View Full Version : Нужда от мъжки съвет!
soulripper
09-02-2008, 15:23
здр на всички!
Пиша тази тема с цел да получа мнението на момчетата по моя проблем.
От доста време един момък от моя квартал се зазяпва в мен и прави разни неща, с които да ми привлече вниманието.Покзал ме е на всичките си познати от компанията си, но до сега така и не се реши да ме заговори. ... :( :-# :-#
Честно казано аз дълго време не го взимах на сериозно, а просто като някой си, който си ме заглежда...Нооооо постепенно като го поразгледах :) установих, че е много сладък и ми хареса, и му се усмихнах няколко пъти като се виждахме , за да му покажа ,че не съм "ледената кралица".Определено смятам ,че ме харесва, но не знам защо дори и след като му показвам симпатии не предприема нищо ,за да ме заговори.А от друга страна , ако не го интересувах не мисля ,че щеше да ме обсъжда толкова време с приятелите си, та сега да се радвам на такава популярност в квартала :)
Моля момчета, дайте ми мението си -вече не знам какво да мисля, да се откажа ли от момъка, не знам как да тълкувам поведението му, а той не е хич малък все пак!
ПЛС ХЕЛП
exclusive__16
09-02-2008, 15:31
znachi ne samo mom4etata mogut da ti dadut suvet i momi4etAta mogut po dobre da ti pomognat .......
po temata .. zagovori go ti pyrva [6toto moje da e po sramejliv i da go e sram ]]ili pyk my nameri skypa ako i ti si sramejliva i se zapoznaite yredete si sre6ta iz kfartala i gotovo ;) pone taka az misllq ;) :)
eми виж сега явно нашия човек не е от най решителните но вероятно те харесва все някога 100% ще те заговори щом и тея от компанията му знаят те ще го навият,но за всеки случай може наистина да му намериш скайп мейл или нещо подобно :)
soul1199
09-02-2008, 16:06
az sum jensko ama,mislq,4e moga da ti pomogna,spored men toi te haresva i moje6 nqkoi put da go zagovori6 ili da my zeme6 skype,taka moje bi 6e se pootpusne :)
ако си по-решителна и не си срамежлива (което ме съмнява) заговори го и той е човек и ти си човек харесвате се попитай го "Абе тъпак" не ше гувам се :-D спри ги като се видите попитай го "изивинявай как се казвзш" запознавате се "искаш ли някой път да излезем на кафе да си поговорим да се опознаем..." и вкичко ти е в кърпа вързана но в никакъв случай не го заговаряй като е с приятели защото реакцията може да му бъде надменна и да се отнесе към теб се едно си някоя парцалана... съвет от момче
Честно казано не мога да ти обясня защо не те заговаря при положение, че те заглежда винаги като те види. Явно не му стиска или просто не желае, знам ли?
ами много ясно е мноо та харесва и го е срам затуй
soulripper
09-03-2008, 05:29
ами и аз си мислех ,че сигурно се притеснява, обаче все пак, мисля че е нормално момчето да направи първата крачка...та за това и написах темата...
В интерес на истината, вече съм на път да се откажа от нашата "свалка", ако имаше намерение да се запознаем все би трябвало да намери начин....не знам какво да мисля....
От друга страна неговите приятели са "осведомени" за това ,което той прави-че се позазяпваме от доста време, но тъпото е ,че един от тях също започна да ми върти очи като ме види и това вече наистина ме обърква... даже преди една-две седмици ме проследи с колата си , за да види къде точно живея, аз случайно го забелязах това и после умрях от смях...
абе не ги знам тия момци к'во точно им се върти в главите, ама се уморих от тази "неизвестност"... :(
soulripper
09-03-2008, 06:35
бе те 15-годишните всичко разбират!Аз обаче нали съм си от по-дъртичките и ....
skatemore
09-03-2008, 08:52
здр на всички!
Пиша тази тема с цел да получа мнението на момчетата по моя проблем.
От доста време един момък от моя квартал се зазяпва в мен и прави разни неща, с които да ми привлече вниманието.Покзал ме е на всичките си познати от компанията си, но до сега така и не се реши да ме заговори. ... :( :-# :-#
Честно казано аз дълго време не го взимах на сериозно, а просто като някой си, който си ме заглежда...Нооооо постепенно като го поразгледах :) установих, че е много сладък и ми хареса, и му се усмихнах няколко пъти като се виждахме , за да му покажа ,че не съм "ледената кралица".Определено смятам ,че ме харесва, но не знам защо дори и след като му показвам симпатии не предприема нищо ,за да ме заговори.А от друга страна , ако не го интересувах не мисля ,че щеше да ме обсъжда толкова време с приятелите си, та сега да се радвам на такава популярност в квартала :)
Моля момчета, дайте ми мението си -вече не знам какво да мисля, да се откажа ли от момъка, не знам как да тълкувам поведението му, а той не е хич малък все пак!
ПЛС ХЕЛП
притеснява се , гарантирам
иди го заговори
Niakoitam
09-03-2008, 09:34
Според мен те харесва,но може би е просто по срамежлив и може да не е с кой знае какво самочувствие и да си казва например.Ако я заговоря може да се изложа,може да изглеждам като пълен тъпак пред нея,може да ми се изсмее и т.н. други подобни работи.Може да не му достига смелост,а може и да си мисли че такова момиче като теб няма как да иска да се започнае точно с него.Вариянтите са много.Може и да се притеснява че няма какво да ти кажа.А второто момче може и просто да е по отракан негов приятел и да те разучава.Може и да има разни притеснения спрямо теб.Първото момче де.