Влез

View Full Version : една изповед

elllle
09-05-2008, 20:56
Zdr.Nqma da opisvam nadalgo i na shiroko vrazkata mi s edno momche ,koeto she otbelqzvam s Ц.She kaja samo che hodim ot 3 godini i otnosheniqta ni sa imali i spadove i vazhodi,i vse pak kato cqlo do tazi vecher beshe krasiva i spokoina.I eto sega zapochv istinskiq razkaz.Като повецхето хора аз сасхто имам регистрации в саитове за запознанства и един ден в този саит (преди нчколко дни) poluchi saobshtenie ot edno momche ,che gajeto mi me e lagalo prez vsichkoto tova vreme kaza sashto i citiram "toi pravi haus ,a ti si slqpa"Sega v glavata mi se vartqt hilqdi misli,piitam se vazmojno li e kogato sme s nqkoi da si izgrajdame svoi sobstven svqt i da me vijdame che chovekat do nas ne e tova koeto nie mislim che e.,Vazmojno li e da badesh s nqkogo godini i da mu prichinqvash tova,kak bi moglo da naranqvash drygiq kato moje samo s dumite "iskam da sam i s drygi momicheta ,mislq che e nujno da sme sami"moje da spestish tolkova mn salzi i nedoumeniq.Az mislq che kogato si s nqkoi predi vsichko trqbva da go uvajavash a posle vs ostanalo da go obichsh i cenish,zashtoto lubovta e prehodna no uvajenieto si ostava,a sega uvajenieto mu kam men go nqma ,zashtoto otricha nqkoga da e izneverqval i se kalne che me obicha.az znam che me obicha,no az ne iskam takava obich,ne sam na 30 che da se primirq s tova che maja do men me laje.Az bih jelala toi da si priznae majkata che e imalo nqkoq iznevqra i chesno she mu kaja evala ti si pich,predpochitam i imam nujda toi da mi kaje ,otkolkoto da nauchvam ot razni mesta sluchaino.Jiveq s nqkakvi neqsni neshta ,i iskam vsichko tova da svarshi ,kak ne razbira che mn poveche me naranqva kato krie vsichko ,s koeto se e provinil ,vmesto da mi priznae taka she se uspokoim i dvamata.Nqma s kogo da spodelq vsichi tezi tolkova lichni misli ,zatova go napravih tyk.mn bih se radvala ako nqkoi ot vas me posavetva ili mi napishe kakvo misli.Hora naistina sam obarkana i na raba na nervite si

MoonAngel
09-05-2008, 21:01
За съжаление и такива неща се случват. А малко са мъжете, които имат смелост да ти го кажат в очите. И да наистина много често живеем в измислен свят, много различен от действителността. Бих те посъветвала да поговориш с него, а той ако е човек и те уважава би трябвало да ти каже всичко. След това реши сама какво искаш да направиш със себе си и с връзката ви.

Giaaa
09-05-2008, 21:06
Как ще нямаш с кого да споделиш? толкова време си с един човек и (вярно малко си предубедена към него сега,но..) не можеш да му споделиш какво чувстваш и какво искаш от него? моята връзка е още в разцвета си,скоро с приятеля ми направихме година и няма нещо,което да не сме си споделили.няма тайни.и ако искаш да запазиш връзката,то не трябва тя да се гради върху измами.моят съвет е да отидеш при въпросния човечец дето толкова те кара да страдаш сега и да му кажеш всичко което ти се върти в главата,да крещиш,да спориш,да настояваш да ти признае..естествено може и да не е виновен,но обедиш ли го че не си ли признае и по-късно разбереш от някъде и този път си обедена че е вярно,то тогава край..разбере ли го ще си каже,ако ли не,то тогава не е достоен за теб.знам че така като го казвам звучи лесно "не е за теб,оставяй го като не си признава" , знам какво ще ти бъде,трябва да си много силна и да не се оставяш от любов да си с него.защото това не е любов,а навик който след време ще забравиш,за да намериш някой,който ще може да сподели живота си с теб.това може и да е твоето момче,но тепърва следва да разбереш дали е така.. успех :) :-)

crazy_lazy_girl
09-05-2008, 21:33
Как ще нямаш с кого да споделиш? толкова време си с един човек и (вярно малко си предубедена към него сега,но..) не можеш да му споделиш какво чувстваш и какво искаш от него? моята връзка е още в разцвета си,скоро с приятеля ми направихме година и няма нещо,което да не сме си споделили.няма тайни.и ако искаш да запазиш връзката,то не трябва тя да се гради върху измами.моят съвет е да отидеш при въпросния човечец дето толкова те кара да страдаш сега и да му кажеш всичко което ти се върти в главата,да крещиш,да спориш,да настояваш да ти признае..естествено може и да не е виновен,но обедиш ли го че не си ли признае и по-късно разбереш от някъде и този път си обедена че е вярно,то тогава край..разбере ли го ще си каже,ако ли не,то тогава не е достоен за теб.знам че така като го казвам звучи лесно "не е за теб,оставяй го като не си признава" , знам какво ще ти бъде,трябва да си много силна и да не се оставяш от любов да си с него.защото това не е любов,а навик който след време ще забравиш,за да намериш някой,който ще може да сподели живота си с теб.това може и да е твоето момче,но тепърва следва да разбереш дали е така.. успех :) :-)

Felisha
09-05-2008, 21:58
Значи, доколкото разбрах ти си получила съобщение в сайт за зпознанства от момче, че гаджето те е лъгал... еми първо що му се връзваш на този, щот може да се опитва да ви скара, да се пошегува също и т.н... на едно момиче се сещам скоро и бяха пратили СМС от този тип и тя също полудя но не след дълго се оказа че е било ебавка. На твое място не бих си правил толкова бързи изводи :)

sladur4etyYy
09-05-2008, 21:58
е ти сигурна ли си 4е тва което ти е написал оня е вярно?! :-o

zaraaa
09-05-2008, 22:58
За съжаление и такива неща се случват. А малко са мъжете, които имат смелост да ти го кажат в очите. И да наистина много често живеем в измислен свят, много различен от действителността. Бих те посъветвала да поговориш с него, а той ако е човек и те уважава би трябвало да ти каже всичко. След това реши сама какво искаш да направиш със себе си и с връзката ви.

+1

Love0nlyMyself
09-06-2008, 08:05
Значи, доколкото разбрах ти си получила съобщение в сайт за зпознанства от момче, че гаджето те е лъгал... еми първо що му се връзваш на този, щот може да се опитва да ви скара, да се пошегува също и т.н... на едно момиче се сещам скоро и бяха пратили СМС от този тип и тя също полудя но не след дълго се оказа че е било ебавка. На твое място не бих си правил толкова бързи изводи :)

AnChItOoOo
09-06-2008, 08:17
Ами като се замисля от една страна не може да се вярва на някой непознат....защото всеки може да ти каже това....и аз мога...не казвам че това момче лъже....просто поговори приятеля си и му кажи,че искаш истината....че така ще се чувстваш много по-добре.А ако той пак ти каже че не ти е изневерявал мисля че можеш да вярваш повече на него от колкото на някакво момче от сайт за запознанства.Все пак 3 години не са малко време :)