Влез

View Full Version : В най-голямата безизходиза на света сън! помощ!

mnbv
09-03-2008, 14:06
Досега никога не съм попадал в такава ситуация и си мисля, че решение просто няма. Доста е дълга историята, но ще бъда максималко ясен и кратък. Ходя с еднО найстина прекрасно и уникално момиче от 1 год. , но незнам защо и как стана , но ние почнахме само да се караме. Нямаше ден в който да не сме скарани и аз започнах да си мисля че не сме един за друг въпреки, че се обичаме. Аз само я наранявам, почна дори да си мисля за други и тя иска от мен да се променя пробвал съм , но явно докато не почна да я губя няма да мога да я оценя. Тя не спира да плаче и казва,че неможе да жиее без мен и ще се самоубие искам да и помогна но просто няма как да съм този който иска да съм. Ако скъсам може найстина нещо да направи и това ще е най голямата ми грешка можеби за напред. КАКВО да правя да се опитам да бъда този тип който ме иска и можеби ще се променя ? или за цял живот ще живея в няква роля. КАКВО ДА ПРАВЯ?

mon4eto
09-03-2008, 14:13
Ti ako ne iska6 da se promeni6 tova nqma da stane...zatova prosto opitai da ne se kara6 s neq za vsqko ne6to budi po mil i q nakarai da razbere 4e nqma6 namerenie da kasate...abe ti si znae6 kakvo iska6 ... no prosto ti kazvam 4e nqma da se promeni6 ako ti samiqt ne go iska6...aide uspeh :wink: :)

sasha_90
09-03-2008, 14:17
В една връзка винаги има проблеми,макар и да искаме всичко да е розаво.Ако не можете да решите разногласията си и да продължите напред,се разделете.Няма смисъл да си с човек,с когото неискаш!Но прочетох,че ти е казала"ако ме оставиш-ще се самоубия".Не се връзвай на такива думи.Може наистина да го мисли,но е в заблуда,че тези думи ще й послужат за нещо.А ти какво?Ще си цял живот с нея,само,защото заплашва да сложи край на живота си?Я,стига!Не си длъжен.

mnbv
09-03-2008, 14:30
Пробвам това да не се връзвам, но като гледам какво става вече 2 дни да изпада в някакви истерични ситуации почвам да си мисля че може пък и до там да е откачила и да не преценява какво прави .

sasha_90
09-03-2008, 14:33
Пробвам това да не се връзвам, но като гледам какво става вече 2 дни да изпада в някакви истерични ситуации почвам да си мисля че може пък и до там да е откачила и да не преценява какво прави .
Не можеш цял живот да я търпиш!Остави я.Предпочита да я съжаляваш ли?Явно да,но това не е решение.

mnbv
09-03-2008, 14:47
благодаря за съветите определено имах нужда от тях .

Lysit0
09-03-2008, 15:22
Здравей mnbv.Бих те посъветвала да се опиташ да се промениш,знам ,че е трудно,но колкото и да е трудно се постарай да се промениш,защото да загубиш един човек,който казва,че ще умре без теб е наистина много жалко.Сподели с нея,че искаш да се промениш,но че и тя трябва да те подкрепи поне малко,защото ти е трудно.Дано да се оправите.

asasfdf
09-03-2008, 16:12
опитай да се промениш поне малко, стига да е към положително, то си е за теб..ако не можеш, а искаш да сте заедно не само защото те заплашва със самоубийството, тогава я накарай да си мисли, че сте близо до скъсване, сплаши и я ще забрави поне за малко "нуждата" да се променяш..

hooliganka89
09-03-2008, 16:16
Няма да се самоъбие,почти сигорна съм.Много малко хора имат смелоста да се самоубият мисля,че просто те манипулира,тва е.

devil_feel_f
09-03-2008, 16:24
Не бива да се променяш, само защото тя така иска.Ако те обича, ще те приеме такъв, какъвто си.Но не трябва да се карате за глупости всеки ден.Бъди по-мил с нея и и покажи, че държиш на нея.А относно това за самоубийството - май е прекалила със сапунките.Но кой знае ... може пък наистина да опита да се самоубие.

Lacey_66
09-03-2008, 16:55
:( Няма нужда да се променяш ако те обича и неможе да живее без теб .. би трябвало да те приема такъв какъвто си !!! И щом те обича кви са тия заплахи за самоубийства .... едва ли би го направила ... и ако наистина те обича не би тряяло да те заплашва с тва ... че ше се самоубие ... така би те наранила страшно много .... ако го направи .. а това ли заслужават ... хората които обичаме да страдат заради нас ... ??????? :? незнам какво да ти кажа да направиш .. но най добре премисли всичко и се замисли върху тва което казах по горе... :) УспеХ ... :wink:

lubovnicata_na_gangstera
09-03-2008, 17:42
Еми ти сам каза,че я нараняваш значи вината си е в тебе,пък и ти каза че постоянно се карате...явно има някаква причина не е туко така!Щом плаче значи те обича и и пука за тебе!Потърси вината в себе си...и според мене не си струва да късате щом се обичате!Мое мнение

Boyd
09-03-2008, 18:19
Разделете се, за да не страда момичето. Освен ако не си някоя утрепка, която може да играе роли.

HONDA
09-03-2008, 19:27
Не виждам смисъл да си с нея... Щяла да се самоубива... Дрън-дрън... Няма смисъл да си тровиш нервите. Ако я обичаш направи всичко възможно да се промениш, все пак в една връзка се правят компромиси. Ако пък не я обичаш просто й бий шута и това е.

GregoryHouse
09-03-2008, 19:30
Пич имам една много лоша новина....хората не се променят...или те приема такъв или бай-бай ...

beachy_bunny
09-03-2008, 19:47
Абе личи си , че си свястно момче и , че не искаш да я нараниш ... някое друго моче щеше да каже " пф майната и и без мен ще се оправи " Обичаш я , но май тя не те обича и е толкова превързана към теб , че я е страх да не те загуби ... ако те обича значи те обича такъв какъвто си ... и след като 1 година вече сте заедно значи трябва да е свикнала с твоите недостатъци и да те е приела такъв какъвто си кажи и го това ... , но мисля че все пак те обича , защото ако е толкова зле колкото казваш всеки ден караници и тя още да е издървала ... незнам ти си прицини , но най добре е да и кажеш да те приеме такъв какъвто си ем тя вече го е направила де ...

Taraaa
09-03-2008, 19:56
Няма как да се промениш,ако не искаш сам това .. А така като гледам казваш че не искаш за напред да играеш постоянно някаква роля .. така че защо не се разделиш за малко с приятелката ти за около 1 седмица обясни й че е защото се карате постоянно искаш да видиш дали ти си й омръзнал и дали тя на теб, абе ще измислиш нещо и ако след тази 1 седмица чувстваш същото че играеш някаква роля просто й кажи решението си ..

viki_beb4ety
09-06-2008, 06:25
Znachi vidqh temata az sum priqtelkata na tova momche deto e pisalo temata i iskam da kaja da ,che vsichko bih napravila samo i samo da sme zaedno, no iskam da se promeni ,zashtoto toi sega si haresva i drugo momiche, ligavi se durji se stranno durpa mi se ,a sega tova momiche, toi kazva,che prosto iska da e s neq no, ako me izostavi i trugne s neq posle sus sigurnost shte iska da se vurne pri men toi sam mi go kazva tq ne go haresva, a toi misli dali ne pravi greshka kato sega se vrushta pri men i pove4che ne q tursi i ne i pishe poveche kazva che me obicha no sega se sdobrihme i vse edno ne iska da e smen, a nasila hodim veche godina i mesec i polovina i sme nerazdelni, no ako prosto ne se promeni vsichko shte si otide az nasitina nemoga da jiveq bez nego znam, che shte zabravi onazi toi dori ne q poznava prosto i pishe i iska da e sneq neznam kakvo da pravq nemoga bez nego toi mi e vsichko koeto imam i ot nego zavisi denqt hubav li shte mi e ili ne nemoga bez nego da bih se samoubila zaradi nego i ne go plasha i bez tova vse edno ne mu puka che me naranqva pone ne go pokazva iskam si go kakuvto beshe predi daite mi suvet molq vii :( :( :( :(

NaNa_SladuRana
09-06-2008, 06:36
Пич,остави я,явно тя е забравила какво има до себе си.Нали знаеш, "ако обичаш някого го пусни,ако и той те обича ще се върне"
Кой знае може до и влезе акъл в главата и да ти приеме такъв,какъвто си или да осъзнаете,че наистина не сте един за друг,по принцип една раздяла прави връзката по-силна,искай и малко почивка :)

niquetamere
09-06-2008, 07:12
Писна ми вече от разни самоубийци на 15 години.