View Full Version : мойто пиле
http://www.phonesreview.co.uk/wp-content/phoneimages/2008/04/nokia-6120-classic-free-on-t-mobile.jpg
вчера го загубих :( търся утеха.. :-k
g_antonov
09-03-2008, 06:17
Отиди в полицията и го пусни за издирване.
Не е сигурно че ще го намерят ама нали знаеш надеждата умира последна.
след 1 час отивам.. стискайте палци да ми го намерят :-k мн м ие мъчно за него :cry:
xXxScreamxXx
09-03-2008, 06:22
Ех .. жалко :(
но в живота ще загубваш дале4 по ценни неща така 4е не се тормози за телефона ;)
_LacrymoSa_
09-03-2008, 07:26
Мойто пиле вика :razz: :razz: :razz:
jujulinkaa
09-03-2008, 07:30
но в живота ще загубваш дале4 по ценни неща така 4е не се тормози за телефона ;)
+1 :)
Marianella
09-03-2008, 07:40
На мен са ми крали чисто нов телефон в дискотека барабар с цялата чанта . Поне друг път да ти е за урок да внимаваш , такива вещи се пазят като очите си .
krisiiiiito
09-03-2008, 09:00
+2
+2
така е да.. но все пак дано го намерят :(
Ще го преодолееш спокойно ... Потърси навсякаде във вас :) Можеш да го намериш на най-неочакваното място :D :D Аз моя го намерих в хладилника :-D
Ще го преодолееш спокойно ... Потърси навсякаде във вас :) Можеш да го намериш на най-неочакваното място :D :D Аз моя го намерих в хладилника :-D
хммм на панаира във Видин .. все едно да търсиш игла в пясък .. а и вече е изключен, сещайте се какво е станало :?
fenkatakrisi952
09-03-2008, 13:03
Спокойно.През пролетта аз си загубих телефона като бях на екскурзия.
Много пъти звъняхме,но никои не дигаше.И на мен ми беше много кофти.След няколко дни един човек намерил тела ми и се обадил на тате (след като взел номера от указателя на GSMA).Така,че спокойно. =;
sexa_na_kompleksa
09-03-2008, 14:12
хммм на панаира във Видин .. все едно да търсиш игла в пясък .. а и вече е изключен, сещайте се какво е станало :?
На панаира не на всякъде има обхват... обаче най-вероятно някой "събрат" го е гепил...
Има много по ценни неща,но е гадно и аз съм губила 1, а първият ми го откраднаха.Купи си нов. :)
NaNa_SladuRana
09-03-2008, 15:02
моето пиле е същото,но с нова перушина,тоест панелче :D
Yancheto
09-03-2008, 19:22
Хм...звънни няколко пъти...Може да го е намерил някой,който ще ти го върне.
На панаира не на всякъде има обхват... обаче най-вероятно някой "събрат" го е гепил...
почти съм сигурна.. :-x гадове мръсни :-x
mhmhmhmhm
09-03-2008, 20:44
хаха ти си намерила къде да го изгубиш
кой знае кой мангал му се кефи в момента
Заради един телефон .. Мале мале .. Представям си по нататъка в живота какво ще е ..
Заради един телефон .. Мале мале .. Представям си по нататъка в живота какво ще е ..
спокойно няма да се самоубивам :)
mhmhmhmhm
09-04-2008, 09:02
еми кофти си е ,ве
след 1 час отивам.. стискайте палци да ми го намерят :-k мн м ие мъчно за него :cry:
не че нещо ама почти сигурно е че няма да си мръднат и пръста за телефона ти, казвам го от личен опит
не че нещо ама почти сигурно е че няма да си мръднат и пръста за телефона ти, казвам го от личен опит
не дей така.. надеждата умира последна :neutral:
ThePowerOfLove
09-04-2008, 22:26
На един приятел го намериха,но 1 година почти му го държаха в полицията и не го даваха :?
Иначе е кофти :(
Телефона може ВЕДНАГА да ти го проследят по Серийният му номер,стига да му го знаеш
Телефона може ВЕДНАГА да ти го проследят по Серийният му номер,стига да му го знаеш
мисля че го пише на гарнационната карта или на кутията :)
еми кофти си е ,ве
ПО спокойно, не съм казала че не е , но въпреки това нищо не може да се направи .. Знам какво е , защото на мен са ми го крали по улицата .. така че .. Беше ми на 3 дена телефона