View Full Version : Глезите ли гаджетата си?
FreeSpirit
09-06-2008, 11:36
Аз попринцим си глезя фр-те, та понякога затова ми се качват на главата...ами вие угаждате ли им ?
Не говоря да правите това което ви се каже и да ви командват, ами за такива дребни неща дето може и без тях, но ни е приятно да ги правим :)
anichkaaaa
09-06-2008, 11:40
Момичетата имаме нужда от внимание :grin: Но не прекалено ... тогава е задушаване :D А иначе ... кой не обича да го глезят :oops: :-)
PsychoPatt
09-06-2008, 12:11
Момичетата имаме нужда от внимание :grin: Но не прекалено ... тогава е задушаване :D А иначе ... кой не обича да го глезят :oops: :-) Аха, а момчетата изобщо не се нуждаят от внимание... :shock: :shock: :shock:
anichkaaaa
09-06-2008, 12:15
Момичетата имаме нужда от внимание :grin: Но не прекалено ... тогава е задушаване :D А иначе ... кой не обича да го глезят :oops: :-) Аха, а момчетата изобщо не се нуждаят от внимание... :shock: :shock: :shock:
Е ОМГ... аз говоря от гледна точка на момичетата щото аз съм момиче :D Всеки се нуждае от внимание много ясно .. хах :)
Момичетата имаме нужда от внимание :grin: Но не прекалено ... тогава е задушаване :D А иначе ... кой не обича да го глезят :oops: :-)
mhmm taka sii e :grin:
Доставя ми удоволствие да глезотя някого, да го лигавя ^^ Отвътре си ми идва... и обичам да карам хората да се усмихват...
*тва е различно от лизане на подметки, защото от др. страна не обичам да ме командорят и да очакват от мен като вярно кученце да изпълнявам - тва вече е унижение*
И междудругото - възвръщаемост4life
ImmortalForever
09-06-2008, 12:33
Ба да!Кфот са го глезили у тях до 5 годишна възраст! Кфо е тфа?Връзка между интелигентни хора или "леличке дай да ям" в детската градина...Ай с лиглиьовци не мога да се разбирам.. :smt001
Да,много глезя и това ми е грешката.
Ама какво да направя,такъв съм си :)
:D Малее.. много!
Не знам какъв трябва да е, ако се опла4е от липса на внимание.
Но и мен ме глези много, така 4е...
MakeMeLaugh
09-06-2008, 13:12
Не. :)
Аз не обичам да глезя, нито да ме глезят :)
Просто моето момиче заслужава всичко и аз се опитвам да й дам всичко, но без илзлишни разглезвания, пък и тя не е такъв тип :-P :-P
Може би трябва да се разберат критериите
за глезене-за мен са:
подаръчета,цветя,жестове,в имание,
плащане на сметки...
sextazy_baby
09-06-2008, 13:36
Да,но не кой знае колко,че иначе има опасност да ми се качи на главата
UNrealPoWeR
09-06-2008, 13:59
Ба да!Кфот са го глезили у тях до 5 годишна възраст! Кфо е тфа?Връзка между интелигентни хора или "леличке дай да ям" в детската градина...Ай с лиглиьовци не мога да се разбирам.. :smt001
я па тая ква е проста... баси галоша майка. Искам да няма други момичета като теб!!! махни че е грозна ама е и с смотан характер... НЯМА ДА ИМА ЛЮБОВ ЗА ТЕБЕ НЕ И ОТ НОРМАЛНО МОМЧЕ...
purple__love
09-06-2008, 14:48
ami da ponqkoga...no e s granici...inu4e e dosadno!
Глезя си приятеля,защото го заслужава :)
М аз не глезя никой. :? На мен ми угаждат дори момчета,с които не ходя. :-D :smt003
Bellatrix
09-06-2008, 16:58
глезих , глезих , глезих , едно време ... качиха ми се на главата , лъгаха ме , мамиха ме... ся вече никоя не глезя и съм "корав" в очите им , да знаех още в началото че добрите нямат шанс :-o
Чудно ми е какво ли са ти причинили та си се отчаял толкова от любовта? :? Трябва да е било нещо наистина гадно... :? :? :?
JoeBanana
09-06-2008, 17:03
мда, позволяам й да яде пастърма веднъж месечно http://store2.data.bg/kiromastikata/mrPower.gif
според мен е достатъчно
Глезя го, разбира се. Че кой човек, който е влюбен, не обича да глези половинката си?! В крайна сметка колкото давам аз, толкова дава и той, затова не ми пречи да го глезя, а и знам, че той не би ми се качил на главата.
Единствено една приятелка я глезя. За друг не може да става на въпрос.
П.П. Гле'йте значи к'ва била работата! Момичетата имат нужда от внимание, НО НЕ прекалено много - тогава е ЗАДУШАВАНЕ!!!!
i_hate_you_but_i_love_you
09-06-2008, 19:34
Глезя го, разбира се. Че кой човек, който е влюбен, не обича да глези половинката си?! В крайна сметка колкото давам аз, толкова дава и той, затова не ми пречи да го глезя, а и знам, че той не би ми се качил на главата.
+1 Взе ми думите от устата :-D
cherinka
09-06-2008, 19:56
Съгласна съм с бай тоя :)
Аз не мога да глезя.
Не ми идва от вътре...
renesanZ
09-06-2008, 21:35
аа голяма съм глезла.Обичам да глезя и да ме глезят.
krem4et0
09-07-2008, 06:07
Гледам си го, но не го глезя. От какъв зор? Да не съм майка му, която го е глезила? Напротив-искам от сега да му е ясно, че в нашето бъдещо семейство ще се грижим 1 за друг, но не и да се глезим. И ако някой трябва да е глезен във връзката, то това е нежната половинка. Глезен мъж=лигльо. Предпочитам да казва, че жената го гледа добре и е доволен от нея, но не че го глези. Що се отнася до мен няма да го оставя гладен, но това не значи, че ще му нося подноса с ядене пред телевизора....
HardlyAwakened
09-07-2008, 06:53
Аз попринцим си глезя фр-те, та понякога затова ми се качват на главата...ами вие угаждате ли им ?
Не говоря да правите това което ви се каже и да ви командват, ами за такива дребни неща дето може и без тях, но ни е приятно да ги правим :)
Винаги ужадам, дори да не ми е приятно ... ма напоследък няма гаджета :?
cHooOpiHka___
09-07-2008, 07:34
HE te me glazat.. :D :D :D
As dosta si glezq gadjetata ama posledniq pat ne polu4avah izobshto sashtoto... tarpqh q 1 mesec i q odrqzah... :? :? :?
Mnogo obi4am da me glezqt osobeno kato priqtelkata mi si igrae s kosata mi naprao zaspiam :) :) :grin: