View Full Version : Свършвам бързо
Amii hora kvo da vi kaja sramm me e no svar6vam byrzo i tva adski ama dski me pritesnqva i nz kakvo da pravq daite nqkakvi saveti lekarstva ili prezervativi nqkoi tehniki nezanm p.s momi4eta imalili ste slu4ai s takiva mom4eta i kak procidirate ? :(
т.7
krem4et0
Намери възможно най-дебелия презерватив и докато правиш секс си мисли за нещо съвсем различно, може и нещо гадно и противно.С една дума съзнанието ти да е заето с нещо друго.
kaji nqkoe imence na nqko takiva debeli prezervativi dai marka ...
jujulinkaa
09-02-2008, 11:58
туи приятели ми да си мисли за гадни неща по време на секс е адски глупаво според мен..:-D
по темата бързно свършваш първия път или винаги дори на втория и третия път ? :)
ami 4uvala sym ne6to 4e kato qde6 6okolad i pie6 mastika (nz v kakvi koli4estva) se zadyrja pove4e
emi kvo ti kaja pyrviq pyt e naistina byrzo :-k a vtoriq e malko po dobre ama ima kakvo da se jelae ...
Предполагам, че все още си малък (към 17-18). До колкото съм имформирана в началото на сексуалния живот много момчета имат такъв проблем. Да не би да се притесняваш ?!
po4ti na 19 sam eto tuka e skapaniq problem :-# :smt086 :smt089
jujulinkaa
09-02-2008, 12:35
po4ti na 19 sam eto tuka e skapaniq problem :-# :smt086 :smt089
е няма нищо правете го по няколко пъти :-D
Ми пий бира преди секс, моя приятел попринцип свършва бавно, а като испие една бира иии още по бавно свършва! Но няма как секи път преди секс да пиеш бира така че се научи да се контролираш като усетиш че ще сжършиш намали малко темпото и после пак ;) С времето ще свикнеш :)
emm to e lesno se kaje ama ... mn e kofti koga nemoje6 se kontrolira6 i nestava i tva e :smt099 :-# adski gadno e i ne e sme6no ne go pojelavam na nikoi :-#
emm to e lesno se kaje ama ... mn e kofti koga nemoje6 se kontrolira6 i nestava i tva e :smt099 :-# adski gadno e i ne e sme6no ne go pojelavam na nikoi :-#
znam i az imah sa6tiq problem .. ama ve4e doide nova era :-D samo mi kaji kolko pati si pravil sex i si svar6val barzo ? ako ti se e sly4ilo na sefteto si opravdan :)
prosto mi kaji kak go re6i ...
PerfectByNature
09-02-2008, 12:49
izpolzvai durex performa ;) pomaga .. ot li4en opit znam s priqtelq mi sme stigali do okolo 30 min akt 4e i pove4e :-|
трябва ти мастурбация - много
тва според мен ше помогне да не си изтреляш снаряда на първа фаза
American pie - beta house...
Stefchyy
09-02-2008, 13:07
моя проблем е че мн бавно свършвам под час и половина секс не съм имал .. понякой път даже ми писва ..
Love0nlyMyself
09-02-2008, 14:31
1. kupi nekwi debeli prezervativi nz marka porazrovi se iz neta
2. misli za ne6to drugo primerno kakvo misli6 da prai6 utre
3. predi sex polovin 4as nekude ili 1 si nabij edna 4ikiq
za twa se se6tam sa
моя проблем е че мн бавно свършвам под час и половина секс не съм имал .. понякой път даже ми писва ..
пфф нууб аз под 20 часа маструбация не сам имал 8)
hahavteen
09-02-2008, 14:54
Купи си е такива чаршафи :grin:
http://www.scaryideas.com/watermark.php?src=4479.jpg
:D
Иначе
1. Ползвай Дурекс Перформа
2. Сменяй позата като усетиш че ще свършиш
3. Забавяй темпото като усетиш че ще свършиш
4. Алкохола също помага но не в големи количества
наскоро четох че това ,че свършваш бързо е признак на полова мощ и не е проблем ,защото вероятно така ви остава време за 2 3 4 път :grin: не се притеснявай
angel_love_
09-03-2008, 13:09
УфФф и моя приятел е така :( така че и в едната и в другата крайност не е много добре ... лашкане над 1:30 омръзва чак :( а по темата ми опитай се да се контролираш ако не performa е наистина добър вариант мои познати ги ползват и са много доволни :)
Roberto_VizzaRi
09-03-2008, 16:05
колко повече пъти го правиш толкова повече време ша даржиш. 1..2...3..естествено че ша сваршиш бързо..после свикваш и ша даржиш по повече :)
cHooOpiHka___
09-03-2008, 16:07
:oops: