Влез

View Full Version : Писна ми

Liglichkb
09-06-2008, 21:13
Защо се влюбих точно в него 1 година! Една! не мога да го забравя тъпият женкар...защо ми бърка в сърцето така както никой друг...искам живот без него искам да го забравяя ноо не мога искам го за мене :cry: :cry: :cry: :cry:

Bubles
09-06-2008, 21:18
1ви вариант: успокой се и тва ще стане с времето! всичко се забравя рано или късно...
2ри варинат: и кво трябва да напраим по въпроса? :?

Liglichkb
09-06-2008, 21:22
.....

malko_kalpazan4e
09-06-2008, 21:26
леле до болка ми е позната твоята история и аз една година бях влюбена в един тъп женкар но с времето го забравих. Моят съвет е да си потърсиш момче, което да те обича и така ще го забравиш.

anichkaaaa
09-06-2008, 21:27
Не можеш да си представиш колко ми е позната ситуацията ти :D И аз бях така .. :) Но в крайна сметка животът продължава и без него .. ти сама си каза : женкар !!! Тогава защо избощо го мислиш ... И си задай въпроса .. Дали и той мисли за тебе в момента ? Едва ли ... Знам , боли от истината .. Но просто я приеми вдигни глава и продължи напред .. Как очакваш да продължиш напред като погледът ти е обърнат назад към миналото :) Просото недей да го мислиш толкова :) Нито е единственното момче на земята , нито нищо ... Ще има толкова много ... Ще дойде следващ и ще го забравиш и няма да се сещаш за него ;) Изгубила си цяла една година от живота си за да се тровиш с тоя .. Заслужава ли го ?! Не нали .... Така че.. гледай смело напред и просто по някакъв начин .. колкото и да е трудно .. опитай се да го забравиш .. :)

zaraaa
09-06-2008, 21:28
За да забравиш някого понякога е нужо доста време, гледай да отбягваш местата, където той ходи, за да не го виждаш, просто не комуникирай с него :) Успех, всичко ще се оправи :):):)

pandelka
09-06-2008, 21:28
Има време...с времето ще се оправиш..просто трябва да свикнеш,че не може да бъде твой,колкото и да ти се иска..Понякога искаме неща,които не може да имаме..просто се примири..ще се влюбиш в друг и ще го забравиш.. 8)

Liglichkb
09-06-2008, 21:32
Наистина благодаря за хубавите отговори :)

never backdown`
09-06-2008, 21:40
Има време...с времето ще се оправиш..просто трябва да свикнеш,че не може да бъде твой,колкото и да ти се иска..Понякога искаме неща,които не може да имаме..просто се примири..ще се влюбиш в друг и ще го забравиш.. 8)

+1

Boyd
09-06-2008, 21:43
Не може да искаш нещо, но да не можеш. Просто не го искаш. Когато наистина искаш да го забравиш ще успееш.

evichka_lonelyy
09-06-2008, 21:46
Защо се влюбих точно в него 1 година! Една! не мога да го забравя тъпият женкар...защо ми бърка в сърцето така както никой друг...искам живот без него искам да го забравяя ноо не мога искам го за мене :cry: :cry: :cry: :cry:

Imam chuvstvoto che govorish ot moe ime samo che az go obicham ot po-malko vreme...ne go zabravqi,no se pravi che si...ostavi go da te tarsi i da te vika s nego taka moje bi shte stane neshty...v momenta go izprobvam tova i deistva dibre

slim__shadygirl
09-06-2008, 22:06

+1
+2 :)

Sladyranka14
09-06-2008, 22:09
S vremeto vsi4ko shte mine :) gore glavata :-)

cHooOpiHka___
09-06-2008, 22:11
ima vreme mila 6e go zabravi6 ta da ne eedinstven.. pfffffffff sega tolko hubavi mom4eta.... 4e .. oprqlo e do jenkar...mainata mu... :-) spoX.....

MP
09-06-2008, 22:14
Като е женкар,възползвай се от това 8)

Love0nlyMyself
09-07-2008, 07:48
.................................................. ......................................

koalka
09-07-2008, 07:54
Там е проблема, че сама си се навиваш как много го обичаш и не можеш да го забравиш.Не си се примирила, че не можеш да си с него вече една година(мнооого време) и още го искаш за теб, явно не си намерила волята и наистина желанието да го направиш...

Lysit0
09-07-2008, 07:58
Проблема ти е,че се самонавиваш,че го обичаш.Трябва да престанеш.Така само ти се самонараняваш.