View Full Version : А домашните любимци?
woterevil
09-02-2008, 08:18
Здравейте не можах да намеря къде можем да пишем за своите домашни любимци.Бихте ли ми казали?
ProstoAz
09-02-2008, 08:25
"У дома" или "Всичко тийн накуп". ;)
Да разбирам ли че някой пак мрънка за създаване на този раздел ?
Да разбирам ли че някой пак мрънка за създаване на този раздел ?
А защо не ?
Омг.. тва е тъпа идея. И кво, всеки ще си поства снимките на ку4ето/котката/заека и т.н. с надеждата да 4уе как това е най-сладкото ку4е/котка/заек на света.
Дох.
Омг.. тва е тъпа идея. И кво, всеки ще си поства снимките на ку4ето/котката/заека и т.н. с надеждата да 4уе как това е най-сладкото ку4е/котка/заек на света.
Дох.
Кой е казал такова нещо .. Просто ако някой има проблеми с кучето си или има въпроси за храната,за хигиената .. Тук може да се разменя опит .. Моляяя ви се какви работи си мислите .. И няма нищо тъпо на идеята .. Но просто не ми се спори..Защото има хора които искат да обменят опит,да знаят повече,а не при всеки въпрос да се ходи при ветеринар нали !?
Inaaaaaaaa
09-04-2008, 16:32
Оф,ебати простотията.
Дайте и за бельо,и за кухня,и за растения и за секви други простотии да направят.
Има си раздел за всичко останало-''Всичко тийн накуп''.
Оф,ебати простотията.
Дайте и за бельо,и за кухня,и за растения и за секви други простотии да направят.
Абсолютно !
Оф,ебати простотията.
Ехх и този раздел да пиша аз за кучетата или котките .. Мисля че споменах че в У дома ще е много по-добре .. Но който се интересува какво трябва да направи- постоянно да търси ли?ХАйде моля ви се - и вие се интересувате от някакви теми тук,ако ги нямаше !? .. Но както и да е ..ВИжда се , че това не е желано... Но не мога да ви разбера
Ае...щом е така,направете раздели за АВТОБУСИ,ТРОЛЕЙБУСИ,КАМИОН И И ВЛАКОВЕ,СЪЩО И АВТОМОБИЛИ !
Може ли ? :grin:
Ае...щом е така,направете раздели за АВТОБУСИ,ТРОЛЕЙБУСИ,КАМИОН И И ВЛАКОВЕ,СЪЩО И АВТОМОБИЛИ !
Може ли ? :grin:
Ясно ми е .. всички сте против .. Не искам да се заяждам затова няма да продължавам да споря и да приказвам..
Inaaaaaaaa
09-04-2008, 17:27
Не,ве.... глупаво е да се направят 1000 раздела,в които да има по 2-3 теми.
Всичко тийн накуп
Интернет, книги, списания, спорт, мода, забавления...и всичко останало:)
Inaaaaaaaa
09-04-2008, 19:04
Не,ве.... глупаво е да се направят 1000 раздела,в които да има по 2-3 теми.
Всичко тийн накуп
Интернет, книги, списания, спорт, мода, забавления...и всичко останало:)
v sport ima mnogo pove4e ot 2-3 temi :lol:
кво намесваш пък "Спорт"?
То и в "козметика и диети" има.
А и спорта е много по-инетересна тема от домашни любимци!
Имах предвид,че ще влиза 10-15 души отначало,а после ще останат 2-3-тия дето го искаха.
Абе то и аз искам да се създадът форуми,ама ще са тъпи...на който му се пише за животни - има си форуми за тая работа... 8)