View Full Version : Влюбих се...
an0nim3n
09-02-2008, 20:48
И преди съм бил влюбен в момичета, имал съм гаджета - всичко точно
Имам се за нормално хетеро момче
Обаче сега се влюбих... в момче
въобще не предполагах, че е възможно
през главата не ми е минавало на базик дори
ама като го видя и корема ми се качва в гърлото кат на влюбена ученичка
той също не е гей обаче има някви симпатии и го показва
страх ме е от мене си...
(надявам се на адекватни отговори, но се съмнявам да ги получа)
ПС: незнам дали искам съвет или просто искам да споделя, но напишете нещо ако имате какво да кажете
ами кво да ти кажа на секи може да се случи .. може да е просто моментно ..
BlindedAngel
09-02-2008, 20:58
Би си :)
не се страхувай от себе си.. опитай да го приемеш самият ти, за да се опитат да го приемат и другите , ако въобще искаш да разбират 8)
е такива като тебе трябва да се набиват на колове!, пендел проЗ
paranoia
09-02-2008, 21:03
О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...
KimBerLy1912
09-02-2008, 21:08
О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...
Тая па му зе живота на 1 дъх...споко пич според мен просто е моментно..не му отдавай такова значение а и да се окаже че си гей/би не е голяма работа...Бъди...какъвто си :wink: И пак казвам-според мен е само моментно влечение...човек не се влюбва току-така...особено през тия години...На секи се е случвало... е...почти де...или поне на 20 % :oops: : ) Успех 8)
ОМФГ застани пред огледалото и си бии 2 шамара,може да ти мине.Ако не,по-добре не казвай никой на нищо,стани отшелник.
След всичките глупости, които съм изчел тук, няма как да не мисля, че темата е ебавка.Ако не е, по-добре се вземи в ръце и не си проваляй живота.Не би искал да си отхвърлен от обществото и всички да те сочат с пръст нали?
an0nim3n
09-02-2008, 21:43
радвам се че получих сериозни отговори и НЕ определено НЕ мисля да си щамповам на фанелка 'аз съм би' или друго подобно
тъй че тва не мисля че го касае някой
а репликата за коловете, беше мноу на място... точно като акъла на автора 8)
ПС: не съм психо нестабилен тъй че не съм тръгнал да се самоубивам самонаранявам и тн
нито ше се обеса че така се е случило
случи се и тва е, нема и да тръгна с розова блузка кат 'Закоравялите мъжаги' дет са толко убедени в себе си че и прашка ше надянат
просто исках странично мнение и наистина някой ми помогнаха да се замисля, пък какво ше правя времето ше покаже
случва се пич,лино аз мисля,че ти е моментно..секи почти е имал некфи симпатии от неговия пол,тфа не значи,че си гей или би..чисто и просто си е от годините и минава.Виж ако разбереш,че си осъзнато хомо нз,аз съм хетеро много не ги разбирам тея неща..ма не мисля,че едните са по-раслични от другите,всеки да си живее както му е кеф
pavkata91
09-02-2008, 23:43
Лесно..забравяш..ако не стане и това..отиваш в локалната кръчма и се отрязваш :grin:
сигурно е само временно, ама ако се "подхлъзнеш" поддържай версия, че си "би"..а един въпрос: чувстваш ли увлечение и към момичета, или само това момче ти е в главата?
офф топик: не знам дали ситуацията е реална (което не може да бъде гарантирано за повечето теми тук, всъщност) ама форумът е нещо като онова предаване по тв2 "Окна"..дават се някакви ситуации, които все пак са възможни да се осъществят, и останалите потребители дават мнение и търсят решение..
moon_flower
09-03-2008, 08:03
Много важно,че има симпатии към момче.Така му харесва и точка.Кво го нападнаха тука половината.В крайна сметка всеки сам си избира.На вас никой не ви дава акъл с кой да сте,нали?
Та по темата..спокойно.Или е моментно или просто сега си осъзнал,че си по различен.Много важно.Прави каквото си знаеш и каквото си искаш.Живота си е лично твой,няма за какво да се съобразяваш с другите.