Влез

View Full Version : Проблем с майка ми. . .

no_coment_F
08-31-2008, 13:35
Мисля че майка ми има друг освен баща ми и това адски много ме дразни. Още от както се помня тя постоянно говори с някой по телефона и то с часове. Чувала съм ги с приятелката й да говорят за него, попадала съм на SMS-и и понякога като е в Skype съм виждала леко хронология. Писали са си на слънце и разни такива глупости чак ме е срам да кажа какво са писали. Работят в едно и също място, само че на различни етажи. Баща ми като е на работа / понеже той работи до 7 пък тя до 5 / и майка ми не се прибира след работа, ами излиза с него и се прибира няколко минути преди баща ми. Мислела съм си дали да не кажа на баща ми. Той много пъти е подозирал, щяха да се развеждат, но тя все казва, че няма такова нещо и почва да плачи. :( Чудела съм се дали да кажа на нея и да си поговорим или да кажа на баща ми. Няколко пъти съм си мислела да са обадя на оня и да му кажа няколко думи, но мисля че това няма да промени нещата. Интересното е че майка ми е на 34, а той на 25. Виждала съм ги двамата да варят по улицата и него съм го виждала с колата. :-o Какво да правя? Имате ли някакви съвети? Не издържам вече. :o Мерси предварително. :(

Marianella
08-31-2008, 13:40
Ми според мен поговори първо с майка си и й кажи , че не си малоумна и виждаш какво става . Да прецени какво иска от живота и ако не обича баща ти да го остави и да се разведе , но не и така да се крие с тоя и изневерява .

FeelMe
08-31-2008, 13:42
az imam podoben problem s ba6ta mi.nz kakvo da napravi6,no 6te sledq temata s interes.znam 4e e mn gadno taka i dano nqkoi uspee da ni pomogne.

Marianella
08-31-2008, 13:43
az imam podoben problem s ba6ta mi.nz kakvo da napravi6,no 6te sledq temata s interes.znam 4e e mn gadno taka i dano nqkoi uspee da ni pomogne.

Проблема е , че от всичко страдат най - много децата , а родителите си мислят , че като не се развеждат , а само си изневеряват ще страда по - малко детето . Аз не мисля , така . По - добре развод , отколкото живот в лъжа .

sexa_na_kompleksa
08-31-2008, 13:46
И аз мисля, че трябва да поговориш с майка си, и че ако с баща ти не се обичат, е по-добре да се разведат. Моите родители са разведение. Отначало беше трудно, но сега осъзнавам, че за всички ни така е по-добре.

no_coment_F
08-31-2008, 13:48
Мисля, че майка ми е останала между двамата, защото тя вкъщи се държи добре, всичко е ОК. Гушкат са туй онуй ама.. оня разваля всичко. :-o :o

SuNsEt
08-31-2008, 13:58
Да бе...найстина е гадно така.Аз също имах съмнения за майка си преди време,но в моя случай всичко се оказа плод на моята фантазия.Поговори с майка си и кажи какво чувстваш.Но ако те помоли да не казваш на баща си...Тогава според мен е най-добре да му кажеш,дори и тя да не иска.Ако се разведът ти можеш да избереш при кой да останеш,защото си над 12(мисля,че това е възрастта,но и да не е,ти ще трябва да решиш).Давай още информация какво се случва при теб,защото знам,че не ти е леко,но ми се иска да ти помогна и с други съвети. :) Успех!

Martin_Vassilev
08-31-2008, 14:06
Moje i da ima i drugo obqsnenie

AItOo0
08-31-2008, 14:16
Поговори първо с майка ти преди да предприемеш други действия ... А тя знае ли , че ти знаеш за този нейн проятел :( ?

iff
08-31-2008, 14:45
Мале .. ако бях на твоето място щеше да ме избива на яд от всякъде ..
Много начесто почнаха да се разпадат бракове .. :(
Сега .. според мен .. първо говори с майка си и и кажи ,че тоя тип те дразни много .. ако не последва реакция .. пак си поговори с нея .. аз на твое място щях да спукам оня тип от смс-и от моя телефон и заплахи и тем подобни .. и ся вечи ако няма реакция щях да кажа на баща си .. :?
Така поне ще направя аз ако съм на твое място .. само ти казвам какво мисля ..
Успех за по-нататък :)

Jumbie483
08-31-2008, 14:50
Поговори или с майка си или с другия... :(
На колко си ?
Ако си по-голяма поговори с него и му обясни как стоят нещата. Сигурна съм, че той ще ти каже наистина ли е така. Но ако си по-малка говори с майка ти. Тя ще те изслуша и разбере :) Успех

no_coment_F
08-31-2008, 14:52
Сега си поговорихме на дълго и широко, но тя твърди, че няма нищо такова. :-o Не се е прибирала, защото вкъщи и било скучно сама понеже и нас двамата с баща ми ни няма. :( За SMS-ите каза, че понякога си е давала телефона на колежки да пишат или да говорят с мъжа си. Каза, че ако е имало някой щяла да се махне, а не да сиди толкова години. Само едно ми остана неясно, за Skype-а и с кого е говорила толкова време и кого имат впредвид като говореха с приятелката й. Понеже като се връщах от даскало бях с автобус и я видях с някакъв мъж и после майка ми разказа някаква случка на приятелката си, че са пили кафе и после са тръгнали по тая улица дето ги видях. :-o И не ми е ясно защо всичките SMS-и са за един номер. Всичките й колежки един и същ ли мъж имат :-o :razz: Но както и да е все пак мерси на всички за съветите. Може да пишете и още други :P :-)

SuNsEt
08-31-2008, 16:09
Ами ти пита ли я за скайпа щом пак не ти е ясно?...Според мен майка ти си няма таен любовник,а просто флиртува...

soul1199
08-31-2008, 16:26
govori s maika si

krisence
08-31-2008, 16:27
И аз мисля, че трябва да поговориш с майка си, и че ако с баща ти не се обичат, е по-добре да се разведат. Моите родители са разведение. Отначало беше трудно, но сега осъзнавам, че за всички ни така е по-добре.

+1 Напълно съм съгласна!

krisiiiiito
08-31-2008, 16:48
и аз падкрепям другите говори с майка си :)

SuNsEt
08-31-2008, 17:47
Тя е говорила с майка си вече.Не прочетохте ли по-нагоре??! :-o

Rado_6i6aRkAtA
08-31-2008, 18:56
Ами незнам ако аз бях на твое място първо майка ти - изясни сички съмнения след това говори с оня , може да изчакаш да видиш кво ше стане и ако ли не казвай на баща си , повярвай ми ще си спестиш много болка а ако се стигне до развод и те питат при кой искаш да останеш ПОМИСЛИ МНООООГО ДОБРЕ ПРЕДИ ДА КАЖЕШ но мисля че знам кой си си избрала още от сега но изясни се нацяло с майка ти да не стане някой гаф и за нищо да се разведат..... Един ден участвах в такава драма един мой приятел ни помоли да последим майка му след работа - оказа се наистина че изневерява но после го вразумихме (убожателя)........ Тъмните улички много помагат ..... :D

no_coment_F
08-31-2008, 19:41
И аз това си мислех за тъмните улички :grin: а доколкото до skype-a беше много отдавна, тя ме накара да го потърся и сега я питах и тя каза, че не си спомня какво са си писали :-o

darla
08-31-2008, 19:42
kato na4alo se nau4i,4e te "vurvqt" po ulicata,a ne "varqt"po neq i kato stane6 s edna ideq po-gramotna,togava se opitvai da re6ava6 semeinite problemi!

no_coment_F
08-31-2008, 19:58
kato na4alo se nau4i,4e te "vurvqt" po ulicata,a ne "varqt"po neq i kato stane6 s edna ideq po-gramotna,togava se opitvai da re6ava6 semeinite problemi!
Една грешка в думичка и вече ще ме заколиш. По-спокойно де, а ти се научи, че е "вървят", а не "vurvqt" :-P :lol:

mhmhmhmhm
08-31-2008, 21:01
Кажи на баща ти
майка ти ще ти замаже очите