View Full Version : Какво се учи в 8-ми клас?
В смисъл такъв,само език,БЕЛ и Мат. или всички предмети както преди.
п.п:Става дума за професионалните гимназии(за езиковите то е ясно),че аз тази година съм в такава,ама с професия изискваща засилено изучаване на език! :grin:
Освен езиците, български, математика, музика, изобразително и физкултура. Май са само тея(може да съм пропуснала).
Ами понеже неразбрах добре, но ако си подготве ше учиш само тези горе споменатите, а ако учиш в обикновенна гимназия ще учиш всичко ;) Но иначе спокойно ако не сега в 8 в 9 клас ще учиш биология история география и т.н. за 8 клас :D ;)
Ами точно и аз това се чудя.Сега влязох във елитна професионална гимназия със НЕ(след 7-ми клас),но понеже не е езикова и се чудя дали ще уча всичко.
PepElqShKaAa
09-03-2008, 20:03
ще учиш , къде ще отидеш :lol:
~-Miracle-~
09-03-2008, 20:12
Ох...аз сега ще уча всичко на английски.Иначе 8-ми клас се минава лесно!
А между-другото,аз имах и СИП биология,защото съм Природо-математическа паралелка 8)
Ако гимназията не е езикова се учи всичко ..
Ако гимназията не е езикова се учи всичко ..
Не е така! В нашия град в Природо математическата гимназия също първата година ( 8 клас ) са подгответа и неучат всичко ;) И в езиковата ни гимназия е така и всички други гимназии и училища си учим всичко от 8 клас :)
krisence
09-04-2008, 08:26
Еми при нас ще се учи само езика и български и математика. :) Май при доста е различно, тай че на 15-ти би трябвало да ви кажат. :)
nicolepcd
09-04-2008, 10:33
Аз съм в Езикова гимназия с английски и в 8ми клас имахме 19 часа английски седмично, 3 математика (алгебра и геометрия, там ще си разпределяте... един ден едното, друг ден другото), БЕЛ - ние имахме 2 дни по 2 часа... т.е. 4 седмично... 2 часа ФВС и по 1 час музика и ИИ... И 1 час на класа ... И това беше при нас... :grin:
pOiSoN_kIsS_94
09-04-2008, 13:01
една фр,която сега ще учи в английската в Бургас каза,че са щели да учат само Английски,Български,Матема тика,Физическо,Музика,Рису ане :lol: :lol: и после в 10 вчее учат нормално 8-)
докато аз съм в Търговска гимназия(икономически техникм)и при нас е обратното..първата година ми казаха ,че няма да имаме мн специални предмети,а после ще имаме история,физика и ала-бала един път в седмицата :grin:
lenito_sf
09-04-2008, 13:13
мисля че ако си в общообразователно училище ще си имаш всички предмети а ако си в професионално няма да имаш само музика и рисуване :D
voodoodoll1
09-04-2008, 13:44
Аз съм в професионална гимназия и в 8 клас учихме всички предмети с изкючение на изобразително изкуство 8-)
8ми клас е чиста пародия :-D
Мисля, че ще си учиш всички предмети, но ще имаш повече НЕ от БЕЛ (примерно).
simba007
09-05-2008, 14:24
vsi4ki typi smotani i gnusni predmeti ](*,) #-o :-s
ThePowerOfLove
09-05-2008, 16:02
И аз мисля,че щом е ПРОФЕСИОНАЛНА гимназия ще учиш всички предмети + повече английски..
След 1 седмица ще разбереш със сигурност :?
blue_ice
09-05-2008, 16:17
само за езиковите знам, че се изучава много английски, после има по 4-5 часа за бел и мат, и по 1-2 часа фвс, изобразително и музика
sladkata_bebz
09-05-2008, 21:00
Аз съм в ЕГ с немски и първата година имахме по 22 часа немски,4 БЕЛ,3 математика,1 музика,1 рисуване и 2 физическо на седмица...
но в професинални гимназии се учи вс първата година +засилено изучаване на езика с който си....