.
P.S.Горката... Толкова ти е тежко. Не ти завиждам... То сигурно не е лесно да си тоолкова тъпа.... :)
pifiella
08-31-2008, 11:06
Ей,момиче ти си КАНИБАЛКА :lol:
Откъде ги измисляте тия кретении незнам... :?
Hey ,AndreY.Arshavin.
shto mrazish kotkiiii ??? :shock:
a po temata baq tupi4ko :D :lol:
Защото ги мразя ненавиждам ги Гадни са изядаха ми гълъбите Глупави са Подмазват се търкат ти се в краката без контрол са грозни са и т.н. много причини Друго си е кучето :)
oktai-akai
08-31-2008, 11:23
omg доста си луда :lol:
чакам следващия епизод...
spontaneous
08-31-2008, 11:46
злееее :shock: :shock: :lol:
+1
+2
+3
GabisiTa
08-31-2008, 12:01
Омг... :?
SpOrTs_GiRl
08-31-2008, 12:04
О, не искаме и да знаем .. Такава тежка съдба ..
xXxScreamxXx
08-31-2008, 12:10
Фани си някой на 60/70 той няя да има нищо против да го мажеш :P
И между другото ника ти RLzZzzzzzzzzzzz :grin: :grin: :grin:
jambo_bs
08-31-2008, 12:28
+1
+2
+4 8)
sladur4etyYy
08-31-2008, 12:30
''divata_putka '' :razz:
olio i ocet na vkus i bon apetit :)
ludo_momiche
08-31-2008, 13:13
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Направо се смях от сърце.....С този ник,тези две мнения и тази простотия....очакваш някой да ти повярва ли? Обаче самата мисъл,че в съзнанието ти е излязла толкова тъпа мисъл,може само да ти говори,че наистина имаш някакъв проблем! :shock:
П.П. Само с олио и оцет ли? Може и малко чесън ... :D :D :D
+1
+2
+4 8)
+5 :-D
xxxSnowflakexxx
08-31-2008, 14:05
+8654
Духай ма .. !!! :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097
OMFG :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pateto16
08-31-2008, 14:43
hahahhaa ne gi pitash vzimash po edna tuba ocet i olio i gi napraskvash celite :D mn tapa temaaaaaaaaaa
xaxxxaax emi sol :D taq tema e ebavka
Saymon90
08-31-2008, 14:49
Аз предлагам да погледнеш правилата :)
т.11