PDA

View Full Version : КЪДЕ СА НАЙ-ЯКИТЕ ПУТКИ???

alenka
09-06-2008, 14:24
В кой град (или част на България) са най - яките путки според вас? :grin:

natedog
09-06-2008, 14:33
Ми аз познавам 1 дето прави с 90 кг за путка ... ГАБРОВО !!! :grin: :grin: :grin: :grin:

alenka
09-06-2008, 14:39
варнаааа :grin: с бронзов тен , пекани от всякаде ей тва е варна :P

bibo
09-06-2008, 14:39
ми в Пловдив днес примерно към 18-19 часа на центърчито е пълно с нацицицорени,напудрени и нафукани мастии...за мен тва е града..иначе съм чувал че в плевен били много...
а за лятото то се знае - на морето разбира се.. :grin: :grin:

DoPye
09-06-2008, 14:51
каде е това Ямбул кога им пуснаха тока кога и жени проимахте

DoPye
09-06-2008, 14:54
каде е това Ямбул кога им пуснаха тока кога и жени проимахтеТА ЕБА В МАЙКАТА Е, ПЕДЕРАСТ, ТАКА СЕ КАЗВА, ПУТКА МАЙНА, СКАПАН ГЪЗОБЛИЗ! ТАМ ЖЕНИ НЕ ЗНАМ ДА ЛИ ИМА, АМА АКО ТЕ НАБАРАТ ДИВИТЕ СЕЛЯНДУРИ, ШЕ ТИ СЕ ИСКА ДА НАМЕРИШ МАШИНА НА ВРЕМЕТО И ДА НАКАРАШ МАЙКА ТИ ДА НАРПАВИ АБОРТ!

айдееее сички на село

Love0nlyMyself
09-06-2008, 14:56
каде е това Ямбул кога им пуснаха тока кога и жени проимахтеТА ЕБА В МАЙКАТА Е, ПЕДЕРАСТ, ТАКА СЕ КАЗВА, ПУТКА МАЙНА, СКАПАН ГЪЗОБЛИЗ! ТАМ ЖЕНИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА, АМА АКО ТЕ НАБАРАТ ДИВИТЕ СЕЛЯНДУРИ, ШЕ ТИ СЕ ИСКА ДА НАМЕРИШ МАШИНА НА ВРЕМЕТО И ДА НАКАРАШ МАЙКА ТИ ДА НАПРАВИ АБОРТ!

AРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МЛЪКНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ СВИНЬОООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООО :-x :-x :-x :-x :-x

DoPye
09-06-2008, 14:57
ЕБРЕ ДЕБРЕ :) :) :) :) :) :) :) незнаех че на село има интернет

DoPye
09-06-2008, 14:58
Флъууд+Спам=БАН

Love0nlyMyself
09-06-2008, 14:59
каде е това Ямбул кога им пуснаха тока кога и жени проимахтеТА ЕБА В МАЙКАТА Е, ПЕДЕРАСТ, ТАКА СЕ КАЗВА, ПУТКА МАЙНА, СКАПАН ГЪЗОБЛИЗ! ТАМ ЖЕНИ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ИМА, АМА АКО ТЕ НАБАРАТ ДИВИТЕ СЕЛЯНДУРИ, ШЕ ТИ СЕ ИСКА ДА НАМЕРИШ МАШИНА НА ВРЕМЕТО И ДА НАКАРАШ МАЙКА ТИ ДА НАПРАВИ АБОРТ!

AРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МЛЪКНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕ СВИНЬОООООООООООООООООООО ООООООООООООООООООООООО :-x :-x :-x :-x :-xЛАПАЙ ТОПА И СЕРИ ЛАЙНА В ТИГАНА!

абе ти не залужаваш да живееш бе то по пропаднало и изродско момиче/момче не бях виждала честно ! ходи на село при баба си и дядо си да пассеш овцете .. ДАНО ТЕ ИЗЯДАТ ТАМ БЕ СУПОЛ СМОТАН

DoPye
09-06-2008, 14:59
w8 m8 че майкати ме вика

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:00
w8 m8 че майкати ме вика

недей да ходиш да не земеш да хванеш въшки от нея :?

DoPye
09-06-2008, 15:01
w8 m8 че майкати ме вика

то нали ако отида ше треа да си обрасна топките ьхахахахахахахаа

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:02
w8 m8 че майкати ме вика

то нали ако отида ше треа да си обрасна топките ьхахахахахахахаа

сичко треа да си обръснеш точно така :? :?

DoPye
09-06-2008, 15:02
w8 m8 че майкати ме викаТЯ Е САМО ТВОЯ! НЕ МЕН МИ Е ДОВЕДЕНА! ТАЯ ПЪРШИВА МАСТИЯ МАЙКА ТИ МИРИШЕ НА ЛАЙНА!

брат бих ти написал нещо ама ще е много брутално ще го запазя за себе си може би ако ме подразниш още малко може да го напиша

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:03
w8 m8 че майкати ме вика

недей да ходиш да не земеш да хванеш въшки от нея :?ОБЛИЖИ КИРЛИВИЯ АНАЛ НА ДЯДО СИ и ЦУНИ МАЙКА СИ В ВУНЛИВАТА УСТА!

е сега няма да да направя както правиш ти .. нема да стана като теб ! тук удари на камък сри

Just_House
09-06-2008, 15:04
По темата във Варна са много яки момичетата 8)
а извън темата superdick ти си малумен самоубий се ще направиш услуга на човечеството.

cSSiE
ламер смотан там на клавиатурата има едно копче викат му "caps lock" вземи го натисни, че почваш да нервиш ти, големите ти букви и тъпия ти Ямбол. То си личи, че си от село по това, което пишеш ... няма нужда ..
Що се отнася до темата Сливен Варна
ПС. автора на темата можеше да напише момичета, а не путки .... много тъпа дума ...

Love0nlyMyself
w8 m8 че майкати ме вика

то нали ако отида ше треа да си обрасна топките ьхахахахахахахааТИ ТОПКИ НЯМАШ, МАНГО! щЕ ПИТАТЕ ЗАщО - ЗАщОТО ГИ ОТРЯЗАХ, ПАНИРАХ ГИ, ЗАВРЯХ ГИ В ПЪРДЯЛНИКА НА БАщА МУ И НАКАРАХ МАЙКА МУ ДА ГИ ИЗЯДЕ, ДОКАТО СИ ТЪРКА ПАЯЖИНЯСАЛАТА СИ МИНДЖА, ВИЖДАЛА САМО ХУЯ НА СОБСТВЕНИЯ СИ БАщА! :lol:

абе ти от ромското племе ли произлизаш бе ?! имаш същия характер като тях ... бас ловя че и навъншен вид не оставаш по-назад :-o

DoPye
09-06-2008, 15:05
w8 m8 че майкати ме вика

то нали ако отида ше треа да си обрасна топките ьхахахахахахахааТИ ТОПКИ НЯМАШ, МАНГО! щЕ ПИТАТЕ ЗАщО - ЗАщОТО ГИ ОТРЯЗАХ, ПАНИРАХ ГИ, ЗАВРЯХ ГИ В ПЪРДЯЛНИКА НА БАщА МУ И НАКАРАХ МАЙКА МУ ДА ГИ ИЗЯДЕ, ДОКАТО СИ ТЪРКА ПАЯЖИНЯСАЛАТА СИ МИНДЖА, ВИЖДАЛА САМО ХУЯ НА СОБСТВЕНИЯ СИ БАщА! :lol:

аха тука интелигенцията е огромна направо блика то така на село кои да те учи на нещо освен да пасете овците друго няма какво да правите а да и да пасете трева!!!

CocainCocktail
09-06-2008, 15:06
Охрана тука няма ли....

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:06
w8 m8 че майкати ме вика

недей да ходиш да не земеш да хванеш въшки от нея :?ОБЛИЖИ КИРЛИВИЯ АНАЛ НА ДЯДО СИ и ЦУНИ МАЙКА СИ В ВУНЛИВАТА УСТА!

е сега няма да да направя както правиш ти .. нема да стана като теб ! тук удари на камък сриУДАРИ СИ ЕДНА ЧЕКИЯ НА ГРОБА НА БАБА ТИ :D

ми то акто ти нямаш на кво поне аз да свърша работата :)

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:07
w8 m8 че майкати ме вика

абе ти от ромското племе ли произлизаш бе ?! имаш същия характер като тях ... бас ловя че и навъншен вид не оставаш по-назад :-oМИРИШЕ ТИ ГЪЗА

то си мирише от тебе :-o

DoPye
09-06-2008, 15:07
Охрана тука няма ли....

отпуска са

DoPye
09-06-2008, 15:08
ламер смотан там на клавиатурата има едно копче викат му "caps lock" вземи го натисни, че почваш да нервиш ти, големите ти букви и тъпия ти Ямбол. То си личи, че си от село по това, което пишеш ... няма нужда ..
Що се отнася до темата Сливен ВарнаАКО ТЕ НАБАРАМ, ШЕ ТИ ВКАРАМ ЧИНЕТО ДИРЕКТНО В СТОМАХА,ЧЕ ДА СИ ПРАВИ КОМПАНИЯ СЪС СЕМЕТО, КОЕТО МАЙКА ТИ Е ИЗПОВРЪщАЛА В МАНДЖАТА И ТИ ГО Е ДАЛА ДА ГО ЯДЕШ!

ццццццц

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:08
а извън темата superdick ти си малумен самоубий се ще направиш услуга на човечеството.ПОЗДРАВИ МАЙКА СИ И БАщА СИ! :lol:

той поне има такива

деба лайното дето си се родило бе :x

DoPye
09-06-2008, 15:10
няма сми от нерви с олигофрен може ли да се общува или със селянче остави го там да ходи по нивите с говедата и да си татаника някоя стара градска песен

cSSiE
09-06-2008, 15:10
Що се отнася до темата Сливен ВарнаАКО ТЕ НАБАРАМ, ШЕ ТИ ВКАРАМ ЧИНЕТО ДИРЕКТНО В СТОМАХА,ЧЕ ДА СИ ПРАВИ КОМПАНИЯ СЪС СЕМЕТО, КОЕТО МАЙКА ТИ Е ИЗПОВРЪщАЛА В МАНДЖАТА И ТИ ГО Е ДАЛА ДА ГО ЯДЕШ!
голям си бияч в форума ве дечко

DoPye
09-06-2008, 15:11

цццццццТАКА ПРАВИ АНАЛНАТА ТИ КЛАПА, ДОКАТО ТЕ ИЗНАСИЛВА ОНЯ ТРАВЕРС СЕСТРА ТИ

колко оригинално предполагам те е заболяло главата докато го измислиш ходи храни прасетата че вече е време

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:12
а извън темата superdick ти си малумен самоубий се ще направиш услуга на човечеството.ПОЗДРАВИ МАЙКА СИ И БАщА СИ! :lol:

той поне има такива

деба лайното дето си се родило бе :xБАщА ТИ Е БРЕМЕНЕН, ИЗРОДИ НРАД СИ, ПУТКО ВЪШЛИВА! И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ МАХНЕШ БРАДАТА!

аз да не съм майка ти ве урод грозен верно бе голям си отворко по чата ама то като не можеш на живо интернета идва на помощ :)

cSSiE
09-06-2008, 15:13
тез лафчета дядо ти ли ги каза или докато кисна 24/24 на компа се сети лафер бияч ебач голема работа си ти хахахахахахаа

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:13
голям си бияч в форума ве дечкоБАщА ТИ НАЙ - ДОБРЕ ТЕ БИЕ С ТОПКИ ПО ГЪЗЕЦА :D ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО СТЕ ИЗРОДИ! НА САПУН!

твоето акто гледам какъф са те направили по и от изроди сте :?

DoPye
09-06-2008, 15:14
голям си бияч в форума ве дечкоБАщА ТИ НАЙ - ДОБРЕ ТЕ БИЕ С ТОПКИ ПО ГЪЗЕЦА :D ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО СТЕ ИЗРОДИ! НА САПУН!

айде бързо 'е влак за Auschwitz тръгва след малко

DoPye

цццццццТАКА ПРАВИ АНАЛНАТА ТИ КЛАПА, ДОКАТО ТЕ ИЗНАСИЛВА ОНЯ ТРАВЕРС СЕСТРА ТИ

колко оригинално предполагам те е заболяло главата докато го измислиш ходи храни прасетата че вече е времеСПРИ ДА СЕ НАБИВАШ НА ВИБРАТОРА НА БАщА СИ!

1688

Just_House

той поне има такива

деба лайното дето си се родило бе :x

За разлика от теб нормалните хора имаме родителите който ни научават на принципи, но ти като си израстнал в сиропиталище където други деца са те малтретирали и са те използвали за да задоволят сексуалните си желания и ти се правиш на пълен селски бек какъвто си и се мислиш за интересен като пишеш такива простотии който явно си ги изпитал защото никой не е толкова болен.
П.С. Направи си услуга не пиши повече защото се излагаш.

DoPye
09-06-2008, 15:15
тез лафчета дядо ти ли ги каза или докато кисна 24/24 на компа се сети лафер бияч ебач голема работа си ти хахахахахахааМАЙАК ТИ МИ ГИ КАЗА, ДОКАТО И ПРОБИВАХ ДУПКА В ПРЕГРАДАТА МЕЖДУ АНАЛА И ВАГИНАЛА! СЕГА ВЕШЕ ИМА ПРЕХОД :D

правиш по 3 правописни грешки само в една дума хахаха

cSSiE
09-06-2008, 15:16
чакай сега си пусна яките лафове остана да ни набие през форума .... да ни обеси пребие ..... опасен той ...

schhhhhhh
Абе SUPERDICK, много си отворен нещо :? .Що не вземеш да млъкнеш,че и без т`ва не казваш нищо смислено,поне не се излагай ( макар че повече от това не знам дали може ).То и от постовете ти личи,че си един от бъдещата интелигенция на Святия български народ.

Тъпак. :? :? :?

alenka
БАМ! На кой му пука, че знаеш псувни, а нямаш повод да ги използваш и си търсиш такъв. Ако спреш да учиш тея простотии, ще ти остане малко място в тиквата да помислиш по темите в които пишеш. бтв да те светна, че всеки който иска може да прочете тея простотии в сайтовете, не мисли че си оригинален, като ги копваш и пействаш тук. Боклук! сигурно си някое 12 годишно лапе, което няма майка да го възпитава. А тоя сайт явно няма модератор :-x

cSSiE
09-06-2008, 15:17
тез лафчета дядо ти ли ги каза или докато кисна 24/24 на компа се сети лафер бияч ебач голема работа си ти хахахахахахааМАЙАК ТИ МИ ГИ КАЗА, ДОКАТО И ПРОБИВАХ ДУПКА В ПРЕГРАДАТА МЕЖДУ АНАЛА И ВАГИНАЛА! СЕГА ВЕШЕ ИМА ПРЕХОД :D

правиш по 3 правописни грешки само в една дума хахаха
детето едва стига до клавиатурата как искаш .. без грешки .. хахах

cSSiE
09-06-2008, 15:19
не ти ли свършиха лафчетата, бе Дечок :lol: :lol: :lol:

cSSiE
09-06-2008, 15:21
Абе SUPERDICK, много си отворен нещо :? .Що не вземеш да млъкнеш,че и без т`ва не казваш нищо смислено,поне не се излагай ( макар че повече от това не знам дали може ).То и от постовете ти личи,че си един от бъдещата интелигенция на Святия български народ.

Тъпак. :? :? :? ХАХАХА, ТАЗИ КОСМАТАТА И ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ВРЕ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! ОТИВАЙ ДА ЦЕПИШ ДЪРВА И ДА ПРАВИШ КОМПОТИ, ЧЕ ИДВА ЗИМА!
ми тя е толкова права, колкото ти си тъп и ограничен и няма да стане нищо от теб в бъдеще, но виж проблема не е в това, че си тъп, а че не го осъзнаваш ;]

cSSiE
09-06-2008, 15:23

Тъпак. :? :? :? ХАХАХА, ТАЗИ КОСМАТАТА И ТЯ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ВРЕ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ! ОТИВАЙ ДА ЦЕПИШ ДЪРВА И ДА ПРАВИШ КОМПОТИ, ЧЕ ИДВА ЗИМА!
ми тя е толкова права, колкото ти си тъп и ограничен и няма да стане нищо от тебе в бъдеше, но виж проблема не е в това, че си тъп, а че не го осъзнаваш ;]ДЖОБНИТЕ МИ ПАРИ СА ПОВЕЧЕ ОТ ЗАПЛАТАТА НА ОНЯ КИРТАК БАщА ТИ ЗА 5 ГОДИНИ! УМРИ В ЛАЙНА, НЕГРО!
какво бачкаш бе хахахах неска от мама и от тати 2 лева за закуска и айде на даскало хахахахаа хахах виж се бе смешник спри ми лафиш ела ми пускай лафовете на 4 очи бияч

schhhhhhh
09-06-2008, 15:24

Ей дечко,вземи си пий хапчетата и успокой малко нервите,защото почваш да ме дразниш :-x .Кво се прайш на интересен?! Много ти знае устата в чата,обаче на живо сигурно яко спичаш 8-) .Цепиш ли?! :-o Ааа да,ти си едно 12-годишно лапе с развинтена фантазия и болен мозък.Познах ли? :?

Ае спри се вече,че нервиш.

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:26

твоето акто гледам какъф са те направили по и от изроди сте :?
ИМАШ СПЕРМА ПО ПРЪСТИТЕ И НЕ РАЗБРАХ КАКВО ИСКАШ ДА КАЖЕШ! ИЗПОЛЗВАЙ САПУН, ЗА ДА Я МАХНЕШ!

а ти а се изкъпеш краво грозна .. те сигурни и гаргите като те видят ти се смеят бе !

cSSiE
09-06-2008, 15:27
казах спри да ми лафиш боклук Виждам колко си смел в нета цял ден киснеш недоразвит пубер. Не пуша и не пия Айде изчезни ограничен ямболски селяк То вярно цигански град....

DaRkAssaSyN
09-06-2008, 15:27
A TAKA UMRETE SI V LAINATA UMRELI PEDERUGI PO4VAM SUS TUPOTO I AZ < I SE PRISUEDINQVAM KUM SUPERDICK !
i samo da napi6a otnosno po temata NAI QKITE PUTKI SA V STZ ! VUV PLD XODIX ZA 10 DENA , OT TIQ 10 DENA SAMO V DISKOTEKATA I TO POSLEDNATA VE4ER VIDQX 2-3 XUBAVI INA4E KAKTO VIKA6 OT 18-19 4ASA NQMA PUTKI PO CENTURA ! VUV VARNA GI IMA AMA NE SA 4AK TOLKOVA XUBAVI ! TAKA 4E NAI XUBAVITE GRADOVE SI OSTAVAT STARA ZAGORA I PLEVEN !

DA GO DUXATE POD VODA DA NE SA DIGA PRAX NEKROFILI !!! :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097 :smt097

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:28

Ей дечко,вземи си пий хапчетата и успокой малко нервите,защото почваш да ме дразниш :-x .Кво се прайш на интересен?! Много ти знае устата в чата,обаче на живо сигурно яко спичаш 8-) .Цепиш ли?! :-o Ааа да,ти си едно 12-годишно лапе с развинтена фантазия и болен мозък.Познах ли? :?

Ае спри се вече,че нервиш.ГЛЕДАЙ ДА НЕ СИ СТРОШИШ РОШАВАТА ГАЛВА В МРЪСНАТА ТИ КЛАВИАТУРА! ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НАВЪН! ЗАСТОЯЛИЯТ ЖИВОТ НЕ ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ!

абе добре чек да те питам са ... ти с тия идиотщини на мн оборотен ли се праиш ве дечко ?! мама още не те е научила да си връзваш обувките тръгнал да се дърви през чата ХА-ХА :razz:

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:30
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗКАЗВАШ НА СЛАБО ВРЕМЕ! МЪЛЧИ, СМУЧИ СИ ПРЪСТА НА КРАКА И ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВИ ИСТИНСКИЯТ ИГРАЧ!

на тебе не ти ли стигна тази излагация че търсиш още и още ве овцо ... бегай в некой цирк да играеш заедно със събратята си (маймуните) :x

cSSiE
децата от детската градина се събраха Само като гледам какво пишете и с тоз Caps lock ми става ясно Макс. 15 години Излезте ад видите слънце Изверги грозни
Довиждане от мен

Love0nlyMyself

Ае спри се вече,че нервиш.ГЛЕДАЙ ДА НЕ СИ СТРОШИШ РОШАВАТА ГАЛВА В МРЪСНАТА ТИ КЛАВИАТУРА! ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ДА ИЗЛЕЗНЕШ НАВЪН! ЗАСТОЯЛИЯТ ЖИВОТ НЕ ТИ СЕ ОТРАЗЯВА ДОБРЕ!

абе добре чек да те питам са ... ти с тия идиотщини на мн оборотен ли се праиш ве дечко ?! мама още не те е научила да си връзваш обувките тръгнал да се дърви през чата ХА-ХА :razz:ДНЕС МИ СЕ МОЛЕШЕ ДА ТЕ ПОВОЗЯ В КОЛАТА, НАЛИ! АМА НЕ СТАВАШ И СЕГА ТИ Е ГАДНО! ЦЕПНИ СИ КЛИТОРА ОТ ЧЕКИИ!

абе аз да не съм приятелката ти дЖЕЙСИ БЕ :razz: :razz: :razz:

schhhhhhh
09-06-2008, 15:31

Извинявай много,но не съм аз тази,която прекарва свободното си време в псуване на непознати хора по интернет и то без причина. :? Айде със здраве. 8)

DaRkAssaSyN
09-06-2008, 15:32
казах спри да ми лафиш боклук Виждам колко си смел в нета цял ден киснеш недоразвит пубер. Не пуша и не пия Айде изчезни ограничен ямболски селяк То вярно цигански град....
EI BOKLUK TRAI VE OT KUDE SI VE KATO SI MNOGO NADUXAN ZA BOI ELA DO STZ I KAJI 4AS DA SE VIDIM NA GUBATA MERZAVEC ! EBI SI BABATA VUV CIREQ NA DUPKATA NA ANALA I TRAI RAZGLEZEN PUSTINQK !!

Love0nlyMyself
09-06-2008, 15:34
то с селяни явно не може да се говори .. само псуват като цигани напред и назад и тва е .. нема се занимавам повече щото ми писна наистина с идиот дда говоря .. айде чао от мен дано те блъсне некъде кола ама глей после да не се качиш в нея като фр-то ти (джейси) айде пр вечер имам по инт занимание от тва да седа пред компа 24 часа като изрод

DoPye
09-06-2008, 15:36
welcome to the kinder garden

DaRkAssaSyN
09-06-2008, 15:36
то с селяни явно не може да се говори .. само псуват като цигани напред и назад и тва е .. нема се занимавам повече щото ми писна наистина с идиот дда говоря .. айде чао от мен дано те блъсне некъде кола ама глей после да не се качиш в нея като фр-то ти (джейси) айде пр вечер имам по инт занимание от тва да седа пред компа 24 часа като изрод
DA I TO E DA SI RUGA6 KOLA OT SELSKIQ DVOR VUV MUXLQSALATA PUTKA LAINOSTRIQ ! 2NO POVE4E SME ! 2NO POVE4E ZABAVA ! 2NO PO GOLQM TI GO VKARVAME KURVAJILQ4KE!

RiseGirl
09-06-2008, 15:37
Със споровете да тук, заключвам темата!