View Full Version : Споделям ..
pechena_praskova
08-31-2008, 19:02
Знам,че никои от вас не може да ми помогне освен с малък съвет...Знам,че каквото и да напиша сега,малко хора ще го прочетат и ще се замислят,за да ме посъветват разумно.Знам,че нищо няма да се промени..Но въпреки всичко,искам да споделя какво ме мъчи..
Имам приятел,с които ходим вече 3 години.Разделяли сме се 2 пъти,защото се карахме много и не се търпеше.Просто си омръзвахме..Но сега пак сме заедно от 3 месеца,и почти всичко е идеално.Когато излезем се държи супер мило с мен,няма грешка..Обичам го,знам че и той ме обича!Когато сме с приятели,се държи малко надменно,бъзика ме постоянно,всякаш не сам му гадже а някаква обикновена приятелка(въпреки че приятелите ни знаят че ходим).
Понякога съм заета с брат си,който е по-малък и изисква грижи.Не мога да изляза с приятеля ми,но това се случва в месеца 2-3 сигурно.Той излиза много вечер,а мен не винаги ме пускат,прибира се и сяда на компа.Играе на някакви игри до 8-9 сутринта,а после цял ден спи.Дразня се,че като съм вънка с приятелки,той ми звъни и пита къде си с кой си,а аз като му звънна той не ми казва,макар че знам с кой е ..
Общо взето нямаме много проблеми и това е добре,но има доста малки нещица които ме дразнят и той знае,но въпреки това ги прави..
Искам всичко да е идеално,но никога няма да е така.Защото дори и идеалните хора си и имат недостатъци..
Убедена съм че пропуснах да кажа много работи,но като се сетя пак може да напиша някоя "безсмислена тема" ..
Мерси на тези които я прочетоха.. :-)
NightSky
08-31-2008, 19:13
Човекът няма да се промени, колкото и да го искаш. Или го приеми такъв, или се раздели с него.
SunShinePearl
08-31-2008, 19:15
ами чесно да ти кажа нз какво да напиша освен да се примиряваш с това че играе до 8 на компа,както и той се примирява че гледаш брат си нали?но следващия път като почне да те разпитва не му казвай с кой си да видим дали щт му хареса.
sladka_______
08-31-2008, 19:18
Защо това, което написа тук не му го кажеш и на него, ако искате да имате здрава връзка трябва да споделяте. без да се карате просто сядате и обсъждате проблемите и търсите начин да подобрите нещата!
Abigoria
08-31-2008, 19:24
Човекът няма да се промени, колкото и да го искаш. Или го приеми такъв, или се раздели с него.
Споря! Моят беше така, особено като бяхме с приятелите му... Веднъж се нацупих, обрах си багажа и си заминах без да му кажа нищо, щото се беше изхвърлил много и стана злобен... Догони ме, бях почти до нас, направих му една сценка, щото бях бясна, извини ми се и ми обеща, че повече няма да се държи така... И вече наистина не го прави... Моят съвет е да му кажеш какво чувстваш и да му покажеш, че наистина те боли заради това (не прави сцени, после ще ти е тъпо 8-) )... Ако наистина те обича и държи на теб, ще се промени :)
sasha_90
08-31-2008, 19:47
Мнението ме е,че трябва да се примириш или наистина да се разделиш с него,но този път за винаги.
Спорен мен пък ако наистина се обичате..не би трябвало да се разделяте.И аз го имам тоя проблем знам какво е просто трябва мн да говориш с него.Кажи му всичко което те дразни в него....поговорете си на дълго и широкоо и вярвам че и ако той наистина те обича,би направил всичко заради теб и само и само да бъде с теб.:) Това е моето мнение :P
И аз съм на мение,че трябва да му кажеш какво те мъчи...или му го покажи по някакъв начин...Ако наистина държи на теб,ще се промени :)
Добре бе мамка му,като знаеш с кой е защо му звъниш?Много мразя всеки път питате за супер очевидни неща и ни подозирате за всичко,после ние сме виновни...Тези проблеми които си изредила са нищожни и ако го обичаш няма да ти дреме,че играе на игри,все едно той да се дразни,че ходиш по магазините...(което е нормално де,но неможе да ти зарбани).За бъзикането ще трябва да кажеш малко повече,защото ако са някакви супер нищожни бъзици,не обидни,тогава не виждам проблем,но ако много те дразни,бъзикай го и ти :-P и се прави,че ти е забавно или,че те кефи и на него ще му омръзне.
pechena_praskova
08-31-2008, 22:53
kriska_ не искам да се примерявам.защо все аз трябва да отстъпвам на това което не ми харесва??
sladka_______ той го знае,но въпреки това продължава.
My`OwN колкото и да му говоря,нищо не се променя..
sasha_90 просто е изключено.Обожавам го,както и той мен.Заради това не си струва!
mocity съгласна съм с теб,защото явно и ти имаш този проблем :)
MP защо трябва да се правя че ми е забавно,като не ми е ?! Бъзика ме с всичко и не е особенно приятно.Като сме двамата приемам базиците ама иначе..
devil_feel_f
09-01-2008, 09:04
Вариантите са 3:
1 - говори с него;
2 - примири се с положението си;
3 - зарежи го.
Ти избираш.
UNrealPoWeR
09-01-2008, 09:07
Вариантите са 3:
1 - говори с него;
2 - примири се с положението си;
3 - зарежи го.
Ти избираш.
или си емо и се килваш сама понеже името ти е DEAD Because I'M KILLED
Определено темата ти не е безмислена...
Това за надменността...не знам защо се държи така, може би, защото е в мъжка компания и не иска да показва някак си колко те обича, или не знам.Това за звъненето, когато си с приятелки - и ти не му казвай къде си и ще видиш как ще започне да ти казва и той.
UNrealPoWeR
09-01-2008, 09:13
Определено темата ти не е безмислена...
Това за надменността...не знам защо се държи така, може би, защото е в мъжка компания и не иска да показва някак си колко те обича, или не знам.Това за звъненето, когато си с приятелки - и ти не му казвай къде си и ще видиш как ще започне да ти казва и той.
Слушаи кака си KOALKA ;)
Много хубаво казано :) :) :)
pechena_praskova
09-01-2008, 14:48
Мерси за съветите..
При мен проблема е,че през времето в което не сме вънка заедно,той се държи странно.Няколко разговора от 3-4 минути и това е.Гледаме повече да сме заедно,защото се разбираме,но пристигнат ли приятелите просто ми става лошо.Наистина както каза koalka е леко надменно.. Дано се усети докато е време още :-)
MuMuTo0o
09-01-2008, 15:01
Приеми го такъв,какъвто е,никой не е идеален!