View Full Version : С или без презерватив?
Roberto_VizzaRi
09-02-2008, 11:19
za men bez ,no trq da se vnimava!
т.7
krem4et0
Nefarian
09-02-2008, 11:29
С, освен, ако много добре познаваш момичето и сте внимателни
eveto_xx
09-02-2008, 11:34
С 5 "капута" :D
jujulinkaa
09-02-2008, 11:54
C освен ако нейскаш да станеш татко на 16-17 години тей като те гледам толкова ти давам 8-)
Cvetito53
09-02-2008, 12:02
Sas!!!!! :-P [-(
_LacrymoSa_
09-02-2008, 12:05
със :grin:
Just_House
09-02-2008, 12:13
със разбира се !
SomeGirl
09-02-2008, 12:50
predi si mislex 4e im t.nar. "bezopasni" dni, dokato edin den ne me "ydari malniq" kogato testa za bremennost be polojitelen, ottogava i az i bivi6iq mi sme tvardo ybedeni 4e NQMA "bezopasni" dni, taka 4e SAS!
predi si mislex 4e im t.nar. "bezopasni" dni, dokato edin den ne me "ydari malniq" kogato testa za bremennost be polojitelen, ottogava i az i bivi6iq mi sme tvardo ybedeni 4e NQMA "bezopasni" dni, taka 4e SAS!
syper tapo e sas prezervativ ama karai
СЪС :)
SomeGirl
09-02-2008, 13:10
da, znaq, no si izpatix.
Just_me...
09-02-2008, 13:12
С естествено... Ако ми се тупне едно бебе сега какво ще го правя... да си провалям живота от малка ли? Не, мерси :?
ludisuvurshen
09-02-2008, 13:17
все тая важното е да има секс :razz:
Xrisenceto
09-02-2008, 13:21
по хубаво е без , но тряа да внимаваме :-)
amadeuskb
09-02-2008, 13:22
все тая важното е да има секс :razz:
+1 :D
За теб е тъпо щото не ти дреме особенно.. квото и да стане няма ти да раждаш или да правиш аборт .. :) то така е най лесно ;) само удоволсвие не може .. ;) когато решиш да ставаш татко тогава вече може.. :grin: :)
Боооже-бе вие или не сте чувствителни там долу или нз кво-бах, аз без презерватив чак изпитвам болка като си го пипна :shock:
Само и единствено със Durex Select-забавно, цветно, вкусно :grin:
Без презерватив даже не искам да си помисля да правя секс :-P
Естествено, че със :shock:
Bellatrix
09-02-2008, 19:12
Със естествено!!! Да не съм луда да раждам на 16?? :shock: После кво ще го правя тва нещо (бебето) - да си го гледам: не искам, да абортирам - бррр, страшно; да го дам за осиновяване - мъчно ми е... :( И кво?
Камък, езеро - на дъното... 8-)
И кво?
Няма да се завържеш за езеро и да се хвърлиш върху камък, нали? :shock: :shock: :shock: :shock:
Bellatrix
09-02-2008, 19:16
И кво?
Няма да се завържеш за езеро и да се хвърлиш върху камък, нали? :shock: :shock: :shock: :shock:
Еми не, мислех да метна камък в езеро и да си изплета въже :D :D :D
lo0oveee
09-02-2008, 19:18
със или без винаги може да стане фал...но по-добре слагай :P
Stefchyy
09-02-2008, 19:24
Отново повтаряща се тема но както и да е... Със презерватив е супер тъпо..Ама без има рискове така че със .. !
sh3_1s_7h3_0n3
09-02-2008, 19:26
Със, иначе си е същинска руска рулетка.
Roberto_VizzaRi
09-02-2008, 21:50
е то мн ясно че с презарватив ама с него се се осеща така хубаво когато си без него :)
AngelGirl
09-02-2008, 22:20
С презерватив, совен ако не Ви се става майки [и бащи]
Без е маисътина страхотно, но определено СЪС както писаха по- горе не ми се става майка на 18! гадост! така че вече има всякакви презарвативи като искате разнообразие 8) СЪС - на 100 %
С 5 "капута" :D
:razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
6okolad4e
09-03-2008, 07:28
със и на мен не ми се става мама :D
Love0nlyMyself
09-03-2008, 07:38
с << ама ведснъж два пъти моа си позволя за по една минутка и без
Roberto_VizzaRi
09-03-2008, 14:10
sas :) :) :)
cvetityy
09-03-2008, 14:33
Бах и малумната тема :shock: :shock: :shock:
цял живот всички говорят че човек трябва да се предпазва защото винаги има риск за всичко и вие пак "със или без"
Ми много ясну със бе ....
После ти ли ще ми гледаш бебето, или ще ми плащащ лечението заради некфа венерическа :x :x ...
Когато станеме достатъчно големи мисля че времето да го правим "без" ще си дойде само !!!
Упсех на всички дето го правят без.
А за тези които се пазят "Браво!" продължавайте по същия начин!
hamilcar
09-03-2008, 14:42
Преди време без, но вече размислих и го правя с презерватив.
В повечето случаи го правим със.
по хубаво е без , но тряа да внимаваме :-)
+1
evichka_lonelyy
09-03-2008, 16:35
Ако водиш полов живот от повече време и усещаш кога наближава няма смисал да използваш презерватив :)
цял живот всички говорят че човек трябва да се предпазва защото винаги има риск за всичко и вие пак "със или без"
После ти ли ще ми гледаш бебето, или ще ми плащащ лечението заради некфа венерическа :x :x ...
Когато станеме достатъчно големи мисля че времето да го правим "без" ще си дойде само !!!
и защо реши че тея,които го правим без,не се предпазваме???Не си ли чувала за противозачатъчни?Както вече написах,правим го БЕЗ,но това е така защото пия хапченца :)
Beyonce_Knowles
09-03-2008, 17:02
определено с презерватив.сигурността преди всичко
и защо реши че тея,които го правим без,не се предпазваме???Не си ли чувала за противозачатъчни?Както вече написах,правим го БЕЗ,но това е така защото пия хапченца :)
Тук никой не е чувал за такъв вариант или се заблуждават ,че презерватива е по-сигурен.
Без и дано никога повече "със",защото си пия редовно хапчетата и имам годините за тях.
Тук никой не е чувал за такъв вариант или се заблуждават ,че презерватива е по-сигурен.
Без и дано никога повече "със",защото си пия редовно хапчетата и имам годините за тях.
да бе,по-сигурен...И аз съм Дъмбо,нали :-D Не е по-сигурен,но пък е подходящ за в началото на връзката...Че после да не се окаже че си болна от някоя гадна болест...
Забравила съм ве4е какво е усещането с презерватив :D Без, много ясно.
pepita87
09-06-2008, 09:54
S priqtelq mi sme ot 2 godini zaedno i moje bi sme go pravili 5-6 puti s prezervativ-Max,prosto za6toto nito toi,nito az se 4ystvame komfortno,ne se strahyvame ot veneri4eski bolesti edin ot drug...a ot strah ot zabremenqvane..uj se pazim!
Master_of_Time
09-06-2008, 10:04
И като познаваш момичето сперматозоидите ще си направят ритуално самоубийство, така ли? Или ще седнат да цъкат белот на по салатка? Дали познавате момичето, дали "внимавате" :? от това нищо не зависи. Или сте джедаи и си спирате спермата със Силата, или ползвате презервтативи. Или рано или късно ставате майки и татковци. А като гледам тука повечето хора дето пишат май не са подготвени за семейство. Камо ли да имат пари за издържането на семейство - да защото множеството сте под 18. Аз също съм но ползвам презервативи.
rnbbaby666
09-06-2008, 20:06
естествено че С ..
sladkata_bebz
09-06-2008, 20:12
И като познаваш момичето сперматозоидите ще си направят ритуално самоубийство, така ли? Или ще седнат да цъкат белот на по салатка? Дали познавате момичето, дали "внимавате" :? от това нищо не зависи. Или сте джедаи и си спирате спермата със Силата, или ползвате презервтативи. Или рано или късно ставате майки и татковци. А като гледам тука повечето хора дето пишат май не са подготвени за семейство. Камо ли да имат пари за издържането на семейство - да защото множеството сте под 18. Аз също съм но ползвам презервативи.
\:D/ \:D/ \:D/
Много ясно,че с презерватив....
donkihot
09-06-2008, 20:31
с естествено...без...оо неее ако ще и да го познавам от милион години. не искам бебе на 16 :)
sextazy_baby
09-07-2008, 09:50
Не обичам да го правя с презерватив,редовно е без
.. l0nely
09-07-2008, 11:48
естествено, че с презерватив ..не мислете само как ще се грижите за "онова нещо" (бебето) след това ами и за хилядите видове инфекций, които можете да хванете ... :x
Jigsaw Dynamite
09-07-2008, 11:51
Правя го без само в устата!
emoti0nal_girl
09-07-2008, 12:28
Със...
Правя го без само в устата!
Е то оставаше и при орален секс да се използва презерватив. :shock: :lol: