View Full Version : Как да си го върна ?
workplace
09-06-2008, 18:15
миналата година-края на училищните занятия,усетих,че 1 момче е адсски влюбено в мен...как разбрах ли? ами,гледаше ме по онзи начин,правеше ми запалки...абе изобщо...реших 1 ден да го попитам "абе ти да не сме сваляш?" а той каза "да! и кво?" и си замълчах.а той е пълен плейбой...цялото училище го знае и е ходил с повече от половината момичета..."хммм..."-помислих си аз... "толкова ли съм красива?" до този момент никое друго момче не се е държало толкова мило с мен...казваше ми ,че съм мила като ангел,красива като незнам си какво си...абе...обичаше ме и определно ми го показваше.НО в този момент аз бях влюбена до уши в друго момче...обясних му как стоят нещата и един вид го ОТРЯЗАХ!!но той продължи...идваше до терасата ми и ми пращаше целувки от под балкона...но аз харесвах друг...и въобще не ми пукаше за него...стана каквото стана с друггото момче,докато не осъзнах какво съм сторила и каква груба грешка съм допуснала.опитах се да му извиня.и той вика ОК...осъзнах че впоследствие се влюбвам в него.ИСКАХ ГО.ЖЕЛАЕХ ГО.казах му и той поиска да тръгнем.съгласих се естествено.на следващия ден той не дойде да училище.вечерта си писахме и се скарахме!представяте ли си ходихме само 1 ден без целувки без нищо!мина време и той ми заяви че ме мрази и че има време да ми върне всичко :( натъжих се и разбрах какво му е било когато аз го отрязах...оттогава ту се сдобряваме ту се караме...той сега е с друга..а аз го обичам адски много.беше казал на един негов приятел,че целта му е аз да не го обичам,защото той не може да ми отвърне на чувствата...плача всеки ден за него...всеки ден го виждам с друга и ми е много болно.немога да търпя да гледам как я целува,как я прегръща,а като се сетя ,че аз можех да съм на нейно мястоо-направо ми се иска да умра..скоро ми заяви,че всичко в мен е било лигаво,че го дразня и т.н. аз не съм лигава не съм такава за каквато ме мисли,но не ми дава да му го покажа.а когато става дума дали си имам гадже,му казвам ,че имам -т.е. че не го обичам...а аз всеки ден мисля за него ,всеки ден го искам до мен...знам че само той може да ми даде това,от което се нуждая... уфф ...обичам го,но той не ме обича... :( .сега той е с друга и щастлив ,а аз съм сама и нещастна..толкова други момчета ме искат ,но... АЗ ОБИЧАМ САМО НЕГО !!!дайте съвет моля...kak da si go vurnaa...momchetata da se postaavqt na negovo mqsto a momi4etata na moe plss mn ki e kofftyy 8-[ :smt022
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
Седнете,обясни му ,че го обичаш.И,че съжаляваш ,това което си му причинила.Не е било много правилно да го режеш така.
.. DeViL mAy CrY ..
09-06-2008, 18:31
ако той вече има гадже нз какво можеш да направиш.при мен имаше подобен случай,и това че се бавех много и го режех го отдръпна от мен и когато аз хлътнах много по него той тогава ме отряза.при твоя човек сигурно е същотото.сигърно му е омръзнало да те чака и ти да го режеш,но ако наистина толкова много го харесваш кажи му го мисля че е по-добре.Може още да има чуства към теб но да ги крие,защото и ти не си ги показваш...Успех :)
Плетеница
09-06-2008, 18:33
Някога замисляла ли си се над думите "Обичам еди кой си" ???!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
xXxScreamxXx
09-06-2008, 18:37
детска работа , тоя сваляч на полвината училище щеше първо да те изчука ако имаше нещо общо с думата "сваляч" иначе ти си на 13 а тои на 14 нали :lol: и как така сте се заобичали за 2 дена 8-)
Като й гледам подписа е на по малко от 12 ...
И тфа оби4ам ****** ... ве4е е по банално и от здрасти ....
Няма какво да правиш освен да оставиш мом4ето да си живее живота и да не му се месиш .. имала си шанс .. изтървала си го ... тфа е !!!
xXxScreamxXx
09-06-2008, 18:42
Тфа 4е ти не го правиш не зна4и 4е не е редно по принцип :lol:
Bellatrix
09-06-2008, 18:47
Остави го, няма смисъл. Момчето очевидно:
1. Сам не знае какво иска;
2. Не е много свястно щом приема отмъщението за първи приятел;
3. И да те харесва, не е много свястно щом излиза с приятелката си и я залъгва въпреки, че харесва теб;
4. За да те нагрубява така (че си лигава и го дразниши тн.) значи не е много свястно;
=> МОмчето не е свястно;
=> Зарежи го да не страдаш.
\:D/ \:D/ \:D/
xXxScreamxXx
09-06-2008, 18:47
В подписа си пропуснал : чалнат 8-)
ейй .. ударихме го на спам :oops:
xxxSnowflakexxx
09-06-2008, 18:48
детска работа , тоя сваляч на полвината училище щеше първо да те изчука ако имаше нещо общо с думата "сваляч" иначе ти си на 13 а тои на 14 нали :lol: и как така сте се заобичали за 2 дена 8-)
xXxScreamxXx
09-06-2008, 18:52
:shock: 3ащо не виждам секс маниак :D :D
Като прочетох за запалките
и спрях да чета.
Запалки правехме в 4-ти клас
и ни водеха при директорката.
mrssmith
09-06-2008, 19:01
Като прочетох за запалките
и спрях да чета.
Запалки правехме в 4-ти клас
и ни водеха при директорката.
хахахахахх дааа точно това щях да пиша :razz: и аз още на запалките се отказах от историята. :lol: на колко години сте моме с плейбоя дето го обичаш??? :-o :lol: :lol: :lol:
ем аз на твое място бих била по-готина от свякога, за да го накарам да ме харесва отново :)
Whyniser
09-06-2008, 19:05
Запалки и стига толкоз.Искал е да те бутне.А и как си втълпявате,че още когато ви е видял/а момче/момиче решавате,че е влюбено до уши :-o
mrssmith
09-06-2008, 19:20
Запалки и стига толкоз.Искал е да те бутне.А и как си втълпявате,че още когато ви е видял/а момче/момиче решавате,че е влюбено до уши :-o
аа недей тъй... звездите им го говорят ! :lol: :lol: :lol:
Whyniser
09-06-2008, 19:32
аа недей тъй... звездите им го говорят ! :lol: :lol: :lol:
Сигурно е тъй.Но той е бахти и плейбоя.Запалки тццц :?
ImmortalForever
09-06-2008, 19:34
4 за 5 клас ли си?
S_L_A_D_U_R_K_A
09-06-2008, 19:40
Не се занимавай с детски истории и най-вече не мисли как да го върнеш! Ако обичаш някого пусни го на свобода, ако наистина те обича, той сам ще дойде при теб. Няма смисъл да търсиш начини, да тъжиш, а той да си живее живота! Млада си, всичко е пред теб, явно той не е подходящият, така че премини на фаза "Забравяне". Успех! :)
Не се занимавай с детски истории и най-вече не мисли как да го върнеш! Ако обичаш някого пусни го на свобода, ако наистина те обича, той сам ще дойде при теб. Няма смисъл да търсиш начини, да тъжиш, а той да си живее живота! Млада си, всичко е пред теб, явно той не е подходящият, така че премини на фаза "Забравяне". Успех! :)
Точно така, пък и като прочетох "запалки" и ми стана ясно, че не сте много големи най-много 4-5-ти клас, можеш ли да знаеш какво е Обич, на такава възраст? :? :? :?
Na men mi se slu4i sashtoto i as bqh na mqstoto na potarpevshiq.Edno momi4e mn mi haresvashe i razbrah 4e i tq me haresva.Re6ih da i predloja i tq cql den re6avashe.No nishto ne mi kaza po4ti tq.Samo prashtashe neinite fr da ma raspitvat i da mi saobshtavat.Nakraq re6i i trqagnahme.N ve4erta tq me izbqgvashe mai shtoto q be6e sram.Na drugiq den shtqhme da hodim na plaja samo dvamata.Cql den i zvanqh pone 30 pati doih kam 10 pati do tqh no tq ne otgovarqshe.ve4erta kam 10 i polovina tq mina sas edna neina fr.Nii bqhme na edna ploshtatka i tq me podmina bez i duma da kaje kato nqkoe darvo.Men mmi stana mn kofti i parvo i kazah : kade be6e cql den?NO tq si varve6e bez da mi se obadi :-x as sa qdosah mn i po4nah da q narejdam,blokirah q v skype,i q izbqgvah.Po4nahme daskaloi sa si namerih nova priqtelka ot nashiq klas.Togava tq imashe nov skype i me tarseshe i mi sa mole6e.Be6e minalo vreme i ne q mrazih tolkova.Opitvah sa da sa otarva po dobri na4ini no tq ne me ostavqshe.Nakraq ne mi ostana drugo i i kazah da zabravi za men da ne se nadqva i da mi pi6e sao ako iska da si govorim za obiknoveni neshta ne da ma zaribqa.Na neq i stana kofti po4na da si pi6e razni neshta na skype,prashtashe mi kartinki I love you i nqkvi takia oba4e be6e KASNO!Shtom si e nameril i toi priqtelka nqma na4in da si go varnesh osven ako ne skasat.
Nqa sa pritsnqash i as pri razdqla mi e mn kofti ama sa nau4ih da priemam neshtata po lesno shte ima mn drugi mom4eta opitvai se da obie6 makata kato go nakarash i toi da revnuva toi deistva kato men :D :D :-D kato sa pravish 4e ne mu obrashtash vnimanie nqa da e tolkova dovolen pak i sam sig 4e iska da te drazni.Mom4etata mnogo umeqt da naranqat momi4eta i as kato iskam da otmastq naranqvam :? 8)
malko_kalpazan4e
09-06-2008, 21:33
според мен тва е безнадежден случай затова няма кфо да ти давам напразни надежди ЗАБРАВИ ГО!!!
workplace
09-09-2008, 12:47
na 14 sm toi na 15...
sasha_90
09-09-2008, 13:25
Нищо не можеш да направиш-момчето си има приятелка!
samoubiika
09-09-2008, 16:48
миналата година-края на училищните занятия,усетих,че 1 момче е адсски влюбено в мен...как разбрах ли? ами,гледаше ме по онзи начин,правеше ми запалки...абе изобщо...реших 1 ден да го попитам "абе ти да не сме сваляш?" а той каза "да! и кво?" и си замълчах.а той е пълен плейбой...цялото училище го знае и е ходил с повече от половината момичета..."хммм..."-помислих си аз... "толкова ли съм красива?" до този момент никое друго момче не се е държало толкова мило с мен...казваше ми ,че съм мила като ангел,красива като незнам си какво си...абе...обичаше ме и определно ми го показваше.НО в този момент аз бях влюбена до уши в друго момче...обясних му как стоят нещата и един вид го ОТРЯЗАХ!!но той продължи...идваше до терасата ми и ми пращаше целувки от под балкона...но аз харесвах друг...и въобще не ми пукаше за него...стана каквото стана с друггото момче,докато не осъзнах какво съм сторила и каква груба грешка съм допуснала.опитах се да му извиня.и той вика ОК...осъзнах че впоследствие се влюбвам в него.ИСКАХ ГО.ЖЕЛАЕХ ГО.казах му и той поиска да тръгнем.съгласих се естествено.на следващия ден той не дойде да училище.вечерта си писахме и се скарахме!представяте ли си ходихме само 1 ден без целувки без нищо!мина време и той ми заяви че ме мрази и че има време да ми върне всичко :( натъжих се и разбрах какво му е било когато аз го отрязах...оттогава ту се сдобряваме ту се караме...той сега е с друга..а аз го обичам адски много.беше казал на един негов приятел,че целта му е аз да не го обичам,защото той не може да ми отвърне на чувствата...плача всеки ден за него...всеки ден го виждам с друга и ми е много болно.немога да търпя да гледам как я целува,как я прегръща,а като се сетя ,че аз можех да съм на нейно мястоо-направо ми се иска да умра..скоро ми заяви,че всичко в мен е било лигаво,че го дразня и т.н. аз не съм лигава не съм такава за каквато ме мисли,но не ми дава да му го покажа.а когато става дума дали си имам гадже,му казвам ,че имам -т.е. че не го обичам...а аз всеки ден мисля за него ,всеки ден го искам до мен...знам че само той може да ми даде това,от което се нуждая... уфф ...обичам го,но той не ме обича... :( .сега той е с друга и щастлив ,а аз съм сама и нещастна..толкова други момчета ме искат ,но... АЗ ОБИЧАМ САМО НЕГО !!!дайте съвет моля...kak da si go vurnaa...momchetata da se postaavqt na negovo mqsto a momi4etata na moe plss mn ki e kofftyy 8-[ :smt022
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
шит раута науи...моето е нещо подобно,но вместо да рева тайно се надявам да съжалява както съжалявах аз!
връзката продължи 3 дена всъщност...като си представите,че не съм от онзи тип момичета,който веднага се хващат с някой...в смисъл...познавах го само от 1 ден,а на другия вече бях влюбена...гледаше ме едно мило...постоянно ми говореше мн сладко...някво...казвах си...не...18 годишен,спр секси със спр яко тяло...неможе да харесва животно като мен...а дори и да ме харесва сигурно върти 2-3 момичета в града(да подчертая ние бяхме на морето)...както и да е...мина още ден...два...и той просто чакаше перфектния момент да ме целуне...и аз глупачката вече си помислих,че е сериозен...прибрахме се в Русе...той ми се обади само веднъж...после спря да звъни...не бяхме говорили 2-3 дена...реших да звънна и ми вдига момиче и ми вика "престани да безпокоиш приятеля ми"...казах добре и затворих...сякъш всичките ми чувства се изпариха за няколко секунди...обичах го толкова много...може би още го обичам...обаче не бих искала да му простя,ако все пак помоли за моята прошка!Ако иска да се съберем отново,аз ще откажа дори и да го искам,защото подобно нещо не се забравя...всъщност работата е там,че приятелката му не е харесвана от родителите му иии той с мен просто е замазвал положението #-o а аз се доверих...
ЗАЕБИ ГО И ГО ЗАБРАВИ!НИЩО ДОБРО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ...
workplace
09-09-2008, 17:14
skoro mi zaqvi 4e ve4e si nqma priqtelka....stana na vupros 4e vinagi s koqto hoi posle po nekoe vreme my staalo tupo i fa6ta drya....bahmy idiota...kazah my 4e ne my pyka za 4ustfata na ostanalite momi4eta det zarezva i toi otgovori 4e to4ny za tfaa sa iska malko po4ifka za tfa sa ne hoi s nikyq...no..lyff nz dali go obi4am tolky neshta stana mejdy nas prez posledno vreme 4e...ujas... mina 1 mesec v koito my kazah krai nqma da ti pi6a nqma da se vijdame..no... toi ne izdurja mez men..zaqvi 4e ima nujda ot men no prosto nemoje da bude s men...obeshtal si go e na sebe si v momenta kogato go otrqzah tygava...no deba blokfame e v skaip prosto za da se zabravim edin dryg no prosto ne stava v 1 kvartal sme vseki den go vijdam navun vseki...ne si govorrim a se gledame s edni pogledi...ujas stava mi tolky koffty ...vs mi kaaat da go zabraa no prosty neznate kolko mi e priqtno da buda s nego...kogat sme zaedno sm na ne na 7moto nebe a na 1999 nebe...durji se tolkyva dobre s men se 1 sme edno cqly....zatova mi e hiper trydno....
ReBEELdE
09-09-2008, 17:44
kat sa obi4at mladite da sa vzemat ...puuu az sam kumata....koi iska da mi e kavaler :oops: :oops: :oops:
:razz: :lol: :lol: