View Full Version : влюбен, и скъсан
Ghost_Rider
09-04-2008, 21:25
ситуацията е следната - запознах се с едно момиче на един рд - харесахме се, забивахме се и след няколко дни вече осъзнах че супер много я харесвам, признах и го - и тя каза че има чувства към друго момче и че най-вероятно нищо няма да излезе ако тръгнем... Просто работата е там че супер много я харесвам и не мога да спра да мисля за нея - и искам да си я върна и да я накарам да забрави за оня!!! какво да направя?? помощ...
dreaml1nd_
09-04-2008, 21:29
Като за начало не и се натискай...щото така си намаляваш шансовете...
Разбери дали има шанс с другия и ако има ... остави ги..
ако нямат шанс...давай ама по-спокойно ;)
Ghost_Rider
09-04-2008, 21:32
еми аз я питах за него - и тя каза че още не са си били изяснили отношенията....
mishmula
09-04-2008, 21:38
Според мен се отдръпни.Веднъж вече си и признал,че не ти е безразлична, защо трябва да я притискаш, а и внимавай да не остане с впечатлението, че си готов на всичко заради нея, че може да те прави глупак като те разиграва
Vichko0o
09-04-2008, 21:43
Срежи си вените и пусни още една тема в тоя форум :D
да я оставиш?... ами замисли се че щом ти е казала че за нея нямате бъдеще то тва означава: " НИКОГА НЯМА ДА СМЕ ЗАЕДНО!" та ако не си разбрал да ти кажа че единствено ще й досаждаш ще й развалиш може би бъдещата връзка с харесваното момче и освен да те намрази и заебе още повече нищо друго няма да стане 8)
Според мен се отдръпни.Веднъж вече си и признал,че не ти е безразлична, защо трябва да я притискаш, а и внимавай да не остане с впечатлението, че си готов на всичко заради нея, че може да те прави глупак като те разиграва
това ше е най-разумното, нека тя дойде при теб!
Ghost_Rider
09-04-2008, 22:38
e аз кво - да си чакам като някой идиот тя да се върне - а ако никога не се върне?
Срежи си вените и пусни още една тема в тоя форум :D
Ехх много си лош, ейййй!
По темата - просто няма как да я накараш да те хареса, виж как ще се развият нещата с другото момче и ако не стане нищо действай ти, но докато двамата се забиват не им пречи!
Ghost_Rider
09-04-2008, 22:57
ами там е работата, че си нямам идея - кой е тоя другия - не го познавам!
Има ли желание - има и начини, дано ме разбереш какво искам да ти кажа! :wink:
Prophecy
09-04-2008, 23:06
ситуацията е следната - запознах се с едно момиче на един рд - харесахме се, забивахме се и след няколко дни вече осъзнах че супер много я харесвам, признах и го - и тя каза че има чувства към друго момче и че най-вероятно нищо няма да излезе ако тръгнем... Просто работата е там че супер много я харесвам и не мога да спра да мисля за нея - и искам да си я върна и да я накарам да забрави за оня!!! какво да направя?? помощ...
Не си единствения , аз съм с нещо подобно.. само че нз дали има друг :(
hatercrew
09-04-2008, 23:34
сгази го с валяк ( и тва е идеч бтв) и все пак по добре я остави за малко.. момичето и без тва е достатъчно объркано и не му е лесно ,че да му се налага да мисли и за теб и твойте чувства ... нека се изяснят нещата и си пробвай късмета пак :)
Млати я яко докато не
се съгласи да е с теб.
pandelka
09-05-2008, 07:05
Не можеш да го промениш..набий си го в кухата глава.
_LacrymoSa_
09-05-2008, 07:09
:?
cHooOpiHka___
09-05-2008, 07:40
ostavi q da is izqsni ne6tata...
devil_feel_f
09-05-2008, 07:47
Остави я.Казала ти е, че няма да имате бъдеще според нея, така че най-добре си останете само приятели.А и да не би светът да свършва с нея?
Whyniser
09-05-2008, 11:46
Да бе има и шанс нейния приятел да му фрасне две баници у бързината.А и тази поговорка не важи в тук (в България освен ако не си некое богаташче,мафиотче и т.н. :razz: )
Да бе има и шанс нейния приятел да му фрасне две баници у бързината.А и тази поговорка не важи в тук (в България освен ако не си некое богаташче,мафиотче и т.н. :razz: )
Всеки има различна гледна точка :wink: Мисля, че поговорката е доста добра за случая и мисля, че намира приложение във всяка страна :):):)
Whyniser
09-05-2008, 11:57
Всеки има различна гледна точка :wink: Мисля, че поговорката е доста добра за случая и мисля, че намира приложение във всяка страна :):):)
То хубаво ама виж момчето започва със фал,а това не е хубаво.Още един картон и отива на скамейката :razz:
То хубаво ама виж момчето започва със фал,а това не е хубаво.Още един картон и отива на скамейката :razz:
8-) 8-) Ам аз за това го посъветвах да яостави за малко, та да види дали ще се полу1ат нещата с оня Принц! 8-) 8)
Whyniser
09-05-2008, 12:07
8-) 8-) Ам аз за това го посъветвах да яостави за малко, та да види дали ще се полу1ат нещата с оня Принц! 8-) 8)
Аз пък се самнявам.Тя сигурно започва да се опознава с оня Принц и нашето момче има лош усет за време :razz: . Тя си му е казала един вид "Fuck Off" (нищо лично приятелю,но я остави момичето да си се любува на Принца ) 8-)
Аз пък се самнявам.Тя сигурно започва да се опознава с оня Принц и нашето момче има лош усет за време :razz: . Тя си му е казала един вид "Fuck Off" (нищо лично приятелю,но я остави момичето да си се любува на Принца ) 8-)
Ейй оспамихме темата, еййй 8-) 8-) 8-)
sasha_90
09-05-2008, 12:19
Не се занимавай с нея и с такива като нея.Защо ли?Уж,харесва друго момче,а се е забивала с теб.Нейните чувства са лъжливи.Бягай от такива?Ами представи си,че бяхте тръгнали и в същото време се беше забила с друг?По-добре ли щеше да се чувстваш.Трябва да се радваш,че си далеч от нея.