Влез

View Full Version : За двете момчета в моя живот..

mini_brutal_barbie
09-02-2008, 07:13
:o Преди точно 1 година и 2 седмици се запознах с него...с моята любов..единствения!!След 6 месеца усилия да съм с него,след хиляди сълзи и молби за шанс,след всички емоционални сривове,той беше мой..бях най-щастливата!!Кълнеше се че ме обича..след 2 месеца всичко рухна..той се промени..държеше се зле с мен..накрая ме остави..исках да умра той ми беше всичко!!За него минах през ада!!!Обичах го до болка..а той ме остави..после срещнах сегашния си приятел..убеди ме,че уж я имало любовта..хаха..дори го направих с него той ми беше първия..но след време и той си показа рогата..знам че не ме обича :) пак в живота ми е той-първия,единствения..на РД на сестра ми се целувах с него а ако гаджето ми разберее....чувствата ми към първия никога не са умирали..и сега са още по силни..той ми каза че иска пак да е с мен но го е яд че съм спала със сегашния си приятел ...вчера пак бяхми заедно пак потъвах в ръцете му :-# попитах го защо го прави нали само като приятелка ме обичал..0чите му се насълзиха?! :shock: каза ми че не знае какво изпитва..че е мн объркан и не иска да ми проваля връзката с оня глупчо който между другото се държи ОТВРАТИТЕЛНО...това е накратко..съжалявам че ви занимавам със себе си..просто знам че тук има хора който ще прочетът това..и ще ми кажат мнението си.. :)

NeLLy_BaBy
09-02-2008, 07:25
Остави сегашния си приятел, но няма голям смисъл да се връщаш и при стария.Какъв е смисъла да храниш напразни надежди, докато той разбере че те е обичал уж наистина? А и дори да го направи каква е гаранциатя че след не повече от месец пак ще реши че не те обича , че не е сигурен. Според мен по- добре остави и двамата. Сега е трудно и страдаш, но от личен опит ще ти кажа че това да чакаш другия да си изясни да ли ие обича, особено след като сте се разделили и е имал достатъчно време да си изясни чувствата не е работа.

Princesa7a
09-02-2008, 07:30
ako me pitash men skasai s toq i tragni s mom4eto s koeto ti iskash da si az li4no taka napravix yspex :-)

Плетеница
09-02-2008, 07:33
Щом сегашния се държи отвратително защо по дяволите не го зарежеш?? :shock: :shock:
А иначе, принципно момче рядко ще се разплаше,сигурно изпитва истински чувства към теб,но вече имаш опит,патила си си от него,не виждам смисъл да се забъркваш отново и да се разрушава всичко,послед рев,сълзи.....т.н..... намери си някое свястно момче :) :)

mini_brutal_barbie
09-02-2008, 07:40
намери си някое свястно момче :) :)

ne moga..opitah hilqdi na4ini da go zabravq i da sum s drugi..imalo e i svestni mom4eta,no samo kato gi pogledna vijdam nego,use6tam go..obi4am go :-# :-# :-#

zaraaa
09-02-2008, 08:17
Остави сегашния си приятел, но няма голям смисъл да се връщаш и при стария.Какъв е смисъла да храниш напразни надежди, докато той разбере че те е обичал уж наистина? А и дори да го направи каква е гаранциатя че след не повече от месец пак ще реши че не те обича , че не е сигурен. Според мен по- добре остави и двамата. Сега е трудно и страдаш, но от личен опит ще ти кажа че това да чакаш другия да си изясни да ли ие обича, особено след като сте се разделили и е имал достатъчно време да си изясни чувствата не е работа.

Оооо да, точно така!!! :grin:

Bellatrix
09-02-2008, 08:27

Оооо да, точно така!!! :grin:
+1, подкрепям ;-)

Whyniser
09-02-2008, 08:41
Остави ги и двамата.Първия е отчаян,защото няма момиче и се връща при теб.След най-много месец ще стане същата история

soul1199
09-02-2008, 09:30
abe 6om obi4a6 purviq vurni se pri nego,zareji go toq noviq,6om ne go obi4a6,pak i se durji yjasno s teb :-o

NaNa_SladuRana
09-02-2008, 10:15
Остави ги и двамата.Първия е отчаян,защото няма момиче и се връща при теб.След най-много месец ще стане същата история
+1 почни наново с някой друг или си постой малко самичка :)

SunShinePearl
09-02-2008, 12:26
зарязвай сегашния си приятел и не се занимавай с никой от тях остави 1-вия да се мъчи както ти си се мъчила
п.с ако бях на твое място нямаше никой да избера и щях да съм сама

...*little_black_star*...
09-02-2008, 14:24
Зарежи го този,с който си в момента,просто няма смисъл да си с човек,който се държи гадно с теб :? ...остани за малко сама,обмисли хубаво нещата,ако си убедена,че с другия няма да сте заедно например за 1-2 месеца,а за по-дълго,давай, действай,но най-добре е и той да си изясни какво точно изпитва,защото по този начин и на двамата ви е трудно...Айде стискам палци и успех :wink: :wink: :wink: :-)

sasha_90
09-02-2008, 14:42
Сегашната ти връзка няма особен смисъл.-Той се държи "отвратително",а ти междувременно се срещаш с бившия.От опит знам,че да се върнеш при бившия също няма смисъл.Няма,защото не вярвам така изведнъж да са се върнали чувствата,които,уж,е имал преди.Доказателството е,че той пръв е поискал раздялата ви.

*PoPi*
09-02-2008, 15:53
Macka ot opit ti kazvam da ne se zanimava6 s nqkoi koito ty idva pri teb ty si trugva....imala sum takuf sly4ai i sum stradala mnogo...za6toto tfa moe vuprosno mom4e idva pri men pali nadejdi i zaminava...sled vreme si mislq 4e sum go zabravila i toi pak se vru6ta....moje da ne go pravi suznatelno no naistina ti skapva vsi4ko e taka i ne si zaslyjava...

_sheherezada_
09-02-2008, 17:10
Аз ще те посъветвам да оставиш сегашния си приятел-щом се държи зле с теб не виждам какъв изобщо е смисъла да оставаш с него.А относно първия,ако наистина го обичаш даи му още един шанс.Остани с този който мислиш че може да те направи щастлива. :) :) :)

nevito0
09-02-2008, 18:08
Аз ще те посъветвам да оставиш сегашния си приятел-щом се държи зле с теб не виждам какъв изобщо е смисъла да оставаш с него.А относно първия,ако наистина го обичаш даи му още един шанс.Остани с този който мислиш че може да те направи щастлива. :) :) :)

+ 1

щом не си го забравили ..дай му още 1 шанс ...освен още нерви друго няма да изгубиш..
когато обичаш някого си готов да му простиш много неща..

mel4ety
09-02-2008, 18:31
скъсай със сегашния-какъв е смисъла като няма любов...а относно бившия-опитайте може и да стане,не храни големи надежди за да не страдаш после...

dreaml1nd_
09-02-2008, 19:34
ем ако си сиг ко прайш .. биеш шута на гадта и си ходиш с този, дето се топиш по него и всички са :grin:

lindorr
09-02-2008, 22:40
скъсай сегашния и виж бившия какво ще направи за да те спечели отново и на какво е готов за теб.. успех

fernanda
09-03-2008, 10:38
i az mislq kato lindorr taka trqbva da napravi6 6tom se dyrji gadno s teb tozi sega6niq go sotavi :)

fernanda
09-03-2008, 10:39
i az mislq kato lindorr taka trqbva da napravi6 6tom se dyrji gadno s teb tozi sega6niq go sotavi :)