View Full Version : Изчука ме и ме заряза
sex_na_eks
09-02-2008, 19:57
:( Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува.. :-P :-P мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука.. :x :x била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачка
mysterious93
09-02-2008, 20:02
Ами мила лято е..колко момчета си мислиш че искат нещо сериозно д аизлезе и то точно на морето? 1 на 62832613527 жалко че не си се усетила по рано
1. Ми да-глупачка си
2. Темата е по-скоро за раздел "Любов"
ludisuvurshen
09-02-2008, 20:06
сега ако ми напишеш че си и бременна златен медал ще ти дам
Just_House
09-02-2008, 20:07
еми това да ти е за поука другият път да не си толкова наивна, надявам се сте ползвали презерватив ?
izvinqvay ama... takava si :)
Случват се и такива работи...
DevilWish
09-02-2008, 20:10
еми това да ти е за поука другият път да не си толкова наивна, надявам се сте ползвали презерватив ?
И аз така ;) А ако не . . нз
Иначе какво . . не е проблем ,според мен, трябва да си била напълно ясно ,че плейбоя ,няма да остане с теб . . трябвА да си мислиш позитивно - една хубава вечер със сладура от бара ;) и точка
dreaml1nd_
09-02-2008, 20:12
Прецакала ли се 1 път ... ама според мен няма смисъл да се тръшкаш ... само ти си го свалила .. 1 нощ е било запомния като преживяване с непознат .. понякога хубавите неща остават за 1 нощ :) ... друг път внимавай повечко :smt026
Само че - това бях пияна...много тъпо звучи...Алкохолът не е извинение...Като си пиян/а търсиш за ядене в хладилника нали,не във WC'то...
Нищо лично към авторката,ама просто като видя извинение,бях пиян/а...много ме дразни...
mysterious93
09-02-2008, 20:16
.. понякога хубавите неща остават за 1 нощ :) ... :smt026
+1 може би е добре че не сте задълбочили ,защото в повечето от случаите като излезете някъде на кафе или нещо такова ,трезвени,и се оказва че сте пълни противоположности и не си допадате и сте скучни един за друг и т.н и т..н. и ти се е искало да не е продължавало..да си е останало просто едно хубаво изживяване за 1 нощ :-D
Stefchyy
09-02-2008, 20:18
еМИ гЛупаЧка Си чЕ нЕ си пОМИслИлА !! СиЧКо иДвА оТ ТвА дЕтО ти Е нА РаМенЕТе .. На моРе Си .. и То нА дИскОТекА нА мОРеТо .. кВо оЧакВаШ ?? и ДруГия пЪт аКо сЛАгаШ тАкАва ТеМа ГлеДаЙ дА е в Любов !!
dreaml1nd_
09-02-2008, 20:18
+1 може би е добре че не сте задълбочили ,защото в повечето от случаите като излезете някъде на кафе или нещо такова ,трезвени,и се оказва че сте пълни противоположности и не си допадате и сте скучни един за друг и т.н и т..н. и ти се е искало да не е продължавало..да си е останало просто едно хубаво изживяване за 1 нощ :-D
:grin: exactly
dreaml1nd_
09-02-2008, 20:19
:grin: exactly
Не е бил принца на бял кон , когото чакаш. Спокойно. :booooomb:
angel_love_
09-02-2008, 20:31
Ееей случват се такива неща ме го приемай толкова навътре гледай от позитивна гледна точка ...в крайна сметка си е харесал теб може би е вид признание за теб ...само ми е чудно що за приятели биха те оставили пияна с непознат в твоята хотелска стая ...виж поне не те е ограбил :-D
BulgariaZaBulgarite
09-02-2008, 20:31
Еми това да ти е като "обеца на ухото"
izmislenata
09-02-2008, 20:33
Айде,айде,всички знаем,че края щеше да е такъв,нима ти не си го предвидила? Не мога да повярвам. Знаеш ли,в интерес на истината какво си мисля. Че ти е било хубаво,докато те чука. Ама ти верно ли очакваше нещо повече от него,след като нещата са били при тези условия? Ако си се надявала на нещо повече,то значи наистина си глупачка. Всеки знае,че преживяванията по дискотеки и лятото с такива 'пичове' са си само за вечерта. Ти на бавна ли ще се правиш сега или си си такава по природа?
лято...море...дискотеки...мом чета...момчета
както казаха-не си го слагай на сърцето,гледай на него като на една хубава нощ без обвързване (още повече,че ти явно не знаеш нищо за него-какъв е,що е,от къде е,има ли,няма ли си приятелка)не знам защо ти е толкова гадно и се тръшкаш така/лято е,стават и такива неща :)
splendour
09-02-2008, 20:48
poprikazvaxte si malko i po4naxte da se mlqskata kakto kazva6. ko se 4ydi6 vob6te............................................ ..smis1l kofti e ama to otna4aloto si e bilo qsno a i kak toi se naklioca v staqta ti.a akop si bila tolkova piqna frendkite ti de bqxa.............................................. .....
Ем.. ти какво си очаквала..да те събуди сутринта с чаша кафе и да ти каже "обичам те!"........?Алкохола не прощава на никои... :lol:
"мляскахме"... това ми звучи (с извинение към авторката) малко гнусно...
Xrisenceto
09-02-2008, 21:06
И кво искаш не моа да разбера?Да те похваля?Да ти кажа че си тъпа и наивна ?Глей си работата,не ме ебе кат си толкоз проста нека да те чукат и след тва да бягат.Той живота ще те опраи не се притесняваи :booooomb:
margo_93
09-03-2008, 06:18
И какво толкоз се филмираш...?Приеми го така все едно ти е бил поредната бройка ,а не ти на него.Все пак е лято,а морско-летния секс е някак различен,по-страстен и непринуден.
_LacrymoSa_
09-03-2008, 06:37
Искам да е момиченце :-)
абе къде търсиш романтика лятото .. жега до ламарината и тва е :razz:
Love0nlyMyself
09-03-2008, 07:57
нека да ти е ;);-)
ive_nceto
09-03-2008, 09:45
Да определено си тъпа.Момчето е искало да изч*ка някоя и ти си се навила.А дори и да не е търсевл само това като е видял колко си лесна и веднага се е чупил.КАКВО ОЧАКВАШ като си лягаш с първия срещнат да ти предложи брак ли?
diviq_kur1
09-03-2008, 09:55
bati fena
"Изчука ме и ме заряза" -Ами браво на него 8) Поздравявам го.
:smt023
А на теб някой да ти е разказвал приказката за полово предаваните болести ?
Боже, колко мъка (човешка простотия) има по тоя свят, боже...
Love0nlyMyself
09-03-2008, 10:48
еМИ гЛупаЧка Си чЕ нЕ си пОМИслИлА !! СиЧКо иДвА оТ ТвА дЕтО ти Е нА РаМенЕТе .. На моРе Си .. и То нА дИскОТекА нА мОРеТо .. кВо оЧакВаШ ?? и ДруГия пЪт аКо сЛАгаШ тАкАва ТеМа ГлеДаЙ дА е в Любов !!
добре де защо всяко мнение е С ТакИвА БуКвИ дразнещо е пиши нормално
miloto_Pilence
09-03-2008, 10:55
Защо не си кажеш - изчукахме се и го зарязах! Било е просто секс за една вечер, направила си си кефа и толкова. ;]] Защо винаги жената трябва да е жертвата....
e na moreto si e napulno predpolojimo 4e 6te e sex za 1 no6t,no ne si glypa4ka..vajnoto e 4e si si izkarala qko...a i spx...ima mn po kofti sityacii ot tfoita :P :oops:
Nevermind93
09-03-2008, 12:36
Devoi4e shte ti kaja sam 4e si bila Izpolzvana....a tva e qko :D :D :grin: Men do sega samo edna pi4ka taka me izigra i posle mi beshe perfektno....pogledni go ot dobrata strana-bilo e perfektnoto more pa i shte go zapomnish do jivot.... shte razkazvash na decata si :D :)
vaseto0o
09-03-2008, 12:49
Ще разказва на детето си кой е баща му и къде са се запознали :razz: :razz: :razz:
BurningDesire
09-03-2008, 13:32
Не си тъпа, защото си правила секс с него, а защото си се надявала на нещо повече.
Civilizationruller
09-03-2008, 13:48
аха.. чакай да видя дали разбрах правилно ...
Видел те той аресал те (на външен вид) допуснал те до него .. казали сте си 1-2 бла бла после сте пили кат мамули легнали сте ... той те опаткал станал и се прибрал :? ъх аз невидях нещо свързано със сваляне ...
hooliganka89
09-03-2008, 16:35
Еми на морето какво друго да стане...
Няма нищо спала си с него,надявам се е било хубаво и тва е.
И аз съм имала подобно изживяване,но не морето и момчето не се опита да се оттърве от мен,а стана точно обратното.И не съжелявам,сега като го видя и се правя,че не го познавам.
VilleBaby
09-03-2008, 17:59
ей мацоо кво правиш бе :grin: не те е зарязал...ти си го изчукала и зарязалаа :grin: кефи се :-P :-P а и на морето кво очаквашш :-)
sweet_baby_cool
09-03-2008, 18:36
или че си лепнала нещо
rnbbaby666
09-03-2008, 20:41
ох ако след свалките на морето стане нещ0 сериозно ..да стана трамвай ..Глупачка си ..кфо на морето някой ще иска сериозна връзка ..пхьахахьа СМЕХ ..тряя да свикнеш .. :)
(S) AINT
09-03-2008, 22:55
Жалко за тебе.В неговите очи си бахти и курвето тъпо :D
:( Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува.. :-P :-P мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука.. :x :x била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачка
така ти се пада ще се целуваш с непознати, ще пиеш, на ти
SeaEatsShips
09-03-2008, 23:01
Мисля че е било логично. Секс за една нощ. Едва ли би очаквала нещо повече от тоя ''плейбой'', на когото це лепят всички момичета, както каза. Това не е приказка. Била си на дискотека сваляли сте се после сте преспали... Опознахте ли се? преполагам не...
А и не го вземай много на вътре, такъв е живота ;)
Е дано да се срещене пак и тоя път ти го изчукай и го зарежи !Нали трябва да сте квит все пак !
Ivanna99
09-04-2008, 01:32
Az do kolkoto razbrah ti ne si ochakvala neshto seriozno? :o ili burkam,zashtoto mislq,che prochetoh"vsichki go svalqha i nakraq se suglasih da probvam i az"demek ti si znaela,che otivash da go svalish,a ne,che shte go ugovarqsh da se jenite...Sledovatelno ne razbiram kakuv e problema-imala si edna diva nosht s hubavo momche,do kolkoto razbiram,lqtna zaigravka i edna hubavo prekarana vecher,koqto e bila i za nego,i za teb...Ne sujalqvai ako ti e bilo got :)
cherinka
09-04-2008, 01:37
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Майка му стара да ва еба у тъпите путки!
Не можете ли да си втълпите в главата, че вие сте ги ичукали, а не те вас!!!!!!!???????
Толкова е лесно..... мисли за себе си и за собствения си кеф и им еби майката на другите...........
Тъпото в случая е, че не само ти си се проявила като лесната.. а и той. :)
Така, че не се впрягай. ;)
ExTaSy__BaBy <3
09-04-2008, 23:53
Не си тъпа,просто си прекалено наивна за да разбереш какви са истинските намерения на хората.
GabisiTa
09-05-2008, 07:58
Просто секс за една нощ, станало е вече, няма какво да се ядосваш, приеми го от добрата страна :)
няма как да не кажа
ОХОХОХОХОХОХОХОХОХОХ
the_godfather
09-06-2008, 23:18
мале колко си злеее ...
БРАВО НА МОМЧЕТО УСПЯЛО ДА ТЕ УНИЗИ И ВМЕСТО ДА СИ ЗАМАЛЧИШ ТИ РАЗКАЗВАШ НА ЦЕЛИЯ ФОРУМ! БРАВО :smt038 :smt038 :smt038
malko_kalpazan4e
09-07-2008, 09:17
явно е че момчето е търсело секс за една нощ не си глупачка, всеки прави неща за които после съжалява :)
sLaYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
09-07-2008, 09:19
:( Ето каква е историята ми.. Към началото на август се събрахме момичета и отидохме на море за 2 седмици .. Не ме питайте колко добре си прекарах..Ходехме по дискотеки абе беше перфектно.. В тази дискотека дето всеки ден ходехме идваше редовно едно момче.. Всички му се натискахма ама той всчики отхвърляше и накрая се съгласих аз да се пробвам.. Отидох на бара заговори ме..там нещо говорихме и той започна да ме целува.. :-P :-P мляскахме се .. танцувахме цяло нощ..Стана къде 3 презноща и трябваше да си ходим .. аз бях "леко" пийнала и отидохме в мойта хотелска стая и там се случи той ме изчука.. :x :x била съм пична и ми е малко мътна памета .. На сутринта станах него го нямаше звънях на телефона тъпанарът беше блокирал картата и вече го нямаше в тази дискотека дето посещаваше редовно... Не съм ли пълна глупачкатова е мъж бе , НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ
И КОЙ КАЗА ПРЕЗИДЕНТ
sextazy_baby
09-07-2008, 09:41
И какво ти пука...или си искала нещо по-сериозно от него
JJ-JokeJokey
09-07-2008, 10:13
Задаваш си отговори... на морето в дискотека пияни... кво очакваше да ти предложи брак ли?! :-x :-x :-x
Еми маце нормално е ве да го е'а ;) - лято е, море, купони, секс,.. ти као търсиш нещо сериозно не лягай със секи ;) или ако го прави6 ползвай гума
Еми маце нормално е ве да го е'а ;) - лято е, море, купони, секс,.. ти као търсиш нещо сериозно не лягай със секи ;) или ако го прави6 ползвай гума
vaseto0o
09-08-2008, 22:48
Аве постни още 2-3 пъти за по-сигорно че не разбрахме :-x
Кой се оплаква за такива работи ? Ето колко просто е :
- Ако е било готино, но не те кефи човека какво лошо да те зареже...
- Ако си загубила месеци да го прекараш през ложето наистина си е загуба на време...
- Ако ти оставил пари значи си е струвало.
- Ако целия град/квартал знае за приключенията ти , най-вероятно ще ти лепнат етикет "К*рвата", спокойно.
Shakazou
09-09-2008, 08:48
Сама си си виновна ... ;)