View Full Version : Дилемаа
С "приятелката" ми сме вече от 1 година и 7 месеца.... страшно сме привързани един към друг но вече непрекъснато се караме и ненамираме свестна тема за разговор.... Не сме спали от 5 месеца поради причината че имам чувтвото че вече не я влеча... Питането ми е как да я скъсам така че да не я боли толкова и да си останем добри приятели ? :-o
Gnidi4ka
08-31-2008, 13:14
emi pi4 po dobre pogoverete dali eventualno moje da se podobrqqt otno6eniqta vi 6toto moje tq da si misli 4e ti ne q sika6 pu ti da si misli6 4e tq ne te iska :) a puk ina4e nz za kusaneto men ne me biva v teq raboti :oops: ama moje da i kaje6 4e ne se 4uvtsva6 tolkova dobre s neq kakto e bilo predi no vse pak iska6 da si ostanete priqteli za6toto e primerno gotina kato 4ovek i si zalsujava da ima6 priqteli akto neq ama vse pak ne budi mn nejen 6toto trqbva da razbere 4e kusate seriozno a ne 4e prosto ti e pisnalo i azmalko iska6 da q smeni6 8)
Xrisenceto
08-31-2008, 13:18
тая тема е за раздел любов
PLuScHeTo
08-31-2008, 13:26
няма такъв начин, че да не я боли...
sevenhill
08-31-2008, 13:33
Късай бе братле жени като маршрутки една испусеш друга мине 8)
NejnoDivi4ka
08-31-2008, 13:41
наистина поговори с нея,но преди тва помисли дали ти наистина си готов всичко да се върне по старо му и какво би искал да се промени...смятам че в една връзка са важни разговорите независимо по каква тема и колко са неприятни за някои хора те (разговорите) по този начин можеш да изразиш предпочитание или мнение...Не сматам че има начин по които да не я нараниш,ако тя има чувства към теб ,а ти си мислиш обратното наистина ще я заболи...ако пък няма може би и тя се е чудела до сега как да те зареже без да те нарани... :) успех и изберете правилното решение от което и двамата да имате полза !!! :)
xXxScreamxXx
08-31-2008, 14:31
Пфф ... перфектния съвет му даде просто
По темата : послушай Gnidi4ka :-D
Love0nlyMyself
08-31-2008, 15:01
ОБАЧЕ само ти мислиш така ?! питай я и нея се пак и тя има право на глас в връзаката ви и каквото решите заедно тва да бъде
И а кво ходиш с нея последните 5 месеца?!?
Заради хубавите и очи :razz: :razz: :razz: ...
Не е било нужно да се влечеш с нея като нямаш чувства...Вече щеше да си си намерил друга...
ivsan4eto
08-31-2008, 15:33
о Боже Господи ПРОСТИ МУ! Ти какво една след друга ли ги "минаваш"? Не че нещо ама силно се съмнявам............... :-x :smt068
mysterious93
08-31-2008, 15:37
ами ти не спиш с нея щото си мислиш че не я влечеш и тя не ти се натиска..ако не те желае едва ли ще страда много...но пък си е доста време нз :-o
Хем не сте спали от 5 месеца хем няма за какво да си говорите...Защо си мислиш ,че ще я боли?
dreaml1nd_
08-31-2008, 17:43
м да темата не е за тука :-P
пък за тва как да я зарежеееееш .. щом сте от толкоВа време заедно няма начин да не я нараниш :) ама ако е само заради секс-а щ0 не се Опиташ да оправиш нещата :-) 8)
НАБИЙ И ЕДИН ШАМАР ПОСЛЕ Я НАРИТАЙ ТОЛКОЗ ЗДРАВО ЧЕ ДА Я ПРАТИШ В БОЛНИЦА И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА КАЖЕЖ КЪСАМЕ НАКРАЯ ЧЕ ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ ЧЕ ГО ПРАВИШ ОТ ЛЮБОВ!
SK0RP10N
08-31-2008, 17:48
Не ви ли писна от едни и същи теми
едва ли има начин да не я боли освен ако и тя не го иска
Имах нещо... подобно преди 2 год !! И кат скъсах с приятелката си и казах ХУБАВА си ама имаш болен мозък :D обаче не си останахме приятели е тука вече няма как да ти помогна аЗ поне !!!
sevenhill
09-01-2008, 21:43
о Боже Господи ПРОСТИ МУ! Ти какво една след друга ли ги "минаваш"? Не че нещо ама силно се съмнявам............... :-x :smt068
Нека прости на теб
Според мен първо се направи всичко възможно ако наистина искаш да си с нея!Например правете секс!как ше я държиш 5 месеца на сухо и после ще чакаш... секса не е най- важното но е в основата в отношенията между хората нз... според мен спете заедно можете да преоткриите любовта си, може още да я привличаш просто тя да не го показва! Иначе ако си твърдо ревшил да се разделите поговори с нея! :)
la4ezara
09-02-2008, 06:23
освен ако не е последната, гей такъв...