PDA

View Full Version : Замислете се..



suitable
09-03-2008, 09:03
Не съм аз човека, който може да ви убеди в правилното, но все пак имам ужасно много отрицателни емоции и по някакъв начин трябва да ги изгубя.. примерно тук.. ще се опитам да отклоня мислите си от проблем като поразсъждавам мъничко..

Искам да насоча темата си към това как момичетата постоянно се оплакват от момчетата и обратното.. може би се подразних от една друга тема, колкото и добре написана да е била.. просто исках да напиша и понякакъв начин да покажа, че именно хората се различават, а не половете..

Момичетата се оплакват, че момчетата искали само секс, че не се интересували от нищо друго.. и дори и да търсят сериозна връзка - сексът е главната им цел.. този "знаменател" е до такава степен приет и сметнат за правилен, че представата на човечеството за един мъж или.. момче е, че той/то търси едно и също нещо, по всевъзможни начини. Постоянно наблюдавам момичета пускащи теми тук, оплакващи се от момчетата, отчайвайки се от всичко заради своето лично мнение - не трябва да е така.. ако сметнем всички за "розови" - такива и ще са.. защо трябва да се тормозите от това какъв боклук сте зарязали, след като можете да тръпнете в очакване от това на какъв сладур ще попаднете. Другото, което исках да спомена е за изневерите.. незнам но имам чувството, че когато слушам някое отчаяно момиче и след това някое също така отчаено момче.. имам чувството, че слушам двама конкуренти опитващи се да убедят себе си и другите в това, което са преживели, без дори и да осъзнават, че грешат, и че се случва на всеки.. казвам конкуренти, защото всеки говори лошо за противоположния пол - съответно момчето за момичето и обратно. Има милиарди хора по света, които са преминавали през милиони премеждия през съществуването си - и точно по този начин са изградили мнение и принципи - всеки човек е уникален сам по себе си.. дори и да се опитва да прилича на някого - той пак си остава уникален. Ако говорим за момчетата - ще започнем с това, че не всички са такива каквито ги смятат момичетата - има и такива, които наистина искат да срещнат, някоя.. която да си обичат.. към която да се превържат, но естествено има и момчета, които не зачитат другите.. пълни егоисти.. лично аз съм виждал момчета, които приемат жените за нещо нисше.. или по-точно - за тях - момичетата са само за секс и техните чувства не са от значение, но всичко опира до това как мислите.. естествено някое момиче ще се обиди от това и ще каже "аа.. ние момичетата.." - това, че ти си такава не означава, че си като другите или, че другите са като теб. Таа.. главната идея на всичко написано досега е, че както момчетата могат да нараняват момичетата - така и момичетата могат да нараняват момчетата.. не трябва да се затваряме в себе си със някое изкривено мнение за света, а трябва да продължаваме напред и да се изграждаме като характер.. знам, че има "пичове", които си мислят, че като си изкарат книжката и си купят кола и живота им е уреден.. знам, че има и "мацки", които си мислят само как да си намерят батко с парички.. но знам, и че някъде там има момчета и момичета, които искат да бъдат обичани.. да дадът всичко за една връзка и да направят така, че да са щастливи не само те а и половинката им..

Извинявам се ако на някои места си противореча или нещо подобно, но просто напираха тези неща у мен и исках да ги изразя по подобен начин..

п.п. има още мнооого неща за разсъждаване, но прсто в този момент не се сещам.. може би след някой друг коментар ще започнат да се "запълват празнините"..

TheLittleAngel
09-03-2008, 09:35
Съгласна съм с теб.

ZuCkI
09-03-2008, 09:36
мн хубав цвят и шрифт си избрала ..... заболяха ме очите на 2 рата дума :?

Ivalinka
09-03-2008, 09:43
много ясно,че е така,но това няма да накара зарязаните да престанат да страдат и да обиждат другия пол...

exclusif
09-03-2008, 10:05
napravila si mnogo hubava tema na men specialno mnogo mi haresa ima mnogo istini v tova koeto si napisala... :)

Cvetito53
09-03-2008, 10:06
LadY-V написа:

napravila si mnogo hubava tema na men specialno mnogo mi haresa ima mnogo istini v tova koeto si napisala...
+1! :-)

MiMcHeToOo
09-03-2008, 10:13
За жалост, твоята тема ще бъде прочетена от малко хора и темите момичета vs. момчета ще продължи. Това е. Всеки в изблик на гняв си мисли, че противоположния пол е виновен за всичко...

suitable
09-03-2008, 10:15
..и ето.. защо си мислите, че само момиче е способно да напише подобно нещо :} .. момченце съм.. но няма значение.. то с тези подписи и изблици на емоции.. как да не ви заблудя..

fUcK_lOv3
09-03-2008, 10:42
Напълно съм съгласна с теб!!! Браво!!!

Bubbly
09-03-2008, 10:56
Замисляли сме се и го знаем отдавна. :)

beautiful_f
09-03-2008, 11:40
Дано има и други хора които биха разсъждавали като теб :)

Victorya
09-03-2008, 11:56
Знаем,знаем,че е така...общи знаменатели,клишета,тривиа лни чувства...Така са ни оплескани представите и животите вече,че даже сами не си ги живеем.Някоя приятелка казала "момчетата са гадни" и сега всички на този принцип ще живеем.Рядко мислим за собствената си вина в живота,за собствените си грешки и за това,че в една връзка винаги има двама-и в доброто и в лошото.Егоизъм,егоцентръзъ м,нарцисизъм...все по-популярни ценности сред младите хора....Всичко е за купуване,всичко е за продаване...всичко се е превърнало в едно голямо Л**но!А хората сме просто черешката отгоре....

hooliganka89
09-03-2008, 12:01
Съвсем естествена реакция.

Lacey_66
09-03-2008, 17:48
Не съм аз човека, който може да ви убеди в правилното, но все пак имам ужасно много отрицателни емоции и по някакъв начин трябва да ги изгубя.. примерно тук.. ще се опитам да отклоня мислите си от проблем като поразсъждавам мъничко..

Искам да насоча темата си към това как момичетата постоянно се оплакват от момчетата и обратното.. може би се подразних от една друга тема, колкото и добре написана да е била.. просто исках да напиша и понякакъв начин да покажа, че именно хората се различават, а не половете..

Момичетата се оплакват, че момчетата искали само секс, че не се интересували от нищо друго.. и дори и да търсят сериозна връзка - сексът е главната им цел.. този "знаменател" е до такава степен приет и сметнат за правилен, че представата на човечеството за един мъж или.. момче е, че той/то търси едно и също нещо, по всевъзможни начини. Постоянно наблюдавам момичета пускащи теми тук, оплакващи се от момчетата, отчайвайки се от всичко заради своето лично мнение - не трябва да е така.. ако сметнем всички за "розови" - такива и ще са.. защо трябва да се тормозите от това какъв боклук сте зарязали, след като можете да тръпнете в очакване от това на какъв сладур ще попаднете. Другото, което исках да спомена е за изневерите.. незнам но имам чувството, че когато слушам някое отчаяно момиче и след това някое също така отчаено момче.. имам чувството, че слушам двама конкуренти опитващи се да убедят себе си и другите в това, което са преживели, без дори и да осъзнават, че грешат, и че се случва на всеки.. казвам конкуренти, защото всеки говори лошо за противоположния пол - съответно момчето за момичето и обратно. Има милиарди хора по света, които са преминавали през милиони премеждия през съществуването си - и точно по този начин са изградили мнение и принципи - всеки човек е уникален сам по себе си.. дори и да се опитва да прилича на някого - той пак си остава уникален. Ако говорим за момчетата - ще започнем с това, че не всички са такива каквито ги смятат момичетата - има и такива, които наистина искат да срещнат, някоя.. която да си обичат.. към която да се прижържат, но естествено има и момчета, които не зачитат другите.. пълни егоисти.. лично аз съм виждал момчета, които приемат жените за нещо нисше.. или по-точно - за тях - момичетата са само за секс и техните чувства не са от значение, но всичко опира до това как мислите.. естествено някое момиче ще се обиди от това и ще каже "аа.. ние момичетата.." - това, че ти си такава не означава, че си като другите или, че другите са като теб. Таа.. главната идея на всичко написано досега е, че както момчетата могат да нараняват момичетата - така и момичетата могат да нараняват момчетата.. не трябва да се затваряме в себе си със някое изкривено мнение за света, а трябва да продължаваме напред и да се изграждаме като характер.. знам, че има "пичове", които си мислят, че като си изкарат книжката и си купят кола и живота им е уреден.. знам, че има и "мацки", които си мислят само как да си намерят батко с парички.. но знам, и че някъде там има момчета и момичета, които искат да бъдат обичани.. да дадът всичко за една връзка и да направят така, че да са щастливи не само те а и половинката им..

Извинявам се ако на някои места си противореча или нещо подобно, но просто напираха тези неща у мен и исках да ги изразя по подобен начин..

п.п. има още мнооого неща за разсъждаване, но прсто в този момент не се сещам.. може би след някой друг коментар ще започнат да се "запълват празнините"..

=; СпоРед Мен ТоВа коетО прОчетоХ БешЕ наЙ смИСленаТа тема ОТ цЕлиЯ форУм ... =D> =D> =D> :mrgreen: НапЪлНо съГлаСна съМ сЪс ВсичКо кАзаНо ... :-) :-) :-) БраВо =; =; :grin:

Lysit0
09-03-2008, 17:58
Много смислена тема,и аз съм напълно сагласна с теб

Boyd
09-03-2008, 18:18
АЗ РАЗБРАХ, ЧЕ СИ МОМЧЕ - четох внимателно.

По темата - прав си, така е. Цялата работа идва от там, че "защо трябва да съм аз виновен, като може да е друг".. Това е пределно ясно на всички, че се опитват да обвинят друг вместо себе си. Отностно тея, които обиждат другия пол са някакви пикли и съответно пикли с мъжки пол. Пределно ми е ясно, че само децата или не само децата, а хората с детско мислене ще обиждат другия пол. Просто възрастта 11-17 (да кажем) е такава, че никой нищо не го интересува и гледат как да се вкарат едни други в леглото.

cherinka
09-03-2008, 18:21
Някой хора ся се забавляват, ебат си наред и подред, а ти тука кво обръщаш внимание на разни глупости..

mir4ovski
09-03-2008, 18:37
mnogo se radvam 4e vse oshte ima hora kato tebe-bravo za temata.no te savetvam da se drazni6 ot temite v tozi forum,zashtoto...prosto ne vinagi e tolkova lesno da prosti6.obvineniqta sa prosto mukata.istinata,4e mnogo malko hora se zamislqt,4e za da se stigne do iznevqra ili do drug problem vuvv vruzkata neshto go e provokiralo.po-lesno e da obvini6 drugiq,no nikoga ne e ednostranna vinata.produljavai da msili6 vse taka,ne se prevrushtai v edin ot masata mom4eta/muje(dokolkoto razbrah si mom4e) :)

FuzzyWuzyy
09-03-2008, 18:58
2 неща не разбрах ? ЗАЩО по-дяволите избирате този отвратителен зелен шрифт който дразни толкова много ??? И защо не ползвате търсачката ? Имаше подобна тема на някакъв тука от форума малко по различна беше но уотевър .... 1-во за да са такива нещата не са ги направили извънземните или животните , АМИ НИЕ !!!!! Така че вместо да опяваш тука кой бил виновен и кой не и да разсъждаваш колко са жалки хората и защо всичко се върти около пари и секс аз ще ти отговоря ! Това е лесният начин да се живее живота ;) Защо трябва някоя изключително красива мадама да учи като луда и да работи по 100 часа седмично за да преживява като може да си хване богат батко ? И защо има толкова разбити сърца ..... ми щото хората си го правят това нещо и ще продължат да го правят защото е по лесно да нараниш някой отколкото да се опиташ да поправиш нещо или да поговориш с човека и да потърсите решение на проблема .... Дай ся да намесим женкарите и курвите и курварите и кво ли още не .... Ми вместо да стоиш и да се чудиш хвани излизай намери си мацка прекарвай си добре .... С тази тема тук няма да поправиш нищо и аз мога да ти гарантирам че 70% от хората отговорили на темата ти са точно това което описваш, но просто тук са "изрядни" и се правят на нещо което никога няма да бъдат .... Едно ще ти кажа - колкото повече мислиш по тая тема толкова по глупав и глупав ще е отговора .... Този проблем няма решение и няма и да има заради факта, че просто българското младо поколение деградира много сериозно и ще става и по лошо и по лошо .....

cherinka
09-03-2008, 19:32
българското младо поколение деградира много сериозно и ще става и по лошо и по лошо .....
Стегни се малко, бе, бате !

FuzzyWuzyy
09-03-2008, 19:45
Както виждаш съм се стегнал не съм седнал да рева тука кой крив кой прав ! Това си е мое мнение и си го изказах! А дали е така ми те си знаят .... и не съм БАТЕ ми просто така ми дойде :) Аре приятна вечер от мене :)

Taraaa
09-03-2008, 19:50
Темата е много добра и дано повечето от регистрираните тук решат да я прочетат.. Макар че колкото и четене да е всичко което е било до сега ще продължава .. Едните ще обвиняват другите и обратно,а това не е правилно защото всеки има поне малка грешка в това което е станало и нека първо намери собствената си грешка и да осмисли всичко и тогава да тръгва да обвинява другия ..Но нали така е по-лесно да обвиняваме другите ...

suitable
09-08-2008, 16:17
Ето ви още малко отвратителен шрифт ;} ..
Споменах за изневерите, но не отбелязах кой знае колко много.. снощи разглеждах темите, на които не съм обръщал внимание и открих една, където едно момиче беше изневерило на приятеля си и там я нападаха с това, че е ку*ва и така нататък.. дори дадох мнение, с което подкрепих един потребител, който и пожела да изпита същото. Разбирам, когато някой сгреши с това.. разбирам, и когато го защитите, защото наистина всеки може да направи грешка, но не беше ли казано, че трябва да правим грешки и да се учим от тях, за да успеем в живота ?.. добре.. какво сме научили от тази грешка.. говоря за тези, които са я допускали.. какво научихте, след като я повтаряте стотици пъти и вече не чувствате действията си като неправилни.. вече не се успокоявате с това, че няма да се повтори или потрети, а с това, че и другите го правят.. какво пък.. Другото, което е - защо трябва да се "учим" на "чужд гръб".. добре, след всичко, дори и да си вземем поука.. и да се поучим от себе си.. какво ще стане с наранения ? - излиза, че докато сме се опитвали да научим действията си до такава степен, че да не ги повтаряме - сме наранили някого и сме го тласнали към отвратителното нещо, което ние сме направили.. след подобни рани - човек се превръща в лицето, което го е наранило.. повтаря грешките му, но този път не без да иска.. или от увлечение, а заради нарастващото в сърцето му отмъщение.. не е достатъчно, че нараняваме, ами и учим другите да го правят.. колкото и да е несъзнателно.. Може ли тези, които са изневерявали да напишат по нещо - как са се чувствали след това, дали го правят по принцип и без да им пука.. пишете..

BaiToq
09-08-2008, 16:21
Браво за темата,
има зеленичко,има размисли,
ПП,сичко си има.
Друг път ще я чета,
но съм съгласен с теб на 88%.

slun4ice_90
09-08-2008, 17:12
И аз те подркрепям,за жалост твоята тема няма да промени нищо... :? Пак ще има разочаровани и щастливи,които да се оплакват и да споделят тук.Обаче ще ги накара да се замислят може би. :-P

sunset_light
09-08-2008, 17:12
Много точно казано!
Не се впечатлявай на тези хора,те ще си продължат,явно им прави кеф,а бе изобщо нека бъдем малко егоисти ,нека си правим кефа,как те си го правят?
;)
Всичко си опира до характера.
Виждала съм много чувствителни момчета,някои момичета се заблуждават защото до преди малко са късали с тях.
Има пък и момичета които мислят само за секс...
До човека си е.
:P

cHooOpiHka___
09-08-2008, 17:44
Замисляли сме се и го знаем отдавна. :)

+1

class
09-08-2008, 17:58
Мислиш се за оригинален ? Айде и аз да сложа зелено или там каквото и да е било ( най-добре ще е розово ) и после да напиша какво разсъждавам ? Ама няма да стане , не за друго , а тука просто ако го напиша това което мисля , половината от посетителите на форума няма да го разберат ... НЕ защото са прости , а защото не са израснали ... тези глупости които пишеш , са толкова дъфкани и още ще бъдат дъфкани , но винаги ще има пари , винаги ще има убийства , винаги ще има изневяра ... НЕ го ли разбираш ? И за какво подяволите си казал в 15 изречения като аз мога това да го събера в 1 ?

Колкото до това колко от тези мнения са искрени - АЗ влизам във ФОРУМА да ви ПЛЮЯ , вие да се нервирате и след това да излезнете на вън ! 8)

suitable
09-08-2008, 18:00
Замисляли сме се и го знаем отдавна. :)

+1

И какво правите по въпроса като знаете всичко ? 8)

suitable
09-08-2008, 18:07
Мислиш се за оригинален ? Айде и аз да сложа зелено или там каквото и да е било ( най-добре ще е розово ) и после да напиша какво разсъждавам ? Ама няма да стане , не за друго , а тука просто ако го напиша това което мисля , половината от посетителите на форума няма да го разберат ... НЕ защото са прости , а защото не са израснали ... тези глупости които пишеш , са толкова дъфкани и още ще бъдат дъфкани , но винаги ще има пари , винаги ще има убийства , винаги ще има изневяра ... НЕ го ли разбираш ? И за какво подяволите си казал в 15 изречения като аз мога това да го събера в 1 ?

Колкото до това колко от тези мнения са искрени - АЗ влизам във ФОРУМА да ви ПЛЮЯ , вие да се нервирате и след това да излезнете на вън ! 8)

Мисля се за оригинален ? - не.. просто искам да водя една смислена тема с някого.. не да седя и да се чудя къде да отида да се напия или кого да пребия.. за предпочитане е нали ? Няма никакво значение с какъв цвят пише човек.. щом ми харесва зеленото - търпиш или не четеш.. ако реша да сложа червено - ще сложа. Какво можеш ? - не ме е грижа.. просто спри да се сравняваш и съчетай позитивното с негативното, до такава степен, че да се намалят отрицателните емоции.. виждам, че си надразнен от това, което пиша и все пак уважавам мнеието ти.. това, че си преживял много и си зрял - не те прави ПРАВ..

Seducti0n
09-08-2008, 19:02
Здравей.
Разсъжденията ти са доста хубави и верни, поздравявам те, че си достигнал до тези изводи и, че си си направил труда да ги споделиш с нас.
Аз много се дразня от общите знаменатели, от това да категоризираш даден човек/независимо от пола/ без въобще да го познаваш, на база чуждото/общоприетото/ мнение...
Няма смисъл от това, постоянно да анализираме околните или да ги упрекваме, само защото наще цели не съвпадат с техните.Няма как да стане, а и не го считам за необходимо.Важно е самите ние да сме наясно с това, какво искаме да постигнем.
Има много наранени хора по света, изоставени, измамени, унижени, използвани, но това не означава, че всеки един наш опит за създаване на връзка ще бъде обречен на неуспех.
Всъщност ние винаги обвиняваме другите за причинената болка, а не си даваме сметка, че именно тя е последицата от нашия избор.Трябва да сме внимателни и на моменти дори пестеливи откъм емоции, трябва да се научим да поемаме отговорността и да си вадим поука за сведем горчивината до минимум!

TheLittleAngel
09-08-2008, 21:53
Мислиш се за оригинален ? Айде и аз да сложа зелено или там каквото и да е било ( най-добре ще е розово ) и после да напиша какво разсъждавам ? Ама няма да стане , не за друго , а тука просто ако го напиша това което мисля , половината от посетителите на форума няма да го разберат ... НЕ защото са прости , а защото не са израснали ... тези глупости които пишеш , са толкова дъфкани и още ще бъдат дъфкани , но винаги ще има пари , винаги ще има убийства , винаги ще има изневяра ... НЕ го ли разбираш ? И за какво подяволите си казал в 15 изречения като аз мога това да го събера в 1 ?

Колкото до това колко от тези мнения са искрени - АЗ влизам във ФОРУМА да ви ПЛЮЯ , вие да се нервирате и след това да излезнете на вън ! 8)

Мисля се за оригинален ? - не.. просто искам да водя една смислена тема с някого.. не да седя и да се чудя къде да отида да се напия или кого да пребия.. за предпочитане е нали ? Няма никакво значение с какъв цвят пише човек.. щом ми харесва зеленото - търпиш или не четеш.. ако реша да сложа червено - ще сложа. Какво можеш ? - не ме е грижа.. просто спри да се сравняваш и съчетай позитивното с негативното, до такава степен, че да се намалят отрицателните емоции.. виждам, че си надразнен от това, което пиша и все пак уважавам мнеието ти.. това, че си преживял много и си зрял - не те прави ПРАВ..

Съгласна съм с това, последното, което каза. Това, че се стремиш да уважаваш мнението на околните, дори и да не ти харесва е добро качество. Аз също се стремя към това. Понякога просто не се получава, но... поне се опитвам, нали?!
Към автора на първия цитиран коментар: Защо смяташ, че форумниците няма да разберат разсъженията ти? Смяташ, че никой не едостатъчно зрял, за да ги проумее ли? Смяташ, че никой не си е изпатил толкова, колкото теб? Ако това е така, значи много грешиш! Има и хора, които без да са си изпатили в живота, са много мъдри и зрели за възрастта си. Това, което авторът на темата пише не са глупости. Вярно, всичко е до болка обсъждано, но никой не прави опити да се промени, да бъде по-човечен, по-добър. Винаги ще има пари и власт, за която някои да ламтят. Винаги ще има убийства и изневери, но винаги могат да станат по-малко от сега, нали?
Това ли целиш като влизаш във форума? Да плюеш хората, да ги нервираш, да си изливаш натрупания гняв върху тях? Много безмислена цел имаш. Дано не е такава и за напред. Не си мисли, че се опитвам да те дразня. Не е това, което искам. Не си мисли, че съм ядосана, защото не съм. Просто се замисли, не е ли по-добре, да се опитваш да промениш нещата поне малко?

ndle
09-09-2008, 06:24
доста безсмислена тема. Ако мислиш, че нещо ще постигнеш с тая тема мн се лъжеш... даже ми звучи се 1 искаш да се направиш на "различен" за да привлечеш внимание... Нещата които говориш г/д са верни, но с нея нищо няма да промениш. няма да промениш мисленето на момичетата/момчетата. няма да промениш възприемането на 2та пола 1 към др. Винаги ще има курви и винаги ще има плейбойчета... и те винаги ще са на мода... защото има достатъчно тъпи хора... таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )

Seducti0n
09-09-2008, 08:36
доста безсмислена тема. Ако мислиш, че нещо ще постигнеш с тая тема мн се лъжеш... даже ми звучи се 1 искаш да се направиш на "различен" за да привлечеш внимание... Нещата които говориш г/д са верни, но с нея нищо няма да промениш. няма да промениш мисленето на момичетата/момчетата. няма да промениш възприемането на 2та пола 1 към др. Винаги ще има курви и винаги ще има плейбойчета... и те винаги ще са на мода... защото има достатъчно тъпи хора... таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )


Толкова ли трудно е, дори хипотетично да приемем факта, че е различен от масата?Не разбирам защо винаги, когато някой си направи труда да напише нещо смислено и да сподели, своите си виждания, веднага бива оплют... :?

ndle
09-09-2008, 09:53
не случайно написах
"таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )"

тфа са толкова общи неща, от които няма никъф смисъл...няма нищо да се промени и по-добре да го знаете ; )

TheLittleAngel
09-09-2008, 10:26
не случайно написах
"таа според мен по-добре си дръж чувствата/мненията в теб и си знай какво виждаш около теб и какво искаш и търсиш : )"

тфа са толкова общи неща, от които няма никъф смисъл...няма нищо да се промени и по-добре да го знаете ; )

Напротив всичко може да се промени, макар и съвсем малко. Стига само да има хора, които да искат и да се опитват да променят нещата. Жалко само, че повечето са до такава степен закостенели, че в нищо по-различно не можеш да ги убедиш. Смятат, че е по-добре да си живеят жалкия животец, тъпчейки на едно място, вместо да вървят напред.

ndle
09-09-2008, 10:40
Права си с желание и упоритост всичко може... но тук вече става въпрос и за народопсихология и тн тн а и едвали с 1 тема във форум ще се постигне нещо :-D

TheLittleAngel
09-09-2008, 15:45
Една тема във форум няма как да промени нищо. По-скоро би била нещо като призив към по-младите хора. А това колко от тях ще се замислят е друг въпрос.

MaMkaMy
09-09-2008, 16:03
Мойте поздравления за темата. Само ми е чудно как така повечето в тоя сайт го знаят това, а никой нищо не прави... У реалния свят има една мода- Секи да наранява колкото може повече другия. Това от известна степен е и от българския ни мандалитет. Момичета които да се отдават изцяло на чуствата си и да държат на тях много малко има,както и момчета естествено.Какво можем да направим? Стоим и чакаме да отмине тая мода и да дойде другата :)