View Full Version : тестът отчита ли цветна бременност?
iskam da vi pitam dali testa shour chek ot4ita ako ima cvetna bremennost ? i moje l ida se izpolzva v perioda mejdu dva cikula smisal bez da ti e zakasnqvalo i da se testvash?? molq koito znae da pishe !!!
т.7
krem4et0
off az seriozno pitam prestanete s teia tupi otgovotri
emi dobre mnogo mi pomogna nqma shto !!!!
Не съм много опитна с тестовете (надявам се и да не ми се налага) обаче трябва да отчита, а по цикъла си можеш да разбереш дали е цветна! Ако цикъла ти е с блед цвят и теше малко и дори когато ходиш до тоалетната спира- цветна е! обаче ако цикъла ти е нормален и тече когато ходиш в тоалетната не си!Чела съм по този въпрос! но си направи тест! :-) Успех
az si napravih i e otricatelen :)
dobre e 4e e otricatelen,no az 6te te posuvetvam da si napravi6 o6te edin-dva za da si 100 % sigurna.na kolko godini si? ako ima6 ginekolog otidi i pri nego.edva li 6te kaje na va6ite-lekarska taina.uspeh i kaji kakvo e stanalo. :)
BurningDesire
09-02-2008, 12:56
iskam da vi pitam dali testa shour chek ot4ita ako ima cvetna bremennost ? i moje l ida se izpolzva v perioda mejdu dva cikula smisal bez da ti e zakasnqvalo i da se testvash?? molq koito znae da pishe !!!
Теста се казва Sure Check и отчита всякаква бременност, без значение дали е цветна. По принцип се използва ден след закъснението на цикъла, но ако имаш съмнение за цветна се тествай в деня, когато ти дойде. По принцип няма голям смисъл, щото цветната бременност е рядко срещана и ако се тестваш съм 99% сигурна, че ще е отрицателен и ти само се вманиачаваш, ама се тествай, ако толкова искаш.
EDIT: Сега вече прочетох коментарите и видях, че момичето вече си било направило тест и е отрицателен. Е, познах :) Няма смисъл да си втълпяваш глупости, не си бременна. Тоя тест е много точен, така че се успокой.