View Full Version : хах беше малко странно :D
VilleBaby
09-05-2008, 17:49
С най-добрата ми приятелка отидохме на купон с наши приятели :) обаче бяхме единствените момичета :D :D по едно време едно от момчетата каза , че нямаме смелост да се целунем...ние обаче го направихме :) но не да кажем 1,2,3 пъти...някак си поглеждахме се и веднага се целувахме :D знам , много момичета са се целували с техни приятелки без да са обратни де :D :D ноо това ми е странното , че стана поне 30 пъти :lol: дайте мнение ...
П.П - Не съжалявам изобщо , просто е щуро :D :P
TheGirlNextDoor
09-05-2008, 17:52
м според мен не сте обратни а сте искали да направите впечатление и да привличете вниманието в/у себе си :) ..ама не е тва начина да ви обърнат внимание ;)
KillSwitchEngage колко ли ще е яко ако не мислиш само за секс а? :-D
инече според мен няма нищо лошо аз съм го правила няколко пъти и то с различни момичета....и KillSwitchEngage имам предвид целуването а не секса :)
Еми викайте ме и мен
и да се почваме,кво да ти кажа :grin:
Ivalinka
09-05-2008, 18:07
и на мен първият път ми се стори странно,ама после свикнах :D :-D
Bellatrix
09-05-2008, 18:22
KillSwitchEngage колко ли ще е яко ако не мислиш само за секс а? :-D
инече според мен няма нищо лошо аз съм го правила няколко пъти и то с различни момичета....и KillSwitchEngage имам предвид целуването а не секса :)
хха-ха е не беше смешно шото освен за секс пари коли жени кво да мислим в тоя ебан свят? за любов ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Да, добре би било. Хубавите момичета си знаят цената, пускат трудно и трябва дори и любов (да не повярваш), за да ги спе4елиш.
По темата: Няма лошо и аз съм се целувала с приятелки и по дълго. Но все пак не прекалявай, да не изглеждаш като курва. :-D Има и по добри начини да спечелиш внимание. ;-)
xXxScreamxXx
09-05-2008, 18:26
ахахаа .. абе тфа не е бил на4ина да се направите на интересни но както и да е .. не , не сте обратни ;)
TheGirlNextDoor
09-05-2008, 18:32
ахахаа .. абе тфа не е бил на4ина да се направите на интересни но както и да е .. не , не сте обратни ;)
начина е да си изчукат с някое момче? :lol:
Whyniser
09-05-2008, 18:37
начина е да си изчукат с някое момче? :lol:
Щопък не.За момчето ще е сбъдната мечта.3 моми и 1 момък.Бая,че се озори ама може да вика за подкрепление. :oops: :razz: :lol: :D
според мен е било купон и не е значело почти нищо :grin: не сте обрати мн ясно, било е за забавление :-P
Jumbie483
09-05-2008, 18:48
Пияни ли бяхте ? :-D
Ние с фр ми на един купон (пияни) участвахме в състезание за най-дълга целувка с език между момичета :D и взехме, че спечелихме :smt006 :grin: :D :D
aka6a_vamp
09-05-2008, 18:49
ахххххх как ми е писнало от такива като вас......но скоро и тва 6те спре да прави впе4атление,6тото все пове4е моми4ета го правят...
gree_girl
09-05-2008, 19:05
м според мен не сте обратни а сте искали да направите впечатление и да привличете вниманието в/у себе си :) ..ама не е тва начина да ви обърнат внимание ;)
+1
scoobydors
09-05-2008, 19:07
+1 :-D