View Full Version : ..ухххххххх к'ъв им е проблема???
TheGirlNextDoor
09-04-2008, 09:21
точно сега почти седница преди училище наще искат да ми променят вечерния час...естествено до по-рано :-x ..какво ще им стане поне до 15-ти да си ми е така #-o ..кажете ми как да ги убедя да не ми го променят поне до у4илиште..ще се побъркам.. :x :( :(
Ако са го решили твърдо надали ще успееш ... Може да направиш сделка поне още 10 дена да си до по-късно , апък после да ти го направят до по-малко. Сигурно е заради училището . Така си мисля де :-D
spongkata
09-04-2008, 09:46
a3 sm v sushtoto polojenie..i nashte mi uvelichiha vecherniq chas i a3 mnogo se qdosvam no nqma kak ..roditeli ! :o
miloto_girl_4e
09-04-2008, 10:21
Наистина е доста тъпо седмица преди да почнем даскало да ти правят вечерния час до по-рано ...
Просто седнете и поговерете, кажи им, че искаш последните дни от ваканцията ти да си ги прекараш хубаво, а не в някакви ограничения..
cLaDyRcHe
09-04-2008, 11:24
of i az s1m taka..kakvo li ne i kazvax na maika mi,no rezyltat nqma6e absolutno nikak1v.nai mnogo nakraq da se skarame i tova e.ve4e se otkazax da i mr1nkam na glavata po cql den i si se pribiram po rano :(
TheGirlNextDoor
09-04-2008, 14:40
аз с мама се разбрах ама баща ми е проблема :-x ...тя ми каза да говора с него спокойно и да му обясня...ама на тва говедо :-x :x :-x :-x
ооо
при мен няма такова животно като баща камо ли
вечерен час
тя майка ми се пребира по-късно от мен така че./... :grin:
TheGirlNextDoor
09-04-2008, 15:04
ооо
при мен няма такова животно като баща камо ли
вечерен час
тя майка ми се пребира по-късно от мен така че./... :grin:
при мен не е добре..ама при теб е прекалено :? :? :?
ниикога не съм се карала с нашите за вечерен час - "когато се прибереш тогава ...то си е за тебе - ти си знаеш"
qg0dkata
09-04-2008, 15:55
Ми и аз никога не съм имала вечерен час, единствено ми казват да не закъснявам.Просто разбирам те..Макар и да не съм го преживявала. Те искат да се стегнеш преди училище, а това са ти последните щастливи дни :( Кажи на баща ти, че искаш да си изкараш поне още една седмица весело с приятели, след това да ти разбраняват.Кажи му колко е гадно, когато си във възраста в която най-много ти се излиза имаш най-голяма нужда от приятели да ти забранява да си навън например след 9:30 /или колкото ти е вечерният час/.. Разбирам, че той иска да направи най-доброто за теб..Но ПОНЕ ОЩЕ ЕДНА..ЕДНА..единствена седмица.. :booooomb:
a pak na mene nikoga ni6to ne sa mi zabranqvali...Samo deto imam 4uvstvoto 4e ne na 22 a mi na 122 da stana pak 6te si mislqt 4e sam na 15 godini..Ama za tova si ima izhod sabrah si bagaja i sega jiveq v dr grad dale4 ot roditelite si...A kolkoto do tvoq problem neznam :)
Ммм... И аз съм така :( Ама си мълча защото и мойте фр се прибират по-рано :( Много тъпо стана :(
Иначе ако нямаш моя проблем поговори сериозно с тях ;) Подкрепям по-горните мнения :)
Вместо да се нервиш и да мрънкаш,че баща ти бил говедо....и...т...н...,седни и поговори с него.Ако беше го сторила,до сега можеше и да сте се разбрали като нормални хора.Кажи му ''тате само до 15- ти септември,след 16-ти ще се прибирам на време''.Може и да подейства.
VikSsit0oy
09-07-2008, 20:10
Ми то по друг начин няма как да си решиш проблема освен да поговорите с баща ти...аз напълно те разбирам,защото при мен е същото.Майка ми винаги ме разбира и не ми прави проблеми за вечерн час,но баща ми...и то каквото каже той това става.В началото на лятото трябваше да се прибирам в 21:30,а сега съм до 20:30...много ми е гадно,защото на повечето ми фр им дават до към 22:00 поне.Онзи ден понеже имамхме панаир в града и исках да ида и аз една вечер и седнах и поговирх и с баща ми,ест с малко помощ от майка ми и той ми позволи до 23:30.Вярно,че на повечето им разрешават и след 12,но все пак си прекарах добре.Пък и изведнъж с 3 часа повече,аз дори до 22:00 не мислех,че ще ми даде...Аз пак си се забавлявам макар и до нищожния ми час и си прекарвам добре.Не е като вечерта,но...всеки с късмета си.Но от сега мисля за другото лято да говоря с него пак и вече не мисля да му се оставя ако ми каже пак 21:30...Все пак ще бъда на 15.Нормално да се притеснява,все пак съм момиче и вечер си е опасно,нооо няма винаги да съм на малкото му момиченце...Кажи и ти на баща си тия неща и му кажи,че нищо не му пречи да ти даде още една седмица да прекараш повечко време с приятелите си,защото после едва ли ще имаш толкова свобно време като сега...Успех ! :-)
girl_in_black
09-07-2008, 20:46
И в крайна сметка на колко си и колко ти е вечерния час?
TheGirlNextDoor
09-07-2008, 21:11
Вместо да се нервиш и да мрънкаш,че баща ти бил говедо....и...т...н...,седни и поговори с него.Ако беше го сторила,до сега можеше и да сте се разбрали като нормални хора.Кажи му ''тате само до 15- ти септември,след 16-ти ще се прибирам на време''.Може и да подейства.
говорих с него като човек..ама не..не го интересувало,че идва училище :o ебаси отношението,чесно :? ..добре,че вашите бащи не са такива ;)