Влез

View Full Version : гинеколог

insatiable123
09-01-2008, 20:17
В сряда съм на гинеколог заради бяло течение и гаден цикъл
девствена съм
ще трябва ли да се събличам?? :(

vaseto0o
09-01-2008, 20:18
Хахахахаха :D
Ще те съблекат не ами...
Щи гледат и бъркат в путката :)

Love0nlyMyself
09-01-2008, 20:18
заради бялото течение може да те качат на магарето поне мен ме качиха там

инече треа да се събличаш се пак не отиваш при личния лекар

a3c1M
09-01-2008, 20:21
ами то за туй се казва гинеколог

GoldeN_LoVe
09-01-2008, 20:30
Какво и как преглежда гинекологът?
Момичето най-напред да се отбие в тоалетната, защото пикочният мехур трябва да е празен. В кабинната сваля бикините си. Препоръчително е този ден да облече пола, в противен случай е принудена да се движи из кабинета гола от кръста надолу, а това създава чувството за несигурност. Добре е освен това още веднъж да се забърше с леко влажна кърпа.

В кабинета най-напред се присяда на стол край писалището на лекаря и се излагат проблемите. Задължително трябва да се представи календар с отбелязани дни на менструация, освен това следва да се съобщи датата на първия ден от последното кръвотечение. Лекарят пита за оплаквания и проблеми. После следва същинският гинекологичен преглед.

За целта е необходимо да се заеме позиция върху масата за прегледи - как точно, ще каже лекарят. Пациентката лежи по гръб, краката са разкрачени. След оглед на външните гениталии във влагалището се вкарват така наречените огледала (хромирани метални шпатулки), посредством които влагалището леко се разтваря. С помощта на допълнително осветяване и оптически уреди се извършва преглед на влагалището и на матката. По този начин лекарят може да установи дали влагалището е възпалено, дали е налице засилено течение и много други неща. Посредством специален уред се проверява състоянието на лигавицата на матката.
После гинекологът извършва преглед чрез опипване. За целта вкарва един или два пръста във влагалището, а другата си ръка слага върху долната част на корема. По този начин установява големината, разположението подвижността и твърдината на матката. После по същия начин преглежда яйчниците.

Това е всичко! Трае не повече от три минути и в ни какъв случай не боли. След прегледа пациентката отново сяда край бюрото на лекаря. Той й съобщава констатациите си, евентуално пише рецепта и т. н. Тя се облича в кабината и си отива.

insatiable123
09-01-2008, 20:32
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
a sama li 6te vlezna ili primerno ako sym s maika mi 6te q viknat li vytre?

eveto_xx
09-01-2008, 20:34
Не , само по твое желание, но като ти гледам реакцията, не ти се иска да има придружители...

vaseto0o
09-01-2008, 20:34
По принцип майка ти трябва да влезе вътре и даже гледа, ама не го слушай тоз/тая ти като си имаш ципа няма да те бърничкат :-D

girl_in_black
09-01-2008, 20:35

Това си го решаваш ти.

MUFC
09-01-2008, 20:43
И тука е момента да са ЗАРАДВАМ ЧЕ СЪМ МОМЧЕ !!!

vaseto0o
09-01-2008, 20:47
+1 :P

GoldeN_LoVe
09-01-2008, 21:05
По принцип майка ти трябва да влезе вътре и даже гледа, ама не го слушай тоз/тая ти като си имаш ципа няма да те бърничкат :-D

бърничкат те :D естествено така, че да не скъсат ципата.
първия ми гинекологичен преглед беше когато бях девствена и ми бъркаха отзад :razz: егати срама брах тогава :oops: Иначе няма нищо страшно ;)

Just_House
09-01-2008, 21:10
Не трябва гинеколозите са врачки или врачоци. :shock:

HAGVXSXVH
09-01-2008, 21:24
GoldeN_LoVe е какво общо има това,че са ти бъркали отзад като си била девствена..това не е влагалище,незнам аз мисля че трябва да си правил секс за да ти бъркат във влагалището..но пак не споря,защото не съм обедена

GoldeN_LoVe
09-01-2008, 21:43
правилно ;)
ами мисля, че в google бях чела, че ако си девствена може също да бръкне във влагалището без да скъса девствената ципа, а и много познати така са ми казвали :)

vaseto0o
09-01-2008, 21:47
ето малко инфо www.google.bg/sex/samo_za_devstveni/ginekolog/cipa
:razz:
"Четох в гугъл" тва си е изцепка 8-)

biZkiT
09-01-2008, 21:49
+1111111111

snike
09-01-2008, 21:53
eee ne q pla6ete nqma da te sabli4at az sym bila zaradi sy6toto na ginekolog i samo lqga6 vdiga6 bluzata svalq6 ga6tite malko po nisko spox intimnite 4asti nqma da se vidqt i posle te majat s nqkakyv gel i deistvat s videozona za 5 min tva e...spox :)

angelkata_dqvolkata
09-02-2008, 19:06
edva li shtom si devstvena no ne znam... vse pak da razkazvash utre sled pregleda i kasmet :)

lo0oveee
09-02-2008, 19:31
Щом си девствена няма да се събличаш само ще те гледат на видеозон...спокойно ;)

Cannelle
09-02-2008, 20:33
Това дали си девствена или не няма нищо общо със събличането.Ако отиваш заради течение не може да те гледат на видеозон,защото трябва да вземат проба от течението,за да устаноят причината за него(или поне при мен така беше).Така че да не те отчайвам,ама ще трябва да те прегледа(за да не се къса ципата ако си девствена се взима проба с тампонче,което прилича на клечка за уши).Моят съвет е да не се притесняваш,защото така или иначе няма как да ти се размине.По-добре е да си спокйна :)