PDA

View Full Version : Секс, секс, всичко живо за секс говори!



cherinka
09-02-2008, 23:09
Абре, писна ми, бе !
Точно когато реших да се стегна и да гледам малко по-сериозно на нещата, точно тогава ше ми се навъдят сумати ебачи!
Вече става непоносимо... точно когато реших, че вече искам нещо по-стойностно и нещо по-сериозно точно тогава всички се сетиха, че съществувам!
И най-кофтито е, че постоянно говоря и го повтарям, че с две думи търся "голямата си любов" и всички супер много ми говорят против разни сериозности със срещуположния пол. ..Всичко било шит, ще усетиш само болката, ще съжаляваш, че си си пропиляла младините, вместо д се забавляваш, дрън-дрън! ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Хубавото за сега е, че държа фронта, baby;]
За последните три седмици съм отрязала 15 момчета за секс. :shock: Едно време се чудех къде са тия мъже, а ся кво стана!?Почнаха да се въдят като плевели...
Обвързани, необвързани.. на всеки всяка втора дума му е секс, ебане, чукане и не знам си кво още...
И точно когато попаднах на що-годе свестен момък и се държеше супер яко с мен и ми говорише супер хубавко и миличко и сладичко и си ме гледаше кат принцеска и ми гоорише колко ме обичал накрая се оказа, че секс искало момчето.. викам да не си беше давал толкова зор, още в началото да беше казал и да знаеше да не се занимаваш с мен.
Вече ми е станало някво супер навик на мене пък всяка втора дума ми е "Няма да си легна с теб, нито ще ти лапам" и те не вярват.. продължават.. нахални хора, нагли, до последно не се отказват. :?
Искам си живея тихо, мирно, кротко и спокойно с някой сносен младеж и да не ми говори за секс, бе! Верно.. и на мене ми се е*е, обаче не смятам, че е нужно да се давам толкова ЛЕСНО и БЪРЗО!

Е оня ден седя си аз в тоалетната и двама познати нахлуват и единия ми вика "тройка правила ли си", викам "не", вика "А искаш ли с мен и еди си кой", викам "не, аз секса го отказах отдавна" и постоянно ме навива и се ядосах и викам "Глей са кво стаа, ше ме наебеш, после като ме видиш ще получа едно миризливо здравей, кво стаа, яки цици, и кво !? аз пак с кур в уста!?" Вика "Не ве, как ве!? После пак ше се чукаме". ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЙ! Деба плейбоя.
Толко съм се озлобила вече към всички, че нема на къде.
Се надяваме скоро и мен да ме огрее нещо качествено.
Ама разбирам ся.. и те са хора и те имат нужди, ама тъпото е, че аз с мойто детско наивно излъчване и тая срамежливост дето я вадя понякога въобще с нищо не ги провокирам. Какво ми се лепят като мухи на мед! Вярно е, че не съм нищо особено, аз си се кефим на себе си, ама супер мн ме хвана яд на това момче, за което ви разказах (смисъл, тоя къде се държеше отлично с мен) Също ми каза, че не бил с мен за единия секс, ама хойм две седмици и ми изтърсва, че иска секс.
НИ СТААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААА!
Не мога вече, бе! Писна ми!
Кво да правя, къв да го дървя!? Супер несериозна работа са всички!

DYNAMIC
09-02-2008, 23:25
охх мани..направо всички са загорели ...само секс им е в устата.пфф.ше те огрее споко,именно като спреш да мислиш дали ше те огрее и какво ше е,точно тоагава ще се появи някой сносен момък.всички искаме да ни огрее за 1 или друго нещо,ма шибаното слънце си седи само на небето..а относно големите е*ачи елеминираи ги мислвно и си гледай мирния живот,че то сам е тъпо,ма с някой пропадняк още по-тъпо.Ти на колко си?..може да е от пуберските години :D

cherinka
09-02-2008, 23:31
На цели 17 години съм.
Ама просто ми става обидно да се събереме компания и всички да гледат на мен кат едната ПУТКА. Толкова ли не може да си седиме мирно на гъзовете, да си пиеме, да си правиме лала и така нататък.
То ся ше стане глупаво да кажеш на едно момче, че искаш само да сте приятели и да се забавлявате заедно, защото кажеш ли му, че го приемаш само за приятел, тва чисто и просто буквално си означава, че не те привлича като момче, като външност.

Тъпото е, че всички са суууууупер готини хора, супер лала става с тях, супер забавно е, всичко е тип-топ, обаче просто отношението им към жените е под всякаква критика! Тарикати до болка.
Карай, ще го преживея. 8-) 8-) 8-)

DYNAMIC
09-02-2008, 23:34
и аз с моите 17 години съм стигала г/д до същия извод :D .. тъпо е,ма и момчетата кат не са по-остри..убитаци до 1 8-)

pavkata91
09-02-2008, 23:40
Черинка..виж сега..стана много модерно да си ебач,огъня на любовта загасна.Вече романтиците са на изчезване. Всичко,бира,простотия,ванд лство и още куп куп работи. Хора като мен (които са като тебе..любов нищо друг..секс..по желание на жената..) Търсещи любов,разбирателство,уважа ват жените,романтици (нося кръв на романтици все пак..) и да не изброявам още. Сега да не си разкривам нещата да не излезе като ЛС в сайт за запознанства :D Вече...търсещите любов...са на изчезване..Сърцето ме боли като ги гледам "големите мъже" какво правят.. Цигански истории..нищо повече..от много време казвам че циганите ни ебават майката от всякъде и ще станем като тях..никой не вярва..е..ето един от примерите. Та за онези пичове. Както динамик каза..теглиш им майната мисловно и си живееш животеца. Peace :smt109

Drebs
09-03-2008, 06:12
Права си,но замисли се също колко сериозни и хубави връзки започват просто от едното "чукане" :)
А и това,че си ходила с него 2 седмици и той е поискал да те ебе значи ли,че не е имал сериозни намерения?! Просто те иска по всеки един начин ( в случая физически ) ... Има една мисъл,беше нещо от сорта на: " Един истински мъж никога не е с истинска жена,защото истинския мъж предлага секс на първа среща,а истинската жена никога не пуска на първа среща ... обаче истинския мъж никога не предлага втори път " :) Надявам се да разбираш накъде бия ;]
И все пак ти пожелавам да откриеш скоро това,което търсиш :p

BuBiTy
09-03-2008, 06:40
Знам за какво говориш въпрки че си имам приятел има доста момчета които ме гледат като "парче месо" което искат да изядат и до там! пълна отврат! Аз обичам приятеля си и не бих му изневерила но опиташ ли се да им го обясниш....Вярно че е лято и на всички им се е*е ама чяак толкова.... а доколкото до свестните момчета и любовта съвета ми е да спреш да търсиш колкото повече търсиш смао ще се разочароваш твоето момче ще дойде при теб когато му е времето спокойно! :-)

gryyym
09-03-2008, 08:07
...

sasha_90
09-03-2008, 08:18
Такива са те мъжкия пол.Малко са предсавителите от тях,които не искат секс още на 2-рата седмица.

Bellatrix
09-03-2008, 08:18
а доколкото до свестните момчета и любовта съвета ми е да спреш да търсиш колкото повече търсиш смао ще се разочароваш твоето момче ще дойде при теб когато му е времето спокойно! :-)

и мойто мнение е същото :)
Аз срещнах човек, с който съм щастлива едва когато се бях отчаяла тотално от всички. :smt006 :smt023
И аз така. \:D/

suitable
09-03-2008, 08:29
Нищо не можеш да промениш.. ще трябва просто да поизчакаш докато пораснат още малко.. и аз съм момче, но ми е крайно глупаво и дори понякога ме обхваща срам от историики като твоята.. нямам нищо общо с цялата същност на темата, но когато някой каже "момче" и повечето момичета си представят някое от гореописаните - обхваща ме срам, че на пръв поглед се приемам като тях, а всъщност нямам нищо общо. Единственото, което можеш да направиш е да разделиш хората на 3 групи - момичета, момчета и е*ачи :} - така няма да имаш погрешно мнение за някои момчета, които разбират какво искаш да кажеш, колкото и добре да знаят, че не са от онези "под знаменателя"..

Ivalinka
09-03-2008, 09:54
:D :D :D а стига,бе!!!! ама наистина ли момчетата искат само секс :shock: :-D :D
иначе,ако трябва да говорим сериозно,и на мен отдавна ми е писнало от това им отношение...и вече направо съм се отказала от това някога да срещна човек,който няма да мисли само за себе си..

hooliganka89
09-03-2008, 09:54
Спрямо отношението на момчетата би трябвало майките им да са ги възпитали така.
Щом си толкова разочарована от въпросното отношение,защо не пробваш с момиче?Може да ти се отрази добре.
Явно наистина не си правила секс скоро,по начина ти на писане си личи си нервна.

moonlight77
09-03-2008, 10:04
Mnogo dobre te razbiram,pulna dosada sa teq mom4eta naposleduk. :? Samo ne moga da razbera za6to produljavat da nahalstvat i da se nadqvat,sled kato znaqt,4e taka nqma da stane? :-o

housy
09-03-2008, 11:17
Малко сме различните :( Хубава е темата и вярно - почти всички момчета ходят с яки пички само заради секса..SUX На къде отива всичко..

Niakoitam
09-03-2008, 12:09
Ех тия момчета бе. :D
Или всичките,които те обкръжават са от ебачите,което в последно време е мнго модерно да си ебач или ти по някакъв начин ги провокираш.Също трябва да внимаваш със двусмислените намеци.
Но както казах това да си ебач си е много модерно в днешно време и ако не си ебачите те имат за нещо по-малко.Но някой момичета просто си го търсят.Явно за да си по атрактивен трябва да си ебач.Аз бях едно незабелязвано момче в училището.Една година някоя по отракана ме забеляза и изведнъж започнаха да ме забелязват все повече и повече отракани.Славата ми ако може да се каже така започваше да расте правопорцоинално на глупостите ми как ще еба някоя и в каква поза.Момичетата се разтапяха,а момчетата започнаха да решават че съм голям пич.Даже уж несподелената ми любов,защото вече се съмнявам щеше да ме чука в тоалетните ама нещо като се заговори за любов куража и започна да изчезва.Иначе са много обортни някой момичтета...на думи...пък после се чудят от къде им е дошло,защото ако бях от големите ебачи,истинските,щях да успея да я изеба и после щеше мъжете да са гадни.
А аз всъщност не съм никакъв ебач,само се правех,защото така беше по интересно.И на мен пък и на другите.
В момента съм един 22 годишен девственик,защото вярвам в любовта.Сега очаквам ебачите да ме изкарат пълен олигофрен ама аз си знам
За теб от някои предишни твои постове не бях останал с убеждението че вярваш много в любовта,но щом казваш значи е вярно.
Един съвет:Ако търсиш любовта,а не секса я търси сред по непопулярните момчета.Големите свалячи просто искат да "топнат чушката",да направят поредната бройка и после да се хвалят на приятелите и познатите си как са изебали поредната "пичка" и колко са вървежни.Такаче каквито търсиш такива можеш да намериш.Малко сме но все пак има момчета,които вярваме в любовта.Има и разочаровани вече,има и ебачи,който най-често или се водят по модата или са вече разочаровани от любовта,защото и курви има колкото искаш.Те пък от своя страна са вече отчаяли се заради ебачите и изгубили надежда в любовта момичета или водещи се по модата...И така един неспирен кръговрат.

hooliganka89
09-03-2008, 12:21
Малко сме различните :( Хубава е темата и вярно - почти всички момчета ходят с яки пички само заради секса..SUX На къде отива всичко..

Тази демокрация обърка целият ни народ.При социализма ценностната система е била къде къде по-човечна,а сега само гледат да е русо,мършаво и секси,а момчето да е пич с крив бритон и родителите му да са колкото се може по-заможни.Надявам се,че разбирате какво искам да кажа.Аз съм родена 89г. 19 дена след падането на кумонизма и това ме прави демократично дете както повечето посетители на форума.Чела съм за къмонизма и родителите ми са ми разказвали на дълго и на широко и имам представа за голямата промяна в Бг.

mmm_sweet
09-03-2008, 13:03
Малко сме различните :( Хубава е темата и вярно - почти всички момчета ходят с яки пички само заради секса..SUX На къде отива всичко..

Тази демокрация обърка целият ни народ.При социализма ценностната система е била къде къде по-човечна,а сега само гледат да е русо,мършаво и секси,а момчето да е пич с крив бритон и родителите му да са колкото се може по-заможни.Надявам се,че разбирате какво искам да кажа.Аз съм родена 89г. 19 дена след падането на кумонизма и това ме прави демократично дете както повечето посетители на форума.Чела съм за къмонизма и родителите ми са ми разказвали на дълго и на широко и имам представа за голямата промяна в Бг.


+1

Mbp3eJlaH
09-03-2008, 13:16
vij sega avtorke
na skoro 2 priqtelki govoriha za edna tqhna uj dobra priqtelka
govorqt za neq kato dupka s bolesti, za6toto naistina e spala s mn mom4eta, a grada ni e malak i takiva ne6ta lesno se raznasqt.
Kaji mi kak o4akva6 nqkoe mom4e da gleda seriozno na takava ... ai da ne kazvam kakva...
mi edinstveno 4ukane neznam kakvo moje da se iska ot takiva momi4eta... utre 6te ti lepne ne6to 6toto nemojela da stiska krakata si..
tova e polojenieto
onaq e ot moq biv6 klas i na suho nqma da ostane ama ne6to seriozno me samnqva.
uj mom4etata misleli s dolnite si glavi.. ama pone mislim s ne6to, a momi4etata kato nqmat glava kade se napuvat
ni6to li4no cherinke samo otgovarqm 8-)

ProstoAz
09-03-2008, 14:17
Нищо лично и не искам да се засягаш (особено, защото досега съм останала с много добро впечатление от теб.... което ме подсеща - добре дошла отново по страниците на ТийнПроблем.нет)! :) И сега по същество. Моето лично мнение е, че момчетата се пробват при "по-лесните" момичета. Не казвам, че си такава! Но... възможно е да се държиш по-свободно, да се шегуваш с тях, да се обличаш по-предизвикателно и така да ги провокираш по някакъв начин (това за тях са ясни сигнали, че ги искаш). Нормално е момчетата да искат секс от момичетата, но не толкова директно и не всички. Цели 15 момчета - това не ти ли изглежда много? Замисли се как ги провокираш и направи нещо по въпроса. Не казвам да си закачиш табелка "Не ме закачайте, няма да спя с вас", но определено и с поглед можеш да им покажеш намеренията си (или по-скоро липсата на такива).
Успех и... ти си знаеш, не всички са "такива"! ;)

Insane Mc. Looney
09-03-2008, 15:14
Темата ти наистина е много основателна, в последно време навсякъде около мен се лее подобно вулгарно отношение, забелязвам го дори и при приятели и близки за мен хора... Много е глупаво и детско, но както някои по-нагоре спомена май й мина времето на романтиката. Обаче когато някои сложи всички момчета/мъже под общ знаменател буквално ми настръхват косите. Има различни, и може да ви прозвучи самоуверено и дори самохвално но смея да твърдя, че не съм от тези момчета и абсолютно никога не бих постъпил така с едно момиче дори да не знам и един факт за нея, не съм от този тип "Здравей- здрасти, през леглото и довиждане!". Според мен сексът не е нещо което се раздава наляво надясно само защтото ти се е дотаковало, трябва да има чувства, емоций и най-важното - любов и разбирателство между двойката. Не се старая да налагам своето мнение, дори и да ви се стори смешно това е моя начин на мислене относно една тема от "габаритите" на тази. Колкото до авторката, не се безпокой, хората са казали че за всеки влак си има пътници, и дори и да твърдят че свестните момчета са на изчезване, не се отчайваи, не са! Лично твърдение- познавам доста такива.
Хайде, успех в търсенето на идеалния, не се отчайваи, ще си дойде от самосебеси. :)

AR147
09-03-2008, 17:13
Съвсем права е Черинка...вярно момче съм , но и аз не харесвам това ,че по голямата част от нас момчетата сме такива....шибаната мода е такава...всяка втора реклама включва гърди или голи женски тела където и да погледнеш все за секс се говори...шоуто на Слави Трифанов не ,че го гледам ,но когато съм на работа го мяркам понякога повторението и няма един път да не съм чул или видял в предаването му нещо за секс и такива историй...на човек му встръсва просто незнам за другите какво мислят по въпроса...Ето майка върви по центъра и малкото й дете я пита каква е тая снимка на плаката (водка флирт) някфа дупка долу в форма на триъгълник ..и какво да й отговори родителя...?...всичко за секс мисли и говори ....ай малко се отделих от темата за момчетата...шансът да срещне момиче момче/мъж , който да не я иска само в леглото си е изключителен...момче съм логично е да знам какво се говори с мъжката компания....секс секс секс и само секс..... :(

gostut
09-03-2008, 17:18
те... колкото повече сме на сухо и ни режат, толкова по-прости ставаме :D :D шанс

Lacey_66
09-03-2008, 17:21
:-P темата наистина е добра... но незнам какво да кажа верно всичко живо само за секс говори и мисли .... но така са всички или поне повечето ... самото поколение е много развалено ... и немисля че би могло да се оправи нещо ... :? Но аз лично се опитвам да не обръщам много внимение на тва ... такива са си хората ... приемам ги ... :(

tuzaro
09-03-2008, 19:40
ти с тея цици кво искаш, и аз ше се предложа ама по нататък 8-)

Shu7teR
09-03-2008, 19:45
Грешен раздел.

Taraaa
09-03-2008, 19:46
Вярно си е.. Всички (хайде не всички,но много хора) са така .. Какво е това поколениее аз направо в ужас се виждам,всички за това мислят бе.. То както се казва един свестен няма да може да си намери приятел..АА ма хаа

just_my_luck
09-03-2008, 20:48
da.. vsi4ki govorqt za seks.. hormonite qko sa gi hvanali.Ima svqstni mom4eta,no sa mnogo malko i trudnos e namirat,no uspeh dano namerish nqkoi s koito da imash neshto istinsko :)

AnzaRe
09-04-2008, 08:55
Аз за секс не мисля така,че бегайте с тея глупости.

Niakoitam
09-04-2008, 09:55
Не бях влизал отдавна в раздел секс.Сега попаднах на една тема и мога да кажа едно:"Каквото повикало такова се обадило". :)

pavkata91
09-04-2008, 10:39
Insane Mc. Looney Аз го писах.Напърва страница е поста ;-) Много вярни хора има.Но много грешници има. Цяла бъглария..е обгърната от тази...тази чума..отрова няма как да го нарека. То вече като момчетата и момичетата ги е страх от сериозни връзки и са некфи путки че щяло да ги боли като скъсат..за тфа става така. Мене като са ме късали..хуу..щом искаш тъй. :? :? Променете сее..после ще ви е тегаво на вас..

Bubbly
09-04-2008, 11:01
Ами чисто и просто нормално е повечето 17-годишни момчета да мислят мнооого за секс (това дали го практикуват редовно е друга работа :D )Иначе с годините особено над 30 и нещо желанието за секс започва малко по малко да намалява(все едно никой не го знае това ама). А относно намеците- наистина може несъзнателно да си ги предизвикала или пък да са чисто и просто шега. То желанието за секс у мъжете (пък и у жените ест) винаги го е имало (ако си чела Бел Ами и много други виждаш с какво са се занимавали общо взето). Просто сега всичко е по-показно. А да бяха само тези намеци, погледни навсякъде тонове простотия, пошлост, кич, лицемерие, душевна простота, неграмотност, злоба и тн. Няма какво да направиш освен да приемеш всичко каквото е и да помниш, че( както писах наскоро) от време на време тук-там все още се срещат стойносни хора... :D

Bubbly
09-04-2008, 11:05
Insane Mc. Looney Аз го писах.Напърва страница е поста ;-) Много вярни хора има.Но много грешници има. Цяла бъглария..е обгърната от тази...тази чума..отрова няма как да го нарека. То вече като момчетата и момичетата ги е страх от сериозни връзки и са некфи путки че щяло да ги боли като скъсат..за тфа става така. Мене като са ме късали..хуу..щом искаш тъй. :? :? Променете сее..после ще ви е тегаво на вас..
То да беше само България, добре щеше да е... :-D

punkrock
09-04-2008, 15:17
"Глей са кво стаа, ше ме наебеш, после като ме видиш ще получа едно миризливо здравей, кво стаа, яки цици, и кво !? аз пак с кур в уста!?" Вика "Не ве, как ве!? После пак ше се чукаме". ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЙ! Деба плейбоя.


Офф да беееееее ! Мамка им!
Много са нагли и на мен са ми го казвали това! Аз му викам "Ае аз не съм за 1 път не се занимавай" А той ми изтърси "Еми спокойно, то няма да е само за 1 път!"

:shock: :shock: Кво спокойно бе! УЖАС!

И аз наскоро само на такива попадам, а ако намеря някое момче, което да не е чак толкоз нагъл курвар се оказва или прекалено смотан и скучен, или пък пълна лепка!
:-# :-# :-# :-# :-#

soul1199
09-04-2008, 16:08
abe naistina to i s men taka :? abe mom4eta,kvo y4akva6 :?

BaiToq
09-04-2008, 19:52
Еми по темата,глей ся...
как да ти го обясня...не знам...
може би какво ли...
Искаш ли секс с Бай Тоя 8-) :lol:

Vichko0o
09-04-2008, 22:03
Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше ;) Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало :) По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам :D ) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно :-) ! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам ;)

mishmula
09-04-2008, 22:25
То кавалерите умряха с динозаврите :P :P :P Така,че рядко могат да се намерят такива "индивиди", нищо че на повечето ни се искат точно такива

Sladuranka :)
09-04-2008, 22:52
мдаааааааа..с моите скромни 15 ко моа кажа..нооо мн са ми ги говорили такива..колко съм слууушала..ей тоя ся големия (дето ви разпраях последно)ми е казвал 4е даже преди да трагне с някоя парво правели секс..разбрах 4е с него само за малка зарибявка става ама сериозна раута-беги са от тука :D бръщолевил ми е 4е как в 1 връзка секса сплутявал и още повече се влюбвате и бла-бла..донякаде знам кво е..вапреки въззрастта ми са ми говорили мнооого таквиз за тва..ама не съм няква лесна ку4ка като връстничките ми :P знам си мястото ,а за тея-заеби ги и си гледай флирта.ако ли не иска6 тва-4акай мила :-P

cherinka
09-04-2008, 22:56
Аз преди време като си пусках "смешните" теми баш ти черинке ми се подиграваше ;) Има един лаф "всичко се връща" ! Не съм от хората който ще се зарадват на това но както и да е .... Ти си на 17 и вероятно се водиш с хора на твоята възраст, какво очакваш ? Любов ? Хъх при толкова много "ебчи" "женкари" и т.н ще трябва доста да потърсиш за да намериш нещо свястно ..... А пък и 2 седмици момчето се е държало с тебе добре, ми да кажеш да си девствена ок да чакаш години или там колкото искаш .... Но при положение че той се държи перфектно както и ти така и той си има нужди .... Но както и да е минало заминало :) По добре се опитай да спреш да търсиш и точно когато най не очакваш ще почука любовта на вратата ти както казват хората (аз лично не вярвам :D ) ! Намери си някой от "старата школа" нещо 19-20 годишно което да не мисли само за секс .... Не може покрай теб толкова много момчета да няма все 1 свестен .... Все някъде там има едно момченце което те чака, но което не подозираш .... Успех и дано намериш нещо свястно :-) ! Ако ли не отдай се известно време на секса колкото да не "скучаеш" де да знам ... и аз търся тази "любов" но все на дебилни създания попадам ;)
Ти си втория човек, който пише в темата ми, че съм излизала със 17 годишни пикльовци. :shock: Не отговорих на първия пост, ама на тебе ще отговоря.
Извинявай, някъде да съм споменала кой на колко години е? Освен аз!?
-Не.
Ок.
Приеми, че всичко е 20+ ;)
От тоя ми пост, въобще някой ако го прочете, 100% ще тръгнете с обесненията, че били батковци и търсели нещо малко за ебан, понеже нямало някоя на тяхната възраст да им ебе майката :) Това няма да е правилно.
Казах ви, аз с нищо не провокирам хората, абсолютно нищо! Просто такова детенце като мен не може и да се предположи колко сексуален чар притежава в себе си. По нищо не ми личи.
Просто проблема при тях е, че това е техния начин на живот - "Пиене с мацки до зори и приятели добри" и това няма да се промени. Нито от мен, нито от някоя 'какичка', от никой.
"НАЧИН НА ЖИВОТ" добре го запомнете, така както вие трудно ще промените своя начин на живот в момента, така и те. До няква степен ги разбирам защо са избрали да са такива. Както единия каза "Парите въртят света. НА мен друго не ми трябва, защото с пари мога да си купя всичко. ДОРИ И ТЕБ".
Всякви хора ги има..
Явно избранникът ми на сърцето няма да го търся сред тях :)
Благодаря за вниманието :)

BaiToq
09-05-2008, 05:49
То кавалерите умряха с динозаврите :P :P :P Така,че рядко могат да се намерят такива "индивиди", нищо че на повечето ни се искат точно такива

Кавалери???
Ама ти искаш ли кавалер???
Или ще пишеш тема "защо харесвам
лоши момчета дрън-дрън " скоро.
Айде бягай оттука,
всички пишете едно и също...

mishmula
09-05-2008, 07:53
То кавалерите умряха с динозаврите :P :P :P Така,че рядко могат да се намерят такива "индивиди", нищо че на повечето ни се искат точно такива

Кавалери???
Ама ти искаш ли кавалер???
Или ще пишеш тема "защо харесвам
лоши момчета дрън-дрън " скоро.
Айде бягай оттука,
всички пишете едно и също...

хаха не се притеснявай -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=194820
Кво да направа, че не ми харесват простаците

Niakoitam
09-05-2008, 08:28
Е не,не,не.Тая тема се превърна в пълно оплюване на момчета.Едните били ебачи,другите курвари,третите скучни,четвъртите лепки.Е айде стига сега.И ние си имаме недостатъци както и вие.И мен понякога ме е срам че съм от един и същи пол с някой,ама вие вярно си го изкарахте на оплюване.Такива неподготвени изказвания от тоя род понякога ме карат да се замислям дали ебачите нямат право.Понякога...

А cherinka като съм прочел някоя и друга твоя тема и осбено тази в раздел Секс мога да ти изброя най-малко три предполагаеми причини без да те познавам дори,защо"ебачите" ти се лепят като мухи на мед и защо виждат толкова сексуален чар в теб.Ти ги причличаш,та било то и несъзнателно. :) Ако държиш ще изброявам.

cherinka
09-05-2008, 09:47
Добрем, давай.
Направи ми един психоанализ. :-)

sladko_angel4e3
09-05-2008, 10:07
да е всички момчета са станали някви раэгонени само эа секс мислят пффффф и на мен много ми писна от такива "отворковци "!!!!!!!!! :? :?

Vichko0o
09-05-2008, 11:34
Само искам да Ви запитам ? Кога Вие момичета опитахте всичките момчета на света за да си извадите такава поука, че "ВСИЧКИТЕ БИЛИ ЕБАЧИ ОТВОРЕНЯЦИ" и т.н ????? Ма вместо да се биете по главите и да се обяснявате колко много момчета били глупаци хванете сменете малко хората с които общувате ... Щом всичките са такива значи нищо няма да загубите ако ги зарежете :) Сменете средата и може да намерите малка промяна ;) Успех :)

Niakoitam
09-05-2008, 12:18
Добрем, давай.
Направи ми един психоанализ. :-)

Чак психоанализ не мога да ти направя,защото не те познавам,реших вече да избягвам мнения за хора,който не познавам.Не се задържам и много във форума,но ще се опитам да извадя първите три неща,който най много ми бият на очи..Още отсега да знаеш нищо нямам против теб. :)

1.В раздел секс ти каза че си лъгана и не можеш да повярваш на момчетата вече,сега било твой ред и сега след като правиш секс с едно момче изстиваш към него.Не цитирам дусловно.
Не знам как е в Пловдив,но в моя малък град ако някое момиче направи този номер и се разбере,а то несъмнено ще се разбере тук,няма как,момчетата ще решат че няма смисъл да се мъчат и на края ще се почнат да се пробват ебачите с тяхната водеща мисъл "Чукаш и бегаш".
2.Ти каза че двама твои познати са влезнали в тоалетната при теб.Е какво е това нещо как така ще влизат те в тоалентната.Заключваш или затискаш с крак пък нека си тропат.
3.Гледам че понякога във форума пишеш по-маааалко по различен начин.Може и да е на бъзик,но ако го правиш сред тези хора,с който съжителстваш...аз както казах не съм от ебачите,но докато учех,когато така ми говореше някое момиче и се опитваше даже да ме затапи я карах да слезне малко на земята като и"тегля една патка"или и предложа да се ебеме в тоалентната или нещо от сорта,но всичко беше да съм по отгоре.За гаргарата.Така съм правил с много момичета и все пак не съм от ебачите.Така всъщност припламнаха искрите към несподелената ми любов,ама тва е друг въпрос оказах се слаб.
Айде от мен да мине 4.По някакъв начин успяваш да изпъкваш и в тоя форум незнам как ама става
Ааааа,да ти преди каза че обичаш да се изразяваш мението без да те притеснява.Е, в някой момчета това предизвиква агресият към момчета с желание да ги пребият и желание за секс или най малкото бъзици по тая тема с цел да се окажат по отгоре.
Също каза че обичаш да пиеш :) И аз обичам в хубави компании :-D,но това понякога сближава хората и ги кара да не те зимат толкова насериозно такаче подобни бъзици са си напълно в реда на нещата.

Може и да казах истина,може да съм казал и някоя глупост,но така мисля аз,а без да познавам даден човек не се наемам вече да говоря нито добро,нито лошо.

Ако съм успял да ти помогна да откриеш нещо се радвам. :-)

cherinka
09-05-2008, 12:39
Да, бе, така е.
Правичък си ми. :-)
Само, че това с тоалетната - бях си на мивката и се оглеждах в огледалото и смисъл.. точно там където влизат и излизат хора, преди да влезат на 'свещеното' място :)
Иначе са ме накара да се замисля, даже и одеве си говорих с едно момченце на тая тема, че колкото по-свободно се държиш с един човек, толкова по-малко ще те приема на сериозно. А истината е, че по този начин аз чисто и просто се опитвам да се сприятеля с всички онея момчета, и явно моята цел остава неразбрана за тях и явно това си ни е в природата просто все по-трудно да приемаме, че може да сме приятели със срещуположния пол...
Ама ти мани, че и аз не знам какво толкова съм приритала да търся приятелство измежду тях.. просто.. различно е.. всеки го знае.. различно е да се получи някакво разбиране, подкрепа (беден ми е речника от към понятия свързани с приятелството) с мъжете, отколкото с жените, защото от там идва и привличането между двата пола. :-o
Абе, не знам, чудя се ако продължавам в същия дух дали скоро (или било то и след време) ще успея да си постигна целта. 8-)
Само дето е супер обидно за едно момче да му кажеш, че го искаш само за приятел, понеже ще го изтълкува все едно не те привлича като мъж, нито физически, нито някак си.. и за тва им го спестявам и си трая.. трая.. трая.. и си им слушам приказките за секс.. и продължавам да си трая.. хахах

Niakoitam
09-05-2008, 13:31
Искрено ти пожелавам успех.Това не е толкова недостижима цел.ИЗКЛЮЧВАМ ЕБАЧИТЕ.Аз станах "пенсинер" вече и още не мога да разбера,кога искат гадже и кога приятел.Имам една много добра приятелка,с която си пишеме и ми е пообяснила някой неща,защото момичета и момчета сме малко различни по разбирания,но на собствен гръб усетих колко е гадно да ти кажат че те обичат и харесват само като приятел,а ти да си въобразяваш нещо.Все пак мечтата ти е достижима.Виж моята е доста по непостижима.Един ден в близкото или далечното бъдеще да се е получило така че най-добрата ми приятелка и голямата ми любов да олицетворяват един и същи човек.Досега съм останал с впечатлението че според момчетата това е невъзможно,а според момичетата още повече. :)

cherinka
09-05-2008, 14:05
Е, ще се оправиме и ние някой път. :)

megasexy
09-05-2008, 16:57
И какво толкова ? 8)