PDA

View Full Version : Да пия ли Ескапеле?

sossy
09-02-2008, 21:57
при полов акт без презерватив си направих тест на другия ден и беше отрицателен, а на следващата сутрин ми доиде с 2 дни по рано.сега не знам дали да пия ескапеле или не.и не съм сигурна дали мъжът е свършил в мен :?

TomHanks
09-02-2008, 21:59
lol. Като ти е дошъл закво ще пиеш. Имаш ли малко акъл в тая тиква?!Като оставим на страна, че за ескапеле вече е късно.

sossy
09-02-2008, 22:01
3 дни още не са минали.пък и ми беше странен цикъла или май си втълпявам.защото го имам хапчето и май само се навивам да го пия от страх...

eveto_xx
09-02-2008, 22:01
1.Теста се прави след 2 седмици,или там няколко дни след закъснението на цикъла, прочети опътването.
2.Ескапел се пие до 72 часа след гафа.
3.Щом ти е дошло 2 дни след това, е малко вероятно по време на гафа да си била в овулация, но е вероятно..

Абе щом ти е дошло, и не е по-бледо, значи всичко е ОК според мен...Има много теми,които биха отговорили на въпроса ти :)

Xrisenceto
09-02-2008, 22:02
Ае земете се образоваите малко е! Писна ми от тъпи теми! Щом ти е дошло няа смисъл да пиеш хапчето..пфф

Love0nlyMyself
09-03-2008, 07:50
оф малоумна си и ти !

тест се прави НАЙ-МАЛКО след 7 дни от акта !

след като ти е дошло значи нищо ти няма

:-x :-x :-x малееее от ден на ден се очудвам от вас просто .. :-x :x

_LacrymoSa_
09-03-2008, 09:35
Поредната тъпа тема :grin: :grin: :grin: И бтв най-вероятно не си бременна щом ти е дошъл :)

BurningDesire
09-03-2008, 13:44
1.Теста се прави след 2 седмици,или там няколко дни след закъснението на цикъла, прочети опътването.
2.Ескапел се пие до 72 часа след гафа.
3.Щом ти е дошло 2 дни след това, е малко вероятно по време на гафа да си била в овулация, но е вероятно..

Абе щом ти е дошло, и не е по-бледо, значи всичко е ОК според мен...Има много теми,които биха отговорили на въпроса ти :)
На другия ден след секс няма как да ти даде друг резултат теста, освен положителен.

cvetityy
09-03-2008, 14:40
офф ми като те е толко стах ми пий бе нищо няма да ти стане ...

И не че нещо ама верно на колко си години ?

И божее как може да незнаеш дали е есвършил в теб .. пияна ли си била друсана изнасиленаа или просто си още некфа малка неадекватна на тема секс дето си отваря краката с мисълтаа че вече правила секс е ВЕЛИКА :shock:

sasha_90
09-03-2008, 15:34
Тестът не се прави толкова рано.До колкото знам се прави след около 14 дни.И след като ти е дошло,означава,че не си бременна.Защо тогава ще пиеш ескапел?Това да не е бонбон?

dakata_g
09-03-2008, 15:45
абе ти си много просто момиче...като нищо не разбираш,къде си тръгнала да правиш секс,без никаква сексуална култура.Тест за бременнот се прави след най-малко две седмици...а за какво ти е "Ескапеле"(като се казва Еслапел) нямам идея,щом вече имаш менструация....дееби малките чавета дееби :Х:Х:Х:

cHooOpiHka___
09-03-2008, 15:58
spored men e cvetna bremennost...napravo k1m ginekologa da ti prai abort... :D :D :-D :-D :-D :razz: :razz: :razz: :razz: ade uspeh... :D:D:D

DevilWish
09-03-2008, 16:04
Направи си тест ,хапчета недей ми пий :?

bebok
09-03-2008, 18:41
nali ti e do6lo za kakvo da pie6 :) :D
ai mislete malko de :D

(S) AINT
09-03-2008, 22:48
Мисли като правиш секс :-x :razz:

Diva4e
09-03-2008, 23:37
Не !!!!

sexy_tigar4e_MM
09-04-2008, 00:10
абе ти си много просто момиче...като нищо не разбираш,къде си тръгнала да правиш секс,без никаква сексуална култура.Тест за бременнот се прави след най-малко две седмици...а за какво ти е "Ескапеле"(като се казва Еслапел) нямам идея,щом вече имаш менструация....дееби малките чавета дееби :Х:Х:Х:
Има тест, който се прави след 7мия ден- Престо.
Не си бременна, за да си по-спокойна след като ти свърши си направи тест.
Тест, направен ден слад половия акт е невалиден, тъй като оплождането и имлантирането на яйциклетката все още не е завършено.

sexapilkata
09-04-2008, 00:19
хаха бе като ти е дошло няма да пиеш тоя буклук бях пуснала подобна тема ! там ми дадоха линк спецално за ескапел иди чети да ти дойде акъла че на мене ми дойде и цикъла и акъла :lol: :lol: :lol: не пий като бонбонче тва ескапеле че ... кат те заболят яйчниците и ти идва 3 пъти за месец и полувина и кат ти тече като на крава ще се чудиш на къде да хванеш ... повече няма да коментирам беги чети мойта тема !!! лапе с лапе ... дошло и ма ще ми пие хапчета ... алоооо зле сте мислете малко бе ! :-x :-x :-x

Mind fReak
09-04-2008, 01:19
ескапел съкс 8-)