View Full Version : Въпрос
MuMeTo0o
09-01-2008, 15:15
здр на всички искам да попитам и евентуално някои съвет да получа от вас.Така проблема ми е следният: правих секс не ми е за първи път но момчето беше без презерватив не се е изхвърлило вътре 2 пъти го направихме през ден но не ми идва закчснява ми доста купих си тестове за бременност но винаги е отрицателен и ше съм ви много благодарна ако на някои от вас ви се е случвало така какво правите как реагирате .Благодаря
amazonkata90
09-01-2008, 15:21
Хубаво е поне, че не питаш дали си бременна... Или поне така разбрах от "грамотния" ти пост.
Какво да правиш в такива случаи ли? Ами седиш и чакаш да ти дойде. А следващия път слагате презерватив.
PLuScHeTo
09-01-2008, 15:25
Хубаво е поне, че не питаш дали си бременна... Или поне така разбрах от "грамотния" ти пост.
Какво да правиш в такива случаи ли? Ами седиш и чакаш да ти дойде. А следващия път слагате презерватив.
+1
GoldeN_LoVe
09-01-2008, 15:27
Отиди на генеколог и на връщане си купи презервативи :x
Вкарвам се във най-различни филми и след като ми дойде се чувствам най-щастливата жена,така правех преди :)
Сега ми е все тая,когато дойде :)
Вкарвам се във най-различни филми и след като ми дойде се чувствам най-щастливата жена,така правех преди :)
Сега ми е все тая,когато дойде :)
:razz: :razz: :razz:
по темата: спокойно изчакай, лято е и е нормално да ти закъснява :)
westggirl
09-01-2008, 16:35
риск винаги има
Love0nlyMyself
09-01-2008, 17:57
+1321 хъ345
Gam3 0v3r
09-01-2008, 18:07
+1
VerryBerry
09-01-2008, 18:10
Ще ти дойде,щом не е свършвал вътре в теб.Може да ти закъснява от нерви..на мен ми се е случвало.Споко ;)
sasha_90
09-01-2008, 18:28
Не ти идва,защото се притисняваш!Щом теста е отрицателен-няма страшно.
_LacrymoSa_
09-01-2008, 18:36
Може теста да е сбъркал :grin: Искам да е момченце :lol:
Шегувам се де :lol: Не, най-вероятно не си бременна, може да ти закъснява от нерви или от смяна на климата-ако скоро си била на море примерно :)
оооо щом някоя тема започне със заглавие - "Въпрос" значи положението е доста глупаво......
Love0nlyMyself
09-01-2008, 18:49
оооо щом някоя тема започне със заглавие - "Въпрос" значи положението е доста глупаво......
http://www.pic4ever.com/images/gigglesmile.gif
здр на всички искам да попитам и евентуално някои съвет да получа от вас.Така проблема ми е следният: правих секс не ми е за първи път но момчето беше без презерватив не се е изхвърлило вътре 2 пъти го направихме през ден но не ми идва закчснява ми доста купих си тестове за бременност но винаги е отрицателен и ше съм ви много благодарна ако на някои от вас ви се е случвало така какво правите как реагирате .Благодаря
На тези който им се е случило досега са пускали теми и са им отговаряли, за промяна използвай търсачката тя затова е там(готе в дясно където пише "Потърси тук")....
Не правете секс без презерватив!
В наше време много лесно можеш да лепнеш нещо...я спинче я сифилизче я нещо друго...
sevenhill
09-01-2008, 21:45
+1
+1 Някои хора явно не са чували за тва нещо наречено презерватив другия път внимавайте
а кво бе.. да има едно по свясно момиче и нея ще оплувате.. не е като някой 11-12 годишни момиченце..дето масторбират с квото има падне.. или пък се проебават без нищо да знаят за половия акт.. и после питат "нас" дали са бремени.. :)
по темата:щом теска показва отрицателно значи няма какво да се притесняваш.. успокой се...може да е от промяната на климата .. от притеснение.. абе то всичко..Don`t worry ..be happy :-) :-) :-)
dreaml1nd_
09-01-2008, 21:56
мхм ...