PDA

View Full Version : За или Против аналния секс .... ?

proino
09-06-2008, 15:58
Аз също като много други са пробвали аналния секс , но има и много които имат грешни представи за него , като например че се разширява и после момичето трябва да дежури до WC-то ... . И все пак каже те какво мислите .... :-o

Lysit0
09-06-2008, 16:01
Правила съм и анален,но не си падам особенно по него.

lo0oveee
09-06-2008, 16:25
Аз съм против пробвала съм и супер много ме болеше :(

Bellatrix
09-06-2008, 16:39
Против съм. Не съм пробвала, но самата идея ми се струва гадна :?

Luda_do_poluda
09-06-2008, 16:53
На мен ми трябваха 8 месеца невероятно молене да пробвам .... Ама аз от инат си викам "НЕ ,ще боли ,гнусно е ... " не знам си какво ... И в крайна сметка реших да се напуша и пробвах.Казвам ви съвсем честно - няма такъв оргазъм .Пищяла съм от удоволствие ,няма нищо общо със стандартния секс и не е гнусно,защото там също си е чисто.Вярно - от началото боли ,но после е невероятно готино.... :smt007 :smt049 :oops:

BaBy_bS
09-06-2008, 17:25
и аз така :(

margo_93
09-06-2008, 17:32
Харесвам аналния секс,твърдо съм "ЗА".Наистина няма такъв оргазъм...

mmm_sweet
09-06-2008, 17:38
Protiv,6toto veroqtnostta da shvane6 nqkakva infekciq e po-golqma.A i dokolkoto znam boli. + Ami ako ti se dohodi do toaletnata po golqma nujda :razz: Golqma izdunka 6 e

Arriva
09-06-2008, 17:53
Против съм :) не съм пробвала но.. кофти е .. пък и знам че боли поне в началото :)

sladkata_bebz
09-06-2008, 18:14
Не съм правила,и не съм мн добре настроена,но е доказано че удоволствието минава отзад,ще видим дали ще се навия........

gergana_sweet
09-06-2008, 18:38
Аз също харесвам аналния секс...

the_godfather
09-06-2008, 18:41
е не може без него просто

sladka_celuvka
09-06-2008, 18:44
пробвала съм аналния секс от началото наистина боли но не е болка за умиране :D като цяло бива стига да не е прекалено често щото може да стане лошо :D :D :D

pampers
09-06-2008, 18:48
за сега съм против,но кой знае може пък да вземе да ми хареса като пробвам.. 8)

sh3_1s_7h3_0n3
09-06-2008, 18:48
Апф, само на мен ли ми е гадно като идея. ;/

bunit0
09-06-2008, 18:51
i az taka mislq :):)

LDto
09-06-2008, 18:51

aham +1 ujas ne sum probvala ama mislq 4e mn boli :x :?

Love0nlyMyself
09-06-2008, 19:26
против

amatorium
09-06-2008, 19:33
Sex kato sex. Ako se pravi nepravilno boli, ako li ne - moje da q vzrivi.

malko_kalpazan4e
09-07-2008, 09:24
Аз съм против аналния секс, въпреки че на много момчета им харесва, ама когато искат от мен аз категорично отказвам

JJ-JokeJokey
09-07-2008, 10:17

хАхХА имах си аз точно пък ти да не се обадиш по тая тема.... :D :D :D

pateto16
09-07-2008, 10:19
az sam protiv zashtoto mnogo boli :? :?

i_hate_you_but_i_love_you
09-07-2008, 13:07
Аз съм против

BurningDesire
09-07-2008, 21:08
за

the_godfather
09-07-2008, 21:20
На мен ми трябваха 8 месеца невероятно молене да пробвам .... Ама аз от инат си викам "НЕ ,ще боли ,гнусно е ... " не знам си какво ... И в крайна сметка реших да се напуша и пробвах.Казвам ви съвсем честно - няма такъв оргазъм .Пищяла съм от удоволствие ,няма нищо общо със стандартния секс и не е гнусно,защото там също си е чисто.Вярно - от началото боли ,но после е невероятно готино.... :smt007 :smt049 :oops:

мацка все по-голям фен ти ставам като говориш така :D .. кефиш

ExTaSy__BaBy <3
09-07-2008, 22:49
ПРОТИВ

sextazy_baby
09-07-2008, 22:53
Аз съм твърдо ЗА,удоволствието е огромно,супер яко е

margo_93
09-08-2008, 07:37

хАхХА имах си аз точно пък ти да не се обадиш по тая тема.... :D :D :D

И какво лошо има в това?

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 10:54
Аз съм за и с двете си ръце. При правилно практикуване и желание от страна на мацката (и правилния лубрикант) аналния секс води до такива оргазми, каквито при вагинално стимулиране не могат да се получат :) :P :D :)

Xrisenceto
09-08-2008, 11:02

+1

last_kiss^^^
09-08-2008, 11:04
И с двете ръце и с двата крака съм твърдо ЗА :D :D :D

Difanet0
09-08-2008, 13:31

напълно съм съгласна и аз не исках първия път преди тфа се напуших бях леко и пиинала и го направих беше супер яко и оттогава си го правим ;)

eveto_xx
09-08-2008, 14:23

+1
+1

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 14:28
ама направо ме разбивате с коментари от сорта на "не съм пробвала ама боли" ....

като пораснете малко ще пробвате и съм сигурен че ще ви хареса ...

de_bella
09-08-2008, 14:35
Не съм пробвала и не смятам някога да пробвам.Обичам много гаджето ми,но това не бих му позволила,последствията са неприятни и те застигат след години.

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 14:36
Не съм пробвала и не смятам някога да пробвам.Обичам много гаджето ми,но това не бип му позволила,последствията са неприятни и те застигат след години.

последствия ... можеш ли да разясниш малко какво имаш под предвид?!?!?!?

de_bella
09-08-2008, 14:39
Не съм пробвала и не смятам някога да пробвам.Обичам много гаджето ми,но това не бип му позволила,последствията са неприятни и те застигат след години.

Мускулите ти се разтягат и отпускат и в напреднала възраст как да се изряза,можеш да имаш проблеми с ходенете по голяма нужда :D

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 14:41

Мускулите ти се разтягат и отпускат и в напреднала възраст как да се изряза,можеш да имаш проблеми с ходенете по голяма нужда :D

нали знаеш, че това са градски легенди :) единствения риск от аналния секс е да хванеш някое възпаление, ако се прави без клизма преди това или без презерватив (и то за мъжете) как може да ти се разтегне мускула .... да не е ластик ? :D

Kitoka
09-08-2008, 14:46

нали знаеш, че това са градски легенди :) единствения риск от аналния секс е да хванеш някое възпаление, ако се прави без клизма преди това или без презерватив (и то за мъжете) как може да ти се разтегне мускула .... да не е ластик ? :D
Остави ги децата да се заблуждават, да беше толково вредно и да имаше такива рискове надали щяха да са се изписали толкова статии по темата и нямаше да съдържат подканващи предложения да се опита...

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 14:56

Остави ги децата да се заблуждават, да беше толково вредно и да имаше такива рискове надали щяха да са се изписали толкова статии по темата и нямаше да съдържат подканващи предложения да се опита...

еее ти пък, трябва да ги накараме да прогледнат... нали в крайна сметка за това е този форум ... да внесем ясното по различни въпроси ... за да могат да се правят изводи и да се взимат решения на базата на знания и опит (на другите в повечеро случай) :) а не на слухове ... в крайна сметка всеки е свободен да пробва и да пвари това което иска :)

summergir1
09-08-2008, 14:59
не ми допада идеята, поне за близките 5-6 год

Kitoka
09-08-2008, 15:01

еее ти пък, трябва да ги накараме да прогледнат... нали в крайна сметка за това е този форум ... да внесем ясното по различни въпроси ... за да могат да се правят изводи и да се взимат решения на базата на знания и опит (на другите в повечеро случай) :) а не на слухове ... в крайна сметка всеки е свободен да пробва и да пвари това което иска :)
Да форума е за това да се внася яснота и истинност, но така като гледам тук просто някакви хора се подиграват с проблемите, които някои споделят или да се изтъкват по някакъв начин колко са се пое*нали!

krem4et0
09-08-2008, 15:03
За 1 година съм правила 5 пъти точно. Определено не съм фен. Последният път не ме и боля, но все пак не обичам....Понякога, за малко..може, ама да ми е стандартна практика-не!

TPAKTOPUCTA
09-08-2008, 15:03
винаги се намират такива хора .... въпроса е до колко се толерират такива изказвания от страна на модераторите :)

Misha91
09-15-2008, 10:24
Правила съм анален секс и от време на време пак правя....Може и за разнообразие или пък затова ,че искам да изпитам този митичен анален оргазъм.Но каквото и да си говорим ,поне на този етап не мога да кажа ,че аналния секс е в моят стил.Оставям вратичка затова,че ако свърша от анален може да си сменя мнението.Иначе това за разшерението е дрън дрън.Както и за "ужасната" болка.Всичко трябва да се рави така ,че да е гот и за двамата.

rozova_lady
09-15-2008, 10:26
И аз съм правила анален но отдавна,хубаво е но
някак си не го възприемам така както вагиналния
и отбягвам темата щом моя започне да говори за анален.

b00m
09-15-2008, 10:54
и с двете ми глави сме на едно мнение :D твърдо ДА

besnicataa
09-15-2008, 12:17
За но в границите !

Misha91
09-16-2008, 06:56
За но в границите !

Абсолютно!!Много точно казано.