View Full Version : Питане?
Здравейте, от известно време приятелката ми има нещо като хормонални проблеми, първо цикъла и дойде 1 седм по рано и се удължи с 2-3 дни, корема я боли, чувства го подут, гърдите постоянно я болят и казва че и те са подути,чувста се отпаднала. На какво може да се дължи всичко това. Преди около месец и половина спря да пие противозачатъчни. Да не би да има хормонален дисбаланс или нещо такова?
girl_in_black
09-02-2008, 16:13
Да, възможно е да са хормонални проблеми.Най-добре е да отиде на гинеколог-ние не можем да помогнем.
Cvetito53
09-02-2008, 16:22
Ima golqma veroqtnost da sa ot spiraneto na tezi hap4eta!Te malko kofti deistvat na organizma no za po sugurno neka otide na lekar!!
i_love_you_baby____
09-02-2008, 16:26
Да, би трябвало да е от хапчетата. По-добре да иде на гинеколог. ;)
+1
+2
mimeto6666
09-02-2008, 18:54
[quote="G_UniT_"]Здравейте,искам да ви попитам знаете ли колко време след първото изпразване можеш да правиш секс без опастност от забременяване????благодаря предварително
dreaml1nd_
09-02-2008, 18:57
от хапчетата ...
`SunFlower`
09-02-2008, 21:26
тия противозачатъчни са много проклети.и аз пия поради хорм. проблем...и в 7-дневната пауза ми е мн криво.... не ми се мисли като ги спра какъв ад ще е.... но нека момичето се консултира с лекар...това хормоните са тъпо и непредвидимо нещо...
Xrisenceto
09-02-2008, 21:41
+2
Love0nlyMyself
09-03-2008, 07:26
Да, възможно е да са хормонални проблеми.Най-добре е да отиде на гинеколог-ние не можем да помогнем.
+1
Мерси за отговорите. Тя другата седм ще ходи на гинеколог. Странното е че като спря хапчетата, първите 40-45 дни нямаше такива проблеми, отскоро се получиха, дано все пак не е нещо сериозно
kakvo vvi e strah ot ginekologa
:D :D
napulno e normalno sled kato e sprqla da pie hap4eta 6te se normalizira s vr spoko :)