View Full Version : Кола маска.
sexy_baby_originale
09-06-2008, 19:38
Здравейте.
Става въпрос за кола маската.Принципно аз си епилирам краката с епилатор,обаче ми омръзна и реших да пробвам с нещо друго и това нещо е колата маска.Иска ми се по-опитните от вас да ми предложат някоя хубавка марка,която да не дразни кожата. :)
TheGirlNextDoor
09-06-2008, 20:07
Според мен топла кола маска Jankar ще ти свърши чудесна работа.Има я в аптеките.Затопля се и се нанася върху желаната област и с парче плат се залепва и се дърпа рязко на другата страна.
;-)
donkihot
09-06-2008, 20:14
за да не отварям нова тема...понеже и аз искам да опитам с кола маска..не ме е страх от болката..но искам на триъгълника. С каква кола маска е най-подходящо? знам,4е е най-добре на козметик,ама... предполагам,4е и сама мога да си оформя триъгълника с кола маска,но каква? топла,студена,пластири
donkihot
09-06-2008, 20:41
Jankar ili Cara
джанкар или кара??? ти ме уби 4ове4е недей!
ебаваш се! сериозно ли говориш ???алеее :grin: :grin: :grin: :grin: не съм вярвала,4е тази ве4ер мога да про4ета такава глупост....
Swinkenhoffer
09-06-2008, 21:25
Е, кво им е на сара/джанкар? Ако си от кекавите, най-много да се освиниш, ама то и лентичките цапат. На по чувствителни места и синки можеш да си оставиш. Ходете на козметик. Става бързо, без мазане и нерви. Последното важи основно за триъгълника.
Според мен топла кола маска Jankar ще ти свърши чудесна работа.Има я в аптеките.Затопля се и се нанася върху желаната област и с парче плат се залепва и се дърпа рязко на другата страна. Къде са ти мнениятаааааааа :(
scanadal
09-07-2008, 06:47
Ами трябва да си сръчна в ръцете :D Опитай с тази която ти препоръчаха на Jankar,евтина е и качествена.Аз с нея си махам мустака 8-) Така де,то си е мъхче,даже вече и не расте нищо там,ама аз продължавам да скубя.Не се зачервява кожата след това,само е малко лепкаво :)
donkihot
09-07-2008, 08:11
Е, кво им е на сара/джанкар? Ако си от кекавите, най-много да се освиниш, ама то и лентичките цапат. На по чувствителни места и синки можеш да си оставиш. Ходете на козметик. Става бързо, без мазане и нерви. Последното важи основно за триъгълника.
разбира се,4е си зависи от маисторството на правенето,но въпроса ми беше,4е...ох :grin: :grin: :grin: още ми е смешно като 4ета
джанкар сара
джанкар кара
е едно!! т.е джанкар не е разли4но от сара,а сара е просто студената кола маска
затова ми стана смешно 4е каза джанкар или сара..което е тъпоооо и мн смешно
naprotiv CARA ima i topla kola maska 8-)