Влез

View Full Version : Влюбих се...

an0nim3n
09-02-2008, 20:48
И преди съм бил влюбен в момичета, имал съм гаджета - всичко точно
Имам се за нормално хетеро момче
Обаче сега се влюбих... в момче
въобще не предполагах, че е възможно
през главата не ми е минавало на базик дори
ама като го видя и корема ми се качва в гърлото кат на влюбена ученичка
той също не е гей обаче има някви симпатии и го показва
страх ме е от мене си...
(надявам се на адекватни отговори, но се съмнявам да ги получа)

ПС: незнам дали искам съвет или просто искам да споделя, но напишете нещо ако имате какво да кажете

lindorr
09-02-2008, 20:57
ами кво да ти кажа на секи може да се случи .. може да е просто моментно ..

BlindedAngel
09-02-2008, 20:58
Би си :)

CenCe
09-02-2008, 20:59
не се страхувай от себе си.. опитай да го приемеш самият ти, за да се опитат да го приемат и другите , ако въобще искаш да разбират 8)

tuzaro
09-02-2008, 20:59
е такива като тебе трябва да се набиват на колове!, пендел проЗ

paranoia
09-02-2008, 21:03
О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...

KimBerLy1912
09-02-2008, 21:08
О....само ще ти кажа че...живота ти хич няма да е лек...не че искам нещо да намекна но....да си гей...живота ти ше се преобърне тотално...родителите ти няма да те приемат.хората ше те нападат...наистина ужасно гадно ми е за теб...но ние няма какво да направим,освен да те приемем такъв какъвто си...но се съмнявам че повечето ще го направят,но все пак...аз ти казвам че те приемам и няма да те съдя...колкото за момчето...изчакай да видиш дали наистина има симпатии,да не стане лошо...пожелавам ти успех...
Тая па му зе живота на 1 дъх...споко пич според мен просто е моментно..не му отдавай такова значение а и да се окаже че си гей/би не е голяма работа...Бъди...какъвто си :wink: И пак казвам-според мен е само моментно влечение...човек не се влюбва току-така...особено през тия години...На секи се е случвало... е...почти де...или поне на 20 % :oops: : ) Успех 8)

snike
09-02-2008, 21:09
+1

MP
09-02-2008, 21:34
ОМФГ застани пред огледалото и си бии 2 шамара,може да ти мине.Ако не,по-добре не казвай никой на нищо,стани отшелник.

plmn
09-02-2008, 21:36
След всичките глупости, които съм изчел тук, няма как да не мисля, че темата е ебавка.Ако не е, по-добре се вземи в ръце и не си проваляй живота.Не би искал да си отхвърлен от обществото и всички да те сочат с пръст нали?

an0nim3n
09-02-2008, 21:43
радвам се че получих сериозни отговори и НЕ определено НЕ мисля да си щамповам на фанелка 'аз съм би' или друго подобно
тъй че тва не мисля че го касае някой

а репликата за коловете, беше мноу на място... точно като акъла на автора 8)

ПС: не съм психо нестабилен тъй че не съм тръгнал да се самоубивам самонаранявам и тн
нито ше се обеса че така се е случило
случи се и тва е, нема и да тръгна с розова блузка кат 'Закоравялите мъжаги' дет са толко убедени в себе си че и прашка ше надянат

просто исках странично мнение и наистина някой ми помогнаха да се замисля, пък какво ше правя времето ше покаже

DYNAMIC
09-02-2008, 23:38
случва се пич,лино аз мисля,че ти е моментно..секи почти е имал некфи симпатии от неговия пол,тфа не значи,че си гей или би..чисто и просто си е от годините и минава.Виж ако разбереш,че си осъзнато хомо нз,аз съм хетеро много не ги разбирам тея неща..ма не мисля,че едните са по-раслични от другите,всеки да си живее както му е кеф

pavkata91
09-02-2008, 23:43
Лесно..забравяш..ако не стане и това..отиваш в локалната кръчма и се отрязваш :grin:

asasfdf
09-03-2008, 00:17
сигурно е само временно, ама ако се "подхлъзнеш" поддържай версия, че си "би"..а един въпрос: чувстваш ли увлечение и към момичета, или само това момче ти е в главата?

офф топик: не знам дали ситуацията е реална (което не може да бъде гарантирано за повечето теми тук, всъщност) ама форумът е нещо като онова предаване по тв2 "Окна"..дават се някакви ситуации, които все пак са възможни да се осъществят, и останалите потребители дават мнение и търсят решение..

moon_flower
09-03-2008, 08:03
Много важно,че има симпатии към момче.Така му харесва и точка.Кво го нападнаха тука половината.В крайна сметка всеки сам си избира.На вас никой не ви дава акъл с кой да сте,нали?
Та по темата..спокойно.Или е моментно или просто сега си осъзнал,че си по различен.Много важно.Прави каквото си знаеш и каквото си искаш.Живота си е лично твой,няма за какво да се съобразяваш с другите.