Влез

View Full Version : Тя Ме Удари...

FlipY
09-02-2008, 09:04
зна4и историята не е мн дълга затова моля ви про4етете я ..и си изкажете мнението....Зна4и в4ера с приятелката ми излязохме...уж само на някво заведение...говорихме си много ..оби4ахме се....та стана 22 4аса...и тя реши да отиде до 1 магазин и да си купи алкохол...(аз не пия) ..беше взела 1 патрон4е водка...малко по-малко го изпи...макар да и казвах да се прибираме...4е не е в много добро състояние...тя отказа и каза да идем на дискотека...последвах я....докато аз съм се раздавал на дансинга...моята....пак се е наливала с алкохол...стана 1...и аз реших 4е е много зле и ще я прибера в квартирата им (там няма никои ,има само 1 легло ..техните живеят в друг апартамен..а тя имаше клю4 за този)..та заведох я...отклю4их вратата....сложих я на леглото и я завих с 1 4аршав....тя изведнъж стана...и ми каза "желая те"..аз се и отвърнах 4е не бих искал първия ни път да е по този на4ин...тя да е по4ти в безсъзнание...на моя отказ тя отвърна с много силен шамар..след което падна на леглото и заспа....аз веднага излязох от апартамента....тази сутрин тя постоянно ми звъни....търси приятелите ми и едва ли не им "нарежда" да ме накарат да и отговоря....но аз не мисля 4е трябва да продължа връзката с това моми4е...вие как смятате? :?

Bellatrix
09-02-2008, 09:12
Зависи. Тя често ли пие така? Ако е било 1 път, може да се е поучила и да си го носи спомена като обеца на ухото. Ама, ако често го върти тоя номер, остави я... :? :? :?

FlipY
09-02-2008, 09:14
кажи ре4и..всяка седмица пие...ама до такава степен.. :? още като тръгнахме и поставих условието да не злоупотревява с алкохола ама...

soul1199
09-02-2008, 09:17
кажи ре4и..всяка седмица пие...ама до такава степен.. :? още като тръгнахме и поставих условието да не злоупотревява с алкохола ама...yjas,abe vdigni i i q pomoli da se vidite i moje6 da i kaje6,4e neiska6 tq taka da pie i ako ne prestane 6e q ostavi6,prosto govorete

devil_feel_f
09-02-2008, 09:19
Кажи и, че не ти е приятно да се напива така.Ако държи на теб ще остави пиенето или поне няма да се напива така.

FlipY
09-02-2008, 09:22
вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика :shock: след което веднага и затворих..

soul1199
09-02-2008, 09:24
вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика :shock: след което веднага и затворих.. :shock: o,boje,abe ima6 dva varqnta ili q zarqzva6 ili otiva6 do tqh i se opravqte

mini_brutal_barbie
09-02-2008, 09:28
вдигнах......за 1 мин ме накара да я зарежа без да се замисля....на върпроса ми защо пие ...тя ми отговори.." заради тебе бе ....само се правиш на някуф плеибои и зарибяваш моми4етата" ( никога не съм бил такъф тип....ако си имам 4овек до себе си не ходя по моми4ета...)...казах и да спре да си измисля при4ини...запо4на да ми вика 4е мн ме оби4ала 4е не можела без мене....като и казах или спираш да пиеш или краи...тя запо4на да ме псува на маика :shock: след което веднага и затворих..

pi4,ostavi q ! sled "obi4am te" ne bi trqbvalo da sledva "da ti e*a maikata" ..nqma smisul tq ne e za tebe qvno..dosta stranno momi4e..ostavi q nameri si nekoq s akyl..neka si pie i se provalq :o kfo ti puka nqma smisul ve4e trqbva da si go razbral :? aide mainata i :)

Stefchyy
09-02-2008, 09:31
Брат никой не иска пияници до себе си .. ако го прай често я зарежи.. неква пропаднячка е ..

Bellatrix
09-02-2008, 09:35
Явно не се чувства виновна
=> ще продължи
=> цялата ви връзка ще трябва да я мъкнеш пяна до апартамента и посред нощите...
=> Зарежи я докато е време :o

slim__shadygirl
09-02-2008, 09:39
zareji q :lol:

FlipY
09-02-2008, 09:43
:shock: току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...

GoldeN_LoVe
09-02-2008, 09:56
Е вече ти е ясно, че не те е обичала :( Не и обръщай внимание, такива като нея не го заслужават, а ти ми се струваш свестен човек ;)

Bellatrix
09-02-2008, 10:00
:shock: току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това...
Леле!!! Тая е за под ножа направо!! Ей такива курвета ги мразя ама най много!!!! Да не ти пука за нея. И аз мисля че си свестен, ще срещнеш по добра. \:D/ \:D/ \:D/

NaNa_SladuRana
09-02-2008, 10:13
и ти си се хванал с една алкохоличка :? Проблема не е в нея,а във водката

BuzkatA
09-02-2008, 10:17
Пич много кофти ... ама сигурно те е ят че снощи не я бодна нали :D xaxa

aciko
09-02-2008, 10:20
Трябваше да я удариш,докато е искала,и сега щеше да си я зарежеш най-спокойно,като знаеш каква е!

MiMcHeToOo
09-02-2008, 10:27

Може да те лъже, че е правила секс с друг, за да те дразни. Както и да е, няма значение. Хич не е постъпила хубаво като те е напсувала и т.н

BuzkatA
09-02-2008, 10:33
Може да те лъже, че е правила секс с друг, за да те дразни. Както и да е, няма значение. Хич не е постъпила хубаво като те е напсувала и т.н

Да и аз така си мисля, според мене е добре да се опита да задържи това момиче ...

А й виж има една друга гледна точка ... тя може да е решила да пие и да правите секс, защото преди това не е била много сигурна ;)

Пък и в една друга тема беше писано, че алкохола просто ни дава сили да кажем това което иначе неможем, той ни отпуска и ни дава сили :))

Така, че според мен момичето и преди това е искало да те ч*ка, но просто не е можела да го каже ... и алкохола й е дал смелост :))

Поговерете си, ако искаш и опитай пак!

i_hate_you_but_i_love_you
09-02-2008, 10:33
А изглежда, че + всичките тея филми.. и те е лъгала че е девствена :o

LovelyGirl
09-02-2008, 12:20
А изглежда, че + всичките тея филми.. и те е лъгала че е девствена :o

Ама тя не му е казвала,че е деватвена.
Той е казал,че не иска това да бъде чвият им път откакто са заедно,не,че ще бъде 1вият за нея ;)

LovelyGirl
09-02-2008, 12:23

Да и аз така си мисля, според мене е добре да се опита да задържи това момиче ...

А й виж има една друга гледна точка ... тя може да е решила да пие и да правите секс, защото преди това не е била много сигурна ;)

Пък и в една друга тема беше писано, че алкохола просто ни дава сили да кажем това което иначе неможем, той ни отпуска и ни дава сили :))

Така, че според мен момичето и преди това е искало да те ч*ка, но просто не е можела да го каже ... и алкохола й е дал смелост :))

Поговерете си, ако искаш и опитай пак!

Ама човека си каза,че тя пие всяка седмица!
И,ако иска само да се отпусне,щеше да се задоволи с патрончето,то не е малко и нямаше да иска да ходят после на дискотека.
А и на всичкото отгоре го е напсувала.
Мн добре си направил,че си я зарязал..
Все пак е добре,че не сте се задълбочили мн ;)

evelinka1122
09-02-2008, 12:26
не се занимавах повече с това момиче.... заслужаваш нещо по-добро!

pavkata91
09-02-2008, 14:10

Пич оставяй я..нема кфо да и четеш религията. Думата обичам те не означава нищо за нея. Като гледам в поста си какво си писал..имам чуството че ти..си повече в нещата за думата Обичам те. Въобще не се занимавай с такива кифли само ще ти прецакат настроението. ;-)

FlipY
09-02-2008, 14:50

ТАПАНАР....ПЪРВИ ПЪТ?????? ЗАЩО НЕ И ГО СЛОЖИ В ТЪПАТА ПУТКА ЧЕ ДАЖЕ И В ГЪЗЪ ДОКАТО Е ПИЯНА ПОНЕ ПОСЛЕ ДА ТИ Е КЕФ НА ДУШАТА .ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНИ НАИ МРЪСНИТЕ ФАНТАЗИИ С ТАЯ МРАСНИЦА...ЗАРАДИ ТЪПИТЕ ЧУВСТВА.ЯД МЕ Е ЗА ТЕБ ЧОВЕЧЕнямаше да ми е кеф...да се 4укам с едва ли не безжизнено тяло...все пак не съм такъв..

AutumnTears
09-02-2008, 14:54
+1
mnogo e grozno momi4e da se napiva... :?

sasha_90
09-02-2008, 14:59
Е,щом е така,наистина е по-добре да я отрежеш.След като и нямаш желание да си с нея.

soul1199
09-02-2008, 15:24
:shock: току що и звъннах да и кажа 4е това е краят...и тя наи-спокоино ми каза....4е докато сме ходили ...това е било само за пред хората....а всъщност се е ****** с 1 от моето у-ще....направо бях....разбит...като ходихме я виждах да се прегръща с този ..но на въпросите ми защо го прави ми отвръщаше 4е и е много добър приятел....явно хората вярно казват 4е докато си в 1 връзка вс е страхотно...но щом приклю4и разбираш вси4ки неща които не си разбирал или не си искал да разбираш преди това... :shock: :shock: po-dobre q zareji

dili_971
09-02-2008, 15:25
ako te obi4a 6te ostavi alkohola zaradi teb, no ako iska6 q ostavi

hooliganka89
09-02-2008, 15:40

ТАПАНАР....ПЪРВИ ПЪТ?????? ЗАЩО НЕ И ГО СЛОЖИ В ТЪПАТА ПУТКА ЧЕ ДАЖЕ И В ГЪЗЪ ДОКАТО Е ПИЯНА ПОНЕ ПОСЛЕ ДА ТИ Е КЕФ НА ДУШАТА .ЗАЩО НЕ СИ ИЗПЪЛНИ НАИ МРЪСНИТЕ ФАНТАЗИИ С ТАЯ МРАСНИЦА...ЗАРАДИ ТЪПИТЕ ЧУВСТВА.ЯД МЕ Е ЗА ТЕБ ЧОВЕЧЕ

Бахти неграмотните постове.

Иначе по темата добре си направил,че си я зарязал.На кого му трябва момиче дето го шамаросва и излага с пиянските си навици.

Seducti0n
09-02-2008, 15:45
Хах, айде сега от едно напиване я изкарахте пропаднала алкохоличка, все едно на вас не ви се е случвало... :?

По темата-ние не познаваме девойката и не можем да преценим до колко ползотворна би била връзката ви, в случай, че останете заедно.
Хубаво си направил, че не си се възползвал от състоянието и.
Ако я обичаш достатъчно много би и простил, защото всеки допуска грешки, а нейните са в следствие от изпитата водка.Не я оправдавам, но би било глупаво един единствен случай да стане повод за прекратяване на връзката ви... :?

Samotno_Angel4e
09-02-2008, 15:50
Зарежи я...

LovelyGirl
09-02-2008, 16:07
Хах, айде сега от едно напиване я изкарахте пропаднала алкохоличка, все едно на вас не ви се е случвало... :?

По темата-ние не познаваме девойката и не можем да преценим до колко ползотворна би била връзката ви, в случай, че останете заедно.
Хубаво си направил, че не си се възползвал от състоянието и.
Ако я обичаш достатъчно много би и простил, защото всеки допуска грешки, а нейните са в следствие от изпитата водка.Не я оправдавам, но би било глупаво един единствен случай да стане повод за прекратяване на връзката ви... :?

Да,ама той нали каза,че не е само едно напиване,а се е случвало всяка седмица.А и тя го е ударила,на другият го е напсувала и вероятно както каза той му е изневерявала.

Valento
09-02-2008, 17:16
Братле от това което чета което си написал май имаш някакви чувства към нея...или греша....но когато кажеш на някои "Обичам те не мога без теб" мисля че в отношителния речник към този човек няма място за саморазправа с роднините "да ти е*а майката" както казват колегите форумци свестно момче си не заслужава да и бъдеш като охранител и влекач да я мъкнеш пияна и да и плащаш сметките а ти да получава това отношение...просто не те заслужава!!! :(

rakiQ
09-02-2008, 21:51
обади и се и поговори с нея ! Кажи и какво е била направила и как се е изложила и ,че не ти е било приятно за случилото се !Надявам се тя да те разбере и да и дойде малко ум в главата на твойта кукувица !

cherinka
09-02-2008, 21:55
Оф, бе, и тя е човек и тя има нужда от такиа сфински напивания понякога!
Хубавото на тия напивания е, че поне след това знаеш за кво стаа въпрос и внимаваш да не ги допускаш доста често.
Алкохол, малкохол, пиян човек, още по-малко пияна путка прай такива големи глупости.
Аз поне минавам с едните крясъци, викове и нареждания.
Оф не знам, в момента с епоставям на нейно място и нз що я защитавам. 8-) Ти би трябвало да я разбереш.. деа нам бе човек, и ти сиг си се напивал и си се спуквал от простотия .. ама така е.. докато съществува алкохола ще ги има тия изпълнения.....................
яко ебано е сичко :(

coteto
09-02-2008, 22:06
обади и се и поговори с нея ! Кажи и какво е била направила и как се е изложила и ,че не ти е било приятно за случилото се !Надявам се тя да те разбере и да и дойде малко ум в главата на твойта кукувица !

DYNAMIC
09-02-2008, 23:14
секфи пропадняци,не им се впечатлявай и толкоз :D

pavkata91
09-02-2008, 23:18
Хубавото на тия напивания е, че поне след това знаеш за кво стаа въпрос и внимаваш да не ги допускаш доста често.
Алкохол, малкохол, пиян човек, още по-малко пияна путка прай такива големи глупости.
Оф не знам, в момента с епоставям на нейно място и нз що я защитавам. 8-) Ти би трябвало да я разбереш.. деа нам бе човек, и ти сиг си се напивал и си се спуквал от простотия .. ама така е.. докато съществува алкохола ще ги има тия изпълнения.....................
яко ебано е сичко :(

Понякога? Я прочети по хубаво..всяка седмица са били тези изпълнения докато вече това не било черешката на сладоледа :x

FlipY
09-03-2008, 10:25
яко ебано е сичко :( като ида в дискотека не пия щото много ми имат зъб и в дискотеките стават големи мелета с главен у4астник мене....затова не пия ,за да мога да се отбранявам по добре....само 1 път си позволих да пия завърших с пукнато ребро и целия насинен от бухалки..оттогава не съм и близвал [-o<

Niakoitam
09-03-2008, 12:21
След това последното,което написа ми се струва че те има просто за охранител,а от по горните постове и че иска да си направи от теб вярно кученце.Не ми звучи много добре.От всичко това ми се струва че иска да си има кученце пазач вързано на каишка,което и се подчинява безпрекословно и и мята с опашка.
Метафорично казано. :-D

mmm_sweet
09-03-2008, 12:59
Oleeee,iskam da se zapoznaem! :grin: Za purvi put i az da se zapoznaq s nqkoi,koito da ne durji na alkohola. :D 6egi4ka.Taka...ami tq e bila piqna vse pak,a togava na vseki mu izklu4va mozaka,taka 4e ne moje6 da q sudi6.No tova 4e tq se napiva me pritesnqva,6toto moje da se povtori.Ima6e edna takva slu4ka,no samo 4e mom4eto se napiva6e i se natiska6e s drugi momi4eta,bez dori da pomni.Nakraq,vupreki 4e momi4eto mnogo plaka i turpq,se razdeliha.Taka 4e te suvetvam ti da napravi6 su6toto,no po-rano :)

mmm_sweet
09-03-2008, 13:02
Oleeee,iskam da se zapoznaem! :grin: Za purvi put i az da se zapoznaq s nqkoi,koito da ne durji na alkohola. :D 6egi4ka.Taka...ami tq e bila piqna vse pak,a togava na vseki mu izklu4va mozaka,taka 4e ne moje6 da q sudi6.No tova 4e tq se napiva me pritesnqva,6toto moje da se povtori.Ima6e edna takva slu4ka,no samo 4e mom4eto se napiva6e i se natiska6e s drugi momi4eta,bez dori da pomni.Nakraq,vupreki 4e momi4eto mnogo plaka i turpq,se razdeliha.Taka 4e te suvetvam ti da napravi6 su6toto,no po-rano :)

BaiToq
09-04-2008, 05:55
Удари я и ти.

_LacrymoSa_
09-04-2008, 06:25
Меле :grin:

Dqvolitata
09-04-2008, 07:12
xaxa vseki tyka se e napival i e pravil prostytii nqma smisal za ednoto napiva nermalkoe i bes tyi .....a tva 4e ti e kazala 4e e bila s dryk moje i da ne e vqrno ..moje samy da e za6titna reakciq da ne se po4yvstvam zle pred priqtelkite i priqtelite si 4e e bila othvarlena i taka se nadyva i se prai na golqmata rayta :P :)

Niakoitam
09-04-2008, 07:22
Удари я и ти.

Да знаеш несъмнено ще стане по-голям мъж ако я удари. :D

Надявам се да си го казал на бъзик това

prettyIdeath
09-04-2008, 08:45
Леле .. баси момичето дето си си бил хванал. Добре че всичко вече е приключило /доколкото разбра де/

slun4ice_90
09-04-2008, 09:54
Спри всякакви контакти с нея.... :?

kuklichka_bg
09-04-2008, 11:23
az piq samo s povodd ;]]] ne ne ne moje zardi endo napivane da q zarejesh vij ko shte stane po natatkkkk i akopak se slu4i takova ne6tooo togava q zareji ama sq napila sa vednaj i ti krai na vseki se slu4vai taka 4e ;p pak i tq ne e znaela ko prai

Iv4eTy
09-04-2008, 11:53
Щом за нея алкохола е по-важен от теб, я остави да си пие и да си чука главата.

AnzaRe
09-04-2008, 11:54
Човек не ти завиждам....Дори и да ти обещае пред теб,че ще спре едва ли все ще намира време да си пиива.....По добре я остави.Така може и неприятности да ти довлече както не е в добро състояние.

_FaShIoN_
09-05-2008, 10:46
Или се държи по този начин,заради алкохола или просто е такава....Ако си е такава,не ти трябва,особено щом си момче с визия... :) Но ако е само заради алкохола,поговори с нея...ако те обича ще го спре...ако не го спре заради теб..бягай... :)

AFT
09-05-2008, 10:55
Ама заглавието уби рибата. :lol: :lol: :lol: :lol: "Тя ме удари.." :ДДДДДДД

malka_diva4ka
09-05-2008, 11:04
Нема за кво да пропиляваш времето с такова момиче :? Ако обича бутилката водка повече от теб,значи....Ше си хванеш друга,която ще бъде 100пъти по-добра.. :) :) :)

stealthyGirl
09-05-2008, 11:15
Кажи и, че не ти е приятно да се напива така.Ако държи на теб ще остави пиенето или поне няма да се напива така.Дам, така е. Дай и шанс.

Ама що си сложил за заглавие "Тя ме удари"... Т'ва не ти е най-големия проблем, 'щото като го е направила е била пияна. По-лошо е че е била пияна, не мислиш ли?

RoCkSpOt
09-05-2008, 11:26
Кажи и да избира.... теб или алкохола... нямам предвид да го спре напълно но да се съобразява.... :-o :)

Ivalinka
09-05-2008, 18:11
боже,какви хора има...не им пука за никого и нищо ...не страдай за нея.не го заслужава :(

heroinac
09-06-2008, 14:40
боже,какви хора има...не им пука за никого и нищо ...не страдай за нея.не го заслужава :(
+1 :( :(

Valento
09-06-2008, 17:01
Удари я и ти.
Момиче/Жена удря ли се бе? :o

ValzZi
09-06-2008, 17:07
и според мен трябва да я оставиш :(

MrSex
09-06-2008, 18:29
Наеби я яко и я заеби.Да има да реве една седмица после и другия път да мисли кво праи...

pampers
09-06-2008, 18:33
ти къв мъж си бе??? :shock: Реве като момиче го удари бахти жената 8-) 8-) 8-)

.. DeViL mAy CrY ..
09-06-2008, 19:12
ако е била пияна и те е ударила добре ....ама ако се напива всеки път така не мисля че трябва да си с нея.Все пак ти преценяваш

xxxSnowflakexxx
09-06-2008, 19:14
Кажи и, че не ти е приятно да се напива така.Ако държи на теб ще остави пиенето или поне няма да се напива така.

Naughty_
09-06-2008, 19:24
хахах баси злето е тая :lol: ама заеби...ще си намери майстора рано или късно :) :o

malko_kalpazan4e
09-06-2008, 21:39
баси изторията :shock: как така щи удари шамар бе тряа много да е била пияна ами ако те обича няма да прави така, оше по малко да изкарва вината върху теб че заради теб пиела. Моя съвет е да си поговорите сериозно отностно връзката си. :)

DaRk_AnG3L
09-06-2008, 21:49
oleeee ma6tai q taq be tq nestiga 4e pii kat smok mi i e kyrva pfff ujs :-x

ANTIHUMAN
09-07-2008, 13:37
Хубаво е ,че си скъсал с нея до колкото разбрах от всичките постове и т.н.
Ти си свестен човек до колкото разбирам намери нещо по-добро ,а не пропаднало момиче още от младини!Представяш ли си като стане на 20? :? :? :?
Успех за напред!
Моя съвет да е изоставиш ,ако още не си го направил!

Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 13:43
Трябваше да й потопиш главата в кофа с вода за около минута или да я душиш с възглавницата, джобиш й парите, след което да я завръзваш в мазата. После се прибираш у вас наспиваш си се и на сутирнта отиваш да я спасиш, като й разправяш, че е била отвлечена и ти излизаш като герой и тя ше се навива на всичко в леглото. така постигаш и зверско удоволствие от чукането!

sextazy_baby
09-07-2008, 15:13
Ако винаги е такава каквато и в тази вечер не си струва,защото това ще продължава да се повтаря

HONDA
09-07-2008, 16:34
А на мен цялата тази история ми звучи като пълна измислица... :?

ReBEELdE
09-07-2008, 16:52
ostavqi q taz piqnica zimai mene :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :grin: :grin:

bladeTBG
09-07-2008, 17:34
Оставяй я докато е време!!!И защо ходиш в тази доскотека където постоянно стават сбивания и то точно около теб??? Виждал съм пияни момичета на около 12-13 години (ама толко пияни че не знаят къде се намират, лягат по средата на улицата и падат докато ходят) такива най ги мразя а пък и те е ударила и те е напсувала на сутринта.Не си струва дори да я чукаш тази кифла гадна.Щом постъпва тя така с теб ти прекрати всички контакти с нея.Вярно е че всеки заслужава 2-ри шанс но пък всичко си има граници.
АКО НЕ СИ Я ЗАРЯЗАЛ го направи защото може да стане по зле. ;-) ;-) ;-)

havajskite ga6ti
09-07-2008, 17:54
Остави я такава отрепка не ти трябва и не съжалявай все пак дори не те е обичала...

CaSsIe
09-07-2008, 21:39
Ами ако пие така често поговори с нея за това, ако не те послуша я зарежи!

Kostadin_682
09-07-2008, 21:45
Проблема не е във водката...водката си има предназначение...
за всичко тя си е виновна ... за такива никакво съжаление...

258
09-07-2008, 21:53
М първо като прочетох темата си помислих,че вместо да и помогнеш и да си до нея,ти ще я зарязваш... :? Но като прочетох другите ти постове...не си струва,пич. :shock:

lqlqlqq
09-07-2008, 23:10
зарежи я

Reality_Seeker
09-08-2008, 01:56
Napravi kakto bi napravil edin istinski hamalin.... obirai si krushite :D.Ne we ebavam se 8-) govori s neq i se razesnete i sam si preceni dali shte i cepish slivata ili ne 8-)

Sladyranka14
09-08-2008, 03:12
Зависи. Тя често ли пие така? Ако е било 1 път, може да се е поучила и да си го носи спомена като обеца на ухото. Ама, ако често го върти тоя номер, остави я... :? :? :? +1

DeepWithin
09-09-2008, 09:20
Ми гледам, че си свестен.Остави я.Няма смисъл.Но все пак ти решаваш.Ако бях на твое място това щях да направя.
И късмет.

TRIUMPH
09-09-2008, 11:27
Не те заслужава.

brokenhope
09-09-2008, 11:30
Ami zavisi .. Ak0 tq chest0 e v tak0va sust0qnie i se durji taka zap0vednicheski s teb .. Naistina e p0-d0bre da prikluchite.n0 ak0 t0va e sam0 m0mentn0 p0g0v0rete si 0tn0sno durjaniet0 i tAkaa :)

samoubiika
09-09-2008, 17:06

омъжи се за мен :razz: