Влез

View Full Version : Ужасен обрив по лицето

mArMaLaDkA
09-06-2008, 18:21
Бях на гости при леля в София и от замърсен въздух ли какво ми се появиха 3-4 пъпки.Те не си личаха толкова,обаче аз си втълпих че са отвратителни и поисках на леля едно лекарство против акне.Оказа се,че е било с изтекъл срок на годност.Вечерта нищо ми нямаше на сутринта бях цялата червена на местата,на които се бях мазала.Не съм на пъпки,а на едни малки ....като мехурчета,не мога да го обясня.Зачервено е ужасно много,сърби.Гледам да не го чеша,че да не стане още по-зле.Мазах се с "Алергозан".Не помага,мамка му,още седи червено и сърби.Знам,че не става така бързо,обаче то и леко подобрение няма.Чак в понеделник ще мога да отида да си взема направление и да отида на дерматолог,защото изглежда няма да се оправи дотогава.Стигнало е под едното ми око и ме е страх да не се подуе съвсем и да ми пострада окото от цялата работа.Иначе всичко ми е подуто-бузи,нос,брадичка.Беше безотговорно да погледна срока на годност и наистина ми идва в момента да се гръмна.Само искам малко помощ,ако някой знае някакви бабешки методи,които знае,че имат ефект,защото нищо друго не помага !Нашите са на работа,аз съм сама и наистина не знам какво да правя.Алергозана не помага,а това нещо излъчва топлина и е ужасно!!! :shock:

Плетеница
09-06-2008, 18:53
Ами по едно време имах нещо подобно само че на ръката и тогава се мазах с лосион против изгаряне.Знам че звучи странно обаче тогава така ме сърбеше че не се и замисли.И на сутринта имаше значителна промяна. :) :)
Дано се оправиш бързо :)

mArMaLaDkA
09-06-2008, 19:21
Абе,то не сърби чак толкова.Пък и аз се въздържам да се почесвам,че с тея маникюри ще се одраскам и ще стане още по мазало.Просто ми трябва нещо да спадне отока и зачервеното да поизчезне.Чак температура развих. :shock: Иначе мерси.Надявам се да ми мине.Просто се получи адски кофти ситуация,защото са почивни дни и няма как да ме прегледа специалист.

gabi_94
09-06-2008, 20:40
абе момиче ако много си се подула, имаш отток и вдигаш температура отиди веднага в спешното, като няма специалист който да те прегледа веднага отиваш в спешното, може да ти бият инжекция туй онуй, все ще ти помогнат с нещо. Айде отивай ако можеш още утре сутринта и дано се оправиш, родителите ти не се ли притесняват?

mArMaLaDkA
09-06-2008, 21:16
Няма отток.Просто е подуто.Почна леко да се оправя уж.Пих аналгин и нямам температура вече.Не е чак толкова трагично положението.Ще видим какво ще стане утре.