Влез

View Full Version : Проблем...;[[

BigFakeSmile
09-06-2008, 21:58
ох...;х

MP
09-06-2008, 22:01
Като за начало спри да се напиваш...

cHooOpiHka___
09-06-2008, 22:03
vzimai seriozni merki mili4ka...klinika i te takiva...a ako ne ti se zanimava vklyu4i na turbo volqta si i deistvai po v1prosa da go spre6... ade uspeh!! :-)

BigFakeSmile
09-06-2008, 22:07
...

suitable
09-06-2008, 22:08
Ако наистина правиш това, което си описала по-горе - означава, че стоиш на едно място и пречиш сама на себе си като не се хващаш в ръце. Загубата на едно момче не е края на светът, както биха казали повечето.. просто се поогледай.. ще откриеш толкова много други.. ако опиташ да бъдеш с тях - ще забележиш, че приятното чувство те обзема отново и някак си ще усетиш "движение", ще усетиш, че преминаваш напред в живота си..

Bellatrix
09-06-2008, 22:22
e ne 4ak 4e sym..piqnica ama ve4e 3-4 pyti sym se napivala i sym pravila gluposti zn 4e ne e mn ama sym syjalqvala
Спокойно, ще е оправиш. И аз имах такъв период и кви ли не съ ги вършила... :D Веднъж баща ми дойде да ме прибира щото нямаше как да си стигна в нас от много пиене. Ама се осъзнах и влязох в правия път. 8-) Просто приеми, че от пиенето по - добре няма да ти стане и си мисли: "Не. Не. Ама... водка... :( ... Не... ама уискиииии... :-# Ама... НЕ!!! " и ще се оправиш, споко. :smt030

ReBEELdE
09-06-2008, 22:24
ako misli6 da go 4aka6 6te zagubi6 cqla godina ot jivota si ei taka na vqtara ..zabavlqvai se prodalji s normalniq ritam na jivota si samo apri da pie6 i tn :-) :-) :-)

zaraaa
09-06-2008, 23:04
Спри да пиеш, просто е, пък и после махмурлука, не е хубаво нещо

MP
09-06-2008, 23:07
Ей верно бе,чак сега се сетих.Решението е ясно! Жулиш по шкембе чорба след пиянството и си като пушка 8)

preichetoy
09-06-2008, 23:11
Кофти... Наистина решението е сама да се вземеш в ръце... Със загубата на някакво момче, както казаха по-горе, не идва краят на света, а ии да идваше, пиенето нямаше да промени нищо, с нищо нямаше да помогне... Просто се замисли за момент и открий тези неща, които са важни за теб и които имат хубави последствия, и прави тях. Заеби пушенето, пиенето, тупането... до нищо хубаво не водят...

BaiToq
09-07-2008, 07:45
pyrvo sry 4e ne pi6a na BG..ama ne sym na mo qkomp i tuka nqq...
taa...imam problem...pyrvo mom4eto koeto obi4am zamina za 4ujbina i 6te jivee tam 6te se vyrne samo za malko i to sled godina...a az naposledak mn piq..4e i pu6a..i neska daje smyrkah no dobre 4e ne be6e ni6to silno i nai golemiq mi problem e 4e piq..napivam se i posle hodq pri mom4etata koito haresvam i im go kazvam...a te esT kak 6e reagirat...ne iskat ni6to ob6to s piqnica...i nz kvo da praq vinagi kato se napiq i po4vam da pla4a za tova mom4e..mislq si 4e go nqma i kolko ni e bilo hubavo zaedno..i kolko go obi4am, za6toto naistina go obi4am..nz kak da spra :( molq ne me mislete za ligla..i ne mi se karaite nqmam nujda ot tova sega...
Ето това е масовото положение
при младите хора.
Това е "бъдещето" на България.
Пази боже... :(

Love0nlyMyself
09-07-2008, 07:46
приеми го факта и след време ще го позабравиш тва момче и ще ти е по добре .... и спри да пиеш алкохола нема ти го върне :o

fenastz
12-05-2009, 19:56
Пиши на кирилица плс

SkiCatA
12-05-2009, 20:24
ще пропаднеш докат са варне любовта ти :D :D :D :D

Metatron
12-05-2009, 21:25
приеми го факта и след време ще го позабравиш тва момче и ще ти е по добре .... и спри да пиеш алкохола нема ти го върне :o
Да!
Определено алкохола неможе да върне никой/за съжаление не стават такива чудеса/
Стегни се, вземи се в ръце и си живей живота, защото е само един! :grin:

balu4ka
12-06-2009, 06:50
Ами ,както те посъветваха всички,живота е само един и той "не свършва" подчертавам "не свършва",само защото едно момче си е отишло ,ти трябва да пропилееш себе си ? :(

Време е да се стегнеш,да се вземеш в ръце.Да си кажеш ,че не всичко свършва до тук..да захвърлиш чашата и да не се излагаш повече.
Трудно ще е ,никой не е казал ,че в живота ни ще има лесни неща.Ние сме длъжни да ги преглътваме и да продължаваме напред.

Успех :-)

DevilWish
12-06-2009, 07:01
ще пропаднеш докат са варне любовта ти :D :D :D :D
Така е ;) :(
И аз имах период, в който се напивах ама е супер глупаво.Ще ти мине мерака, ама трябва да смениш компанията, докато не са те развалили напълно ;)

loliii
12-06-2009, 09:39
pyrvo sry 4e ne pi6a na BG..ama ne sym na mo qkomp i tuka nqq...
taa...imam problem...pyrvo mom4eto koeto obi4am zamina za 4ujbina i 6te jivee tam 6te se vyrne samo za malko i to sled godina...a az naposledak mn piq..4e i pu6a..i neska daje smyrkah no dobre 4e ne be6e ni6to silno i nai golemiq mi problem e 4e piq..napivam se i posle hodq pri mom4etata koito haresvam i im go kazvam...a te esT kak 6e reagirat...ne iskat ni6to ob6to s piqnica...i nz kvo da praq vinagi kato se napiq i po4vam da pla4a za tova mom4e..mislq si 4e go nqma i kolko ni e bilo hubavo zaedno..i kolko go obi4am, za6toto naistina go obi4am..nz kak da spra :( molq ne me mislete za ligla..i ne mi se karaite nqmam nujda ot tova sega...

Е как така харесваш други момчета, при положение, че си влюбена в този, дето е заминал за чужбина!?!? :? :booooomb:

П.П. Това, че се напиваш само ти можеш да го спреш. Ако си мислиш, че си много готина, като се напиваш "от любофф" много грешиш!!

NoShTnO_iZkUsHeNiE
12-06-2009, 11:47
Добре...щом го правиш за него от болка и от тъгa,помисли си дали той би искал да те види такава или по-скоро би искал да те види силна и щастлива,освен че е жалко за другите около теб,е жалко за самата теб.Замисли се над постъпките си и се осъзнай малко,защото живота е твой и ти си решаваш какво да правиш,но така нараняваш приятелите ти и семейството защото едва ли им е приятно да те гледат как пропадаш! Замисли се струва ли си всичко само заради него? При положение че той едва ли би искал положението да е такова...замисли се над постъпките си и вместо да давиш мъката в алкохол и на следващия ден да се чувстваш още по-зле,се занимавай с нещо,което те разсейва и не те кара да мислиш за проблема.

ImmortalForever
12-06-2009, 12:57
За "АА" да си чувала?