Влез

View Full Version : Голяма съм забравана...

make_you_mine
09-03-2008, 19:45
И забравих кой ЗИП записах като първи. Тази година съм 12 клас и нали имаме зипове,единия от който е 3 4аса,а другия 4...е то хууу,ама аз забравих кой записах за повече и кой-за по-малко. Мога ли сега да отида в училищното ръководство и да си поискам документа,за да видя кое съм написала на 1во място? Помня предметите,които съм писала,ама не се сещам за подредбата им и сега не знам кой ще карам повече часове. Дали ще ми дадат досъп до тая информация? Те вече трябва да работят на тези дати самото училище,а ще ми дадат ли да погледна? :?

PepElqShKaAa
09-03-2008, 20:04
еми можеш да отидеш пък дано ти кажат :) не е нещо строго секретно все пак :D

Taraaa
09-03-2008, 20:18
А защо ти е да поглеждаш ? Щом си го написала явно преди си го мислила .. Ако искаш да го сменяш няма да стане

make_you_mine
09-03-2008, 20:21
А защо ти е да поглеждаш ? Щом си го написала явно преди си го мислила .. Ако искаш да го сменяш няма да стане
Ами,защото забравих за кой ЗИП съм се записала за повече часове, с други думи, в кой ще влизам повече...

fifinkathefreak
09-03-2008, 21:08
ЗИП-овете могат да се сменят.А и вие края на мин год само сте подали заявление.Ако не се събере група,даже ще молят някой на който му е все едно да си смени ЗИП-а.А и сте 12ти клас.Ако класната/класният те харесва му извърти номера с кандидатстването.А и защо да не можеш да го видиш - нали ти си го писала,а не шефа на КГБ? ;)