View Full Version : Как да преодолея този срам?
Незнам дали темата е за тук...затова се предварително се извинявам ! Хора помогнете ми кажете ми как да преодолея този срам.... :-o знам че има доста като моите теми и сигурно вече ви е писнало от такива като мен :( Аз съм момиче на 13 не съм надуфка и не съм отворка като другите...по свита и стеснителна съм....пък и нося очила което още повече ме кара да не се харесвам и да ме е срам :( имала съм 1 гадже само :( Имам чувството че останалите се държат странно с мен и може би имат някакво отношение към мен заради външния ми вид ( не съм красавица ) а и заради характера ми ( имам предвид това, че съм по-затоверна). Когато направя нещо което не съм правила до сега което е нещо различно и по-така и се започват едни коменатриии по мой адрес..знам че не трябва да ми пука, но не е приятно :( :( Не ме заглеждат момчета..смисъл такъв с другите се държат милоо..и сякви такива а с мен само на здравй,здрасти и..абе най-нормални отношения. Много се срамувам от мен и най-вече от външния ми вид и това че съм имала само 1 гадже, момчетата не ме харесват, когато говоря с момче се притеснявам и си забравям думите :( ...винаги съм била излизшна или поне аз така се чувствам :( не казвам че искам да съм К*рва като повечето ! Kaто сме в компания и има момчета...аз все се чувствам отхвърлена...! МОЛЯ БЕЗ НАПАДКИ И ПОДИГРАВАТЕЛНИ КОМЕНТАРИ !!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Civilizationruller
09-02-2008, 21:14
ми аз съм момче и иам горедолу такива проблеми (без очилата) и от моя личен опит мога да ти кажа че с времето ще стане още по лошо или поне при мен стана така защото съм момче грубия пол :} но ако успееш да се вкараш в релси (смисъл да се разхубавиш някак си проблемите ще се оправят) а относно характера и аз съм така и ми е трудно да контактувам и незнам как да го преодлея но се тая някак си вървя напред .. това е живота почваш да виждаш реалността
BeYourSelf
09-02-2008, 21:42
ах колко ми е познато всичко това което каза...е аз вече нз мисля че ги нямам тези проблеми :( /няма да ти казвам да си затвориш очите и да не ти пука и че всичко ще се оправи,защото от собствен опит знам,че нищо няма да тръгне като по мед и масло :(/ но знам само че в този шибан и скапан живот трябва да бъдеш малко по-отворен за да се задържиш на повърхността.на мен също не ми харесваше .но няма как-или се вписваш в обществото или то те изхвърля.колкото и гадно да звучи това си е самата истина.не ми харесва това в което съм се превърнала ,нооо нямам друг избор.това е реалността от която специално аз не можах да избягам.всички ме мислят за някаква отворка,но в действителност не съм такъв човек :? :? :? знам колко е гадно и все пак средата определя човека
хммм гадна работа, аз бих казал да не ти пука!!!
аз когат бях още в даскало бях аутсайдер-а (една от причините бе че идвах от близкото село :D ), но един ден спря да ми пука и започнах да се държа по свободно и да не се притеснявам ко мислят другите за мен и някакси изведнъж имаше хора дет ме познават а аз даже не им бях виждал лицата
аз казвам да не ти пука и да се поуспокойш малко, не е нужно да се променяш за да те харесват, по-добре да държиш на своето вместо да бъдеш част от стадото
ах колко ми е познато всичко това което каза...е аз вече нз мисля че ги нямам тези проблеми :( /няма да ти казвам да си затвориш очите и да не ти пука и че всичко ще се оправи,защото от собствен опит знам,че нищо няма да тръгне като по мед и масло :(/ но знам само че в този шибан и скапан живот трябва да бъдеш малко по-отворен за да се задържиш на повърхността.на мен също не ми харесваше .но няма как-или се вписваш в обществото или то те изхвърля.колкото и гадно да звучи това си е самата истина.не ми харесва това в което съм се превърнала ,нооо нямам друг избор.това е реалността от която специално аз не можах да избягам.всички ме мислят за някаква отворка,но в действителност не съм такъв човек :? :? :? знам колко е гадно и все пак средата определя човека
всъъъъъщност средата не е проблема, проблема е дали държиш на себе си и дали си силен/на достатъчно за да устойш на проблема, ти си имала същата или сходна ситуация и си избрала лесния изход- да отидеш в стадото. та въпросът ми към теб е "защо завличаш и другите след себе си щом на теб ти е гадно като си от другата страна??? някога замисляла ли си се какво щеше да е ако си беше останала кавато си си била преди да станеш това което си в момента???"
едит: does_it_matter ти всъщност момче или момиче си че sе обърках тука?
sladur4etyYy
09-02-2008, 22:39
оф бе я стига! някой бе6е написал нещо от сорта на '' в този скапан живот нз си кво'' . скапан?! живота не е скапан! даден ти е веднъж и тряа да го изживее6 по възможно най хубавия на4ин, да натрупаш спомени, а вие кво си мислите? 4е спомените тряа да са само хубави ? 6то си мислите 4е за да сте щастливи си4ко тряа да е цветя и рози? ако няма6е и ло6и неща, как щяхме да оценяваме хубавите, когато ни се слу4ат?!
по темата, мога да ти задам 1 единствен въпрос: защо ти пука какво мислят хората? като пробваш нови неща (тва го разбирам като гримирене, купони и готини дрехи) , те коментирали? ми нека те коментират бе, още по-добре, тва зна4и 4е се забелязваш! като те коментират, иронизираш ги, подминаваш ги и се прави6 4е не съществуват, кво толкова?! бъди такава, каквато иска6 да бъде6! щом не се харесваш, направи промени във външния си вид, експериментирай, докато не постигне6 нещо, от което си доволна! а о4илата не са никакъв проблем, познавам хора които носят ама никой не им се подиграва, щото самите хора са си пе4ени! имай само4увствие!! имала 1 гадже и се срамувала...пфф...някои и по едно не са имали, а и ти кво иска6, да си курве ли? само на 13 си, 1 гадже ти е напълно достатъ4но засега! не гледай другите, прави това, което иска6! когато иска6 да каже6 нещо в компанията-кажи го, независимо дали ше ти се смеят или не! със сигурност 6е си мн по сме6на ако седи6 в ъгъла и мъл4и6! ае стягайте се си4ките и да не съм видяла пове4е такива теми, 4е 6е ви троша наред :D
бла бла бла нещо си
много добро постче- кефиш (напълно сериозен съм- скролнете нагоре и прочетете поста на сладурчетуУу)
sladur4etyYy
09-02-2008, 22:49
бла бла бла нещо си
много добро постче- кефиш (напълно сериозен съм- скролнете нагоре и прочетете поста на сладурчетуУу)
мн си забавен, съдрах се да се хиля :roll:
бла бла бла нещо си
:neutral: нещо не си разбрала аз говорех сериозно просто изтрих постата ти когато го куот-нах шот моя щеш да стане прекалено голям в тоя случай, извинявай ако съм те обидил :( wasn't intentional
sladur4etyYy
09-02-2008, 23:11
бла бла бла нещо си
:neutral: нещо не си разбрала аз говорех сериозно просто изтрих постата ти когато го куот-нах шот моя щеш да стане прекалено голям в тоя случай, извинявай ако съм те обидил :( wasn't intentional4е
хахахахах аз помислих 4е нещо ме иронизираш :razz: ми така де, написал си ''бла бла бла нещо си'' все едно говоря някви безсмислици :D :D ми хуу, не съм разбрала, сори и мерси за мнението ти :D (което, ве4е рабрах , е напълно сериозно :razz: )
хахахахах аз помислих 4е нещо ме иронизираш :razz: ми така де, написал си ''бла бла бла нещо си'' все едно говоря някви безсмислици :D :D ми хуу, не съм разбрала, сори и мерси за мнението ти :D (което, ве4е рабрах , е напълно сериозно :razz: )
I'm just cool like that :D хората не ме разбират и винаги се обяснявам :smt022
Абе и аз съм така...само,дето не нося очила (преди носех ) ма тва няма значение като не съм хубава..и съм супер срамежлива :? И гледам,непрекъснато говорят за мен и все зад гъбра ми,някви лоши неща... :?
Не трябва да се влияеш толкова от чуждо мнение,всяки комплексари и злобари има,те в стария ми клас половината са такива :? ,не че в новия няма...
А за срама и аз се чудя кво да направя па въпроса..от всички момчета ме е срам... :oops: Ако имаме малко повече самочувствие,става работата...Аз лично нямам никво...А и не мисля,че на човек като мен му върви да се надува...
sasha_90
09-03-2008, 08:50
Няма да те нападам,нито обиждам!Знам какво е да си отхвърлена,да се чувстваш грозна,излишна и прочие.Изпитвала съм го и все оща даже.За моите 18 години така и не успях да стана "отворка"(е,само с познати не съм толкова срамежлива).Мога само да ти кажа,че всичко зависи от вътрешната нагласа.Какво имам предвид?Ами,това,че ако имаш отрицателна мислене за себе си,такова ще имат и тези,около теб.Например:втълпила си си,че си "грозна"само,защото носиш очила.Ето,защо и другите това мислят.Т.е. ако сама не се харесаш,как очакваш другите да го направят?И освен това-няма грозни хора!Има такива,които не се поддържат.Затова:горе главата и започни да одобряваш себе си.Когато направиш някоя грешка-нищо,случва се.Важното е когато сбъркаш да се поправиш.А не да казваш:"уф,колко съм тъпа"!Няма безгрешни хора,всички допускаме грешки.
Добре де, така и не разбрах какво те притеснява?
Не си приятелка с всички ли,
Не говориш 24/7 ?
Притеснително ти и като говориш с непознати особено момчета?
Имала си само едно гадже на 13?
Носиш очила?
Не си само ти. :D Ние не можем да ти кажем как да се държиш по простата причина, че тук няма правилно и грешно. Искаш да се обличаш в розово с пола 20 см или да се правиш на палячо с 100 кила черен грим- ами направи го. Искаш да си част от стадото- ами бъди, не искаш -не бъди.
Колкото до отношението на останалите- опитай се да разбереш, че всеки има мнение, но животът си е твой както и изборът дали ще живееш както ти харесва, или както живеят другите, само за да не се делиш.
Сега най-важното- на 13 много хора са объркани и без самочувствие.
С времето най-вероятно ще "се оправиш". :D
nefchi_bs
09-03-2008, 09:46
О боже...И аз съм така-нося очила и имам няколко килца отгоре...Хо досега никои не ми е казвал нищо...Държа си се нормално с хората така те с мен...А това с коментарите е тъпо,хората се променят,стават по-отворени и правят различни неща...Не им обръшай внимание,не им показвай,че ти пука...Ако някои ти каже нещо не стои да гледаш ами му отговори,затапи го нещо и така ще видиш,че не след дълго ще им омръзне,защото няма да ти пука...
shmurkam
09-03-2008, 09:56
Е,ти пък сега...
Никой не е перфектен...Аз също съм на 13 и съм имала едно гадже(другото не се смят щото го срязах на втория ден,олигофрен). Не съм нещо специално...Хм,но не съм мн претиснителна. Виж,просто смени стила си и повечето неща в себе си. Например аз си смених прическата,нося различни дрехи,не слушам вече лигав поп,само рок метал и пънк,въобще тежкарска работа. Преди и аз бях по-стеснителна,смисъл весела бях,но и мен си ме беше срам от момчешка компания яко. То няма да стане за един ден,на мен ми отне около половин година,но наистина има резултат. Гаднярките са създали огледалата,а готините момичета-потплънки,грим,лиготия и високи токчета. Виж,твоя си работа. Не ти казвам да станеж пънкар или някаква откачалка,но щом не те харесват таква-промени се,все пак помисли:струва ли си да смениш цялата си същност(защото дрехите и музиката са повърхностна работа,държанието му е работата)Не е ли по-добре да изчакаш малко-може да се намери някоя душица и да те хареса такава каквато си. Любовта не се търси,тя сама идва...Както и да е,казах ти моя метод,дано да съм била полезна... :P
П.П.Относно цаките-и аз съм имала-мила,хоата са създали контактни лещи за тая работа.... 8-)
BeYourSelf
09-03-2008, 11:53
всъъъъъщност средата не е проблема, проблема е дали държиш на себе си и дали си силен/на достатъчно за да устойш на проблема, ти си имала същата или сходна ситуация и си избрала лесния изход- да отидеш в стадото. та въпросът ми към теб е "защо завличаш и другите след себе си щом на теб ти е гадно като си от другата страна??? някога замисляла ли си се какво щеше да е ако си беше останала кавато си си била преди да станеш това което си в момента???"
едит: does_it_matter ти всъщност момче или момиче си че sе обърках тука?
момиче
purple4o
09-03-2008, 12:29
hmm.. :( amiii 6te kaja kakvoto mislq... kogato az doidox v novoto mi daskaloo bqh nekfo outsider ii su6to taka ne bqh mn mn zapoznaata s novata moda :oops: e kakto i da e... poneje kakto zabelqzva6 sveta se e promenil i v tozi vek po4ti vsi4ki gledat po vun6niq vid drexite i t.n. za tova za da se vpi6e6 nekadee.. hm napravi ne6to gotino, promeni stila si na obli4ane iliii.. prosto pak budi sebe si no napravi nqkoi promeni :-) taka be7e i pri men noo v momenta ne moga da se opla4a ot ni6 :D am jivota e takyf kakuvto si go naprawi6 8) aii uspex4etaa :grin:
ill_fortune
09-06-2008, 11:43
и аз имам този проблем без очилата.. Веднаж даже се бяхме разделили с приятелят ми за 1месец и после се оправихме и тои ме заряза защото съм била ДЕБЕЛА!! още си страдам по него :-x .. моите приятелки имат хубави телца .. и като излезем ги заглеждат и се чувствам кофти.. до преди 2год не беше така..
ако започнеш някаква диета и спорт :) (аз от понеделник почвам ;ДД)
също може да почнеш да се поддържаш още повече
няма начин да няма ефект, ще хжащаш око ;)
Охх, дишай спокойно и не се притеснявай !! Аз пък съм на 14 и съм имала едно гадже..Даже и такоа баш не беше..Ама ми е все тая ! И да имам, и да нямам..света не свършва!
Аз попринцип не съм мн отворена.. И съм пълно куку.. Що? Еми щото се сдухвам за щяло и нещяло :D Все нещо ми е накриво и на зле.. И почти никога не се чувствам добре в кожата си. Онзи ден, например, плаках..Заради една фр, която мн ми липсва.Беше ми адски кофти! Викнаха ме навън..Изтрих сълзите, лепнах си една такава фалшива усмивка и излязох.. Смях се, лигавих се. И се случи та останах сама за секунди. И пак се разплаках.. Тфа, което искам да кажа е, че не са малко хората, които си слагат маска пред света.
И обикновено се правя на отворка пред хората. Както каза някой по-горе, нямаме друг избор. А щом не харесваш външния си вид..Оправи го ! Експериментирай с косата си.. слагай по нещичко на лицето, ако трябва и гардероба си смени! Първо се опитай да се накараш да се чувстваш добре в кожата си..После от само себе си ще стане всичко..Ае горе главата и успех ; ]
Хмм...това ми е доста познато....Виж сега и аз бях така до преди няколко дни,но се посъветвах с един човек как да постъпя.Той ми отговори,да се средоточа към най-хубавото в себе си(например очите,устните,лицето,тялот и т.н.)Мисълта ми е:средоточи се в това,което е най-доброто у теб!И когато вървиж по-улицата не си мисли"Колко съм грозна,имам очила,момчетата не ме харесват" и така нататък и така нататък.Мисли си например,ако да речем имаш хубави очи-върви и си мисли,че всички се възхищават на очите ти.
Ако си мислиш,че си грозна и непривлекателна,след време такава и ще станеш,така че се вземи в ръце.А колкото до гаджетата,ейй ти си на 13,животът е пред теб!Споко! :)
Jumbie483
09-07-2008, 10:36
Хмм...това ми е доста познато....Виж сега и аз бях така до преди няколко дни,но се посъветвах с един човек как да постъпя.
:razz: само за няколко дни никой не може да преодолее срама си и да придобие самочуствие :D Аз до по-миналата година бях такава. Е не съм се мислила за грозна, не съм носила очила, но пък бях срамежлива. При мен процеса по придобиване на самочуствие и игнориране на всички около мен ставаше в продължение на 2 години :shock: Ем сега поне съм доволна от резултатите. Съветвам те да правиш това, което искаш, без да ти пука кой какво мисли за теб и какво говори. И какво като носиш очила ? Някои момчета намират момичетата с очила за супер секси и сладки ;)
ivanna_f
09-07-2008, 19:13
значи и аз съм имала същия проблем ... мн ми е познато всичко това... просто искам да ти кажа да не се срамуваш от самата себе си и да не обръщаш мн мн внимание на всичко останало.. знам че няма да ти бъде лесно особено в началото.. но след всичко започва да се обръща и всички искат да бъдат твои приятели и т.н.
просто искам да ти кажа ,че колкото и трудно да ти бъде сега.. след това ще е мн по-лесно ,колкото и да не го вярваш. нали зн : всяко зло ,за добро .. тка че.. по спох ... накрая ще видиш ,че съм била права. :)
[ поне при мен стана така :grin: ]
~Violet~fairy~
09-07-2008, 23:06
Казвам ти: ДА НЕ ТИ ПУКА! Но какъв е смисълът, като на теб ще продължава да ти пука. Гадно е да се отнасят така с теб, гадно е да те пренебрегват. И аз бях страшно срамежлива, не говорех нормално с хората. Сега вече "влизам в релси" :-D Та, опитай се да си по-отворена към хората, бъди винаги позитивно настроена, опитвай се да помагаш на тези около теб. Ако се справяш добре, ти ще започнеш да се харесваш. А това е най-важното! Когато ТИ сама се харесваш и другите ще започнат да те харесват! :)
az ne nosq o4ila ama sa6to sam dosta sramejliva,taka 4e moga da ti kaja 4e ne si edinstvenata 8-)
Seducti0n
09-08-2008, 08:17
Здравей.
Не е необходимо да си кой знае колко популярна и отракана за да направиш добро впечатление на някого.Бъди себе си и не се срамувай от истинската си същност.Спри да правиш паралел между твоето поведение и това на приятелки те ти, защото ти носи само излишни терзания и увеличава неувереността ти! :?
За да те харесват другите, трябва да им покажеш, че ти също се харесваш и приемаш.Ако постояноо изтъкваш недостатъците си и ги навираш в очите на околните, не се учудвай, че положителните ти качества остават на заден план.
Успех и по-уверено! (:
Sladkata___
09-08-2008, 09:07
Аз те разбирам напълно защото когато бях малка имах същия проблем но при мен беше даже и по лошо защотото всички в класа ми от 1 до 8 клас ми се подиграваха на дрехите и на държането ми.Също бях много срамежлива и свита и сега осъзнавам че това много ми е попречило да завържа приятелство.Моят съвет към теб е да се приемеш такава каквато си без да се мислиш за грозна и разбира се ако имаш възможност промени това което би искала в себе си и най-важното е да се отпуснеш децата не са лоши те просто не могат да те опознаят защото ти не ги допускаш до личното ти пространство.Ако искаш да имаш приятелки в училище трябва да се отпуснеш и да не те е срам от нищо и за нищо.Що се отнася за момчетата че като говориш с момче се спичаш това е защото не си имала възможност да общуваш много с мъжкия пол няма да се притесняваш от момчетата те не са нещо по различно от момичетата и в повечето случаи излизат големи боклуци.Това че си на 13 и си имала 1 гадже не е никак зле даже си е супер ти си още малка и колкото повече растеж толкова повече момчетата ще те харесват.Това за възрастта ти е нормално така че спокойно.Казвам ти на мен ми се подиграваха цели 8 години, но когато отидох в ново училище от 9 клас всичко се промени тогава никой не ме съдеше по това с какви дрехи съм а по това какъв човек съм живота е пред теб ще видиш още много неща но не се плаши от нищо :) с общи усилия ще се справиш трябва да си силна вярвай ми че колкото по нагоре вървиш на години толкова по лесно ще ти е
fenkatakrisi952
09-08-2008, 10:19
За да преудолееш срама първо трябва да преудолееш себеси.Сама каза,че не харесваш външния си вид-тогава какво ти пречи да го промениш? :? Подстрижи се по друг начин,сложи лещи вместо очила,ако имаш акне го лекувай....Отношението ще се промени :) :-)
lenito_sf
09-08-2008, 10:36
споко ..няма нужда да се променяш за да те харесват а и тва че носиш очила ,смис какво толкова в днешно време даже е модерно да се носят очила ,абе бъди себе си като цяло ... просто ако някои приятели ти предложат нещо ново което не си правила опитай това е :) (стига да не е дрога де) :)
Аз пък,въпреки че не съм изрод,не съм имал гадже и ми е през....Изобщо да не ти пука... :? :? :?
Hrupanka
09-08-2008, 12:28
I az imam sy6tiq problem i sym na 14... SMqtam da se vzema v ryce i da se popravq,za6tot tova lqto bqh izpadnala v stra6na depresiq i mi se be6e otjivqlo zaradi vsi4ki i vsi4ko... :( Sega 6te se promenq (pone taka si mislq), no 6te byde dosta trudno tyi kato pravq mn opiti , no bez rezultat :(
Хмм...това ми е доста познато....Виж сега и аз бях така до преди няколко дни,но се посъветвах с един човек как да постъпя.
:razz: само за няколко дни никой не може да преодолее срама си и да придобие самочуствие :D Аз до по-миналата година бях такава. Е не съм се мислила за грозна, не съм носила очила, но пък бях срамежлива. При мен процеса по придобиване на самочуствие и игнориране на всички около мен ставаше в продължение на 2 години :shock: Ем сега поне съм доволна от резултатите. Съветвам те да правиш това, което искаш, без да ти пука кой какво мисли за теб и какво говори. И какво като носиш очила ? Някои момчета намират момичетата с очила за супер секси и сладки ;)
Виж сега...аз не казвам,че и тя трябва да го преодолее за няколко дни... 8-) казвам,какво се е случило с мен,тя може да приеме съвета ми както иска :smt120
Аз имам абсолютно същия проблем - никой не ме забелязва...Обаче съм по - зле от теб - нямала съм никво гадже(а съм на 14), нося очила и съм 34 кила(тапициран скелет, както обича да се изразява една фр :D )... И незнам какво да направя, за дапроменя нещата... А не искам да ставам като онея надувки... кифли... Различна съм... и искам хората да ме приемат такава каквато съм... само дето не се получава... явно трябва да си кифла, за да имаш приятели... но аз няма да стане естествено :lol: не ти го препоръчвам и на теб.. :?
webmast3rche
09-11-2008, 13:00
Аз имам абсолютно същия проблем - никой не ме забелязва...Обаче съм по - зле от теб - нямала съм никво гадже(а съм на 14), нося очила и съм 34 кила(тапициран скелет, както обича да се изразява една фр :D )... И незнам какво да направя, за дапроменя нещата... А не искам да ставам като онея надувки... кифли... Различна съм... и искам хората да ме приемат такава каквато съм... само дето не се получава... явно трябва да си кифла, за да имаш приятели... но аз няма да стане естествено :lol: не ти го препоръчвам и на теб.. :?
И за тва има решение.... Стани друг вид "Кифла" ... :D Хем така може и да те последват и да дойде новата мода :D
Istina +1
И за тва има решение.... Стани друг вид "Кифла" ... :D Хем така може и да те последват и да дойде новата мода :D
Аз - кифла.. човече тва е несъвместима комбинация :D Същото важи и за модата.. Изобщо не се вълнувам какво е модерно в момента... Нито пък да си купувам няква дреха дет е модерна и целия свят я има :D ... Аз искам да съм уникална... в моден смисъл :D
webmast3rche
09-11-2008, 17:39
И аз не харесвам кифли , фукли , фешънки , надувки , глезли , квартални принцеси и т.н. и т.н. :D :D :D :D , спокойно! :D:D
Жалкото е , че едно 70% са такива :D Ама кфо да се направи
flowers_of_evil
09-12-2008, 20:38
оф бе я стига! някой бе6е написал нещо от сорта на '' в този скапан живот нз си кво'' . скапан?! живота не е скапан! даден ти е веднъж и тряа да го изживее6 по възможно най хубавия на4ин, да натрупаш спомени, а вие кво си мислите? 4е спомените тряа да са само хубави ? 6то си мислите 4е за да сте щастливи си4ко тряа да е цветя и рози? ако няма6е и ло6и неща, как щяхме да оценяваме хубавите, когато ни се слу4ат?!
по темата, мога да ти задам 1 единствен въпрос: защо ти пука какво мислят хората? като пробваш нови неща (тва го разбирам като гримирене, купони и готини дрехи) , те коментирали? ми нека те коментират бе, още по-добре, тва зна4и 4е се забелязваш! като те коментират, иронизираш ги, подминаваш ги и се прави6 4е не съществуват, кво толкова?! бъди такава, каквато иска6 да бъде6! щом не се харесваш, направи промени във външния си вид, експериментирай, докато не постигне6 нещо, от което си доволна! а о4илата не са никакъв проблем, познавам хора които носят ама никой не им се подиграва, щото самите хора са си пе4ени! имай само4увствие!! имала 1 гадже и се срамувала...пфф...някои и по едно не са имали, а и ти кво иска6, да си курве ли? само на 13 си, 1 гадже ти е напълно достатъ4но засега! не гледай другите, прави това, което иска6! когато иска6 да каже6 нещо в компанията-кажи го, независимо дали ше ти се смеят или не! със сигурност 6е си мн по сме6на ако седи6 в ъгъла и мъл4и6! ае стягайте се си4ките и да не съм видяла пове4е такива теми, 4е 6е ви троша наред :D
Извиняваи,ама ще те питам нещо...ти да не живееш в розов роман?Можеш ли за момент да си представиш,че на тоя свят има и нещастни хора?И как така "какво ти пука какво мислят хората?!" Ми...живееш сред хора,предцтави си!И ТРЯБВА да ти пука какво мислят хората.Не всички са отворени непукисти като тебе.И,да живота е скапан,признай си го-особено за девоиката,която се чувства грозна.Има една думичка-толерантност се нарича,запиши си я някъде ако трябва.И да ти кажа,с твоите нападки надали й вдъхна повече самочувствие.Да чакам ли да ми трошиш главата?
Civilizationruller
09-12-2008, 22:11
Аз - кифла.. човече тва е несъвместима комбинация :D Същото важи и за модата.. Изобщо не се вълнувам какво е модерно в момента... Нито пък да си купувам няква дреха дет е модерна и целия свят я има :D ... Аз искам да съм уникална... в моден смисъл :D
ми стани баничка... и ако качиш някой друг килограм поне да не ти викат скелет ше е яку :)
exclusive__16
09-13-2008, 06:54
az bih ti kazaala da ob6tyvash pove4e s xoraa taka se otpuskash pove4e i posle ne ti dreme kfo goforqt zad gyrba ti ;]]]
londonboy
09-13-2008, 08:48
Знам как се чувстваш и то много добре защото и ние имаме такова момиче като теб даже и момче и сме приятели..моя съвет е да не подръжаваш на другите или да се влияеш от тяхното мнение което е много лошо!Незнам чувала ли си поговорката "Срам къща не храни" бъди по отворена към света не се притеснявай че не те харесват а и си на 13 което е раничко за гаджета това че тойте приятелки си имат да не те притеснява а относно външния ти вид измисли нещо нова прическа облекло но не и в стил курва , защото вмомента повече от половината момичета се обличат така и мъжете им се лепят като мухи на сладко аз лично не одобрявам този стил магистрална фея мисля че те подиграват защото виждат че те нараняват и това ги акра да се чувстват добре (идиоти) да не ти пука и не им обръщай внимание това е от мен не се сещам друго надявам се да събереш повече смелост и да си по-уверена в себе си :) :)
sladur4etyYy
09-13-2008, 08:58
Извиняваи,ама ще те питам нещо...ти да не живееш в розов роман?Можеш ли за момент да си представиш,че на тоя свят има и нещастни хора?И как така "какво ти пука какво мислят хората?!" Ми...живееш сред хора,предцтави си!И ТРЯБВА да ти пука какво мислят хората.Не всички са отворени непукисти като тебе.И,да живота е скапан,признай си го-особено за девоиката,която се чувства грозна.Има една думичка-толерантност се нарича,запиши си я някъде ако трябва.И да ти кажа,с твоите нападки надали й вдъхна повече самочувствие.Да чакам ли да ми трошиш главата?
къде съм я нападала бе гений? :-o и дааа, мноого е важно какво мислят за мен хора, за които не ми пука и на които не им пука за мен,простооо тва е най- важното нещо на света .... живей си с тая мисъл и ще видим докъде ще стигнеш. единствените хора, които ме интересува какво мислят за мен и от които бих приела критики и т.н са близките ми т.е. семейството и 2-3 приятели, вси4ки останали да си живеят собствения живот и да не се занимават с други, същото се отнася и за теб. ааа и щом аз не съм й помогнала, ти ли си?! хахаха каза й да й пука от мнението на хората, а тва е най-сериозния й проблем- 4е й пука прекалено много! ае не са занимавай пове4е с мене щото ограни4ените хора ме дразнят
KVI_SA_TEQ_TUPOTII_BE
09-13-2008, 17:00
I KVO KAT SI IMALA EDNO GADJE? AZ NA 15 SI OLOVIH PARVIQ I KVO? :grin:
vOdKa_FlIrT
09-13-2008, 17:28
problemi s o4ilata ima6e i edno momi4e ot moq klas,ama tq go re6i..mda ne6to takova...kupiha i le6ti....pomoli i ti va6te da ti kupqt le6ti za o4i....... :) taka edin ot mn-to probelemi moje bi e re6en :)