PDA

View Full Version : проблем ;(

Marto_92
09-04-2008, 19:27
значи ... днеска с приятелката ми пробвахме за първи път да го направим .. на мен за първи ноо тя го е правила с бившия си .. и се притеснявах дали няма да се огелпя .. тя каза няма страшно .. но .. незнам от притеснение ли какво .. той леко спадна .. не до края .. а просто леко спадна и неможах да го вкарам .. а и без туй в др стая беше сестра и тя на прекъсна ии нищо нестана .. станаа ми супер най гадното :( .. тя каза няма нищо .. всичко се случва .. но на мен ми стана супер гадно и ... :( .. може ли да ми кажете това според вас от какво е :( аа и второто тяя неиска с презарватив .. та някой правил ли го е първия пъб без ... и къде сте свършили .. направо незнам вече :( .. някой испадал ли е в такива ситуаций

mysterious93
09-04-2008, 19:31
ми сигурно е нормално да ти спадне от притеснение че ти е за 1 път,а и като си знаел че не сте сами..но моля те не й се връзвай на акъла да го правите без презерватив страшно е рисковано :x

anonimen88
09-04-2008, 19:31
Пръскай го по 3 пъти на ден със светена вода и ще се оправи.

Lysit0
09-04-2008, 19:34
Напълно нормално е да е спаднал,от стрес и притеснение.Другият път просто се отпусни ;)

Bellatrix
09-04-2008, 19:34
МАЦКАТА ИСКА БЕЗ КОНДОМ!!!!??? :shock: :shock: :shock: Пич, не се съгласявай, освен ако не искаш бебе или венерическа болест.
А иначе, спокс, нормално е, на много момчета им спада първия път особено, ако са леко притеснени. Успокой се и си мисли за нещо приятно. И по добре за пръв път уреди някъде, където няма други хора освен вас двамата.

FlipY
09-04-2008, 19:37
Xuв спин :? това е достатъ4но

s3xy
09-04-2008, 19:50
МАЦКАТА ИСКА БЕЗ КОНДОМ!!!!??? :shock: :shock: :shock: Пич, не се съгласявай, освен ако не искаш бебе или венерическа болест.
А иначе, спокс, нормално е, на много момчета им спада първия път особено, ако са леко притеснени. Успокой се и си мисли за нещо приятно. И по добре за пръв път уреди някъде, където няма други хора освен вас двамата. 8)

g1rl4eto_
09-04-2008, 19:51
Xuв спин :? това е достатъ4но
+1

vaseto0o
09-04-2008, 19:54
анонимен вече дразниш с тая вода :)

ell_ownz
09-04-2008, 19:57
bez prezervativ... OMFG!!!!! Ima milioni veneri4eski bolesti, a i da svarshish izvan neq, ima veroqtnost da zabremenee, ne se li nay4ihte??? E, ima go i varianta ako iskash da stavash bashta :lol: are "yspeh" :?

snike
09-04-2008, 20:01
spox tova e ot pritesnenie a na priqtelkata ti sigorno i e po hubavo bez prezervativ no ti ako moje6 i kaji da ne pravite bez ako pyk ne stane ti sam 6te useti6 kogato doide semennata te4nost i 6te se drypne6...uspeh \:D/

pampers
09-04-2008, 20:04

въйй стига с тази светена вода във всяка тема само това повтаряш! :-x

По темата: опитай се да я обедиш да го напрайте с кондом, поради хиляда причини.. една от тях е , че ти сигурно няма да можеш да се контролираш по простата причина че си неопитен.. 8) :? А за спадането не се безпокой на всеки се случва, и другия път недей се притеснява толкова нали все някога ще трябва да го напраиш за пръв път.. просто явно времето е дошло :)

sexapilkata
09-04-2008, 20:18
[color=violet]Според мен е нормално да ти спадне - по простата причина че си се притиснил че не сте сами ... другия път гледай да сте сами :P а за това дали без презервативче - амиииииииии ако искаш СПИН или ХИВ давайййййййййй ма по добре не рискувай пич - ако иска без кондом прати я при друг :-D :-P

paradiso
09-04-2008, 21:00
pravi go s1s prezervativ !!! 6toto edin frend ot edna takaa putka det iskashe bez hfana gabi4ki ima tolkova mn riskove

Virgin
09-04-2008, 21:01
А иначе, спокс, нормално е, на много момчета им спада първия път особено, ако са леко притеснени. Успокой се и си мисли за нещо приятно. И по добре за пръв път уреди някъде, където няма други хора освен вас двамата.

+1

ChocoPuma
09-04-2008, 21:22
Ооо не го прави без презерватив!!!Хем че ти е за първи път и не се знае дали ще го изкараш на време,хем болести нещо ала бала,просто забрави...а иначе-да може да е от притеснение,но недей да му мислиш толкова много!Остави се на чувствата,на изживяването,въпреки че ще ти е за първи път,мисли си че си по - добър от предишния и така нататък.Използвай имаджинейшън,мисли само позитиф тингс,недей да се сдухваш ;),успех от мен и приятно изкарване 8)

no_baby
09-05-2008, 05:28

BuBiTy
09-05-2008, 05:50
Човек не спичай! Възприеми сеска за забавление не се задълбочавай кво ще си помисли тя! и дали ще едоволна от размера и дали ще се представиш добре! просто се забавлявай С ПРЕЗАРВАТИВ! ако неискаш проблеми!

GabisiTa
09-05-2008, 07:18
]

+1

Love0nlyMyself
09-05-2008, 08:07
абе ти не слушай приятелката си без презерватив да не станеш татко на тези години :x пък и веднъж почнеш ли без особено ако ти е първия път нема да искаш повече и презерватив да видиш послушай ме

а другото е от притеснение вместо да се впрягаш съсредоточи се да го надминеш онзи и да станеш по добър

vaseto0o
09-05-2008, 10:19
http://yoursmiles.org/tsmile/forum/t1251.gif
Недей без капут :(