View Full Version : Боли...
mmm_sweet
09-04-2008, 09:58
Mn me e sram... :cry: Prosto...me boli...tam...tolkova me zabolq,samo kato se opitah da si sloja tampon i...nz...tova normalno li e?Devstvena sum,razbira se,no fakta,4e me zabolq tam SAMO OT TAMPON mn me pritesnqva.Znam,4e kogato mama za purvi put e pravila sex mn q e zabolqlo.Kak az da izbegna tova? :-k
Няма как да го избегнеш,а от "само тампон" те е заболяло,защото не си била възбудена.
westggirl
09-04-2008, 10:01
няма как да го избегнеш се пак не е болка за умиране ...но ти от кои тампони си се пробвала да си сложиш ?
mmm_sweet
09-04-2008, 10:02
OB mini pro comfort.Priqteli mi kazaha 4e stavat i za devstveni
:-k
westggirl
09-04-2008, 10:02
Как така ще си слагаш тампон като си девствена ти нормална ли си :lol:
е може ако са на об тези с двете капчици те са малки и попринцип няма проблем :)
DaRk_AnG3L
09-04-2008, 10:05
ima tamponi i za devstveni :)
mmm_sweet
09-04-2008, 10:05
Ako samo ot edno malko tampon4e me e zabolqlo mnogo,zn i pri sexa 6 e taka,no sig pove4e,nali?
westggirl
09-04-2008, 10:08
Ako samo ot edno malko tampon4e me e zabolqlo mnogo,zn i pri sexa 6 e taka,no sig pove4e,nali?
е не се знае защото ако си с човека в който си сигорна и те възбуди достатъчно невярвам да имаш такива проблеми но пак ще има болка неможе да се избегне
От едно малко тампонче те боли,защото си била суха и тясна.
vaseto0o
09-04-2008, 10:33
Ако приятеля ти е с 18-20 санта не си преставям :?
girl_in_black
09-04-2008, 10:34
Била си суха и невъзбудена, нормално е да те боли от тампона.И при секс ще боли, ама няма да е болка за умиране.
Love0nlyMyself
09-04-2008, 10:56
Няма как да го избегнеш,а от "само тампон" те е заболяло,защото не си била възбудена.
+1
vaseto0o
09-04-2008, 11:01
Че вие кво, преди да си сложите тампона гледате яки батковци за да се възбудите ли :shock:
exclusive__16
09-04-2008, 11:24
+1 6te se oprai kat praish sex ;)
CocainCocktail
09-04-2008, 12:18
Само като го видях и се възбудих...перфекна овална форма,копринено покритие,идеално на дължина и здраво конче...слагам си само тези тампони защото ме възбуждат.....злееее сте многоооооооо :lol: :lol:
Xrisenceto
09-04-2008, 13:10
+1
s_E_x_Y_y_Y
09-04-2008, 21:37
еее омисли си че щом всички правят секс значи не е болка за умиране ,пък и само в началото ще е так,ии предполагам си зависи и от човека с който ще го направиш ако е достатъчно опитен ще направи така че минимално да те заболи ;)
mmm_sweet
09-08-2008, 10:35
zn trqq da se vuzbujdam vseki put kogato vidq tampon,taka li? :razz: Zn problema e v tova,4e ne se vuzbujdam :D
sextazy_baby
09-08-2008, 15:52
Мила,секса е много по-различно нещо,там си доставяш удоволствие а не болка
+1 6te se oprai kat praish sex ;)
:shock: Моля ви се като не разбирате не се изказвайте така!
Аз съъм ползвала тампони много преди да си изгубя девствеността!
За какво я храниш,като ти самият си доста необразован. Поне като не знайш си трай.Какво като е девствена?! Естествено,че може да използва тампони.
По темата .. Не знам защо толкова те е заболяло,но най-вероятноо е защото си била притеснена и съм почти убедена,че не си го поставила правилно. Защо преди тампона,някой път докато мастурбираш например .. не опиташ да поставиш пръст там долу.Така хем ще си възбудена. Ако успееш тогава значи можеш и с тампона. Спокойно всеки първи път е кофти. Просто бъди по-внимателна и по-търпелива. Докато не бях правила секс още използвах даже O.B. Normal и никога ни съм имала проблеми. А първият път също ме боля, въпреки че използвах мини. Просто се отпусни и успех! :)
`SunFlower`
09-08-2008, 19:05
и аз имам сходен проблем....при мен тампон не иска и не иска да влезе :-D та отказах се от тая идея...смисъл уж влизаще ама мн болеше и така ;д иначе каквото такова...сефтето ще мине...мен и от пръст много ме боли..ама се свиква. Просто,когато решиш да правиш секс избери човек,който супер много държи на теб,за да си сигурна,че ще внимава и няма да бърза....пръсче,две...постепе нно никой не е казал ,че ще стане за ден-два....ще посвикнеш с контакта на нещо там :-D и ще мине....в крайна сметка знам ,че ще боли...ама няма да умра я :Д мисли си как после ще ти е кефче :oops:
Neftochimic
09-08-2008, 19:12
ако ще правиш секс ще та посъветвам, първо да се отпушиш с една клечка за зъби или за уши..... :razz: :lol: :D :)
Няма как да избегнеш да те боли!
love'sux..
09-11-2008, 14:20
mmmmm shto ne probvash da se povuzbudish malko predi da si slojish tampon...taka moe i da ne te boli tolkova 8)
ReBEELdE
09-11-2008, 14:25
Do avtorkata-6to ne si polzva6 dobrite stari damski prevrazki s krilca makar da ne ti e komfortno na 100% s tqx :? :? :? :?
gavro64eto
09-11-2008, 14:26
parvona4alno 6te te boli no 6te se opravi spokoino
zn trqq da se vuzbujdam vseki put kogato vidq tampon,taka li? :razz: Zn problema e v tova,4e ne se vuzbujdam :D
едва ли някой се възбужда като види тампон :?
става въпрос че при първия път(когато правиш секс)ако си възбудена ще е по-различно :?
MUXAXAXXAXAXAX SITGA DE NQMA DA YMRESH I MEN ME BOLQ I VS GI E BOLQLO AMA E PRIQTNA BOLKATA KATO UTSHYMQVA STIGA DE BEBE TAKOVA MI TO PRI Razjdane e oshte po golqma bolkata ama maika ti ne e umrqla nali i ta e rodila :razz: