View Full Version : Поредният тъп въпрос,но.......
Гледам,че всеки ден задават тъпи въпроси като този който аз ще ви задам,но,ако не попитам ще се побъркам.Та въпроса ми е-Може ли да се забременее от водата в морето,ако преди това там примерно са правили секс и като след това ти влезнеш?Моля ви отговорете ми и без шеги,не се майтапя и въобще не ми е смешно и до шеги в момента
Love0nlyMyself
09-02-2008, 08:12
ГЛУПОСТИИИИИИИИИИ
_LacrymoSa_
09-02-2008, 08:12
Пффф :?
Bellatrix
09-02-2008, 08:14
Ок... честно едва се сдържам да не се изхиля мощно :-D Но добре: не, няма как да забременееш така. А дори да имаше, шансът би бил 1 на милион.
Ох, добре не издържам; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Добре,мерси много за отговорите.И няма проблем смейте си се,това не ми пречи,може би в друга ситуация и аз бих се засмяла на такъв въпрос,но сега просто си го набих в главата това и трябваше да попитам ;)
е не аз просто вече не издържам :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: извинявай ама как ти хрумна такова тъпо нещо????????тва е невъзможно уе.
Claustrophobia
09-02-2008, 08:43
ъъъъ
Stefchyy
09-02-2008, 08:44
От водата да се забременеее :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Xrisenceto
09-02-2008, 09:36
:razz: :razz: :razz:
vaseto0o
09-02-2008, 09:40
Хйммм може ти недей се къпи щото в пречистватрелните станций не хващат сперматозоидите :razz: И идва вода със сперма :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
dreaml1nd_
09-02-2008, 09:48
:grin: тваа да не е някВа нова мода :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
как ти хрумна 8) :grin: :D 8-) :lol: :razz:
vaseto0o
09-02-2008, 09:51
Анорексия-страх от надебеляване
Орторексия-страх от нездравословна храна
Натирексия-страх от забременяване :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
i_love_you_baby____
09-02-2008, 10:02
Вие пък и вие все се подигравате... Вярно е, че има доста тъпи теми, ама нали все пак форума е за това, да питат хората какво ги интересува... :?
може може.. и после се раждат близнаци и тризнаци.. :lol: :lol: :lol:
Roberto_VizzaRi
09-02-2008, 11:15
da zabremenee6 ot morskata voda :razz: :razz: :razz:
MusicIsTheKey
09-02-2008, 11:18
Не може, темата се изчерпа.
Правите секс, а дори нямате идея какво точно значи това. Ако не друго, то поне се разровете и потърсете малко информация относно него, образовайте се!